Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsánat a "vágodért"! Viszont nekem ez a problémám, hogy ez a kép nem jelenik meg mikor a sárga körbe hajtok. Nekem ez lenne a kérdésem, hogy jelenik meg az általad itt mellékelt 1. kép? Utána már tudnék mit és hogy.😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. Sárga körbe behajtasz.
2. Ez fogad:

3. Kiválasztod, hogy melyik részét akarod tuningolni az autónak:

4. Majd megveszed azt, amire van pénzed - Enter:

5. Amikor végeztél, ütsz egy ESC-et és elfogadod az egészet egy Enterrel.
Ennyi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Másrészt, amikor a menüben a tuningoláshoz érsz, használnod kell a kurzorokat is, a kiválasztáshoz kell az Enter!
a graf egyébként nekem nem jön be, jobban teccett az UG2-é. a játékmenet viszont sokkal jobb, nem kell feleslegesen autókázni a városban, lehet nyomatni a versenyeket, meg a milestonokat egymás után. én legalábbis visszaugrok minden esemény után a safe house-ba, és nyomom a következõ versenyt.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Én most kezdtem el játszani. Tök szuper meg minden. Árulja nekem valaki el, hogyan lehet vásárolni tuningcuccokat. Odamegyek a bolthoz, és villog a sárga körben az autóm. Én már végigzongoráztam az összes gombot, de sehogy nem tudok semmilyen cucchoz hozzájutni. Lóvém 30000körül, magyarítással van meg és ott sem írja melyik gombbal tudok tuningolni. Légyszi valaki segítsen. Már nyertem két autót is és szeretnék végre tuningolni is...😊
Köszi
35 kocsinak kéne minimum lennie, de nekem csak 32 van. Hogy lehet ez?
A játék 100%-on, a challange szintén...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
De asszem, én feladom:
Végigvittem, 100%-ra
Végigvittem a teljes challange-et.
De a rap sheet már nem megy...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A rohadt corvett beállít egy szöges akadály mögé, így csak az utolsó két kocsinyi távon szúrtam ki, hogy mi is van <#idiota>#idiota>
Kezdem unni ezt a sok bug-ot. Még a végén letörlöm az egészet a francba...
Vki mas esetleg sik ideg vagyok,hogy buktam pedig kimasoltam!! 😞
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Páncélozott SUV (Asszem) a SUV Heavy
Vagány Indlás a Perfect Start, vagy mi
Meg még láttam ezt-azt benne, amit elfelejtettem, de nem tetszett...
Viszont hogy van az, hogy:
Nála direkt megcsináltam a küldiket az elején: kaptama 3 versenyért 30 lepedõt, és ezért nem tudtam megvenni a Golf-ot
Próbaképp megcsináltam itthon: felugrott egy ablak, hogyaszongya köszönjük, hogy a Need for Speed: Most Wanted-ot választottad, ezért megajándékozunk egy kis pénzmaggal. Lett 40 lepedõm, és ezért egy golf-om is...
azért köszi
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt