Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
😄 egyetértek de nem beszélj oly csunyan vagy ha igen akkor ne ide ird és is igy csinálom😊 Jol kiordibalom magam aztán meg megnyugszom😄

KraZ
Elmehetne a büdösjóédeskurvaanyjába aki betette a gyorsulásba a forgalmat! 😞((

MAN T.G.A.

Sas6
ha a perfomance tuningban felvisszuk maxra a kormányzást és az irányitást akkor nem lesz kicsit roszabb a kocsink?

RelakSfromhome
Feltételezem ugyan az van, mint a 2. és 4. szinten: Federal Undercover Vehicle lehet a neve

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Hello mki. Tudna valaki küldeni 65% körüli mentést, ennyinél jártam de elveszett,és nincs kedvem ujra végigvinni idáig. köszi. <#help>
Sas6
hogy lehet egyszerre tobb képet berakni hjogy egymás után jojjenek a képek?

Sas6
lehet nem ide valo de szerintetek gyors kis kocsi nem?? és nem is BMW "csak" egy merci. NEM trainerel csinátam most szolok.

armageddon666
5. szinten a fekete az nem teljesen fekete! vmilyen mintázat van rajta! na az Sergeant Cross autója! 6. szinten minden corvette fekete.

@

armageddon666
Sikerült!!!

Végigvittem a gémet... huhhh... uccso uldozes jo nehez volt...

@

RelakSfromhome
A SUV Heavy az a K-9-es járgány, már 4. szinttõl van 😊

Fekete corvette az micsoda? 5. szintenn is van, de egyetlen darab az egész bojban

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Senki sem tud segiteni?
Hát ez a betonkeverõ race nem semmi, csináltátok már, a challenge series 50-ik pályályán...

Sas6
értem koszke az eléggé rosz lehet😊

armageddon666
SUV a naaagy böhöm 'most letollak az útról' járgány, a Cross az pedig a néger csákónak a neve és neki is egy korvettje van...

@

Sas6
😊

Mis az a SUV? és a Cross?

armageddon666
6os szinten? SUV Heavy, Fekete Corvette, Szöges akadály, SUV akadály, Szembe jövõ SUV, és még talán Cross de ez nem biztos ja meg a helikopter és összesen 30 tragacs üldöz.......... és BMWvel megyünk

@

Sas6
koszike jo ezt tudni!
6-os szinten mik jonnek utánad? nekem csak 5-ig volt

Rage47
Hi!
fölraktam az új 81.95-es Forceware nvidia drivert, és igencsak xar lett a kép. Össze-vissza szöszmötöl, meg csíkoz. Volt már vkinek ilyen?mitöl van sztetek?
armageddon666
6os szinten egyszeruen nemtok elmenekulni...

@

armageddon666
gyorsabban felmegy a cooldown és nem vehetnek ott észre

@

Sas6
Ha a körözés véget és és megy feljebb a cooldown vagy mi és ha bemegyunk abba a szaggatos kör jelezte valamibe akkor mi torténik??

Sziasztok!
1 olyan kérdésem lenne ha a játékon bellül megnyomom az ESC billentyüt és ott rá megyek a tunigra ott mik az optimális beállitások?Ha esetleg valaki tudja az irjon vagy dobjon egy linket!!Thanx

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

armageddon666
😞((( elakadtam... legyõztem Razort de most 6os szinten üldöznek a rendõrök... sehogysem tudok továbmennniiiii!!! a csaj adott egy helyet ahová elkéne jutnom de az messze van és mire eljutottam volna oda 1 köcsög SUV belelökött a tüskés útlezárásba... és miért van az hogy reset carnal 100% hogy Busted???

@

agyhalál
Köszi. Most, hogy már ismerem a kifejezést, rátudtam keresni itt is.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

RelakSfromhome
Akkor nem nyerted el senki "Pink Slip"-jét

agyhalál
Safe House, Car Select. A saját kocsimon kívül nincs ott más.

RelakSfromhome
Van ugye a tucat Corvett, becsületes nevén: Federal Pursuit Vehicle. Szép fehér, kilométerekrõl meglátszik. De mi a franc a FEKETE Corvett?!? Eddig egyszer láttam csak, mikor kimentem a buszmegálló beton emeletére. Egyébként tényleg mûködik 😄 Ott vacakol a nép, de elkapni nem bir. Mondjuk az egyik Corvett feljött rendesen, éppcsak le tudtam lökni

RelakSfromhome
Ugyan ott, ahol a vásárolt kocsiaidat is

RelakSfromhome
nyeeee 😄😄😄 ma megcsinálom a BL#2 valagát, aztán kipróbálom <#idiota>

agyhalál
Merre találom a Black Listen lévõktõl megnyert kocsikat?

DAVE23
remélem sok embernek segitségére lessz mint nekem is😄

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

DAVE23
itt 1 képecske térkép 1

nem az a lényeg, de müködik ez a dolog
DAVE23
NEM ÁRUHÁZ csak annak tünik amugy az a busz pályaudvar😄

Merre van ez az áruház?
?
ma 00:35 | Privát | Válasz | #2671

Nem tom , ti észre vetétek e már de a pályán van egy áruház amelynek ha fel mész az emeletére , ha x5 üldöznek akkor is elveszítenek, mert a sok hülye nem naon tud feljönni. Sõt, ha kitöröd az üveget akkor egy betontömbön ki tudsz gurulni. a yardok egy szintrtel lentebbrõl bámulják az eseményeket, próbálnak elkapni de sehogy se jön nekik össze.A poén hogy közbe a bountyd ezerel megy felfele, aztán ha összegyült amennyit akartál, akkor vissza gurulsz az áruház emeletére, beállsz oda, és máris indul a cooldown. Érdekes. Nem tom direkt van , de ha épp egy kis bounty kell, de a milesstone küldetéseket már kilõtted,akkor játszd el ezt.

bigapó
jártam én erre, de nem figyeltem meg a nagy száguldozásba😊) de ez nincs is a vizen. szárazdokk vagy mifene? annyira sûrûn nem járok be, csak ha valami kérdésem van😊 persze nem olyan, hogy mit csináljak ha nem indul, legtöbbször tényleg le van már írva, ez csak megütötte a szemem.
egyébként én rendszerint az autópályára szeretek kimenni, mert ott nehezebben vesztik el a nyomom😊 aztán mikor már jó sokan vannak a nyomomban és már a milestone-ok is megvannak, akkor megyek be a városba, hogy lerázzam a zsarukat.
ja és kösz a képet.

The Matrix has you...

RelakSfromhome
Itt van :

1: Anyahajó
2: Félig kész hajó
3: Alsó dokk terület

Én is a bonus disk egyik videóján láttam 😄 Akkor még csak RoseWood-ban kóricálhattam 😊

Egyébként:
1: már volt errõl szó 😊
2: mikor kinyílt egy új terület, nem jártad be minden zegét-zugát? Én igen. Összesen kerülhetett mondjuk olyan 8 órába, de jó volt, hogy meneküléskor pl mindig be-be ugrott egy jó kis levágás/ugratás/rendõrszivatás helye 😊

bigapó
anyahajó? az hol van? asszem ez még kimaradt a pályafutásomból. tudsz róla nyomni screenshotot?

The Matrix has you...

RelakSfromhome

Én a 30 verdát 16 perc alatt csináltam, és volt közte SUV Heavy is 😊

Jah, és az anyahajó tetején "bújtam" el 😊

<#taps><#taps><#banplz>
én nemadom oda
egyébként online is van 15-ös black lista minden játékmodhoz,és jelen pillanatban drag modban én a 2.helyen vagyok és az a baj,hogy egyre kevesebben állnak velem szóba.1-2 futam után pá-pá
Falconer
Töröltem is. Ez többet mond minden szónál:

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Basszus, ez nagyon kemény volt. Bocs a méretért, de ezt nem lehet kihagyni. 25perces üldözés, 30zsarut leamortizáltam, több mint 25roadblock, vagy 10szöges roadblock és még sok milestone után megtudtam állni az alagutban. És végre megvan, így, itt a harmadik helyen. És mondanom sem kell, hogy megdöntöttem a rekordomat 😄DDD

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sas6
a játékhoz mikor lesz meg a magyarositás??

hello nem tudná vki megmndanihogy valakinek nem meggy e a multi-zás ha megy a progit honét tudnám leszedni

Hrisskar
Sikerült megoldanom!!
A felületem elvolt avulva,mivel minden róla volt telepítve.Ezért létrehoztam egy új felhasználói fiokot. Most már müködik a játék StarForce Nightmarerel.

Köszi, de már sikerült megoldanom. Feltettem a patch-t és megy rendesen 😊))

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

The FlashBack
LoL😊

Lethys
Buktad.....😄