23376
-
hahó helyrejött kiváltottam a kocsit de nem tudom hogy :) amúgy "csak" a pénz trailer-ezem. :) -
Szerintetek ha a DEMO elmegy akkor a teljes játék is elmegy? -
hóhó! trailer-ezel? el tudom képzelni, hogy amiatt halt be:))) nem kárörvendésnek mosolyogtam, csak úgy. játsz anélkül, azt tudom még ajánlani. mármint, ha nem jön helyre. -
De nekem nem csinál semmit semmit nem enged vele csinálni, pénzem elvileg van mert meg van hekkelve! szóval akkor annak annyi ? de csak a helyet foglalja a garázsba! -
nekem is volt már ilyen, 3-szor elkaptak és elkobozták az autót. Keresztbe egy piros felirat volt rajta. Én enter-t nyomtam neki, de kiírta, hogy nincs elég pénzem kiváltani. akkor kb. 90-ezrem volt. ha rámész az autóválasztásra, akkor ott írja, hogy mennyi bounty-t és mennyi "büntetést" tettek már rá, legalábbis szerintem az büntetés. -
Megvettem a PC Gamert, ami szerintem messze a legjobb offline PC-s játékújság... és azt kell mondjam, nem véletlenül az! Bizalmam irántuk továbbra is töretlen, ugyanis 63%-ot adtak erre a siralmasan szar játékra, és könnyesre röhögtem magam a cikkükön :) főleg amit a surmó nyikhaj neonos-matricás-plasztikmeccsbox szupergépeikkel vilantó pattanásos tinikről ír.. beszarás :))
Ez az egyik legjobb dolog abban, hogy nem Mao-on élek, hogy ilyen újságokat lehet kapni :P
DB -
de hogy lehet kiváltani ? -
Az a zsaruknál van! :) Váltsd ki!
[nemtuggya hogy, mert BUSTED esetén altefnégyet tenyerelt] -
ügyesen kell menni és akkor van pénzed is:) -
Már nem olyan aktív ez a fórum se mint mikor kijött a játék!
-
Valakinek működik valameilyk pénzes trainer a HKzondás verzióval? -
Olyankor mit lehet csinálni mikor egy autó IMPOUNDED? :) mert el sem lehet adni semmi, akkor az ott foglalja a helyet a garázsomba? -
A Golf jobb első lámpája még mindig lyukas? :D -
sziasztok! nekem jó a patch!
végre az autó motorháztetője látszik és nem tiszta fényes az egész :)) -
Állat :D:D:D
Ez kell! :D -
megy :)
szinte minden uj tört játék instalálásánál uj dolgokat tanul az ember az a
hide nevü progi nem semmi
köszönet: Leslieboy-nak -
A ToCA EDIT weboldal felrakott egy érdekes kiegészítést a Need for Speed: Most Wanted-hoz. Ezzel a Camera Hack programmal elkészíthetjük a saját nézeteinket a játékhoz. A kiegészítés működik a NFS: Most Wanted v1.2-es, v1.3-as és a demó verziójával is.
Letöltés
Ime az elrettentő példa:D:D::D
BY HSW -
jokerzero #19372 Hello! Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet screenshotot csinálni. Amúgí tök kira a jatek, főleg az SLR. -
Nézd meg a Faq-ot. -
sikerült ez volt a kod: www.torrent to (privben kaptam)
fel is raktam a játékot de inditáskor ezt dobja: ilyenkor mi van?
és köszönöm a segitséget -
az a baj, hogy nem ismerem ezt a fájlcserélő-rendszert, úgyhogy most vak vezet világtalant dolog van:) ha nincs mellette, akkor amit Newfronter írt, azt próbáld meg. más ötletem nincs. -
Newfronter #19368 Ezt elfogadja kódnak? www.exeem.to -
innen szedtem
de itt hol van kod? -
Newfronter #19366 Ahonnan leszedted, azon az oldalon van egy kód. A torrent link mellett valahol.. -
hát hozzátéve nincs,de akkor hogy ércsem azt hogy a torrenten van?
az utobbi 5 dolog amit torrenteztzem mind kodos volt én meg perszen nem tudtam megnyitni azt delet, de ezt a játékot akarom, help -
ha a kicsomagoláshoz kell a kód, akkor az a torrent-en van szintén vagy pedig amit leszedtél ahhoz hozzátéve valahol:) persze nem a csomagban, mert akkor megnézni sem tudnád
-
hali
most torrenteztem le,ezt www.torrent.to...Need.For.Speed.Most.Wanted.Black.Edition.TTO.4.CD
de a kicsomagoláshoz kodot kér ha valakinek megvan légyszi irja le, thx -
egész pontosan a játékra hatással van a patch? leírás szerint menübeli javízások, főleg multiban történő javítások, Blacklist 15-nél körszámhibát javították, néha eltünő autó javítása (nálam ilyen még nem volt), a többi szintén "lényegtelen" szerintem:) szóval? mi javult? ugyanolyan beállításoknál esetleg 2-3 FPS plussz?? :))) vagy valami? -
Megoldva,ha valakinek ilyen gondja van,telepítse újra a gamet,és úgy rá a patchet! -
Telepítettem a patchet,de azóta else indul,egyszerűen jön egy fekete kép,és kidob asztalra!Patch telepítésénél meg ezt írta:Missing or invaild registry/ini entry!
Utánna leokéztam,telepítette is a patchet,de azután hiába indítom exet,kidob asztalra!Van ötlet?..
-
hát sajnos ez van, ezt kell szeretni, carrerben nem lehet kikapcsolni azt a bizonyos catch up-ot aminek az eredménye ez a "kabaré" :Dha vki lemarad 1km-re, és akármilyen kocsival nyomatod is és hiába nem hibázol, a kö múlva már legalább 500m-t ledarált belőle :D -
biztos trainerezett Razor is,és örök nitróval ment! 
volt,hogy 900m-re lehagyott az egyik körben,pedig nem mentem másképp...az előző körben mindíg 2 kanyarral lemaradt,aztán benyomta a rakétát,és elhúzott mint a szél!
-
ja, néah nekem is meggyűlt vele a bajom, volt hogy kicsit odanyomtam a falhoz, pont vmi kiálló szarba és ottmaradt egy fél kilométert :D persze utána jött föl rendesen. -
razor a pro!^.^
amúgy akkor mondott csődöt,mikor a drag versenyen neki ment a civilnek és totaled!:DD vagy amikor felborítottam az egyik sprint versenyen!:D -
Sland, az kemény dió! najó, azért nem olyan nagyon nehéz, de mindig ott van kicsit előtted vagy kicsit mögötted, bármilyen kocsival és bármennyivel mész is. vagyis ott is látszik a script, vannak szakaszok ahol meg tök tetün megy, ja, és ami szar még Razorkában: mindig rövidít. olyan helyen is ahol azt sem tudtam hogy van rövidítő, azt hittem, hogy az csak visszafele van, majd meglátod úgyis :D valaki aki feltette már az 1.3 patchet az nyugtasson meg hogy a játék védelmirendszere nem erősödött meg! thx. -
Nah 2. vagyok a blekliszten. Már csak Razor papa van...
-
frissítve lett a patch-al,és a music extractorral -
felraktam. tök jól megy. tök jók a javítások, észrevehetők. És nem baszta el a másolt játékot sem. -
a fele multi javítás...mind1 FAQba betolom -
áh köszi,végre 1 normális ember,aki segít is ,nem csak pattog..:)
thx man,maj megnézem,hol csúszott meg a téma..:):)