Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Nekem a black edition van meg de nem találom azt a dodget és 88százalékos a játék!
Hol lehet azt megtalálni?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
bár tök mind1, mert úgyis tudjuk hogy jóval 14 alatt vagy
hányszor mondjuk neked hogy attól még hogy ott van hogy online game attól még nem tudsz játszani vele, hacsak nem eredeti a játékod
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
amugy nekem van a fömenübe: lan game és online lehet hogy ezzel lehet. probáld ki valamelyiket
ha neked nincs akkor seszar a játék mert nekem black edition 1 változat van
a játék nem eredeti
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
12% -nál tartok és nem tudok tobb pályát végigvinni mert kidob 1-2 perc után..
Toshiba L300-2C5
Impossible is nothing! AND1 and Streetball 4 ever!
persze kinek a pap, kinek a papné. részemrõl maradok inkább az angolnál és szótárazgatok, már ha egyáltalán szükség van rá. az olyan gémeknél, mint pl a GTA viszont sokkal több értelmét látom a magyarításnak. vagy más kaland, akció és stratégiai játékoknál is. autósban nem.
The Matrix has you...
nem bántásként írtam, csak a késõbbi bosszankodások megelõzése miatt😊)
The Matrix has you...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bocs ha már volt orrba szájba írtam a keresõbe de nem találtam használható infót. Telepíteni próbálom a játékot de valahol mindig megáll a telepítés. Eddig 4 vagy 6 vagy 18%-nál állt meg "A problem occurred when trying to transfer the file 'Sound\PFDATA\MW_Music.mus'... " de mindig újrakezdtem és továbbment vagy máshol akadt meg. Végre túljutott a fájlon most viszont 23%-nál akad meg ugyanezzel a hibával csak SOUND\STREAMS\NISAudio.big fájlal van a baja. Ez mi a franctól van? Vagy indítsam el 3215455-szor a telepítést mire végigmegy? :-) HKZonda 4cd-s verzió egyébként.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
- FAQ a bannerben!
- #19971-es hozzászólás
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lenne egy nagy próblémám a game feltelepítésével kapcsolatban és nagy szükségem lenne a segítségetekre!
A játékot 4 db cd-re bontva kaptam meg. Már mindennel próbálkoztam úgy is hogy csajk simán felinstalláltam, meg ûgy is hogy Alcohollal képfájlokat készítettem belõle és úgy installáltam fel (a játék elindításánál is mindkét esettel próbálkoztam). Aztán meg aktiváltam a safedisc hider-t (meg késöbb két másikat is) hogy elrejtsem a meghajtót, de mindig két dolgot ír ki: 1 ritkábban - incorrect CD van meghajtóban, 2 gyakrabban: A(z) speed.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Mit gondoltok mi lehet a probléma? Miért nem akar elindulni? Elõre is köszi!
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Kérdés: "max 5-ig növelheted a kocsifeloldások számát" Mit jelent? Amikor zsetont kell forgatni akkor van ez de már sok van belõle és nem tudom mire jó.
Köszi
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)