Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendes vagy, hogy leírsz mindent nekem, és még képet is mellékelsz. Örök hála😊
Bocsánat a "vágodért"! Viszont nekem ez a problémám, hogy ez a kép nem jelenik meg mikor a sárga körbe hajtok. Nekem ez lenne a kérdésem, hogy jelenik meg az általad itt mellékelt 1. kép? Utána már tudnék mit és hogy.😊
IMYke2.0.0.0
És felejtsd el azt a kibaszott lúzer "vágod" szót, mert eléggé láma a használata - dedósok beszélnek így... <#beka2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ne legyél már ennyire béna!!!

1. Sárga körbe behajtasz.
2. Ez fogad:

3. Kiválasztod, hogy melyik részét akarod tuningolni az autónak:

4. Majd megveszed azt, amire van pénzed - Enter:

5. Amikor végeztél, ütsz egy ESC-et és elfogadod az egészet egy Enterrel.

Ennyi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a menün értek mindent csak azt nem tudom hogy lehet tuningolni, vágod?Pl, hogy tehetek a gépre fasza felniket? Ezt nem tudom hol lehet. Meg ha külön ki kell lépni a menübe ESC-el akkor minek odakocsikázni a BOLT, vagy a AUTOSZALON-hoz ahol sárgán meg kéken villog a placc? Amikor ideérek itt nem tudok semmit csinálni érted?
IMYke2.0.0.0
Elõször is, ha magyarítással játszol, akkor nem tudom mit nem értesz a menün...
Másrészt, amikor a menüben a tuningoláshoz érsz, használnod kell a kurzorokat is, a kiválasztáshoz kell az Enter!

koschwarz
mit lehet tenni annak érdekében, hogy ezek a teljesen szürreális vakító fények eltûnjenek? (egyedül az jó effekt, amikor alagútból érek ki, és vakít a nap.)ha az over bright-ot off-ra állítom, akkor sem látok különbséget (minimálisat).

a graf egyébként nekem nem jön be, jobban teccett az UG2-é. a játékmenet viszont sokkal jobb, nem kell feleslegesen autókázni a városban, lehet nyomatni a versenyeket, meg a milestonokat egymás után. én legalábbis visszaugrok minden esemény után a safe house-ba, és nyomom a következõ versenyt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nyomkodom én az entert mint egy õrült, de semmi
CaviaR
enter?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

The FlashBack
honnan kell?

Sziasztok!

Én most kezdtem el játszani. Tök szuper meg minden. Árulja nekem valaki el, hogyan lehet vásárolni tuningcuccokat. Odamegyek a bolthoz, és villog a sárga körben az autóm. Én már végigzongoráztam az összes gombot, de sehogy nem tudok semmilyen cucchoz hozzájutni. Lóvém 30000körül, magyarítással van meg és ott sem írja melyik gombbal tudok tuningolni. Légyszi valaki segítsen. Már nyertem két autót is és szeretnék végre tuningolni is...😊
Köszi
Ombika
Vhol nincsennek neten mentesek nemtudtok ilyenrol?

littleNorbi
Nem annyira számít, de jó ha van...

IMYke2.0.0.0
A vége felé már nem számít a pénz. Sajna, ez a játék egyik legnagyobb gyengesége.

Humesz
250.000 pénz általában soknak számít??? Még van hátra 9 ember, késõbb mekkora jelentõsége lesz az összegnek? Elnyomhatom nyugodtan, mert úgyis meg fogom keresni a hátralévõ versenyeken? Mennyire fontos a takarékosság?
nem tudni
letölteni majd
itt
vagy
itt

Hol lehet majd letölteni a crack-et,és mikorra várható?<#bdead><#bdead>

RelakSfromhome
Nem értem...
35 kocsinak kéne minimum lennie, de nekem csak 32 van. Hogy lehet ez?

A játék 100%-on, a challange szintén...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Nah, az is érdekes...
De asszem, én feladom:
Végigvittem, 100%-ra
Végigvittem a teljes challange-et.
De a rap sheet már nem megy...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

szerintem az szar benne hogy a zsaruk átmehetnek simán a szögesakadályon és nem lesz semmi, de ha én megyek akkor meg kapec

RelakSfromhome
ejj...

A rohadt corvett beállít egy szöges akadály mögé, így csak az utolsó két kocsinyi távon szúrtam ki, hogy mi is van <#idiota>

RelakSfromhome
ehh... olyanért kaptak most el, hogy a buszmegállóban a FÖLDSZINTEN összeütközött két rendõr, és hirtelen az EMELETEN teremtek O_O

Kezdem unni ezt a sok bug-ot. Még a végén letörlöm az egészet a francba...

grebber
Ahogy nézem Reloaded munkálatait lehet hogy lesz crack 😄

Next PC upgrade: 2022

Ombika
Ahh az ugy buko!! <#guluszem1>
Vki mas esetleg sik ideg vagyok,hogy buktam pedig kimasoltam!! 😞

zeki
Szívesen sok sikert <#vigyor3>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Mindegy köszi a segítséget,egyszer csak elindul majd!
zeki
????????<#guluszem1> gözöm nincs én már készre írt DVD-n kaptam !!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

2,78 kb-os??? Érdekes nekem az elsõröl készített fájl csak 1 kb-os lett! Lehet, hogy újrakéne készítenem a képet Alcoholban?
zeki
elméletileg a hide el rejti de a deamon toolst kapcsold ki hogy piros legyen és úgy mountolj

Amúgy az általam már melített hibaüzenetnek nem az lehet az oka, hogy nincs jól elrejtve a meghajtó?
zeki
2,78Kb-ost nekem azzal indul !!!!<#eljen>

A poén az egyébként, hogy tegnap az 19971-esa hozzászólás elsõ verziójával (mindent ugyanúgy csináltam csak nem írtam ki dvd-re)sikerült elindítanom a játékot, elõször és utoljára. Kikapcsoltban a gépet, aktiválta ahide-ot meg mindent és újra hibaüzenetet írt ki. Baromi bosszantó, azóta sem akar újra elindulni...
Köszi! És melyik kép fájlt mountoljam be a Daemonba, a z egyes cd-rõl készített nagy mdffájlt, vagy a kicsi mds-t?
zeki
Na mizu megy a game???

RelakSfromhome
Akkor én most miért egy fehérséget látok? <#wow2>

IMYke2.0.0.0
Ott van az... <#nyes>

zeki
semmi extra csak tedd ki az asztalra az ikont és kész !!!

RelakSfromhome
õõõ... ver iz dö fless a fejlécbõl?

Jó neked, de nekem is csak a négyes van fent! Melyik könyvtárban kell hide-olni az sd4hide-ot?
Én már magyarul játszom már vagy 1 hete

zeki
csak a 4-es legyen aktív nekem úgy megy fainul !!!

fernando torres
jah bocs vágom bocs
elnéztem sorry

fernando torres
a kitûnõ váltás a jó fordítás
ami a magyarosításban van az vagány váláts - nah ez a lol

RelakSfromhome
Azt lejjebb említették, meg egyszer már én is röhögtem rajta, ezért nem írtam

Az, de van régebbi verzióm is. Miért, mi a gond vele?
fernando torres
perfect shift - kitûnõ váltás

RelakSfromhome
Ma láttam élõben a magyarítást unokatesóméknál...

Páncélozott SUV (Asszem) a SUV Heavy
Vagány Indlás a Perfect Start, vagy mi

Meg még láttam ezt-azt benne, amit elfelejtettem, de nem tetszett...

Viszont hogy van az, hogy:
Nála direkt megcsináltam a küldiket az elején: kaptama 3 versenyért 30 lepedõt, és ezért nem tudtam megvenni a Golf-ot
Próbaképp megcsináltam itthon: felugrott egy ablak, hogyaszongya köszönjük, hogy a Need for Speed: Most Wanted-ot választottad, ezért megajándékozunk egy kis pénzmaggal. Lett 40 lepedõm, és ezért egy golf-om is...

zeki
Hali a Daemon Toolsod 4-es ????? mert ha az akkor sorry <#schmoll2>

Ismételten sziasztok! Ma a #19971-es hozzászólás 2. változatával kiírtam DVD-re a programot (a 4 db CD-t egyesítettem), mindent úgy csináltam ahogy írták (szerintem): betettem Daemon Toolsba az elsõ cd MDF képfálját, elindítottam a crack könyvtárban (ahol az elõbb említett fájl is van) az sd4Hide progarmot, aktiváltam az elrejtést, elindítottam az asztalon levõ fájllal és mégis! Továbbra is ezt írja ki: "a speed exe futtatása küzben hiba történt, a kellemetlenségekért elnézését kérjük, az adatok, amellyel dolgozott valószínûleg elvesztek". Szerintetek miért nem indul el a program illetve mi lehet a gond? Válaszotokoat elõre is köszi!
cicai
nekem oda tudod adni mégegyszer mert a multkorit nem találtam azon az oldalon
azért köszi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

nekem csak 100%-os mentésem van