Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Mondjuk az az 1202 km/h sem rossz a legfelsõn 😄 Az is pillanatnyi sebesség...

Megnéznék egy olyan videót, ahol ennyivel döngetnek 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

kovecses
Pontosan... <#vigyor2>

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

RelakS
Jah, 1200-körüli értéknél több még nemigazán sikerült nekem sem 😄

kovecses
De higyjétek el a totalspeed sem normális...
Én már csak tudom 😄

narazzino
a többi totalspeed az utolso csak normalis speed, de azt en sem ertem

kovecses
Miért? A többin hogy jött össze az iszonyatosan sok km/h ?????????

RelakS
A legalsón hogy jött össze a 736km/h?!?

kovecses
Ja és a legvégére egy 6x körözés 😄

kovecses
Néhány érdekes célfotó:

fireball
nem tolom,mert nem akarom,arcade val multizni..hát nem az én esetem..de amúgy lehet tört gémmel,vman vmi hitachi vagy mi a gecc,de ztem benne van a faq ba...

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Fényerõt lehet valahol állítani a játékban????<#confused>

fireball
iggen???pff.akkor lehet hagyom az egészet...😊
végigviszem,aztán jöhet újra z lfs..multiba persze..😊

The FlashBack
oké....
Szerintem már több mint 3 napja hg itt😊
de mindegy õ tudja😊

FAQ!!!

Srácok valaki segitsen hamar. a black edition ugyan az mint a sima plusz autokkal és mûködik magában is, vagy egy kiegészytés amit a simára kell telepiteni?

meg a black bonus dvd röl tudtok valamit?

Sürgös. hamarosan lejár a letöltésem ideje.

Köszi

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Tûzlabda te tolod neten?ha igen akkor tört?ha tört akor h lehet?<#idiota>
DJ Skyline
challange ugyanaz mintha a karrierben üldöznének,csak annyiban könnyebb egyes pályákon,hogy nem kell lerázni a zsarukat...én a 20.-dik challangénél meguntam

fireball
nah már csak razor van hátra...ha végigvittem,megcsinálom a challange menüpont alatt lévõket is,aztán törlöm is ezt a hokit
végre visszatérhetek a simultaorokhoz..
lfs multi..😊

DJ Skyline
mer így lesz izgi a játék az EA-s buksik szerint!<#idiota>

I.C.ram
Miért van az, hogyha speedbreakerezek, akkor sokkal lassabban megyek, mint a többiek, mégha elötte jóval gyorsabban is mentem volna. Állandóan megelõznek speedbreakerelés közebn, tök idegesítõ :/
Tudna vki adni egy jó torrent fájlt ahonnan gyorsan lejönne, sajnos csak olyant találtam amivel max 10-el jön[#rinya, az meg ugye nem a legjobb.

Valaki elmagyarázná h h lehet neten jáccani?Már említette vki itt a fórumon h valahogy lehet törtverzióval..
Ha vki tudja léccives írjá már le.
Elõre is kössz.
bigapó
na én meg ugyanúgy nyomok egyet a performance-ra aztán egyet a kérdõjelekre és eddig mindenki kocsiját megkaptam (eddig 3-at) 😊) na ehhez mit szóltok? ekkora mákom lenne? ja, és asszem nem mindig ugyanazt választottam, hanem hol az elsõ "?"-et, hol meg a 3.-at.

The Matrix has you...

Truck Driver001
nektek így kanyarodik az autó?..mert nekem nem...olyan mintha repülne,köze nem lenne a talajhoz😄...érdekes...mondjuk már megszoktam😛

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

akkor probald meg ugy

LYONESS - Your Cashback Company

RelakSfromhome
Egyébként volt egy olyan gyanum is, hogy a Light SUV az a 3. szinten megjelenõ ford szerû verda, a Heavy SUV meg a bazinagy autó alakú guruló betontömb

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
jah!😄

RelakSfromhome
Szal jól nézzem meg, mit amortizálok le? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
ja így értem...hmm...nem tudom én csak 1 féle SUV-al találkoztam...

RelakSfromhome
Van könnyû, meg nehéz, ha jól emlékszem. Light SUV meg Heavy SUV. Elvileg még Heavy-vel nem találkoztam, legalábbis az alapján a levél alapján, ami Cross Corvett-es bandájával ihesztget

DJ Skyline
kb 3-4 napja házigazda!😊

DJ Skyline
egy házigazdának nem kötelezõ beírni ide!😊
elég ha átfutja a kommenteket,ha talál olyat akkor törli,ha nem nem...

The FlashBack
na persze... meg egész héten dolga van😊

DJ Skyline
ezt most nem értem!<#wow3>
😊

The FlashBack
egy ideje😊 nem akarok nagyoskodni, te szerintem én olvasom a legtöbbször annak ellenére hogy nem válaszolok mindenre, de meg nem sokször (egyszerse) láttam itt lamaset😊 nem érdemli meg😊

RelakSfromhome
Tényleg, a nehéz SUV az hogy néz ki?

The FlashBack
Fogadjunk, hogy ez a te agyadból pattant ki?
😄

DJ Skyline
én egy SUVot küldtem földkörüli pályára!😄D
nem kis magasságra szállt fel...repült rendesen!😄D

RelakSfromhome
Jah, a kérdõjelek alatt figyel a verda

Egyébként kár, hogy pl az üldözésekrõl sincs replay 😊 Az elsõ rendõrtõl az üldözés végéig kellene. Mutathatnék olyat, hogy nekimegyek a zsarunak, és elszáll, mint a gyõzelmi zászló, vagy hogy másodpercekig görgetem magam elõtt 😄

DJ Skyline
nem tudom,én a 14-bõl 1x találtam el!😄DD
1 ment a performance tuningra,egy meg a kérdõjelre...de mindíg azt fogtam ki,hogy kijövök a sittrõl ingyen,meg az autómra tudok tenni még 1 matricát,így nem 3x,hanem 4x is elszállíthatják

bigapó
ez is ugyanúgy "sorsolódik", mint a többi pl a performance upgrade? vagy pl az elsõ kérdõjel az? Én még nem nagyon figyeltem meg és rokon kérdezte, hogy neki miért nem adta meg az autót?

The Matrix has you...

RelakSfromhome
Hol tartasz? Nekem már 18ezret hozó futamaim is vannak.

Sgtfathi
Mit érdemes csinálni hogy több lové jöjjön össze? (Kurvá*a nem akar összejönni csak 1-2 ezres).

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

DJ Skyline
csak akkor ha a 3 kérdõjel alól kiválasztod a verdát

bigapó
az autókat mindig elnyerhetem? vagy csak, ha a 2 marker közül a bonus-t (kérdõjelest) választom?

The Matrix has you...

DJ Skyline
biztos dolga van,elvégre hétvége van,nem mindenki a gép elõtt ül!😄

Sland
és mért lamase? itt sem jár már egy ideje...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
nem játszottam már a játékkal,ezért már a topikot sem nagyon olvastam,így átadtam másnak!😊

RelakSfromhome
Mentem pár kört a nyeremény Corvett-el. Nagyon jó hangja van 😊

RelakSfromhome
Megvan a Mucó 😊 (Murcièlago), de olyan rohadt drága volt, hogy semmi tuningot nem tudok rá venni, max átfesthetem 😄