Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítsen már valaki, mert szétbasz az ideg "ghüáüá"-->így.
Köv. a probléma: elpicsázom ezt a puhapöcsû mûmájer Rézört, de mikor az 5. verseny "Winner!" ablakra entert nyomok, szó nélkül kidob a zasztalra. Ezt már kétszer eljátszotta velem, és gyanítom ezután mindig ezt fogja csinálni.
Volt már ilyen valakinél?
Ha ez segít:
4 cd-s black editionom van (hkzonda), az xp-m sp2-es, Ti4200, driver: 81.85, daemontool3.47, és sd4hide a tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzésért.
elõre is köhi!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
????????????????????
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Sorry 😊
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindenesetre a drag-eket úgy szoktam, hogy pedállal beállítom az induló gázt, majd start után telibe nyomom, közben a bill-rõl adom a nitrót, a váltást, meg a sávváltást 😊
A challange-ekkel meg haladok, most 10 db spike-ot kell begyûjtenem. Egyszer már sikerült, de akkor egy rohadt padka megdobta a kocsit, és falnak vágódtam. Fél másodperc múlva egy tucat fakabát villogott körülöttem 😞
Azért a 15 perces üldözéssel is elvoltam 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
elõre is köszöntem
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
itt az nfsmw multihoz a holnap: http://nfsmwonline.uw.hu/
szépen le van írva minden, de ugyanúgy müxik az nfsu2online.uw.hu-n éeírtakkal is....
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
nem mindegy 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro