Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak kár, hogy olyan kapta meg a házigazda, jogot, aki nem is látogatja a topigot😊
nah mindegy😞
mit szólsz a #19094-hez???
Ha 300-al kanyargok vegig a palyan ugyanugy velem tart a gep mintha szandekosan nem nyomom a gazt es 170-el totymorgok.. Mindazonaltal, ha mesz mint a golyo akkor a kozeledben sincsenek a catchuppal sem. Ha esetleg megis megelozni, akkor a catchdown miatt ugy belassitanak, hogy alig gyozi az ember kikerulni oket elozeskor.. Meg akkoris fekeznek mikozben nyomjak a nitrot.. Nem sok kihivas van gep reszerol.. Majd carrier utan a multee.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Én haszbnálok egy trainert ami foylamatos nitrot ad, és a carrera gt meg 388-at nehogymár a is galalrdo 419-et😄
ULTRA LÁMA
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
segítsetek pls
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Þór vígi þessi rúnar
Ez a játék most a KIRÁLY!!! 😄DD
Fantasztikus és fenomenális😊 Azt hittem nem lehet már újat kitalálni, de szerencsére tévedtem. nem tudom kik ülnek azokban a bizonyos székekben, de most valami nagyon nagy dolgot csináltak. Ezzel a játékkal akkora élmény játszani, hogy azt nem lehet leírni!!
Jók az átvezetõ videók, kirobbanóan jó grafikai megvalósítás, fantasztikusan eltalált effektek és hangok, rettentõen adrenalin-fokozó zenék. Mi kell még? 😊))
Szerintem az se olyan nagy baj, hogy nincs annyi tuning, mint korábban (bár ez is nézõpont kérdése, sokszor a kevesebb több és nekem tényleg többnek tûnik, csak jobban el van osztva, ennyi😊))
Az idõlassítós trükk valami hihetetlen jól el van találva, nagyon sok pluszt ad a játékhoz. A rend õreirõl nem is beszélve😊 nagyon-nagyon jól eltaláltak mindent, nekem eddig (30%-nál járok) legalábbis nagyon tetszik minden benne.
Szóljatok minden havernak, hogy szerezze be😊)
The Matrix has you...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
kell ehez servicepack2?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"Cannot locate the CD-ROM
CD\DVD emulation software has been detected.Pleasa disable all CD\DVD emulation software and re-start the game"
Mit csináljak?