Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor9202
Ha segített volna akkor beirtam volna<#nyes> Szal maradt a format c:

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

GX25
nem, XP-m van.

sure
<#eljen> hogy okulásul beírtad 😉

Amúgy Vistád van, ugye, hogy "trükközni" kellett vele.

Isten nem bottal, hanem VMware.

GX25
Peti: Te hol tartassz a Golf-al? Feketelistán csak mert amikor kezdtem a játékot vettem egy grande puntot aztán elnyertem Sonny-tól a Golfját csak nem tudom hogy érdemes-e rá költeni vagy inkább gyûjtsek egy új verdára, vagy ezt tuningoljam amíg lehet??

GX25
Sziasztok!

Megtaláltam a megoldást:

Másoljuk ki az egyes CD tartalmát a merevlemezre
Lépjünk be az autorun mappába, s nyissuk meg az autorun.cfg-t
A directx=9.0c sort változtassuk directx=0 és mentsük a file-t.
Indítsuk el az autorun.exe-t a kimásolt mappából, s mehet az install.
Mikor az installer kéri a következõ lemezt, tegyük be/mountoljuk be.
Fel fogja ismerni, s mehet a további install.

Nekem így mûködött <#smile>

ffxi
Próbáljatok meg a játékon található DirecX-et felrakni.

Fákjúal!

sure
Hello, Viktornak elpufogtattuk az ötleteket, és mivel nem jelzett vissza, segített-e valamelyik, és ha igen, melyik, így többet nem tudunk SZVSZ elmondani, kérem kapcsojja ki <#idiota>

GX25
Sziasztok!

Nekem is ugyan az a problémám minr Viktorna. A DirectX 9.0C van fenn de kírja a telepítésnél hogy szedjek le frissbbet. Légyszi ha tudjátok a megoldást írjátok meg.

Köszönöm.

belapeter
Itt
van a Hamachi.Ott jobb oldalt válszd ki,hogy meiket akarod letölteni.
Nekem 1.0.2.1.verzió van!!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

ffxi
Oda cipeled a gépet és összekötitek. Vagy megveszed és a komád is, oszt mentek fel szerverekre.

Fákjúal!

edikee
Akkor hogyan célszerû vele játszani ?

ffxi
Elég bonyolult hama-n nyomni vele. Kell hozzá egy cfg fájl és connet fájl. De úgyhogy szétkapcsolod a netet és visszakapcsolod. Vmi ilyesmire emléxem, szal nem eccerû a dolog.

Fákjúal!

edikee
1 kérdés:

Honnan tudnám letölteni a most wanted hamachit ?

Mert azt olvastam szükséges a Lanhoz, és nem tudok játszani sima hamachival :S

edikee
okés 😊

Snexi
Milyen géped van hogy Low-on tolod?Én anno már a 9600XT-vel Highon toltam

belapeter
Edikee!
Én akarok csinálni egy ój FIÓKOT de nem tok kukacot tenni.
Ha megtatálom megosztom veled a felhazsnálónevemet és a jelszót.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
Ha lanon akarsz menni akkor KÁBELLAL össze kell kötni azokat a gépeket amelyekkel akarsz menni.
Én így tudom.
De nem biztos.

CheAteR88
pls help
lanon hofgy lehet összedobni a gépeket egy kis jó mw-hez?
hamacsi?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

edikee
Sziasztok!

Valaki tudna nekem mondani Hamachi Network nevet és jelszót ?

Elõre is köszi.

belapeter
Szeretném megmutatni hogy mit hajtok.

ffxi
Nálam megy

Fákjúal!

inter94
Mért nem megy a FAQ?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

ffxi
Hibás a játék.

Fákjúal!

Tudna segíteni vki?
megvan a game, fel akarom tenni és megakad a telepítés 70% nál. A jatek nem eredeti. Ha valaki tud válaszolni elöre is köszi
Húzd ujra a rendszert az általában segiteni szokott!!!!!!!!!!!
belapeter
ÉNIS MOST TETTEM FEL ÉS NEM IS KELLETT CRACKELNI!!!!

Szevasztok! követekzõ lenne a problémám! Lenne egy uj laptop.... megvan eredetibe a game,laptop is vadi új. És nem akar müködni az Enter... ha átálítom másra akkor sem. Vista Home Premium van fent. 2 gb ram, 1.6ghzx2,
És vlmi Nvidia 7-es széria.(ha jól tudom)
Elsõ különös dolog az volt,hogy ferlaktuk a játékot és azt irta ki h incorrect CD/DVD , pedig a játék telejsen eredeti.... Media MArtk-tol vettük. Crackeltük és uyg elindult... enter nem müködött.Frissitettük 1.3-ra az NFS MW-t. Igy sem akarta befogadni az Eredeti DVD-t. Crackeltük nemm üködött enter. Probáltuk a kompantibilitást is XP-re rakni. Ugysem ment. Vlmi megoldaás? fontos lenne! Köszi elõre is!

dragon11
Mini image-vel elindult...

dragon11
PC DVD verziót szedtem le, és egyáltalán nem megy, se hide-dal, se restore-val... pls segítsetek...thx

rajkonnen92
Hat a telepitesnel kérdezte hogy feltelpitem-e hat monon baj nem lehet de lett,hat ez van.......akkor ha leszedem a Directx9fog futni a jericho is?nem a Directx10tol függ?

Glory Man United Go Kimi Go

IMYke2.0.0.0
Inkább vedd meg eredetiben! Bagóért lehet már kapni!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Valaki tudna abban segíteni hogy hamachin hogy lehet ezt játszani?
sure
Tekintve, hogy az XP nem nagyon támogatja a DirectX 10-et, simán lehet probléma... Na és szebb lett tõle a Jericho? <#idiota>

jamesbond691
Hali4 Valakinek van Razor elõtti mentése? a második faszit sehogy nem tudom megverni ezért lenne jó ha razornál tartanék, iszonyat kíváncsi vok rá mi történik ott az elején és a végén. Elõre is köszi!

rajkonnen92
Pontosan ezt irja:Installation cannot continue this game requires DirectX 9.0 or higher to be installed on your system!:S mar nekem a DirecrX 10 van asszem a Jericho jaethoz az Kellett ez Probléma?😮:S

rajkonnen92
Hello!nekem vhogy nem engedi feltelepitenni a toltésnél egyszerüen kilép
Sp2 Xp-ém van lehet ez a baj!?ha vki tud segitenni rijon Köszike

rikimen
hellótok! ki tudna olyan linket adni ahonnan lehet skineket letölteni?

Elvileg legujjabb driver van fent mindenböl,de azért köszi a tippet.
belapeter
hova kell berakni a letöltött skineket?

ffxi
Sztem driver frissítés neki.

Fákjúal!

Sziasztok!
Olyan gondom van,hogy a játék (NFS Most wanted black edition) kb 10 perc után behal:monitor kiirja,h nincs jel,a hang beakad,inkább csak kerregést hallani,a gép semmire sem reagál,úgyhogy marad a restart,aztán a "rendszer sulyos hiba után állt helyre" üzenet belépéskor.Találkozott esetleg más is ezzel a problémával?
Más játékoknál eddig nem csinált ilyet a gépem,igaz még eléggé új és csak 3-4 játékot próbáltam.
szasztok valaki megtudna adni egy oldal ahonan le lehet szedni azt a progit ami kiszedi a játékbol mp3 formályában a zenéket? mert amu a F.A.Q. ba van az nekem nem jo.
A hiba megoldása, nagyon egyszerû...
Csak win2000 kompatibilissá kell tenni az autorun.exe-t (jobb gomb az exe-re --> tulajdonságok --> kompatibilitás fül --> és itt a kompatibilitási módot windows 2000-re kell állítani)

Ezt vmelyik fórumon olvastam, ugyanis nekem se akarta a jót <#rinya>, de most már mûködik 😊

Vizsgára felkészülés miatt keresek "kidobásra" szánt Cisco menedzselhető routereket és switcheket.

Viktor9202
Ja azt nem mondtam, hogy ez még a telepítésnél van 😄 Beirom a kódot, elfogadom a szerzõdést és utánna irja ki.Még a telepítés elõtt van

sure
Hát akkor csak az marad, hogy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét, Microsoft disztribútorát... <#idiota>

Mentsd le a profilod, és telepítsd újra a játékot, többet nem tudok elmondani, kérem, kapcsojja ki.

Viktor9202
Persze feltettem mindent, de akkor más játék se menne. Nem értem mi baja van. Pedig 1 hónapja volt fenn a gépemen, akkor ment, most nem. Nem értem 😞

sure
Hát, a nyelvet kivéve nálam ugyanez a DirectX van, és megy a MW...

Szerintem ott más nem jó a gépeden, nekem pl. gyanús, hogy a "Rendszer gyártója" és a "Rendszer Típusa" nincs rendesen kitöltve (a DXDiag nem ismerte fel az alaplap és a BIOS gyártóját), alaplapi driverek mind fel lettek telepítve rendesen az XP telepítés után?

Viktor9202
Azt irja DX 9.C. Ja és a játék eredeti

sure
Csak nem DirectX 10-et telepítettél Xp-re? 😮

Start Menü -> Futtatás -> DXDiag , ott mit mond a DirectX verzióra?

Viktor9202
Azt is próbáltam, de nem engedi mert egy frisseb verzió van fenn :S Letörölni meg nem tom:😞