Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem akinek van rá vegye meg...ez megéri az árát (szerintem).

Broafka
kérd karira! bár már egy kicsit elkéstél vele 😊
deeee... van vissza még kb 2 órád kariig 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

IMYke2.0.0.0
Akkor vedd meg 12 ezer pénzért!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sarapetike
én is akarok multizni 😞(((((

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

bodesz
max akinek eredetibe van 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

cicai
játszik valaki multiplayer-el

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
kösz

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

amikor ezt csináltam nem arra mentem hogy hogy váltok csak az elsõ 2 váltás számított az meg perfect volt

fernando torres
dragolni kell, aztán a statisztikában megnézheted.

cicai
hogy lehet megnézni hogy nekem mennyi idö alatt gyorsul 0-100-ig?

gondolom a perfect shift... vagyis amikor a legoptimálisabb fordulat elérésekor váltottál és így jobban gyorsultál...

lamase
mi az a vagány váltás

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

fernando torres
bill

cicai
hogy tudom megnézni hogy 0-100 mennyi idö alatt gyorsulok fel?

IMYke2.0.0.0
Billentyûzet.
Próbáltam Logitech Dual Action Gamepad-del is, de aztán visszatértem a jó öreg, megszokott billentyûzethez.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szintén

cicai
billentyü

reménytelen
Én billentyûzettel.
misirulez
Egyébként ha megengeditek végezehtnék egy gyors közvélemyénkutatást?

kormánnyal vagy egérrel játszotok, úgy általában?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

IMYke2.0.0.0
Bezony, mindenkinek boldog, kellemes, szép, nyugodt, békés Karácsonyt! <#law><#puszis>

InfectedMann

Boldog karácsonyt mindenkinek 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

IMYke2.0.0.0
Indul az a parancsikonnal is. Elhiheted.

Egy tipp: A Mountolt cd autorunját indítsd el, és amikor megjelenik a táblázat,onnan indítsd a hide-olás után a play gombra rányomva, nekem így eddig mindig elsõre indult. Ne az asztali parancsikonról indítsd, mert onnan nekem is random módra indult/nem indult.
Persze lehet, hogy ez csak véletlen, de eddig nálam ez a módszer bevált.

IMYke2.0.0.0
Én meg már tavaly kijátszottam a Need For Speed: Most Wanted 2 Ultra Edition -t... <#eplus2><#mf2><#hehe><#vigyor><#bee1>

3Error
én meg (nem hivatalos) megjelenés után egy héttel... huhh...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

gabi89
Ti még nem vittétek végig a gamet én már rég . Már vagy két hete szerintem rövid volt 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

boldog karácsonyt és idegbajtól mentes needforspeedezést mindenkinek! 😊

kérdésedre a válasz (inkább tipp): elõszöris csinálj egy parancsikont az sd4hide-ról az asztalra, így praktikusabb végigcsinálni, amit most leírok. nálam is bevágja néha a durcit, és nem indul. ilyenkor én a nagy számok törvényét alapul véve véletlenszerûen kattintgatok hide-t, restore-t, van, hogy két sd4hide is fut, és addig nyomogatom mind2n hide-ot és restore-t, míg valamelyik kombinációval el nem indul a gém. logikát még nem találtam ebben. ja és reménykedek, hogy nem b@sz el semmilyen rendszerbeállítást. 😊
ja és cd1 legyen bemountolva végig!
RelakSfromhome
Egyébként az érdekes, hogy a Fiat Punto JOBBAN kanyarodik, mint BÁRMELYIK MERCEDES!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Nah, ma mit láttam!
Kamikaze civil! Naná, hogy az orrom elõtt RÁNTJA el a kormányt, de úgy, hogy egy tisztességes fizikájú játékban nem befordulna, hanem talán még fel is borulna...
Aztán láttam olyan szembõl jövõ teherautót, ami szó szerint igazgatta magát, hogy nekem tudjon jönni O_O

Tegnap meg azért vesztettem el egy tollbooth futamot, mert elkezdtem röhögni azon, hogy a helikopter lefejelt egy autószállító kamiont <#idiota> A kamion pótkocsistul repült hátra minimum 50 métert, közben potyogtak róla a tragacsok 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

lécci hogy hogy kell ezt az egészet mountolni meg hide-olni meg mittomén mert már mindenem ki van attól h egyfolytában a correct Cd-romot kéregeti, fõleg amikor elõször fölraktam azelõtt nem kérdezett semmit azt minden gond nélkül ment, utána me töltöttem valami más CD-t a daemonnal, és most meg már egyfolytában ezzel idegel a gép..... léccives segítsetek már!!!!!

Egyébként mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!!!!
fernando torres
safedisc 4 hider-re gondol sztem

Broafka
ott a jel, odamész, ott van egy kék kör benne egy félig eltakart autó jelével, beleálsz és gyorsabban megy a cooldown

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Hogy a fenébe kell használni ezt a hide-os valamit mert nekem baszik bármit is csinálni, hiába "rejtegetek"
ma délután megint eljátszotta velem a #20410-ben leírt viccet ez a köcsög mósztvántid. asszem leszedem a picsábahalálbaszevasz és felteszem helyette a call of duty 2-öt, engem nem idegel többet.
cicai
sima a szerelömühelyben

fernando torres
hát verd meg a 3. helyezettet és kész

#20470 ??????

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Na, a saját kérdésemre itt a válasz:
Nyugodtan ki lehet lépni a hajszából vissza a karrier módba.
A folytatás a hajsza lesz. Tehát NEM kell legyõzni újra Razort.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

fernando torres
😄DDDDDD

Ezek szerint van remény...

Ott tartok, hogy az 5. percben elkaptak a rendõrök, volt egy kis billentyû csapkodás.
Most megpróbálom megint. Csak elõbb visszahozom a CTRL billentyûmet az ajtótól.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Danman
Nekem úgy volt h a hajsza közben újraindult a gép (gondolom ugyanolyannak veszi , ha pl. ALT + F4gyel kilépsz) és miután beléptem a carrierbe rögtön ment a nagy hajsza..

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

na nekem az a kinom hogy most a 4. helyen vagyok..viszont nem tudok már a kocsin mit tuningolni mert nem engedi..!

van 1 rakatt pénzem és hiába veszek kocsit azokon sem tudok tuningolni mert nem engedi azt sem..((

figyelmeztett hogy csak a 3. helytöl lehet..((

mit lehet ilyenkor tenni..??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Hát ez jó.
Kb. 1,5 perc volt a rekordom, mert mindig elkapnak, annyian vannak ...

Nem úgy értettem hanem jól lebaxátok vagy lecs***itek hasonlók!!! bocs!!! Reméltem is hogy nem vagy az!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

fernando torres
megint le kell gyõznöd Razort

Hi.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy:

Legyõztem Razort, de ezt a rendõrös üldözést sehogy sem sikerül megcsinálnom (egyelõre)

Ha kilépek a karrier módból akkor legközelebb majd, gyõzhetem le újból Razort, vagy lehet választani a rendõrös utolsó nagy hajszát ???

fernando torres
sikerült?

Köszi a segítséget.
cicai
valaki fel tudná tenni mentését ( végigvitt mentés) ide: rapidshare.de
köszi