Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és sd4hidet használj
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Error Report: 2005.12.22. 17:10:09,68
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Current Directory: D:\Games\NFS-MW
No EXE Supplied: Invalid Argument
Extended Info: (EXE Listing)
(If you do not see an EXE file listed for your game, you may have installed in the wrong location, or you have chosen the wrong exe)
A meghajt¢ban (D) l‚v‹ k”tet Egy‚b.
A k”tet sorozatsz ma: 92F4-54D1
D:\Games\NFS-MW tartalma:
2005.11.01. 05:31 344ÿ064 eauninstall.exe
2005.10.27. 00:44 40ÿ960 safemode_inst.exe
2005.11.21. 10:01 288ÿ926 sd4blocker.exe
2005.10.29. 00:21 40ÿ960 shell_inst.exe
2005.11.01. 05:20 7ÿ253ÿ204 speed.exe
2005.12.22. 09:40 <DIR> speed.exe (SD4Blocker)
5 f jl 7ÿ968ÿ114 b jt
1 k”nyvt r 68ÿ150ÿ116ÿ352 b jt szabad
System Information:
OS Type: Windows_NT
OS Version: Microsoft Windows XP
CPUs: 2
CPU Type: x86
CPU Ident: x86 Family 15 Model 3 Stepping 4, GenuineIntel
CPU Level: 15
CPU Revision: 0304
Mit tegyek?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Én meg 413-al mentem!!???
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
The Matrix has you...
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
S
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nem tudom nálad mi lehet a gond?!?!
Illetve, én pedig azt kérdezném, hogy miután meglógok az egész rendõrörs elõl kiírja, hogy nyertem és gratulálnak stb., de a karrier csak 81%-ban teljesített?!
Mit kell még tenni, hogy elérjem a 100%-ot?!
Köszi
S
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Valószínû nem azért veszek 20k körül kártyát mert sztem az a legjob... Most éppen úgy gondoom, hogy nekem ennyit ér meg az, hogy tudjak játszani, az a másik dolgo, hogy mennyire szépen/lassan fog futni, azt még nemtom, de nekem sokan mondták, hogy 9600xt-vel szépen fog futni, csak konkrétan kiváncsi is voltam és kértem, hogy vki lõjjön nekem egy screenshotto....
nah mind1
hi
Falco neked meg kössz az infot 😊
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Mostani vidkártyámon nem fut a játék, ezért készülök venni egy radeon 9600pro/xt-t, ha vki pont ilyen kártyával játszik, az nagy kérés lenne, hogy beszúrjon egy print scrren-t, hogy neki milyen szépen jelenik meg a játék? Elõre is nagyon megköszönöm!
kellemes ünnepeket!
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Valakinek, megy neten a game? Esetleg hálózti emulátorral : Hamachi -val?
Korán keltem, hol az arany?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
The Matrix has you...
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
köszi
Zoli
Need for Speed Most Wanted
:3
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ezt akkor a My Carsnal lehet rakni?
[email protected]
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Hogy lehet megnézni a fekete listát???
Nektek mennyi volt a max.végsebesség???
nyugodtan felteheted, mivel nem is kellett exet cserélni hogy elinduljon a játék (elrejtõ progi)
úgyhogy ha felrakod ugyanúgy el fog indulni
Fákjúal!
a bukkanó utáni nem kanyarodás még elmegy, de hogy ez néha megváltozik és hol kanyarodik hol nem, az már tényleg billentyûzet amortizáló😊))
egyébként biztos egy rejtett olajfoltra futsz fel olyankor, mikor korrigálás után megfarol😛
ja és a fal az olyan, mint a mágnes. vonza az autóm elejét...
The Matrix has you...
Nameg amit emlegettem: Elkezdek csúszni egy hiba miatt, korrigálom kb félig, már tekerem is vissza a kormányt, erre visszagyorsul a farolás, és totál keresztbe állok...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
De most is van két küldi, ami miatt szórom az átkot:
#1: civic cruiser-rel fekete gto-k (state undercover vehicle) ellen kéne 6 szöges akadályt lóvá tenni. Egyszer sikerült, de akkor elkaptak egy büdösszájú egyterû miatt
#2: egy szintén mercis tollbooth, amiben másodpercre ki van számítva, hogy mennyi idõ alatt érhetek végig, meg a civil is mindig kiszámítja, hogy hol fogok repeszteni...
korábban ilyen akkor volt, mikor be volt dugva a joystick-om és amolyan kalibrációs hibát generált és állandóan húzott jobbra. ezzel bekavart egyes játékok irányításába. ez most nem lehet, mert nem használom.
ja, azóta megvettem a Ford GT-t és ott érdekes módon semmi ilyesmi nincs. azt ugye mondanom sem kell, hogy a performance-ban mindent állítottam és csak rosszabb lett a helyzet. a handle max-ra állításával is ugyanezt megcsinálta. ugyanakkor a GT-nél nincs maxon a handle és mégsem tör ki egyik irányba sem. kezd behalni a billentyûzetem és ilyen érdekes "ál-jeleket" generál??
The Matrix has you...
Ha valakit érdekel, feltölthetem 640x480-as felbontásban is, de az is 4-5 nap, mire kikerül a netre a google-ön...