23376
  • PeeTeR
    nem is mondtam hogy nem az... igaz csak kifogyhatatlan nitro - a magyarazkodas elkerulese vegett :)
  • leslieboy
    Én már fullra kinyomtam gamet,már nincs milestone,csak a rapsheetnél van egy két tophely,amin még elsőnek kell lennem!Ezért már nincs milestone feladatok!Csak a száguldás!:D
  • Falconer
    De *meg... Ilyen nincs :D Hogyhogy akkor nem csináltál meg egyetlen egy milestone-t sem? :o Meg 500 zsernyák? Hihetetlen.
  • armageddon666
    Látogassátok a Most Wanted Garage topicot!!!!
  • barmi
    A gépem nem olyan gyenge, 2200+ amd athlon xp, 786MB ddr 400-as ram, Ati 9600 XT 128MB vidkari, direktx 9c, uj vidkari driver és a video beállitásaim sincsenek eltulozva egyáltalán mégis néha olyan diavetités jön pár másodpercre hogy az valami borzalom. és az a legnagyobb röhej hogy azokat leszámitva meg megy a játék mint az állat. valami megoldást valaki nem tud esetleg??
  • IMYke2.0.0.0
    F10 = Toggle "Never Busted" = A zsaruk sosem tartóztatnak le.

• serito
    Mi ez az F10-es dolog? Minek is kellene történnie és mikor?
  • matyi08
    lenne egy kérdésem. ugye van a +12 trainer, és azt akarom, hogy ne kapjanak el a rendőrök, mert autókázni akarok. és az F10-et kell elvileg megnyomni, de mikor megnyomom, akkor nem kapcsolja be azt, hogy ne tudjanak elkapni, hanem olyant csinál, mintha az r-t nyomnám. pedig optionsba nincs F10-re állítva semmi. mit lehet vele csinálni?
  • serito
    5. vagyok a listán de még nem mentem 325-nél gyorsabban. Egy Supra-val megyek, ami az elnyert tuniongokkal majdnem a legmagasabb szinten van. Na mindegy, mert most vettem egy Cayman-t talán az majd jobb lesz.
  • king1616
    Megdöntöttem a rekordodat! 386 km/h.
  • matyi08
    everyone, mi?
  • RelakS
    én vissza tudok térni career-be, festem a bömöst, tuningolom a többit, kergetem a zsarukat, stb
  • Dynamic
    carrier=career
  • serito
    Köszi már megnéztem a demóban, az megvan a melóhelyemen.
  • Dynamic
    Nekem most is állandóan aktív a Resume carrier.Nem tudom,hogy bug-e.De ha kiválasztom, egyből jön az a rész amikor vissznyerem a bmw-t és elkezd üldözni everyone.Pedig megcsináltam, stáblista is lement.
  • serito
    Csak este tudom kipróbálni, de pontosan mire is jó ez? Olyan mint a bullet time, a Max Payne.ben?
  • RelakS
    "És az nem lehet, hogyha bizonyos szám alá csökkented az üldözői létszámot, akkor előbb hív a bige?"

Ezt a részt nem próbáltad? :)

Egyébként hogy lehet többször is megcsinálni? :D
  • Dynamic
    Én többször is megcsináltam az utolsó küldit.Amiről a screenshot készült ott direkt figyeltem az órát.4 percig ott voltam a romok között, addig semmit nem csináltam, majd pontosan 5 perc 00 másodpercnél jelent meg a sárga karika.
  • RelakS
    Igen, van, a speedbreaker nevű gomb az
  • ati2002
    igen van. (nem tudom alap-e, de nálam a jobb shift az)
  • serito
    Nem tudom megnyitni a FAQ-ot ezért megkérdezem.
    Van olyan, hogy idő lassítás? Már az 5. vagyok a ranglistán, de ilyennel én még nem is találkoztam.
  • serito
    Hűtsd meg a gépet rendesen!!! Milyen géped van?
  • ati2002
    jó géped-e van?
  • barmi
    Sziasztok! Nagy az én problémám! 5-10-15 perceket megy a játék gond nélkül aztán átcsap iszonyatos diavetitésbe idönként 10-20 másodpercekre. nem fot semmi más rajta kivül ami megfogná a teljesitményt, nem értem! nem tud nekem mondani valami valamiféle megoldást erre a problémára, valamiféle ELIXIRT? Ez igy nagyon nem jóó :(( 1.3 pecs esetleg vagy ilyesmi kellene, ja és persze az is hogy honnan tudok hozzájutni! Elöre is köszi! ;)
  • leslieboy
    Hát még az 5ös körözés is fokozódik!Nem hatra,de több zsaru,és sűrűbben jön egy idő után!De nem is mondtam,hogy könnyű volt!
  • RelakS
    Zmeg, én ÖSSZESEN nem láttam még ennyi zsarut, nem hogy egyetlen üldözés alatt! :D
  • leslieboy
    Na akkor bemutatom a rekordomat!Hajrá emberek,jó döntögetést,én most legalább 1-2 napra hanyagolom a gamet!Nem érzem a kezemet!

• Bullet
    Hol lehet kikapcsolni az automata váltót?
  • ati2002
    Ó, thx!
  • RelakS
    hogy milyen hosszan tudod lassítani az időt
  • ati2002
    A km-óra körüli sárga csík mit mutat?
  • deore
    Lassulni fog, de szebb lesz.
  • zeki
    Hy tudvalaki segíteni abban,hogy ha 800*600-ról át állítom 1024*780-ra akkor lassulni fog a játék vagy csak a menü felbontására vonatkozik HELP!!!
  • RelakS
    merméris?
  • RelakS
    És az nem lehet, hogyha bizonyos szám alá csökkented az üldözői létszámot, akkor előbb hív a bige? Vagy mindenképp kell neki 5 perc azoknak a köveknek az eltávolításához, amit előtte egy hónapig meg sem mozdítottak?
  • I.C.ram
  • IMYke2.0.0.0
    Kár, hogy trainer...

• Dynamic
    Van egy vasszerkezet, amit le lehet rombolni.Beestem alá és oda se bírtak bejönni a hülye zsaruk.Egy szerencsétlen SUV próbált bejönni, de a Monty Python egyik jelenetéhez hasonlított, amikor a "nő" fejjel nekiszaladt a fának, majd rögtön felállt megint nekiszaladt és így tovább.A SUV is addig próbálkozott(és persze mindig beverte a "fejét") míg ki nem nyiffantotta magát:DDDDDDDDD
    És nem mellékes, hogy az 5 percet simán kihúztam ott bent:D

• Dynamic
    Tuti, hogy az 5. percben jelenik meg a sárga karika.
  • Dynamic
    Szerinted ki olyan láma, hogy ne tudná követni a sárga karikát?Másrészt meg a nagy map('M') furcsa módon nem működik az utolsó küldiben, így a bejelölésnek nem sok értelme van, mindenképp a kis térképet kell használni, szal...