23376
  • sovatalevi
    az autoknak van belulnezetuk?nekem a jatejban nincs.miert?
  • belapeter
    Na figyejj!
    CD key csak az eredeti DVD csomagban van!!
    Vedd meg eredetien és megtalálod a a CD key-t!
  • IMYke2.0.0.0
    Sehogy.
  • konrad91
    hali fiuk
    zenét h tok berakni a játékba?
    a válaszokat előre is köszönöm
  • rayman12
    kéne 1 mükszö cd key a netes lehetöséghez valaki tud adni 1 et?
  • kamionos joe
    sziasztok valaki küld nekem 1 linket a sd4hideslk crack letöltéséhez?
  • SCTO
    :O Kösz!
  • belapeter
    ÜLDÖZÉS KÖZBE NYOMJ ENTERT ÉS MEGMUTATJA AZ ÖSSZES KIHÁGÁST!!!!
  • SCTO
    Hello!

Tudtok segíteni?
    Amikor bemegyek a rendőrséget feltörni ott belépek a rangsorba és ott a kihágásokhoz ott csak az ötödik vagyok 6 kihágással de vannak előttem 4-en (JV, Bull, Webster és Razor) akiknek 7 kihágásuk van, és én amúgy is csak 6-ot ismerek.
    Sorolom:
    1. Rendőrségi jármű megrongálása
    2. Letérés az útról
    3. Államnak okozott kár
    4. Cserbenhagyás
    5. Gyorshajtás
    6. Tartós ellenállás

Mi van még? Lécci mondja meg valaki...
  • dammit
    Hello! Nekem van egy olyan problémám, hogy a free roam mód előtt kirak a windowsba. Egyébként az olyan versenyek, ahol körpálya van, azok mennek, csak a cirkálás nem. Mi lehet a probléma?

proc: Intel Pentium M proc. 1.6GHz
    ram: 750 mb
    rendszer: Win XP prof.
    video: intel 82852/82855 GM/GME

Köszi
  • sure
    Gondolkozz, erősen gondolkozz, vajon mit...
  • Bodka95
    Helló nekem egy olyan problémám van hogy nem tok online játszani mert beírom a cd kulcsot aztán kiírja hogy a cd kulcs használatban van próbálja később.mit lehet ilyenkor tenni?
  • warmaster
    mar megcsinaltam,mükszik:D kellene egy link ahol le lehet tölteni a skoda 120l add-ont
  • belapeter
    Nemtudom
  • warmaster
    sziasztok! lenne egy kis problemam.Amikor fel akarom telepiteni a most wantedet akkor kiirja hogy kell hozza directx 9.0c,pedig mar rajta van a gepen a 2008 augugusztusi kiadas. mi lehet a baj?
    alaplap:elitegroup gf8100vm-m3
    proci:amd 64 x2 6000+
    ram:2gb ddr2
    rendszer:win xp 64 bit
  • IMYke2.0.0.0
    Az 1.3-as elég. Tartalmazza a korábbi javításait is.
  • Magic Boy
    Elég felrakni az 1.3-as patch-t vagy kellenek a korábbiak is?
  • belapeter
    rámész a HIDE-ra és kilépszbelőle és megy a Game!!!
  • Karmen
    csá
    hogy leet elindítani a játékot avval a halál fej ikonú valamivel?
  • belapeter
    Bocsi a beszédér!
  • belapeter
    A Faqban egy kibaszott szó nincs hogy hogy kell interneten jáccani!
    A faq lófasztse ér!!
  • IMYke2.0.0.0
    Megveszed a boltban a játékot.
    Alternatíva: OLVASD EL A BANNER ALATTI F.A.Q-ot!!!
  • belapeter
    Énsetom
  • dodo60
    Sziasztok! Most wantedben szeretnék multiplayerezni, ezt hogyan lehet megcsinálni?Kössz
  • IMYke2.0.0.0
    A legújabb és legutóbbi: az 1.3-as

Részletes javítási lista magyarul:

• Amikor megszűnt a kapcsolat a szerverrel, akkor felhasználó nem tudott visszatérni a kapcsolatnélküli (offline) főmenübe.
    • A felhasználók nem tudtak visszatérni a LAN-verseny után az offline főmenübe.
    • Hostoláskor a versenyből való kilépés után üresen maradt a játékszoba.
    • A felhasználók már képesek a LAN-on létrehozott versenyeket keresni közvetlenül a Gyorsfutam (Quick Race) menüpontban.
    • A fókusz javítása, amikor rákattintunk a ’Continue’ gombra a [create new account] képernyőnél. Továbbá, már a 4 mezőbe bevitt információ megerősítésre kerülnek.
    • A Kiesős (Knockout) versenyeseménynél a Feketlista 15-ben javítva lett a körök számozása.
    • Amikor a felhasználók bontották a LAN kapcsolatot, azután befejeződött egy verseny.
    • A háttér eltűnt, mikor rá lett kattintva a ’Statistics’ gombra a Siess (Hurry Up) óra közben.
    • Egy hiba történet a 'Foreign Registration Alert' képernyőnél, ha a felhasználó rákattintott a vissza gombra.
    • Egy hiba történt, amikor beléptünk a Rap Sheet-be az egér használatával.
    • Valahányszor a Rap Sheet videóbejátszás alatt rákattintottunk a vissza gombra, akkor visszakerültünk a Főmenübe.
    • Néha eltűnt az autó belseje a játék közben.
    • A tuning alkatrészek nem jelentek meg, kivéve hogyha profil lett betöltve.
  • belapeter
    Melyik a legújabb pecs a játékhoz?
  • IMYke2.0.0.0
    www.gamecopyworld.com
  • brukner abi
    valaki nem tudné nekem megmondani hogy hol találok cracket a nfsmw hez
  • Norby123
    Vááá most olvasom a megoldást basszus xD Bocsánat h nem olvastam vissza előbb :)
    Köszi GX25 !!!
  • Norby123
    Üdv néktek,
    Lenne egy kis problémám a MW-el. Mikor elkezdené telepíteni, kiírja h neki Dx9c vagy jobb kell, pedig az van fent...
    Kövezzetek meg de nem eredeti xD... egyébként eddig ment, nem tudom most mi a baja :(
  • ffxi
    Én is a HP mellett voksolok. Télleg visszaadja az autózásélményét a többi NFS-hez képes ez szimulátor :)
  • IMYke2.0.0.0
    A NFS 3: Hot Pursuit a legjobb.
    Ezt követi:
    - NFS 5: Porsche Unlashed
    - NFS 6: Hot Pursuit 2
    - NFS: Most Wanted és kész.
    Az Underground-ok csak tech-demók, olyanok is. A Carbon "játszható", de nem szórakoztató... Nhogy már egy Audi La Mans legyőzzőn egy agyontuningolt Porsche GT-t!!!

A Pro Street, khm...
    Most a héten meg lesz az új gépem, akkor bővebben adok róla véleményt. Hiába, a régi 9500 Pro-val csak diavetítés volt, amikor intenzívebb pálya töltődött be...
  • poppe
    most wanted a legjobb, a többit csak megnéztem, de nem vittem végig...
  • laci 700
    Carbonban nem az üldözés a lényeg. A várost kell megszerezni, csapattársak vannak stb. A ProStreet meg legális versenyzésről szól rendes pályákon. Most jön az új NFS, Underground2 és MW keverékféleség...
  • Rettenthető
    Már "csak" 4 ellenfél van hátra, és volt már egy pár helikopteres üldözés is, de valami nagyon kőagyú helyenként a program.
    Lehet az lepi meg, hogy olykor nem 200 mph-del menekülök előle, hanem csak 70 mph-del és ezt nem tudja hova tenni...

Az utolsó mondatom amúgy kérdés akart lenni. A Carbon és a Pro Street is hasonlít ehhez?
    Illetve, amilyen gépen a MW (éppen) elfutott, azon a másik 2 NFS is elfutna?
  • Gerbill
    Ne félj, lesz még később olyan üldözés is, hogy visszasírod ezt a visszatolatós dolgot:D
  • Rettenthető
    Az után érdeklődnék, hogy ezt a játékot végig lehet vinni úgy, hogy az ember nem kap közben agyvérzést?
    Szóval jók ezek a rendőrös feladatok, de amikor 7 percig kellene, hogy körözzenek, és még nekem kell visszatolatni, hogy el ne veszítsék a nyomomat...
    Nem tudom kicsit furcsa.
    A későbbi NFS játékok is hasonlóak, mert akkor azt hiszem én itt megállok.
  • Sevil
    Még azt szeretném kérdezni, hogy vannak a játékban ilyen bónusz autók, pl a pizzáskocsi, meg van az a másik BMW gtr a street versionon kívül meg a police corvette... Na hogy ezeket tényleg meg lehet-e szerezni, és ha igen akkor hogyan?
    Kösz!
  • Sevil
    kösz nektek
  • The Protector
    jah.imperialról metricre állítsd.