Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
igen... ezt már ismerem....
csak kár, hogy olyan kapta meg a házigazda, jogot, aki nem is látogatja a topigot😊
nah mindegy😞

mit szólsz a #19094-hez???

DJ Skyline
nám jövök!😊)

The FlashBack
vagyis???
job lenne ha te jönnél vissza

DJ Skyline
<#nemtudom>

The FlashBack
hol az ûj házigazda?
én még egyyszer sem láttam😞

The FlashBack
nagyon ott van😊
ötlet😊= 5

DJ Skyline
paint!😊

De ha megfigyelted, ha a gep elotted van akkor befekez mint az allat. Ezt altalaban senki nem veszi eszre, vajon miert? <#ravasz1>

Ha 300-al kanyargok vegig a palyan ugyanugy velem tart a gep mintha szandekosan nem nyomom a gazt es 170-el totymorgok.. Mindazonaltal, ha mesz mint a golyo akkor a kozeledben sincsenek a catchuppal sem. Ha esetleg megis megelozni, akkor a catchdown miatt ugy belassitanak, hogy alig gyozi az ember kikerulni oket elozeskor.. Meg akkoris fekeznek mikozben nyomjak a nitrot.. Nem sok kihivas van gep reszerol.. Majd carrier utan a multee.
The FlashBack
LoL😊 mivel csináltad😊
???

scorpeeon
az egy dolog hogy Rolesz képe is lehet csalás, csak ügyesen annyit írt be ami még vhogy meg is történhet, de az azért inkább reális mint ez 😄 Rolesz nem fake a kép nem? melyik pályán mentél ennyivel? Az én full+unique performance tuningos Murciélagom 397-nél nem megy tovább (igaz dragan nem próbáltam), a játék fizikailag nem engedi tovább pedig simán menne még többel.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

név
seaside & camden sztem

DJ Skyline
ennyit a rekordról,és ilyen autó csak nekem van!😛PP

scorpeeon
na ez engem is érdekelne! melyik pálya ez pontosan? lehet hogy drag-ben tovább engedi annál a bizonyos 397-es határnál? (ezekszerint, hiszen az is egy Murciélago!)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

fernando torres
itt nem is az agáz hogy ennyit megy hanem legfõkébb az hogy 8 másodperc alatt gyorsul fel ennyire ami szánalmas és HIHETÕÕÕÕ

Sland
azt a kurva! hogy mész te ennyit?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

húúú de Jani itt mindenki.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

név
de õ biztos nem csalás nálkül ment ennyit mivel még teli van nitróval<#vigyor2>

név
hát nem tom, én azzal 388-at tudok menni úgy hogy még 8000 alatt van a fordulatszám

ako az de azsem megy anynit!

név
Nem lehet hogy az egy lambo murciélago vagy mi?<#circling>

jah, roleszlka, nekem 12000000 lett a max bountym egy menetbe 19:34 perc alatt!

Rolesz ez Paintban átlett festve!
Én haszbnálok egy trainert ami foylamatos nitrot ad, és a carrera gt meg 388-at nehogymár a is galalrdo 419-et😄
ULTRA LÁMA

5.11-es catalyst-tal tényleg sokat javul a helyzet. azért a teljes részletességet nem igazán bírja, de felrakom 1280-ba (moncsi natív felbontása) és így tûéles a kép. köszi a tippet.
vezérszuszu
Hali!A Subarus pali ellen megyek de egyszerûen nem bírom lenyomni a második versenyben.Hogy csináljam meg szerintetek?

OrioN the S
Engem még mindíg nem fogott meg annyira :/ Túl árkád!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

The FlashBack
igen, de mintha az UG2-ben visszavettek volna nem?

magus755
Sziasztok egy olyan problémám lenne,hogy a játék teljesen fasza volt eddig de tegnap meg megbolondult,egyszer hol kék utána meg piros és utána meg zöld a kép majd valamikor meg teljesen jó ez mitöl lehet????

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

hogy kell neten játszani
segítsetek pls
reménytelen
Ha Quick Race-ben kikapcsolod a "Catch up"-ot, akkor legalább ott nem csalnak. A karrier módban nem lehet ez ellen tenni.
Hrisskar
Nekem az a gondom,hogy a CDHide program nem mûküdik nálam és más program nincs meg nekem. Ha megvan a SR7Stop, akkor át tudod küldeni e-mailen?

Sanyix
Nem minden nfs-ben, ug1-tõl van ez a csalás.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ez neked rekord ezt döntsd meg:

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Amúgy meg tök nagy átejtés, hogy pld. az SR7 stopnál nem is kell restoret nyomni. Elég a hide.

Ízí Ráderek ezt döntsétek meg:

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Tényleg jó a játék de azért ennyire nem. 😊

The FlashBack
csak én nem láttam még itt az új házigazdát vagy senki sem?

Hrisskar
A googlel már rá kérdeztem de nem talált semmit ami jó lett volna.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Hrisskar
Honnan tudom letölteni a SR7Stop programot vagy a StarForce Nightmare-t?

XeeN
Nálam csak az újratelepítés segített ezen.

Annyi spikestripes útzárat kell kikerülnöd.

szerintetek miért lépki a játékbol ha elkapnak a zsaruk?Meg egy kérdés a játékban amikor van a rendör üldözés mit kell csinálni annál az ikonnál ,hogy kocsi és alatta ilyen szögesdrotszerû valamivan nemjut az eszambe miaz.
bigapó
Hali!

Ez a játék most a KIRÁLY!!! 😄DD

Fantasztikus és fenomenális😊 Azt hittem nem lehet már újat kitalálni, de szerencsére tévedtem. nem tudom kik ülnek azokban a bizonyos székekben, de most valami nagyon nagy dolgot csináltak. Ezzel a játékkal akkora élmény játszani, hogy azt nem lehet leírni!!
Jók az átvezetõ videók, kirobbanóan jó grafikai megvalósítás, fantasztikusan eltalált effektek és hangok, rettentõen adrenalin-fokozó zenék. Mi kell még? 😊))
Szerintem az se olyan nagy baj, hogy nincs annyi tuning, mint korábban (bár ez is nézõpont kérdése, sokszor a kevesebb több és nekem tényleg többnek tûnik, csak jobban el van osztva, ennyi😊))
Az idõlassítós trükk valami hihetetlen jól el van találva, nagyon sok pluszt ad a játékhoz. A rend õreirõl nem is beszélve😊 nagyon-nagyon jól eltaláltak mindent, nekem eddig (30%-nál járok) legalábbis nagyon tetszik minden benne.
Szóljatok minden havernak, hogy szerezze be😊)

The Matrix has you...

köszi!!! kipróbálom. most 5.6-os kataliszt van fent, leszoktam már a havonta driver firssítésrõl 😊
3Error
nekem sp1-el megy... nem hiszem, hogy az az oka... gép túlmelegedés?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
FAQ

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Broafka
én meg állandóan lefagyok, mit csináljak?
kell ehez servicepack2?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
hát lehet hogy arcade, de azért ha egy olyan 5 km-es távolságra van tõlem az ellenfél akkor 2 perc alatt nehogy már leelõzzön

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Hrisskar
ezt a hibát írja ki nekem a gép:
"Cannot locate the CD-ROM
CD\DVD emulation software has been detected.Pleasa disable all CD\DVD emulation software and re-start the game"

Mit csináljak?

DJ Skyline
Underground1 óta csal az ellenfél!^.^

fireball
ez hoki arcade,ne mszimulátor

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter