Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

telepítsd újra a játékot
és sd4hidet használj

Azelõtt mûködött rendesen

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Felraktam a 1.3-as patch-ot és nem tudom elindítani a játékot. Az SD4 blocker ezt írja ki:
Error Report: 2005.12.22. 17:10:09,68
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Current Directory: D:\Games\NFS-MW
No EXE Supplied: Invalid Argument
Extended Info: (EXE Listing)

(If you do not see an EXE file listed for your game, you may have installed in the wrong location, or you have chosen the wrong exe)

A meghajt¢ban (D) l‚v‹ k”tet Egy‚b.
A k”tet sorozatsz ma: 92F4-54D1

D:\Games\NFS-MW tartalma:

2005.11.01. 05:31 344ÿ064 eauninstall.exe
2005.10.27. 00:44 40ÿ960 safemode_inst.exe
2005.11.21. 10:01 288ÿ926 sd4blocker.exe
2005.10.29. 00:21 40ÿ960 shell_inst.exe
2005.11.01. 05:20 7ÿ253ÿ204 speed.exe
2005.12.22. 09:40 <DIR> speed.exe (SD4Blocker)
5 f jl 7ÿ968ÿ114 b jt
1 k”nyvt r 68ÿ150ÿ116ÿ352 b jt szabad
System Information:

OS Type: Windows_NT
OS Version: Microsoft Windows XP
CPUs: 2
CPU Type: x86
CPU Ident: x86 Family 15 Model 3 Stepping 4, GenuineIntel
CPU Level: 15
CPU Revision: 0304

Mit tegyek?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

serito
Hol van a kép minderrõl????????
Én meg 413-al mentem!!???

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

bigapó
plusz még a challenge-eket is meg kell csinálni. gondolom😊 még nem járok itt.

The Matrix has you...

és mit csináljak ha bug ? 😊 valamit csak lehet vele csinálni
megnézem, köszi

Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS

mail ment😊

S

Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS

Falconer
Gondolom az összes versenyt meg milestone evenetet megcsinálni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nekem átengedi az irányítást és itt jön az utolsó nagy hajsza, ennyi.
Nem tudom nálad mi lehet a gond?!?!

Illetve, én pedig azt kérdezném, hogy miután meglógok az egész rendõrörs elõl kiírja, hogy nyertem és gratulálnak stb., de a karrier csak 81%-ban teljesített?!
Mit kell még tenni, hogy elérjem a 100%-ot?!

Köszi
S

Dynamic
Szerintem bug.Elvileg neked kellene irányítani a kocsit.
csá! a végén legyöztem Razort és utána jön egy kis animácio ahogy üldöznek a rendörök utána olyyan mintha átvenném az irányitást de nem tudok irányitani, és nem sokkal késöbb kiirja h "nincs teljesitve, vesztettél" Mit kéne csinálnom ? valaki help pls
HarryDEC
Köszi megnézzük 😊

Korán keltem, hol az arany?

Falconer
Nincsmit. Nézz szét, sok sikert hozzá.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

misirulez
Mirafael!
Valószínû nem azért veszek 20k körül kártyát mert sztem az a legjob... Most éppen úgy gondoom, hogy nekem ennyit ér meg az, hogy tudjak játszani, az a másik dolgo, hogy mennyire szépen/lassan fog futni, azt még nemtom, de nekem sokan mondták, hogy 9600xt-vel szépen fog futni, csak konkrétan kiváncsi is voltam és kértem, hogy vki lõjjön nekem egy screenshotto....

nah mind1
hi
Falco neked meg kössz az infot 😊

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Falconer
Prohardver.hu Ott a forumban megy a biznisz, és olcson lehet szerezni mindenféle jo cuccot használtan/lopottan.

misirulez
az mi?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
PH-n?

Falconer
Ha nem is 100, de szerintem egy 35öt min rá kéne szánni. Vagy PHn használtan olcsobban.

azirafael
Vagyél valami tisztességes kártyát 100k HUF-ért ecsém...

RelakS
Jaaaa 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

misirulez
Helló!
Mostani vidkártyámon nem fut a játék, ezért készülök venni egy radeon 9600pro/xt-t, ha vki pont ilyen kártyával játszik, az nagy kérés lenne, hogy beszúrjon egy print scrren-t, hogy neki milyen szépen jelenik meg a játék? Elõre is nagyon megköszönöm!

kellemes ünnepeket!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
GTI akart lenni szerintem

zeki
Hy bocsi de mi az a GIT ? pls!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

threeman
GIT-tel megy

ILLNeo
Kellemes ünnepeket és boldog új évet mindenkinek!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

HarryDEC
Hali!
Valakinek, megy neten a game? Esetleg hálózti emulátorral : Hamachi -val?

Korán keltem, hol az arany?

Sland
BMW M3GTR 412km/h

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bodesz
Hogy tudjuk alkalmazni/felszerelni a teljesítménynövelõ alkatrészeket (performance parts), kültuningokat (visual parts) illetve az egyedieket (unique parts), ahhoz menj az egyik boltba (shop) és ott válaszuk ki a kívánt kategóriájú menüt és aztzán nyomjunk egy F11-et. Pl., ha szeretnénk egy még elérhetetlen spoilert, akkor menjünk az ezeket tartalmazó menübe, és ott nyomjuk meg az F11-et, ekkor hallhatunk egy "bip" szerû hangot.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bigapó
vegyél részt minél több rendõrös üldözésben. asszem ez a legegyszerûbb😊) ja és persze ne kapjanak el, mert akkor törlõdik a megszerzett pont és egyébb vacak. ja és vannak ezek a trafipaxos helyek, ahol lefotóznak. mikor rámész a garázsban a blacklist-re, azon belül a milestone-ra, akkor ott írja, hogy melyik mennyi bounty-t ad.

The Matrix has you...

cicai
hogy lehet sok bounty pontot keresni hamar?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

ez milyen progi és mire jó?
köszi
Zoli

Need for Speed Most Wanted

DJ RX7
valaki tudna saegíteni?nem akarja felismerni trainer ami az autora fel van szerelve.hogy oldhatom meg a gondot?pls help!!!

:3

DJ Bee18
valaki??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
igen

Falconer
Eddig qrva sok challenget megcsináltam már, akkor majd körbenézek.
Ezt akkor a My Carsnal lehet rakni?

DJ Bee18
valaki ki tudna segíteni a hkzondás verzió 1. és 2. CD-jének .mds image fájljával? mert másik gépen be tudtam mountolni anélkül, de most nem megy

[email protected]

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

CSásztok
Hogy lehet megnézni a fekete listát???
Nektek mennyi volt a max.végsebesség???
ffxi
<#eljen>

Fákjúal!

nem kell félned!
nyugodtan felteheted, mivel nem is kellett exet cserélni hogy elinduljon a játék (elrejtõ progi)
úgyhogy ha felrakod ugyanúgy el fog indulni

ffxi
Patch-el lenne egy kérdésem, ami a FAQ-ba nem volt. Szal, Zonda verzióm van és nem lesz gond mi után felrakom a patch-et? Úgy értem, hogy nem kell másik exe fájl? Már jártam így több játéknál is(Max Payne1-2, MOHA) THX!!

Fákjúal!

bigapó
na én kormány nélkül megcsinálom ugyanezt😄DDD
a bukkanó utáni nem kanyarodás még elmegy, de hogy ez néha megváltozik és hol kanyarodik hol nem, az már tényleg billentyûzet amortizáló😊))
egyébként biztos egy rejtett olajfoltra futsz fel olyankor, mikor korrigálás után megfarol😛
ja és a fal az olyan, mint a mágnes. vonza az autóm elejét...

The Matrix has you...

RelakS
Fura... Én még mindig a falról alig tudom levakarni a verdát, meg egy-egy bukkanó után nem feltétlen akar kanyarodni, de ez még természetes is lehetne, ha szimulátor lenne a játék.
Nameg amit emlegettem: Elkezdek csúszni egy hiba miatt, korrigálom kb félig, már tekerem is vissza a kormányt, erre visszagyorsul a farolás, és totál keresztbe állok...

RelakS
Kösz, ez minimum egy óra k*rv@@ny@'zás, a fejlesztõk hetedízigleni megátkozása, és egy Logitech momo Racing FF kormánynak köszönhetõ 😊

De most is van két küldi, ami miatt szórom az átkot:
#1: civic cruiser-rel fekete gto-k (state undercover vehicle) ellen kéne 6 szöges akadályt lóvá tenni. Egyszer sikerült, de akkor elkaptak egy büdösszájú egyterû miatt
#2: egy szintén mercis tollbooth, amiben másodpercre ki van számítva, hogy mennyi idõ alatt érhetek végig, meg a civil is mindig kiszámítja, hogy hol fogok repeszteni...

bigapó
veletek fordult már elõ olyan, hogy mentetek a versenyben és az autó érdekes dolgokat mûvelt? úgy értem, hogy korábban nem csinált ilyet. egész pontosan most nyertem meg a 4. ellen és még mindig a Mitsu-val nyomtam volna egy speedtrap-es pályát, de egyszerûen irányíthatatlan volt az autó. volt egy nagy kanyar, aminek a végén lett volna a mérõpont és valami érdekes módon mindig ugyanannál a pontnál az autó megcsúszott vagy "félrerántotta" a kormányt "valaki". de ez egyenes szakaszon is megvolt. megyek, aztán hirtelen kitör az autó jobbra! ez mitõl van??

korábban ilyen akkor volt, mikor be volt dugva a joystick-om és amolyan kalibrációs hibát generált és állandóan húzott jobbra. ezzel bekavart egyes játékok irányításába. ez most nem lehet, mert nem használom.

ja, azóta megvettem a Ford GT-t és ott érdekes módon semmi ilyesmi nincs. azt ugye mondanom sem kell, hogy a performance-ban mindent állítottam és csak rosszabb lett a helyzet. a handle max-ra állításával is ugyanezt megcsinálta. ugyanakkor a GT-nél nincs maxon a handle és mégsem tör ki egyik irányba sem. kezd behalni a billentyûzetem és ilyen érdekes "ál-jeleket" generál??

The Matrix has you...

bigapó
te ezt nagyon komolyan nyomod😊 elismerésem, szépen vezetted a járgányt.

The Matrix has you...

RelakS
Videjó, hogy hogy csináltam meg az egyik challange küldetést

Ha valakit érdekel, feltölthetem 640x480-as felbontásban is, de az is 4-5 nap, mire kikerül a netre a google-ön...

Én ezt a magyarositást probáltam http://www.gamehunter.hu de németül jött be minden szöveg...<#ravasz1>... hál istennek a fordítás uninstall után legalalább visszaállt angolra. Honnan lehet mûködõ fordítást begyûjteni?