Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
amúgy hogy-hogy már nem te vagy a HG?
cseppet lemaradtam
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
LYONESS - Your Cashback Company
Lenne egy olyan gondom, hogy amikor installni akarom az MW-t akkor amikor a DX-setupot le NO-zom, utána kilép az install és nem tudom felrakni a game-t.
Valaki tudja mi lehet a baj?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Mit eszik az aki megszállotan játszik a Most Wanted-el?
Bounty-t(csoki)
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
egyébként ez marhára tetszik benne. mármint a kamion alatti átcsúszásos dolog, tiszta too fast, too furious😊)
The Matrix has you...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
LYONESS - Your Cashback Company
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
419km/h
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
A Carera gt nem megy ennyivel az otthagyja a gecibe a lambodat, ez egy photoshopos kép avgy traineres, megnyomod az f5 és egybõl 400 on van 😄
Lebukták Looser!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
A köv lenne a kérdésem :Money traniereket próbálgatom , de sehogy sem akar pénz adni.Kipróbáltam már legalább 5 félét . A hk zonda féle versioval nyomom
Valakinek valami ötlet ?
thx elõre is
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
na gyerekek, ezt lehet megdönteni 😄
sztem ennél többel semmilyen kocsival nem lehet menni ebben a játékban, sehogy!
ja, és nem fake, nem turkáltam bele photoshop-al, full original!
A lényeg az , hogy amíg nincs kész a szerver, addig a haverod ne nyomjon lan gamera.