Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
deeee... van vissza még kb 2 órád kariig 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Próbáltam Logitech Dual Action Gamepad-del is, de aztán visszatértem a jó öreg, megszokott billentyûzethez.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
kormánnyal vagy egérrel játszotok, úgy általában?
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Boldog karácsonyt mindenkinek 😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Persze lehet, hogy ez csak véletlen, de eddig nálam ez a módszer bevált.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
kérdésedre a válasz (inkább tipp): elõszöris csinálj egy parancsikont az sd4hide-ról az asztalra, így praktikusabb végigcsinálni, amit most leírok. nálam is bevágja néha a durcit, és nem indul. ilyenkor én a nagy számok törvényét alapul véve véletlenszerûen kattintgatok hide-t, restore-t, van, hogy két sd4hide is fut, és addig nyomogatom mind2n hide-ot és restore-t, míg valamelyik kombinációval el nem indul a gém. logikát még nem találtam ebben. ja és reménykedek, hogy nem b@sz el semmilyen rendszerbeállítást. 😊
ja és cd1 legyen bemountolva végig!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Kamikaze civil! Naná, hogy az orrom elõtt RÁNTJA el a kormányt, de úgy, hogy egy tisztességes fizikájú játékban nem befordulna, hanem talán még fel is borulna...
Aztán láttam olyan szembõl jövõ teherautót, ami szó szerint igazgatta magát, hogy nekem tudjon jönni O_O
Tegnap meg azért vesztettem el egy tollbooth futamot, mert elkezdtem röhögni azon, hogy a helikopter lefejelt egy autószállító kamiont <#idiota>#idiota> A kamion pótkocsistul repült hátra minimum 50 métert, közben potyogtak róla a tragacsok 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egyébként mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!!!!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Nyugodtan ki lehet lépni a hajszából vissza a karrier módba.
A folytatás a hajsza lesz. Tehát NEM kell legyõzni újra Razort.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Ott tartok, hogy az 5. percben elkaptak a rendõrök, volt egy kis billentyû csapkodás.
Most megpróbálom megint. Csak elõbb visszahozom a CTRL billentyûmet az ajtótól.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
van 1 rakatt pénzem és hiába veszek kocsit azokon sem tudok tuningolni mert nem engedi azt sem..((
figyelmeztett hogy csak a 3. helytöl lehet..((
mit lehet ilyenkor tenni..??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Kb. 1,5 perc volt a rekordom, mert mindig elkapnak, annyian vannak ...
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Nekem az lenne a kérdésem, hogy:
Legyõztem Razort, de ezt a rendõrös üldözést sehogy sem sikerül megcsinálnom (egyelõre)
Ha kilépek a karrier módból akkor legközelebb majd, gyõzhetem le újból Razort, vagy lehet választani a rendõrös utolsó nagy hajszát ???