23376
-
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1051801627 -
akkor hol?? -
Azt itt kell megkérdezni?
Mert sztem nem! -
Tudna valaki az UNDERGROUND1-hez telepítésikódot mondani? -
mert valaki azt mondta, hogy nála a menü bejön, aztán kidobja az asztalra... -
bbbc mitotmén, te tényleg akkore lamer vagy? már engem ideegsítesz a hülyeségeddel, kár hogy jo öreg "skyline" már nem moderátod, ugy megnyuzna:D
nézz körbe, (sztem tise adjatok választ, nemvagyok a csicskád, hogy beszéljek, ha ittvan az orrod előtt vmi) -
Ezt mondani kell? Miért ne müködne?
Bár nem sokat fogom tolni vele lehet arra a sorja jut mint az NFSU-NFSU2 hogy a vége előtt pár pályával del mert oltaárian unalmasak voltak azok ebbe nem mélyedtem még bele, majd meglátjuk mit mutat. -
legalább lesz valaki, aki megmondja, hogy müxik-e vagy sem? :)) -
Na fain ez is megtörve.töttöm is a krekket no meg a patchet.:D -
Dénes é #21194 pontosan -
Én legalábbis. Ugyanis nekem ez egy egyszer használatos játék volt. Nem sokat ért sajnos.
-
Dénes é #21192 az emberek 80% már le is törölte amint kivitte -
bazsi123 #21191 hi
vki közkinccsé tudná tenni a krekket?
köszi! -
bbccc #21190 Hogy lehet multiban játszani? -
Miért lene unalmas?Én még ki se jáccotam!:-) -
Jó game volt!!!!!!!! de nektek ez már nem unalmas? -
#21172? -
tosatt #21186 Hol találok a gamehez modot?
-
ugyan az, csak egy kicsit szűkebbre veszi a látószöget is (gy.k.: a távoli dolgok nagyobbak lesznek) -
Nem, nem. Az a kamerea, amlyeik egy különgombbal műxik. Na az mi?
-
jobban belátni az utat. személy szerint mindig ebben játszom:) -
Mire való a hátsókamera, az amikor tök távolról mutatja a kocsit?
-
Bbccc ez nem "cset", hogy minden mondathoz egy mehet gombot kell nyomni. 
-
MrTressy #21180 ezt sztm inkább ne hangoztasd...ha igaz ha nem én helyedben törölném ezt postot
-
Én inkább a RELOADED Black Editon verziót töltöm (4 cds) -
neked szol a mondokám -
nézd meg a képeimet oda kell eljutni akkor nem lesz ott az épitkezés és át menni a hidon és le ráztad a rendöröket -
Te hülye vagy. A Reloaded sohasem lopott cracket - inkább loptak tőle és a Deviance-től!
[Már x-edszer írom le: a Deviance-ból kivált néhány európai tag és ők alakították meg a Reloaded csapatot - az egyik tagja velem egy kollégiumban lakik. S mindennemű kétségbevonást megelőzendő: be tudta bizonyítani, hogy igazat mond. S bár titoktartási kötelezettséget vállaltak - mint az összes realease csapat - őt már 8 éve ismerem, így nekem bevallotta.]
-
ja de azt azért hozzáteszem 1-2 napja kering a neten egy crack... lehet hogy Reloaded megint lopós kedvében volt... de végülis lényeg hogy van
-
Hello!
Need For Speed Most Wanted (c) EA Games RELOADED 46x50 MB. Van már crack! -
Eddig sem kellett. Ami pedig igen, az manapság mindenkinek a gépén ott kell legyen!
-
Hy all.
Pls vki segítsen már. Már végigvittem a játékot,a Karrier módot,eddig simán futott a játék.
Elkezdtem megcsinálni nagy unalmamban a kihívásokat,ahol feladatot kell megoldani...
Nah,itt néha miközben csinálom a feladatot,néha előjön egy **** error,de nemtom mi baja. Most is az volt a feladat,h üldözzenek a rendőrök 7 percig,és 6:33nál kiakadt,kurva idegesítő :@
Úgyh help me :)
-
ragodani #21171 szevasztok! a játék végén a bmw-vel hova kell menni! azt tudom h a sárga körhöz de az merre van ! mert nem nagyon találom! mondjuk sokáig nem is keresgethetem hála a zsaruknak! Köszi! És a körnél mit kell csinálni! segítsetek plííízzzzzzzzzzzzz!!!!
-
bbccc #21170 lenne egy kérdésem: tört játékkal hogy tudnék online-ban játszani?: állandóan avval a hülye cd kulccsal van baja. ha valaki tud segíteni,akkor írjon -
Kényelmesebb és ki is irható, nem kell egyébb program az elindításához. -
a kép direkt linkje kell asszem :D de a kepfeltoltes.hu asszem meghallt :D -
bbccc #21167 CUKROS! te hogy tetted ki nagyba? -
bbccc #21166 ott van: a kép átmenetileg nem elérhető -
nincs sajna. -
bbccc #21164 mivan?