23376
-
ukránban -
Ikránban mennyi votl a game?? -
nah szal,mondanék vmit,ha valakinek nem megy a játék,akkor lehet tok még egy okosságot,ugyanis nekem is elegem lett abból,hogy különféle progit kell használni....inkább megvettem ukránban eredetiben,de ahogy észrevettem ez sem az,csak egy *.bat fáj van ami leegyszerűsíti az indítitást,szóval ha valakit érdekel,akkor dobjon egy privit és átküldöm,egyébként mi van olyankor hogy 82%-nál vége a küldetésnek (megkaptam a gratulációt is) nah majd re -
FAQ olvasd el! -
Preryfarkas #19993 Sziasztok!
Letöltöttem a Need.For.Speed.Most.Wanted.CloneDVD-MiRROR verziót.
Tökéletesen feltelepítettem a gépemre egy serial segítségével.
Elindulni viszont nem hajlandó, kiírja, hogy nem hivatalos a lemez. Keresgéltem a DVD-n, crack-et nem találtam. Hogyan lehetne elindítani a játékot? Aki tud, legyen szíves segítsen! Előre is köszike mindenkinek!!! -
Csináltam egy képet. (Nem photoshop, eredeti a kép, sima Print Screennel csináltam!) Nem nagy szám, de azért berakom:
-
Rolesz #19991 szetintem egyig Pc másik Psp de ez csak szvsz -
Hy!
A sima Most Wanted és a Most Wanted S10 közöt mi a különbség? -
ha hummer el akarsz nyomulni tedd fel az UG2-t...
mint ahogy a topig neve is mondja:
Need For Speed Most Wanted
-
Bocs, de hogy jön ez ide?
Egyébként nincs -
Bocs, de akkor van benne Hummer vagy nincs? -
+ 1 verzió tőlem:
- "Need_For_Speed_Most_Wanted-Game-SPiTFiRE"(615MB) verzió
- kicsom start SPiTFiRE.bat
- ha lefut utána NFSMW-MINI.rar-t kicsomagolni, bemuontolni a NFSMW-MINI.mds-t deamon tools-al
- "Need for Speed: Most Wanted - Loader by KillerInstinct" beszerzése
- kicsomagolása a MW könyvtárába, majd elindítása és KÉSZ! máris megy a gém.
lehet mással is megy meg minden, csak gondoltam beírom hátha valakinek még vannak problémái. -
de már mondtam neki az általános segélykérőben is!
és reagállt is rá...
utána megkérdezi itt is... )remélem a garage-ba nem jön :P
-
Onnan te soha a büdös életben nem fogsz letölteni - ugyanis az csak warez scene hírportál. A megjelenések kihírezésével foglalkozik, semmi sem tölthető le onnan!
-
Szevasztok!
Biztosan mindenki ismeri azt az oldalt, hogy: www.nforce.nl !
És én regisztráltam azon az oldalon de nem tudom hogyan kell elindítani a letöltést! Ha valaki tudja a választ akor az küldjön egy privát üzenetet!
Előre is köszönöm!!! -
nm:)
-
thx -
néhány bugot, grafikai hibákat meg a húzamosabb ideig tartó játék után bekövetkező szagatásokon javít valamit -
Nehéz leírnod? -
olvass vissza!
-
Mit segít a patch? -
zsotesz #19976 Én csak az 1.3-ast raktam föl. -
Hy nemcsak az 1.3-as patchet töldtdle utána magának fel pakolja!!! -
hi
minden pecset le kell szedni vagy elég az 1.3 ? -
zsotesz #19973 A szaggatós problémával én is találkoztam. Nekem akkor kezdett szaggatni mikor bementem a garázsba vagy a tuningboltba. Mikor kijöttem szinte diavetítés volt. Felraktam az 1.3-as patchet, most úgy tűnik nincs gond. A patchet letöltheted pl. a www.pcdome.hu-ról -
thx -
Need For Speed Most Wanted CD-2-DVD konverzió
===================================================
Magyarra fordította: .:i2k:.
1. módszer (‘orion’-tól)
1) Készíts egy Temp könyvtárat a merevlemezeden! Nevezd el: NFSMW. Ez lesz a neve a DVD-dnek.
2) Másold az 1. CD teljes tartalmát ebbe a könyvtárba!
3) A 2. CD-ről másold az összes CAB és ZIP fájlt a "NFSMW" könyvtárba!
4) A 3. CD-ről másold az összes CAB és ZIP fájlt a "NFSMW" könyvtárba!
5) A 4. CD-ről másold az összes CAB és ZIP fájlt a "NFSMW" könyvtárba!
6) A Notepad (Jegyzettömb) segítségével nyisd meg a ‘common_filelist.txt’ fájlt! Módosítsd a 4-el, 3-al, 2-vel kezdődő sorok első számjegyét 1-re!
(Pl.: ‘2,1,pathfile’ módosítva ‘1,1,pathfile’.) Ezt tedd meg az egész fájlban!
MEGJEGYZÉS: Az első szám a használandó CD számára utal. S mivel mi 1 darab DVD-t szeretnénk használni, módosítanunk kell az összes kérést 1-re.
7) Készíts egy alkönyvtárat a NFSMW könyvtárban, melyben a számodra fontos javítások (Patch), CD-kód generáló(k), törések (NoDVD), csalások stb. lesznek majd tárolva.
A könyvtár neve tetszőleges.
Megjegyzés: Mivel voltaképpen nincs NoCD-törés a játékhoz, érdemes az eredeti 1. CD imaget (.*iso, vagy *.bin) ebben a könyvtárban tárolni a Daemon Tools kedvvért.
8) Írd fel a NFSMW könyvtár tartalmát egy DVD-re! A DVD neve ez legyen: NFSMW
2. módszer (‘FREEMAN100’-tól)
1) Készíts egy Temp könyvtárat a merevlemezeden! Nevezd el: NFSMW_DVD.
2) A 4. CD teljes tartalmát másold a "NFSMW_DVD" könyvtárba!
3) A 3. CD teljes tartalmát másold a "NFSMW_DVD" könyvtárba! Írd felül a már létező fájlokat - Tehát a kérdésre Igen / Yes
4) A 2. CD teljes tartalmát másold a "NFSMW_DVD" könyvtárba! Írd felül a már létező fájlokat - Tehát a kérdésre Igen / Yes
5) A 1. CD teljes tartalmát másold a "NFSMW_DVD" könyvtárba! Írd felül a már létező fájlokat - Tehát a kérdésre Igen / Yes
6) A Notepad (Jegyzettömb) segítségével nyisd meg a ‘common_filelist.txt’ fájlt! Módosítsd a 4-el, 3-al, 2-vel kezdődő sorok első számjegyét 1-re!
(Pl.: ‘2,1,pathfile’ módosítva ‘1,1,pathfile’.) Ezt tedd meg az egész fájlban!
Így kell kinéznie:
1,1,SupportEA Help*.* /s
1,1,SupportEuropean Help Files*.* /s
1,1,Support*.*
1,1,eauninstall.exe
1,1,server.dll
1,1,server.cfg
1,1,speed.exe
1,1,shell_inst.exe
1,1,safemode_inst.exe
1,1,NFSMW_icon.ico
1,1,
1,1,
1,1,
1,1,00000000.256
Megjegyzés: Mivel voltaképpen nincs NoCD-törés a játékhoz, érdemes az eredeti 1. CD imaget (.*iso, vagy *.bin) ebben a könyvtárban tárolni a Daemon Tools kedvvért.
7) Készíts egy alkönyvtárat a NFSMW könyvtárban, melyben a számodra fontos javítások (Patch), CD-kód generáló(k), törések (NoDVD), csalások stb. lesznek majd tárolva.
A könyvtár neve tetszőleges (Mondjuk, legyen "Crack").
Ebben a könyvtárban helyezd el mindenképp a 'SD4Hide v1.0' programot is!
8) Írd fel a NFSMW könyvtár tartalmát egy DVD-re! A DVD neve ez legyen: NFSMW_DVD
A Játék indítása:
1) Teljes (‘Full’) telepítés.
2) Másold a ‘Crack’ könyvtárat a DVD-ről a telepített Need for Speed Most Wanted könyvtárába!
3) A Daemon Tools 3.47 (vagy 4.00) segítségével mountold be a "Crack" könyvtárban lévő .MDS mini image fájlt, vagy az 1. CD image-t!
Amennyiben a Játék elindulni szándékozna, egyszerűen klikk a "Quit" (Kilépés)-re!
5) Futtasd a "SD4Hide 1.0"-t és klikk a Hide gombra! Ezután indítsd a Játékot az Asztalon lévő parancsikonnal!
A CD-2-DVD közösség leírását magyarra fordította: .:i2k:. -
Ha az első cd image-ébe berakom a másik 3 cd-ről a compressed zip fileokat akkor kapok egy működő dvd image-et? -
THX!
Nem tudom miért kell rögtön cheaterezni!Ezért gáz a cheat,mert az igazi rekordokra csak rálegyintenek miatta,biztos cheat mód!..
-
Sikerült már megbarátkozni az MPH KMH fogalmával? :D -
Rolesz #19967 Hu ba**meg ez nagyon durva megyek megdönteni! -
látod!? megvéttelek:)
-
Gibor #19965 Énsem használok trainert és mégis csináltam több mint egy órás üldözést csak egy idő után már untam! -
Ja és ASTON MARTIN POWER!!!
-
Akkor mondtam,hajrá,mellesleg nem trainerrel csináltam!
Nem tudom miért kell mindig ezzel jönni,ha valaki valami fura dologgal jön!Van egy majdnem 30millás bounty aki akarja,az döntse meg!Mindenki gondoljon amit akar!De ha valaki ügyeskedik,akkor annak is menni fog,trainer nélkül!Mellesleg trainert nem is tudsz már használni az 1.3patch után,úgyhogy nehezen lenne azzal!
De mint mondtam rekordöntők,hajrá!
-
Gibor #19962 persze! énis simán megcsinálom a Carrera GT-vel! -
úristen! 1 órán keresztül?!?!!? -
biztos?
nem biztos...
nézd meg az időt
trainerrel pár perc lenne -
Biztos trainer-el csináltad!! -
Challenge Series -t is vegigtoltad?