23376
-
Eh, szánalmasok a rendőrök.Valaki olvadozott, hogy milyen jó az ai-juk, hát egy lóf*szt.Csak jönnek ész nélkül, mint a szörnyek a Doomban(na, jó annyi, hogy a kocsikat azért kerülgetik).Rengetegszer volt, hogy egy olyan milestones küldetést akarok teljesíteni, amiben legalább x ideig kell, hogy üldözzenek, hogy sikerüljön a küldi.Még nekem kell 60-al menni, hogy nehogy lemaradjon a hülye és nehogy túl hamar vége legyen és ha belerongyolt egy elágazásnál lévő vizeshordóba, még nekem kellett visszamenni érte, nehogy hamar cooldown legyen, mert az idióta képes volt a baloldali elágazáson továbbmenni, holott én a szeme előtt mentem fel a jobboldalira.Ha megvolt az idő utána már csak azért volt veszett nehéz, mert legalább 5-ös szintű vagyok és ott meg már 100 méterenként hajigálja be a tüskés blokádokat meg rendőrautókat, ahol gyakran a sok lúd disznót győz elv működött. -
Lehet. Mint írtam, azt a két cuccost ki kellett kapcsolnom. Pedig UG2 alatt, meg RBR alatt simán működik O_o
Mondjuk az is igaz, hogy szerencsétlen profiler Underground 2-nek ismeri fel :D -
Lehet az lesz a gond, nálam ugyanis a kormány szimulátorhoz van beállítva, és le van tiltva a kombinált pedál használata. Elképzelhető, hogy emiatt keveri a tengelyeket. -
kösz. amúgy ha új carreer-t kezdek a régi elveszik? -
rumos #19710 wow, egész élvezetes ez a game, most a vkitől elnyert fekete Cayman-nel nyomom, zsír verda.
viszont kicsit darabos 512 mega rammal. nem szaggat, tehát nem a vid.kártya miatt, hanem néha megáll fél-1 mp-re a ké, meg teker a vinyó. hát gondolom a ram kevés neki, de ram vásárláson kívül van vmi orvosság? pl defrag segít? becsukok minent programot játék indítás előtt, de úgy fél óra game után nagyon elkezd darabozni. -
Blacklist challenge után ha nyersz kapsz 2 "kupont" és van 6 zsákbamacska lehetőséged.
az első 3 közül az egyikkel nyered el az ellen kocsiját "Pink Slip" -
mikor lehet elnyerni az ellenfel autojat? -
Én meg pont hogy használom a profilert :)
Asszem attól kapott idegbajt a játék, mikor a speciális pedálbeállítás / osztott tengelyű pedál dolgok be voltak állítva.
Így sajna ugrott a ballábfék, de nem is igazán van rá szükség -
juzosch #19706 Sztem senki nem akar 200 oldalt visszaolvasni, szal akár meg is mondhatnád hogy merre lehet megtalálni ha annyira tudod. -
kipróbáltam, anélkül sem akart jó lenni, igaz nem bootoltam újra. Viszont utánanézve, kinti fórumokon is írtak róla, hogy sokaknak nem jó:( Van esetleg külön ehez patch, vagy orvosolja a problémát esetleg az új 1.3as? Igazán kiváncsi lennék, mekkora feeling ezt a játékot kormányal tolni!! Neked milyen tapasztalatod van idáig kormány üzemmódban? -
CHROME #19704 Ne használj profilert.
Nekem tökéletesen megy anélkül.
-
Tucc-e visszaolvasni-e? -
KNORBI #19702 Van valakinek minden FULL mentése? Meg szeretném nézni a uniqie upgrade tuningokat. A 15-ös listán választható fejlesztéseket a játék során lehet még választani, vagy azok elvesznek? -
El vagyok keseredve! Momo kormányomat nem tudom belőni a játék alá, amint elforgatom a kormányt beállításkor, kiírja, hogy pedált nyomogatok:( Van valakinek megoldása a problémára esetleg? Win alól, profilerben jól van konfigolva a kormány, csak játékban hülyül:( -
én az undergroundokban sem tartottam sok autót...a most wantedban is kezdtem egy lexussal,aztán amint tudtam vettem egy suprát,és tul.képp. azzal vittem végig...1x elnyertem egy corvettet az egyik tagtól,azzal néha versenyeztem de ennyi..felesleges akkora autóparkot tartani...lehet nem a kérdésre válaszoltam,de kb 10 perce keltem,így félig még alszom! 

:DDD -
Tigerson #19699 Hello!
Létezik-e olyan progi a játékhoz, hogy zene importáló?
Ha vki tud róla, akkor plz adjon linket hozzá. -
zsotesz #19698 Hát erről az autós kérdésről sokáig lehetne vitázni. Én most vertem le a 2. helyezettet, sikerült elnyernem az autóját. Mentem is már vele de azt hiszem maradok a Porsche Carreránál. Nekem kb. 6 utóm van, de vagy a Lamborghinivel megyek vagy a Porsche-val. Szerintem jól van ez így. Lehet, hogy ezzel hülyeséget mondok de így van esély arra, hogy a Tisztelt Játékos ne csak egyszer nyomja végig a játékot, aztán meg bedobja a fiókba. -
Azt is vedd figyelembe, hogy míg az UG1 és 2-ben elég gagyi erejű verdákat kaptál, egy Murcielago, vagy Cayanne azért már sportkocsi a javából! Nem is véletlenül lehet rájuk kizárólag ultimate tuningokat rakni -
NOS16 #19696 ezt használd ha cheat kell -
Humi #19695 mert abban a tudatban voltam hogy ez egy forum ahol esetleges segítségekért lehet fordulni , csak úgy tűnik van itt egy két megszállott, akik úgy gondolják hogy "minden úgy jó, ahogy meg van írva" . remélem megérted -
NOS16 #19694 akko minek tetted fel a kérdésed???
-
Humi #19693 sejtettem hogy ilyen értelmes választ fogok kapni
mind1 -
NOS16 #19692 akko ne vedd meg! -
Humi #19691 a másik meg lehet hogy erről szól a játék, de mondjuk mig az underground 2 ben játszottál, a játék felénél kb meg voltak a jobb autok, és még a játék másik fele arra szolgált hogy ha már a kis pénzedet össze gyűjtötted rá, akkor használni is tudd, addig ebben szinte már tök felesleges arra a két emberre egyáltalán megvenni modjuk a mercit, vagy vmelyik hasonlót. ???? vagy talán nem. ERRŐL SZÓL A JÁTÉK -
Humi #19690 amugy csak ugy mellékesen megkérdezném hogy ez egy forum, vagy vitasuk meg kinek mi tetszik és mi nem. ?? ????
szóval tudtok valami értelmeset is mondani vagy nem? -
Erről szól a játék, ember!
-
Humi #19688 azzal tisztában vagyok, nem azért kéne. hanem azért hogy tovább tudjak vele menni. mert a végén mondjuk legyőzöm ronniet meg razort aztán szórakozásból gyüjtögessem a bountyt vagy mia faszt kezdjek vele?? ott a király kocsi és használtam egészen 2 emberig a feketelistán . KIRály -
énis rohadtul cheat ellenes vagyok, de ennél a játéknál sztem nem feltétlenül könnyebb ha Lamboval kezded. azért, mert catch up van vagyis úgyis hozzád igazodnak az ellenfelek, mehetsz golfal vagy Murcival, lehet hogy ugyanolyan könnyű nyerni :D -
Humi #19686 ez most nekem szólt? -
NOS16 #19685 mocskos csíter
...halál rájuk
-
Humi #19684 már kétszer játszottam végig, csak mire beadja a porschét akkorra ronnie meg razor van előttem . A pénz meg nem gond, mert ha az elején van minden kocsi, akkor pénz kód és megoldva. -
zsotesz #19683 Annak meg mi értelme, hogy már az első versenyeket is pl. Lamborghinivel csinálod. Nem lesznek ellenfeleid, még a végén sem kell megszakadni a versenyeken. Lehet azért használni az autókat. Mondjuk ha meg kell venni akkor meg teljesen mindegy, mert a Porsche Carrera majdnem 300 000-be kerül, plusz megveszed rá a tuningot ami még kb.350-400 000. Annyi pénzt az elején úgy sem tudsz összeszedni. Haladj előre szép fokozatosan, szerintem kár elrontani ezt a játékot (meg minden mást) trainerrel meg cheattel. -
Humi #19682 ja. és nekem olyan kéne ami karierben müködik, mert van egy olyan kód, hogy amikor az elején ezt a feliratot látod "CLICK TO ENTER" akkoör beirod hogy iammostwanted akkor elérhető lesz az osszes kocsi, de ez csak a quick racera vonatkozik.Szóval a lényeg hogy karierben müködjön. -
Humi #19681 hello. azt akarnám megtudni, hogy vki nem tud e valamilyen cheatet amitől ha benyomom akkor a játék elejétől kezdve elérhető lesz az összes járgány.mert én csak azt nem dijazzom hogy mire beadja a zsír verdákat már túl sok mindenre nem is tudom használni.??? ha valaki tud valami ilyesmit akkor légyszi irjon. előre is köszi. -
Sheltem, jogos, én is csodálkoztam hogy mit kell csinálni mert olyankor a zsarukat nem lehet egszerűen lerázni, ha lerázod őket, akkor sem megy az evade csík, nekem is kellett pár próba mire rájöttem hogy mit is kell -
mész mint a vaddisznó, aztán hív a csaj, hogy menj oda ahova mondja, narancssárga pötty a térképen bemész az eddig lezárt részre, lesz egy nagy ugrató, Te át, zsaruk le, vége -
KNORBI #19678 van valakinek minden FULL mentése? A 15-ös listán választható fejlesztéseket a játék során lehet még választani, vagy azok elvesznek? -
szameg. már csak Razor lenne hátra, de a rohadt bounty-kat nem tudom összeszedni... Vagy elkapnak a zsaruk, vagy lekopnak... -
menni 1000rel majd aztán hív a csajszi, hogy húz ki a városból (én ezt olvastam ;)) -
most megy a Taxi 3 az TV2-n lehet hogy már láttátok de tok jo film nem:)