23376
  • Humi
    hát ha lemented a versenyeket akkor 6 db bonus tablából ha kihúzod a Blacklist with pink slip feliratot, akkor tiéd a kocsija
  • Magnumrolcsi
    Hogyan tudom átállítani a mp/h-t km/h-ra?

Az Options/Gameplay menüpontban a Unitsot állítsd Metricre!
  • Humi
    options,gameplay,van ott valami U betűvel kezdődő, azt állítsd át metricre.
    akkor km/h lesz. nézd végig megtalálod
  • InfectedMann
    lehet, hogy most láma vagyok.
    De hogy tudom elnyerni a 5. 6. csávótol a verdát? :D
    Bár lehet már késő mert túlvagyok rajtuk.
    Tudom láma vagyok :D
  • Humi
    ja
  • Broafka
    átlehet állítani valahol a MPH-t KM/H-ra?
  • InfectedMann
    értem köszi. amúgy nem tudtam hogy, az most kinek szól.
    Amúgy meg sajna nincs régebbi kocsim :S
  • Humi
    :)))
  • Humi
    2. szorra is
  • Humi
    ha visszaolvasnál akkor leirtam hogy vagy ugy jársz a legjobban ha az elejétől használt kocsit használod, mert az elméletileg már tele van junkmannel, vagy a másik az a legjobb ha 5, 6 elnyered a fekete listán a verdát , mert az akkor teljesen ultimate lesz
  • InfectedMann
    2.szor is:
    5. csávó után ti milyen autóval toljátok?
    Mert én hiába tuningolom fel max-ra a lambomat mert a corvettemet, a golf úgy süvít el mellettem mint a rakéta.
    Azért ez kicsit nevetéges és ilyen szempontból elég bugyuta egy játék.
  • Csaba
    Lehet, hogy valami új turbós nitrós kocsit kaptak a zsaruk tesztelésre, és te kapóra jöttél nekik.
  • nyx
    a trainer az 1,3-hoz is végigvitte már valaki a challenge módot? a vége felé nem gyenge részek vannak. Nem lessz benn mégegyszer az a nagy ugratós rész? nincs olyan cucc amivel helikopterrel lehet menni?
  • Humi
    az még a király mikor carerra gtvel a végsebességem 387 km/h volt, és rendőrautó (corvette) elhúzott mellettem. akkor néztem. ez azért nem túl reális. akkor ő mennyivel ment?
  • Humi
    amugy nem tudjátok, hogy 1.3 patch hez van e trainer?
  • Zoltanoo
    oks, kösz a segítséget
  • Sas6
    értem koszke
  • Humi
    nem azt mondom, ha az elejétől egy verdával nyomod azt is üldözni fogják, miután már elég jó ahhoz hogy lenyomjon egy corvettet.mert azok már jönnek ezerrel.
  • Humi
    ezt most tőlem kérdezed? ha igen, akkor válasz. akkor a legjobb ha mondjuk a fekete listán, mondjuk 6,5 tól elnyered a verdáját, mert akkor az teljesen ultimate lesz.
  • Sas6
    szal ha mindenbol a leggjobb van akkor lesz 5 ?
  • Zoltanoo
    kösz...nade akkor inkább toljam végig az alap autóval? most blacklist 11nél járok
  • Sas6
    persze hogy a sajátom dontottem meg:)az hogy a tobbi megtontsem kell egy kis ido:)
  • Humi
    sas6 az autódtól függ hogy hanyas szinten üldöznek. mármint a belső tartalmától. hogyha már több dolog is ultimate , akkor felmegy 5 szintre is.
    de amugy ahogy bedob x4, megáll és nem megy tovább. 5 szinten corvettel jönnek a jardok.
  • InfectedMann
    A kékkel jelölt házikókban :D
    Tuningolni meg a sárgáknál lehet.

Mikor játékban vagy akkor megnyomod az M-et, hogy előhozd a térképet és arra a nézetre váltsd a jobbra balra nyíllal ahol csak kék sárga meg zöld jelzéseket látsz.
    És a kéknél vehetsz verdát.
    ennyi.
  • Humi
    SAS 6 milyen rekordot döntöttél? sajátodat vagy a fórumon? a fórumon sima játékba, mármint nem küldetés közbe lamborghini murciélagoval 397 km/h a rekord. vagyis én erről tudok. Dragben 407 km/h. ugyanezzel
  • Humi
    ha van egy régebbi autód amit, már az elejétől kezdve tuningoltál akkor sztem azt használd, vagy vegyél egy lamborghini murciélagot.
  • InfectedMann
    akkor valamit rosszul csinálsz :D
    Ne akard annyira lerázni a rendőröket és várd meg míg megjönnek a szuperebb rendőrjárgányok :D
    Akkor aztán lesz nemulass :D
  • Zoltanoo
    hogyan és hol lehet autót vásárolni? az alap autót amit az elején válaszottam, gondolom érdemes lecserélni
  • Sas6
    hogyan lehet 5 körözésunk?? nekem 4-nél nem megy fejjebb:(
  • Sas6
    nekem csak most jon az 5. szal nem tok segiteni:(
  • Sas6
    rekordot tontottem:)
  • InfectedMann
    5. csávó után ti milyen autóval toljátok?
    Mert én hiába tuningolom fel max-ra a lambomat mert a corvettemet, a golf úgy süvít el mellettem mint a rakéta.
    Azért ez kicsit nevetéges és ilyen szempontból elég bugyuta egy játék.
  • Csaba
    Szerintem "költségkímélőbb", ha az egészet kiírod egy dvd-re, és az Alcohol120 virtuális meghajtójával installálod aztán.
  • Evogordon
    Mi az hogy nem birod kiírni? Még a legrégebbi író progik is kiírják.
  • uzsidoboz
    Üdv

Need_For_Speed_Most_Wanted_Black_Edition-HKZonda Ez a verzó van meg nekem de sehogy sem tudom kiírni őket cdre! vki tud nekem segíteni h melyik progi melyeik verziójaával írta ki, mert nekem eddig nem sikrült!

Köszzzz
  • VRSDM
    dlh.net en ha jol emélkszem van
    meg nekemis van vmi német oldalrol
  • matyi08
    valakinek vmi ötlete?
  • matyi08
    de ha egyszer elkezdenek üldözni, akkor megint felmegy, és nem volt értelme.
  • Fenrir
    festd át az autót így leesik egy kicsit a heat lvl-je és nyugodtan autókázhatsz
  • matyi08
    olyan trainer van, hogy nincsenek rendőrök? mert bmw-vel szeretnék menni egy kicsit a városban, kibróbálgatni, meg a többi autót is, de mikor egy autópályára kimegyek már jönnek is.