Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de még egy spam....
"De még az oldal még csak most jött létre.."
"Ez a legujabb játék amit még Magyar országon még nem is adtak ki.Novambar 25-dikén már a Magyar boltokba is kaphato lesz!Már sok oldalról látam letölteni (még magyarol is) de mi nem rakjuk fel azért csak a demot,ami a letöltések menübe meg is találtok."
"A rendörök is kergetnek. A demo-ból már lehet látni hogy sokal nehezebb csabdákat csinálnak elened. De azért ki lehet kerülni õket… A demo nekem egy kicsit öszeviszának tünik mert olyan dolgok jelenek meg a térképen amihoz nem tudsz elmeni… Meg még nem is jöttem rá mi az egésznek a lényege!:-) Majd ha meg lesz az eredeti játék,aból majd több infot tudok nektek mondandani!"
Szegény...de legalább próbálkozik. Nem bírtam kihagyni ezer bocs 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
KATT De aztán karácsonyig semmit! Egyébként neted mire van?
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
kõkemény illegal 😄
Avanti Italia!
pl utcán amikor beállsz valaki mellé hogy legyorsúld mittom én mondjuk a Váci úton akkor ott nics forgalom elõtettek? lol
De 1értek veled, én is rugdosnám a programozók fejét hogy megint egy szar NFS-t hoztak ki a többi szar underground mellé.
Vááá!<#gunyos1>#gunyos1>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert az nevetséges, hogy kb. 30szor kell újrakezdeni egy gyorsulást és még így sincs megcsinálva. Eddig is rakás szar volt a gyorsulás most is az. Ha valaki játszott a Juiced nevû játékkal ott a gyorsulásban nincs forgalom. Bár ott meg túl realisztikus az autók fizikája ezért aki nem autóbuzi az nem élvezi azt a gémet.
Ennyi.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Ugy latom itt mindenki nagy fun😊 Most probalok eloszor NFS jatekot, a regebbiek nem tetszettek, hogy miert? Frontalisan nekirohansz valaminek es semmi...nagy durranas es tiplizhetsz tovabb, no a most wantedban seincs ez sokkal maskeppen ilyen teren a Flat Out tetszett legjobban, ott az autok nem tetszettek (kicsit valogatos vagyok)😊 Valami oknal fogva ez a legujabb NFS meg is tetszik, kiveve 1 dolgot nem tudom kozuletek tapasztalta-e mar valakli nalam az egesz jatek olyan mintha allandoan felhomaly lenne, tul szaturalt a vilagos reszek egeszen kitornek a sotetek tul sotetek, ez nalatok is igy van? Mindenfele beallitassal brobalkoztam mar de semmi, engem ez egy kicsit zavar de lehet alapbol ilyen a jatek, hogy van ez?
Koszi a segitseget!
Udv
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
NFSMWThrustmaster released new drivers, which will make your wheels compatible to Need for Speed Most Wanted!
For the following wheels:
# Ferrari GT 2-in-1 Rumble Force
# Ferrari GT 2-in-1 Force Feedback
# F1 Force Feedback
# ENZO Force Feedback
# ENZO 2-in-1 Racing Wheel
# ENZO Wireless
# Nascar Pro Force Feedback 2
1) Install new driver "7_FFD_2005".
2) In the Control Panel, click the new 'Inverted' tab. (The color of the axes changes from green to red.)
3) Switch your wheel to 2 axis Mode (= combined pedals)
(Refer to the User's Manual of your wheel for instructions)
The 2 pedals are now combined on ''Y Axis''
4) Click ''Ok'', start the game and then access the game's options in order to configure your wheel.
For this wheel :
# Rally GT PRO Force Feedback
1) Switch your wheel to 2 axis Mode (= combined pedals)
(Refer to the User's Manual of your wheel for instructions)
The 2 pedals are now combined on 'Y Axis'
2) Click 'Ok', start the game and then access the game's options in order to configure your wheel.
LINK
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
- Mountold be Daemonnal a CD1-et
- Indítsd el a SafeDisc Hidert, majd nyomd meg a Hide gombot."
Az így 'kapott' CD1 kiírás után törve marad v minden telepítéskor kell neki a SafeDisc Hider ?
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Ha megvan,jöjjön privbe!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Én az elõbbire gyanakszom. Nálam megy rendesen:
78.01 -es Forceware-el.
regcleaner, spyware gyilkolót futtass végig ill nem árt egy defrag sem. A többit 6 hozzászolással lejebb.
[merlinw.org]
"All of the Registry entries listed below can be found under the following key in your registry:
a registry-ben kell átirni.
Hogy gyorsabb lesz-e nemtom, mert nekem nincs bajom a sebességgel.
[merlinw.org]
CacheSize - a fizikai memoriád felét szorozd be 8388608 -al és azt add meg. (számításaim szerint ennek 1GB RAM mellet van értelme - igaz az NFS-nek sem árt annyi)
SwapSize - add ezt 146800640.
g_MotionBlurEnable - 0
g_FSAALevel - 0
g_ShadowDetail - 0 vagy 1
g_TextureFiltering - 0 vagy 1
g_WorldLodLevel 1 vagy 2
Ez utobbi 4et játékban is is tudod állítani a video/advanced -ben
Bajt nem tudsz okozni vele, de a biztonság kedvéért írd fel az gyári adatokat.
[merlinw.org]
Elõször is azzal kezdeném (tudom, nem éppen hendikepp 😊), de nem olvastam végig a fórumot, szóval, ha van már hasonló problémát felvetõ post, akkor nézzétek el nekem 😉
Arról van szó, hogy beújítottam egy Most Wantedre, nálam tökéletesen mûködik. Az egyik hvaernak kiírtam egy dvd-re a 14 megás fileokat, odaadtam neki. Feltelepítette, de hol elindul neki hol nem, és általában kilép a progiból. Ez is az írásvédelem, vagy a srác gépével van vmi gebasz?
Köszi elõre is!
üdv
Teddy
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A GameCNN elkezdte egy Most Wanted különkiadás szerkesztését, az oldal keretein belül. Érdekes és hasznos infók tömkelege a játékkal kapcsolatban! Megtaláljátok az oldalunkon, az other menüben a Most Wanted menüpont alatt.
Nyomás!
Tervezzük egy önálló need 4 speed aloldal indítását is, szóval megéri folyamatosan csekkolni az oldalt! Egyszóval: Stay tuned!