23376
-
Humi #19754 hát ha lemented a versenyeket akkor 6 db bonus tablából ha kihúzod a Blacklist with pink slip feliratot, akkor tiéd a kocsija -
Hogyan tudom átállítani a mp/h-t km/h-ra?
Az Options/Gameplay menüpontban a Unitsot állítsd Metricre! -
Humi #19752 options,gameplay,van ott valami U betűvel kezdődő, azt állítsd át metricre.
akkor km/h lesz. nézd végig megtalálod -
lehet, hogy most láma vagyok.
De hogy tudom elnyerni a 5. 6. csávótol a verdát? :D
Bár lehet már késő mert túlvagyok rajtuk.
Tudom láma vagyok :D -
Humi #19750 ja -
átlehet állítani valahol a MPH-t KM/H-ra? -
értem köszi. amúgy nem tudtam hogy, az most kinek szól.
Amúgy meg sajna nincs régebbi kocsim :S -
Humi #19747 :))) -
Humi #19746 2. szorra is -
Humi #19745 ha visszaolvasnál akkor leirtam hogy vagy ugy jársz a legjobban ha az elejétől használt kocsit használod, mert az elméletileg már tele van junkmannel, vagy a másik az a legjobb ha 5, 6 elnyered a fekete listán a verdát , mert az akkor teljesen ultimate lesz -
2.szor is:
5. csávó után ti milyen autóval toljátok?
Mert én hiába tuningolom fel max-ra a lambomat mert a corvettemet, a golf úgy süvít el mellettem mint a rakéta.
Azért ez kicsit nevetéges és ilyen szempontból elég bugyuta egy játék. -
Csaba #19743 Lehet, hogy valami új turbós nitrós kocsit kaptak a zsaruk tesztelésre, és te kapóra jöttél nekik. -
nyx #19742 a trainer az 1,3-hoz is végigvitte már valaki a challenge módot? a vége felé nem gyenge részek vannak. Nem lessz benn mégegyszer az a nagy ugratós rész? nincs olyan cucc amivel helikopterrel lehet menni? -
Humi #19741 az még a király mikor carerra gtvel a végsebességem 387 km/h volt, és rendőrautó (corvette) elhúzott mellettem. akkor néztem. ez azért nem túl reális. akkor ő mennyivel ment? -
Humi #19740 amugy nem tudjátok, hogy 1.3 patch hez van e trainer? -
oks, kösz a segítséget
-
értem koszke -
Humi #19737 nem azt mondom, ha az elejétől egy verdával nyomod azt is üldözni fogják, miután már elég jó ahhoz hogy lenyomjon egy corvettet.mert azok már jönnek ezerrel. -
Humi #19736 ezt most tőlem kérdezed? ha igen, akkor válasz. akkor a legjobb ha mondjuk a fekete listán, mondjuk 6,5 tól elnyered a verdáját, mert akkor az teljesen ultimate lesz. -
szal ha mindenbol a leggjobb van akkor lesz 5 ? -
kösz...nade akkor inkább toljam végig az alap autóval? most blacklist 11nél járok -
persze hogy a sajátom dontottem meg:)az hogy a tobbi megtontsem kell egy kis ido:) -
Humi #19732 sas6 az autódtól függ hogy hanyas szinten üldöznek. mármint a belső tartalmától. hogyha már több dolog is ultimate , akkor felmegy 5 szintre is.
de amugy ahogy bedob x4, megáll és nem megy tovább. 5 szinten corvettel jönnek a jardok. -
A kékkel jelölt házikókban :D
Tuningolni meg a sárgáknál lehet.
Mikor játékban vagy akkor megnyomod az M-et, hogy előhozd a térképet és arra a nézetre váltsd a jobbra balra nyíllal ahol csak kék sárga meg zöld jelzéseket látsz.
És a kéknél vehetsz verdát.
ennyi.
-
Humi #19730 SAS 6 milyen rekordot döntöttél? sajátodat vagy a fórumon? a fórumon sima játékba, mármint nem küldetés közbe lamborghini murciélagoval 397 km/h a rekord. vagyis én erről tudok. Dragben 407 km/h. ugyanezzel -
Humi #19729 ha van egy régebbi autód amit, már az elejétől kezdve tuningoltál akkor sztem azt használd, vagy vegyél egy lamborghini murciélagot. -
akkor valamit rosszul csinálsz :D
Ne akard annyira lerázni a rendőröket és várd meg míg megjönnek a szuperebb rendőrjárgányok :D
Akkor aztán lesz nemulass :D -
hogyan és hol lehet autót vásárolni? az alap autót amit az elején válaszottam, gondolom érdemes lecserélni -
hogyan lehet 5 körözésunk?? nekem 4-nél nem megy fejjebb:( -
nekem csak most jon az 5. szal nem tok segiteni:( -
rekordot tontottem:)
-
5. csávó után ti milyen autóval toljátok?
Mert én hiába tuningolom fel max-ra a lambomat mert a corvettemet, a golf úgy süvít el mellettem mint a rakéta.
Azért ez kicsit nevetéges és ilyen szempontból elég bugyuta egy játék.
-
Csaba #19722 Szerintem "költségkímélőbb", ha az egészet kiírod egy dvd-re, és az Alcohol120 virtuális meghajtójával installálod aztán. -
Mi az hogy nem birod kiírni? Még a legrégebbi író progik is kiírják. -
uzsidoboz #19720 Üdv
Need_For_Speed_Most_Wanted_Black_Edition-HKZonda Ez a verzó van meg nekem de sehogy sem tudom kiírni őket cdre! vki tud nekem segíteni h melyik progi melyeik verziójaával írta ki, mert nekem eddig nem sikrült!
Köszzzz -
dlh.net en ha jol emélkszem van
meg nekemis van vmi német oldalrol -
valakinek vmi ötlete? -
de ha egyszer elkezdenek üldözni, akkor megint felmegy, és nem volt értelme. -
festd át az autót így leesik egy kicsit a heat lvl-je és nyugodtan autókázhatsz -
olyan trainer van, hogy nincsenek rendőrök? mert bmw-vel szeretnék menni egy kicsit a városban, kibróbálgatni, meg a többi autót is, de mikor egy autópályára kimegyek már jönnek is.