23376
-
Sziasztok!
Feltelepítettem a játékot és nem indul. Azt írja ki, h rakjam be a megfelelő cd-t. Mit tegyek?? -
tosatt #21041 Ja meg a tuningal. Az underground 2 tuningja volt eddig a legjobb.
-
tosatt #21040 Jó a játék csak egy kicsit a grafikával is t9örődhettek volna
-
puding00 #21039 tudom, és köszi -
puding00 #21038 thank you -
tosatt #21037 Savegame -
BonBon #21036 Jó akkor tesztelem!
Az 1.3 patch-el lehet hogy nem fog néha rohadtul beszaggatni, olyan helyeken, ahol máskor meg normálisan fut? -
kuttem neked privit Te gorcs! -
tosatt #21034 Valahol láttam a neten egy kijátszott mentést
-
tosatt #21033 Valahol láttam a neten egy kijátszott mentést
-
de lehet, hogy működik más nyelveken is, csak az még nem volt ellenőrizve. de mondjuk te lehetnél az első aki ezt megteszi:)
-
puding00 #21031 mentésedet oda tudod adni?????
please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
tosatt #21030 Nekem nem fáj de ígyjobb! Egyébként meg enm kötekszem veled! -
BonBon #21029 Ott találtam egy Exe-t az 1.3-hoz, de azt írják, hogy az japánhoz játékhoz való! -
mi hogy szetunjam a fejem? erdekes felfogasod van a jatekokkal kapcsolatban. kulonben meg mi a faszomat kotekszel itt velem? miert faj az neked ha nekem unalmas volt es konnyitettem a jatekmeneten? -
puding00 #21027 amit attál linket abba benne lesz az a bmw amit tuningolni lehet? -
tosatt #21026 És egy párautót még emellé -
zso23 #21025 [URL=http://spacetarget.com/games/pc_nfs_most_wanted.shtml]GameCopyWorld[/ULR] ott a No-CD/Fixed EXE! :D
És működk csak azzal az exe-vel kell indítani. -
tosatt #21024 Egy tuningolt Camaro ss-t -
tosatt #21023 Épp az a játék lényege! Egyébklént meg kaptam valami tuningolt lada szerűséget -
BonBon #21022 Megy a játék 1.3-as patch-el és a régi SD4Hider-el?
Köszi -
nem azt mondtam hogy nem sikerult, mert elotte is ment, csak kurva unalmas volt... lenyege ez lenne -
tosatt #21020 Sikerült trainer nélkül is! Kiakasztottam. -
-
c115 #21018
-
pakold fel megegyzser a DX9 -et -
tolts le egy trainer -t, ott be lehet allitani hogy ne tudjanak letartozztatni. bekapcsolod, elmesz kajalni, visszamesz, lerazod oket es kesz. en is igy csinaltam az utolso elotti rendoros marhasagot a challenge series -be mert ott meg 30percig kell nyomni a Lamborghini -nek ami kisse unalmassa valik a 7perc utan (mar sokat mondtam...) -
Nem tudja valaki, hogy mi lehet a probléma? Feltettem a játékot elindítottam aztán ezt írta ki, hogy az alkalmazést nem lehetett elindítani, mert D3DX9_26.DLL nem található. Ezt leszedtem és beraktam most meg ha elindítom kiadja az indítóképernyőt aztán úgymarad. Mit tegyek? MI lehet a probléma? -
tosatt #21014 A kurva annyát mindig 4:50 környékén kaptak el! -
Az nem intro, hanem outro... de, amúgy vége, jön a stáblista és aztán a Főmenü és kezdheted előlről az egészet, vagy befejezheted a kihagyott versenyeket. Nem nagy szórás - én azonnal uninstalláltam a játékot jól. 

-
tosatt #21012 Kösz! És ott benyomja az intrót és vége?
-
BunDevil #21011 Gyorsan. :D -
5 percig bárhová, aztán telefonál Mia és megjelenik, hogy hova kell menned. Ha valamennyire emlékszel, van egy munkagépek által lezárt terület, azt most megnyitják, régi-hídnak is nevezik asszem. arra kell menned és lehetőleg minél gyorsabban menj azon a szakaszon:)) sok szerencsét! -
tosatt #21009 Most nyomtam le Razort és nem tom hogy hova meneküljek a zsaruktól. -
BunDevil #21008 Akit érdekel a Most Wanted teljesben, ingyen, vagy a bónusz DVD, vagy a TrackMania SunRise teljesben, vagy a Most Wanted-hez egy csomó cucc, java magyarul, szóval aki szeretne 4 gigát, ingyen, 3 feltétel mellett (kötelező fórum reg; kötelező 1 db fórum bejegyzés, csak 1 szálon szabad tölteni) az jöjjön a Most Wanted X-re. Nem hinném, hogy megbánja! A géped is beküldheted, kitesszük! NFS Most Wanted X Gyere bátran, kérdezz! Barátságos környezet, igényes oldal... [Nem Rapidshare, nem MegaUpload!!!] -
BunDevil #21007 Mi van? Leépül a fórum? -
XerPY #21006 engem 6 perc 20 után hívott mia -
Senkinek sincs ott! Ne légy már láma!
-
BunDevil #21004 Neked ott van?! -
5x-nél jön! Láttam! Ki is ütöttem (Cross. Bounty bonus: 100000)
Csak akkor veszed észre, ha nagyon kifogynak körülötted a fehér corvett-ek, egyébként megbújik a háttérben. Ha az autóbusz állomáson elbújsz, akkor garantáltan megtalál :)