Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

@
Fekete corvette az micsoda? 5. szintenn is van, de egyetlen darab az egész bojban
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
@
@
fölraktam az új 81.95-es Forceware nvidia drivert, és igencsak xar lett a kép. Össze-vissza szöszmötöl, meg csíkoz. Volt már vkinek ilyen?mitöl van sztetek?
1 olyan kérdésem lenne ha a játékon bellül megnyomom az ESC billentyüt és ott rá megyek a tunigra ott mik az optimális beállitások?Ha esetleg valaki tudja az irjon vagy dobjon egy linket!!Thanx
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
@
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)
Nem tom , ti észre vetétek e már de a pályán van egy áruház amelynek ha fel mész az emeletére , ha x5 üldöznek akkor is elveszítenek, mert a sok hülye nem naon tud feljönni. Sõt, ha kitöröd az üveget akkor egy betontömbön ki tudsz gurulni. a yardok egy szintrtel lentebbrõl bámulják az eseményeket, próbálnak elkapni de sehogy se jön nekik össze.A poén hogy közbe a bountyd ezerel megy felfele, aztán ha összegyült amennyit akartál, akkor vissza gurulsz az áruház emeletére, beállsz oda, és máris indul a cooldown. Érdekes. Nem tom direkt van , de ha épp egy kis bounty kell, de a milesstone küldetéseket már kilõtted,akkor játszd el ezt.
egyébként én rendszerint az autópályára szeretek kimenni, mert ott nehezebben vesztik el a nyomom😊 aztán mikor már jó sokan vannak a nyomomban és már a milestone-ok is megvannak, akkor megyek be a városba, hogy lerázzam a zsarukat.
ja és kösz a képet.
The Matrix has you...
1: Anyahajó
2: Félig kész hajó
3: Alsó dokk terület
Én is a bonus disk egyik videóján láttam 😄 Akkor még csak RoseWood-ban kóricálhattam 😊
Egyébként:
1: már volt errõl szó 😊
2: mikor kinyílt egy új terület, nem jártad be minden zegét-zugát? Én igen. Összesen kerülhetett mondjuk olyan 8 órába, de jó volt, hogy meneküléskor pl mindig be-be ugrott egy jó kis levágás/ugratás/rendõrszivatás helye 😊
The Matrix has you...
Én a 30 verdát 16 perc alatt csináltam, és volt közte SUV Heavy is 😊
Jah, és az anyahajó tetején "bújtam" el 😊
én nemadom oda
egyébként online is van 15-ös black lista minden játékmodhoz,és jelen pillanatban drag modban én a 2.helyen vagyok és az a baj,hogy egyre kevesebben állnak velem szóba.1-2 futam után pá-pá
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A felületem elvolt avulva,mivel minden róla volt telepítve.Ezért létrehoztam egy új felhasználói fiokot. Most már müködik a játék StarForce Nightmarerel.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...