Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Valahogy a domb mögül, vagy egy kanyarban mindig ott bukkan fel egy autó, ahol épp megyek..." --> és én még azt hittem, hogy csak én vagyok ennyire "peches".
hi.
Segítsen már valaki, mert szétbasz az ideg "ghüáüá"-->így.
Köv. a probléma: elpicsázom ezt a puhapöcsû mûmájer Rézört, de mikor az 5. verseny "Winner!" ablakra entert nyomok, szó nélkül kidob a zasztalra. Ezt már kétszer eljátszotta velem, és gyanítom ezután mindig ezt fogja csinálni.
Volt már ilyen valakinél?
Ha ez segít:
4 cd-s black editionom van (hkzonda), az xp-m sp2-es, Ti4200, driver: 81.85, daemontool3.47, és sd4hide a tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzésért.
elõre is köhi!
tomee14
oké

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

tomee14
héló

Sland
ne spammelj! ez nem a chat! 1 üziben írd le azt amit akarsz!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

tomee14
gyenge a most wantedhez?

tomee14
p4 2800 mhz 512 ram radeon 9600 80gb vinyó

tomee14
valaki válaszoljon

tomee14
hahó

Sland
szar a géped

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

tomee14
az mér van hogyha sokat jáccok vele elkezd szaggatni
????????????????????

tomee14
na mi van

cicai
valalki

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

fernando torres
???? <#fejvakaras>

The FlashBack
ejnye bejnye😊
LooL😊

cicai
mit kell csinálni az uzcso feladatnál a bmw-s nél

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

fernando torres
nálam meg mindig változó
mind a 3 kérdõjel alatt volt ha jól emléxem

Sland
nálam mindig az elsõ volt

castor
Nálam eddig mindig ott volt.
Sorry 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

fernando torres
hát nem nyert
mert nem mindig ott van

castor
Balról a második. Mindig.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

oké, köszi

IMYke2.0.0.0
Véletlenszerû! Nem lehet tudni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hello ! ha a fekete listás verdákat el akarom nyerni, akkor melyik kérdõjel helyén vannak ?

cicai
hogyan lehet legyorsabban lerázni az 5-ös körözöttségi szintnek az autoit?

IMYke2.0.0.0
Challengeket mellõzöm... csak a Black List-tel foglalkozgatok... majd a végigvitel után nyomom le a kimaradt versenyeket 😊)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
Én meg kormánnyal szoktam, egyszer próbáltam billel. Meglepõen jól ment, pedig nem is állítottam be rendesen.
Mindenesetre a drag-eket úgy szoktam, hogy pedállal beállítom az induló gázt, majd start után telibe nyomom, közben a bill-rõl adom a nitrót, a váltást, meg a sávváltást 😊

A challange-ekkel meg haladok, most 10 db spike-ot kell begyûjtenem. Egyszer már sikerült, de akkor egy rohadt padka megdobta a kocsit, és falnak vágódtam. Fél másodperc múlva egy tucat fakabát villogott körülöttem 😞

Azért a 15 perces üldözéssel is elvoltam 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Nem tudhatom, én is billentyûzettel nyomogatom, amikor néha játszok ezzel a rohadék csíter játékkal... <#eplus2>

RelakS
õõõõ.... nem biztos. Mintha billentyûzetrõl könyebb lenne irányítani O_O

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Ajánlott is.

Broafka
sztem minden bizonnyal, elvileg ez egy autós játék, nem? 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ivjoe
-.-
lehet kormányt használni a gameba?

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

ki csinálta a bannert?????

IMYke2.0.0.0
A Fórum kicsit más funkcióval bír, mint az apróhírdetés... <#nyes>

misirulez
ok, tetszik 😊 sztem holnap veszek egyet 😊 Jah, és prohardveren a fórumnál vagy az aprohirdetéseknél keressek ?

elõre is köszöntem

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

IMYke2.0.0.0
Nem is vírust kell keresni...

Végigfuttattam egy víruskeresést! Nincs vírusom!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

threeman
a git az olyasmi mint a hamachi, csak müxik 😊
itt az nfsmw multihoz a holnap: http://nfsmwonline.uw.hu/
szépen le van írva minden, de ugyanúgy müxik az nfsu2online.uw.hu-n éeírtakkal is....

The FlashBack
<#falbav>

SLICK
nézz be a most wanted garage topicba vagy a galériámba... az én videokarim is 9600 pro/XT 256Mb-os és semmi gond sincs vele...

Falconer
Jaja, csak ez arra jo, hogy IPre csatlakozz, és azt hiszi a game, hogy lan.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

de az nem sd4 blocker hanem SD4-HIDE
nem mindegy 😊

ivjoe
Szerverlistát merre találok?
The FlashBack
TothLaci
A SafeDisk4 Blocker VÍRUSOS!
Mégpedig elvan látva Ircbot-KT nevû trójai progival.
scorpeeon
mi ez a git sz*r? LANban nekem alapból mükszik a játék!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

bigapó
és miért nem versenyzel, hogy több pénzed legyen???

The Matrix has you...

Nem tud valaki olyan cheat-et hogy több pénzem legyen? A trainerek nem mennek.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Falconer
Nem, az a game completiton, nem a career.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)