Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs a láma kérdésér!
Honnan tudok levenni a netrõl + autókat?
Elõre is nagyon köszönöm!
Aztán nem töltöttem le. Nem gerjedtem a rózsaszín Miata-ra, és a lila Hemi Cuda-ra.
Þór vígi þessi rúnar
kurvajó,de nagyon ritka ...
lol..😊
a blacekt mi is megszereztük úgy 2hete..😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
[merlinw.org]
- NEED FOR SPEED: MOST WANTED OPTIMIZER PATCH ALL NO-CD FILES -Thanks- GenieBen-
- NEED FOR SPEED: MOST WANTED NO BLUR FIX ALL NO-CD FILES -Thanks- GenieBen-
Jah, és drukkoljatok, hogy meglegyen a Murcielago, mert megvenni nem akarom :S
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egyrészt a GOLF IRÁNYÍTHATÓBB ÉS GYORSABB, mint az RX-8. Hogyisvanez?!?
Másrészt a Golfom berekedt 😄
Egyébként eladtam az elnyert Micsut: 18000 a kocsiért, 7000 az optikai tuningért 😊 (mást nem lehet eladni)
Ming-nél tartok. Bounty szerzésével nem kell törõdnöm, azt már Kamikaze alatt megszereztem 😄😄😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
most pl. direkt lassan mentem, hogy a heat level feljebb mennyen, körözzenek kicsit a bounty miatt, erre a rendõr fogja magát a 6 sávos úton, áthajt a másik-szembejövõ sávba és megfordul, õ köszöni szépen unja az egészet.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
(O_o)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
De most tényleg.....hogy lehet 350 körüli tempóban bevenni egy hajtûkanyart?