23376
  • Web mester
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1051801627
  • bazs1
    akkor hol??
  • Web mester
    Azt itt kell megkérdezni?
    Mert sztem nem!
  • bazs1
    Tudna valaki az UNDERGROUND1-hez telepítésikódot mondani?
  • bigapó
    mert valaki azt mondta, hogy nála a menü bejön, aztán kidobja az asztalra...
  • VRSDM
    bbbc mitotmén, te tényleg akkore lamer vagy? már engem ideegsítesz a hülyeségeddel, kár hogy jo öreg "skyline" már nem moderátod, ugy megnyuzna:D

nézz körbe, (sztem tise adjatok választ, nemvagyok a csicskád, hogy beszéljek, ha ittvan az orrod előtt vmi)
  • grebber
    Ezt mondani kell? Miért ne müködne?

Bár nem sokat fogom tolni vele lehet arra a sorja jut mint az NFSU-NFSU2 hogy a vége előtt pár pályával del mert oltaárian unalmasak voltak azok ebbe nem mélyedtem még bele, majd meglátjuk mit mutat.
  • bigapó
    legalább lesz valaki, aki megmondja, hogy müxik-e vagy sem? :))
  • grebber
    Na fain ez is megtörve.töttöm is a krekket no meg a patchet.:D
  • Dénes é
    pontosan
  • IMYke2.0.0.0
    Én legalábbis. Ugyanis nekem ez egy egyszer használatos játék volt. Nem sokat ért sajnos.

• Dénes é
    az emberek 80% már le is törölte amint kivitte
  • bazsi123
    hi

vki közkinccsé tudná tenni a krekket?

köszi!
  • bbccc
    Hogy lehet multiban játszani?
  • Web mester
    Miért lene unalmas?Én még ki se jáccotam!:-)
  • Lethys
    Jó game volt!!!!!!!! de nektek ez már nem unalmas?
  • Rash87
    #21172?
  • tosatt
    Hol találok a gamehez modot?
  • RelakS
    ugyan az, csak egy kicsit szűkebbre veszi a látószöget is (gy.k.: a távoli dolgok nagyobbak lesznek)
  • ffxi
    Nem, nem. Az a kamerea, amlyeik egy különgombbal műxik. Na az mi?

• bigapó
    jobban belátni az utat. személy szerint mindig ebben játszom:)
  • ffxi
    Mire való a hátsókamera, az amikor tök távolról mutatja a kocsit?

• Falabu #21181
    Bbccc ez nem "cset", hogy minden mondathoz egy mehet gombot kell nyomni.
  • MrTressy
    ezt sztm inkább ne hangoztasd...ha igaz ha nem én helyedben törölném ezt postot
  • dark prince 14
    Én inkább a RELOADED Black Editon verziót töltöm (4 cds)
  • Cukros
    neked szol a mondokám
  • Cukros
    nézd meg a képeimet oda kell eljutni akkor nem lesz ott az épitkezés és át menni a hidon és le ráztad a rendöröket
  • IMYke2.0.0.0
    Te hülye vagy. A Reloaded sohasem lopott cracket - inkább loptak tőle és a Deviance-től!

[Már x-edszer írom le: a Deviance-ból kivált néhány európai tag és ők alakították meg a Reloaded csapatot - az egyik tagja velem egy kollégiumban lakik. S mindennemű kétségbevonást megelőzendő: be tudta bizonyítani, hogy igazat mond. S bár titoktartási kötelezettséget vállaltak - mint az összes realease csapat - őt már 8 éve ismerem, így nekem bevallotta.]

• EvilDevil
    ja de azt azért hozzáteszem 1-2 napja kering a neten egy crack... lehet hogy Reloaded megint lopós kedvében volt... de végülis lényeg hogy van
  • Örm
    Hello!
    Need For Speed Most Wanted (c) EA Games RELOADED 46x50 MB. Van már crack!
  • IMYke2.0.0.0
    Eddig sem kellett. Ami pedig igen, az manapság mindenkinek a gépén ott kell legyen!

• Rash87
    Hy all.

Pls vki segítsen már. Már végigvittem a játékot,a Karrier módot,eddig simán futott a játék.

Elkezdtem megcsinálni nagy unalmamban a kihívásokat,ahol feladatot kell megoldani...
    Nah,itt néha miközben csinálom a feladatot,néha előjön egy **** error,de nemtom mi baja. Most is az volt a feladat,h üldözzenek a rendőrök 7 percig,és 6:33nál kiakadt,kurva idegesítő :@

Úgyh help me :)

• ragodani
    szevasztok! a játék végén a bmw-vel hova kell menni! azt tudom h a sárga körhöz de az merre van ! mert nem nagyon találom! mondjuk sokáig nem is keresgethetem hála a zsaruknak! Köszi! És a körnél mit kell csinálni! segítsetek plííízzzzzzzzzzzzz!!!!
  • bbccc
    lenne egy kérdésem: tört játékkal hogy tudnék online-ban játszani?: állandóan avval a hülye cd kulccsal van baja. ha valaki tud segíteni,akkor írjon
  • bon
    Kényelmesebb és ki is irható, nem kell egyébb program az elindításához.
  • bodesz
    a kép direkt linkje kell asszem :D de a kepfeltoltes.hu asszem meghallt :D
  • bbccc
    CUKROS! te hogy tetted ki nagyba?
  • bbccc
    ott van: a kép átmenetileg nem elérhető
  • Cukros
    nincs sajna.
  • bbccc
    mivan?