23376
-
6X-osnál jön szerintem, mert egyrészt 5x-öst többször sikerült már elérnem és nem találkoztam csak a fehér (nálam szürke, de mindegy) Corvette-ekkel. mikor eljött a nagy nap és Razor-t is lenyomtam, akkor rögtön 6X-os lett ugye a körözés. igaz, útközben nem figyeltem, hogy jön-e a "fekete csávó", de mikor átugrattam a hídon, akkor Ő volt az első aki befarolt és megállt a szélén. -
az a 6perc20, egész pontosan 5:00(!) :)) a többit jól írtad. -
XerPY #21000 nekem is eredeti a játék és szerintem 1* ki kell próbálni neten!! ott is van blacklist!! én a körversenyes ranglistán 265. vagyok! -
XerPY #20999 így mindenki vagy akik akarják meg akinek eredeti a játékja vagy ha nem eredeti akkor tudjon neten jáccani!! -
XerPY #20998 alakítunk egy most wantedes clant? -
XerPY #20997 6 perc 20 másodper mulva hív Mia a telón és ahol eddig levolt zárva munkagépekkel egy út most arra kell menni és nitrót tövig mielőtt ugrassz!! -
XerPY #20996 az igen!!! -
vadmotoros #20995 Helló!
Én az egész játékban arra jöttem rá hogy minnél jobb kocsid van, annál nhzebb megnyerni a versenyeket. Az elején vettem a Chevrolet Cobalt SS típusú személygépjárművet, raktam bele 1-2 tuning alkatrészt(Mindenből a legelső van benne!!!) és most az 5. vagyok a listán. eddig lazán eljutottam, a versenyekkel sem szenvedtem sokat(max 3v4 próba volt). Igaz a trafipaxokon nem tudok átmenni mert a kocsi végsebessége 285, valahol meg 310-el kellene menni :) A Vérdíj(Bounty) a kocsira kb 5 millió!
további jó játékot! -
asszem 5 percet kell kihúzni, aztán jelenik meg a sárga kör. -
BunDevil #20993 Éppen ezt csinálom!
Tudod, ott sem sok egyelőre a segitség!!! :( -
SCooBYY #20992 Hallod, te szer. Ha nem tod hogy kell akkor mért nem mész oda , ahol a segítség érkezik ??? http://nfsmwonline.uw.hu/ Ha így sem menne, akkor menj oda, ahonnét én néztem ki, mert én sem értettem a GIT-et:
" CSATLAKOZZ HOZZÁNK IRC-en is!
server:irc.quakenet.org
Port:6667-6669
#nfsmostwanted.hu "
Letöltesz egy IRC klienst ( www.mirc.com , vagy google.co.hu -n rákeresel) , és ott a csati szobában segítenek majd.
Ha nem találsz IRC-et , vagy nem tod hogy kell beállítani meg hasonlók, akkor keress meg MSN-en. scoobyyyKUKAChotmailpontcom címen . De azt nevárd, hogy én magyarázzam el a programot :)))) -
BunDevil #20991 Köszönöm! Tudod, ez egy igazán pocsék válasz volt! Nekem fontos a Multi, de mi lenne, hogyha mondjuk segitenél, nem nagyzolnál, hogy vegyem meg a boltban? Ja, bocs, tudom mi lenne! CSODA! -
Nem tudod lerázni őket, bármit teszel - egyszerűen menekülj, ne kapjanak el, s közben érj oda a körhöz és haladj tovább!
-
kavaro #20989 KÖSZI SZÉPEN.
De először le kell rázni a 30 kocsit???
-
Az üldözés során először is menekülj, majd amikor megjelenik a pulzáló sárga kör, akkor menj oda!
Amint oda érsz kicsit tovább kell haladnod észak felé - mini mapon: felfelé - és láss csodát... vége a játéknak.
-
Akkor vedd meg a boltban... ha ennyire vágysz az online élményre [ami közel sem éri meg!], akkor vedd meg a boltban: mert megérdemled.
[URL=http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=7973]Tessék, "csak" 11.510 Ft.[/URL]
Ha pedig úgy érzed, hogy ez sok, akkor mondj le a multiról!
[Megj.: engem nem érdekel a multi, meg is vagyok a működő warez verzióval, köszi.]
-
Bujál el! -
kavaro #20985 VALAKI VÁLASZOLJON MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helló.
Ha legyőztem Razor-t, és elkezd üldözni 30 rendőr mit kell csinálni, hova kell elmenni???
Mert mindent megpurcantottam, és 10 mp mulva megint kiirta góhogy ennyien üldöznem!
1x mikor északra mentem láttam valami sárga kört, de pokoli messzinek tünt, és még út se vezetett arra.
Mégis oda kellene menni???
aki tudja légyszi irja már meg.
Köszi Misi
-
BunDevil #20984 VALAKI, könyörgöm, segitsen!!! 2 napja nem csinálok mást, mint az On-line multira keresem a választ, de semmi nem jön össze!!! Akinek összejött, keressen meg itt privátban, vagy keressen meg a weboldalamon ( aláirásban ) vagy e-mailben a [email protected], vagy MSN-en a [email protected] cimen... Lehetőség van megtalálni! :)
2 napja... Már tökéletesen tele van a ... hócipőm az egésszel. Ennyire azért már nem kéne... :( -
tosatt #20983 Nekem nem jön.
-
5x üldözési szintnél.
-
tosatt #20981 Hányas a legnagyobb körözési szint? Kaptam a játékba egy olyan SMS-t hogy ha kihúzom a gyufát akkor jön a feka zsaru. Ez mikor jön? -
csinál plusssz verszenyeket, meg amiket még nem csináltálmeg
-
tosatt #20979 Mit csináljak még a 100%-ért?
-
Semi gond nincs akkor! -
tosatt #20977 Mikor van 100%-ra kijátszva mikor én már végigtoltam a fekete listát és csak 83% körül jár?
-
Koksz #20976 Nem tudja valaki hogyan lehet Most Wanteddal hálózni Hamachi nevű programmal???? -
kavaro #20975 Helló.
Ha legyőztem Razor-t, és elkezd üldözni 30 rendőr mit kell csinálni, hova kell elmenni???
Mert mindent megpurcantottam, és 10 mp mulva megint kiirta góhogy ennyien üldöznem!
1x mikor északra mentem láttam valami sárga kört, de pokoli messzinek tünt, és még út se vezetett arra.
Mégis oda kellene menni???
aki tudja légyszi irja már meg.
Köszi Misi -
Valaki el tudná nekem küldeni a most wanted mappájában lévő dll fájlokat e-mailban az [email protected] címre? Kérlek titeket nagyo sürgős lenne. -
Hogyan nyissam meg, hogy lássam a tartalmát?Milyen progival?
-
KATT IDE! -
igen, speedtrap-et akartam írni, csak összekevertem őket :D -
Humi #20970 hella.nem igazán értem. most akkor a black editionban a bmw m3 gtr karrier módban is megvásárolható, vagy mi van? -
Más mindenkinek ment nálam!És hozám elöb került fel! -
puding00 #20968 köszi szépen
20957-est nézd meg -
hát én nem tudom letölteni, nem mennek a linkek..., én itt tudtam letölteni... -
holnap feldobom mert ezen a gepen nincsen meg a teljes -
Nem én csináltam!
De az én oldalam... -
jol nez ki -
Innen letölthetek egy 2006-os MW-ese naptárt!