Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldog két ünnep közét mindenkinek! Bocs az offért de a faq nem nyílik meg és már másfél órája böngészem a forumot, de nem találok megoldást a problémámra. Lehet-e állítani valahol a kormány érzékenységén mert csak pattogok egyik falról a másikra ,mint kecskeszar a deszkán<#nyes><#nyes><#nyes>
Methos from GH
A fasza meg.... hát azért egy ennyire ne legyünk lazák. Jóh most tökmindegy vitatkozni azon, hogy jó-e az a szó vagy nem, akinek nem tetszik ne használja.

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Ultrawarrior
Ezen a fórumon semmi nem jó senkinek 😊)) Uraim, Fmp féle fordítással látom nem találkoztatok <#mf1> Az odabassz rendesen<#beka3>
FMP-é
Ezt nevezhetük tükörfordításnak.

-&#9658; Original lopott zokni eladó!!! ::.. Real Madrid the best!!! :DDD chello - Szupergyors szélessávú internet-szolgáltatás kábelen, fix havidíjért.

RelakSfromhome
õõõ... mi a baj a tükörfordítással? Az eredmény nem azt jelenti, mint amit a pofa akart mondani?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Akkor már Fasza váltás, de semmiképp sem vagány...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Methos from GH
Zoli direkt próbálta lazábbra venni a figurát, mert maga az NFS: MW is laza akarna lenni.

A Perfect Shift tükörfordításba Tökéletes vátlás lenne... nos lejjebb épp a tükörfordítást említik szarnak. Most akkor melyik a kettõ közül? Az is baj ha laza, az is baj ha tükörfordítás? A két dolog mintha valahogy ütné egymást.

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

alert
Hogy mért töltötték le 11 ezren? Mert be volt harangozva és mindenki várta 😊)) jóhogy mindenki letölti hisz csak utána derül ki hogy milyen. Nem tudom ezzel mit akartál. Egyébként csak az a gond, hogy számos helyen tükörfordítás az egész. Miért fordít úgy valaki valamit hogy nem tudja átérezni amit fordít és nem tudja kitalálni az odaillõ kifejezést? Ezzel csak a játék élményt rontja szerintem. Ezen felül gratula a készítõknek mert nem kis meló de kellene még javítani rajta. Ahogy pedig elnézem a fórumot és a hivatalos statisztikákat azért nem tudják sokan kritizálni mivel az angolt értés szinten beszélõk száma elég csekély és vagy képesek elhinni hogy ez klassz vagy pedig nem érdekli õket mert legalább magyar. Ilyen tekintetben tehát nagy a siker és gratula de szinvonal terén már nem ez a helyzet. Egyébként igaz: akinek nem tetszik ne használja. Azért a "vagány váltás" és hasonló angolul nem tudóknak is szembetûnõ szöveget fordítónak meg kéne gondolnia hogy milyen lelki állapotban fordít vagy hogy biztos ezt akarja-e csinálni 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

RelakSfromhome
Már megbocsáss, de van benne néhány olyan dolog, ami még az angolul nem értõknek is csípheti a szemét 😊
Pl Vagány váltás O_O 😄

Ettõl még minden tiszteletem azé, aki egyáltalán nekiáll egy ilyennek. Nálam totál behalt az Unreal fordítása, mert nem minden erõmmel azzal foglalkoztam, szal tudom, mirõl beszélek!

RelakSfromhome
Ja. 32 autó van alapból, de ha megcsinálod a challange-et, meg 100% a játék, akkor minimum 35, de inkább 37 autónak kéne lennie...

fernando torres
nem lesz kövezés mert igazad van
ha vkinek nem tetszik ne használja kész

fernando torres
ezzigen <#eljen>
ez odabaszott

Methos from GH
Nah akkor nézzük csak.

Ha annyira szar, miért töltötték le eddig több mint 11 ezren? Nem állítottuk, hogy tökéletes, hogy nincs benne hiba - persze i2k szokáshoz híven minden fórumba hangoztatja ugyanazokat a dolgokat - megjegyzem MP-n és GH-n még senki sem szidta a fordítást - de hiszen i2k fordításai fullosak, meg szépek, meg jók, arra nem lehet panaszkodni...

Hát no comment, akinek nem tetszik ne használja.

Lehet kövezni!

cicai
te "homokkuro göcsöggép"

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

fernando torres
most már nem kell magyarázni a dolgokat
porbafingó? -- ájj szánalmas vagy ham már fikázol rendes fikát verjél rám

IMYke2.0.0.0
A magyarítást amúgy kíváncsiságból tettem fel, jeleztem is korábban, hogy mekkora baklövések vannak benne.
A srác miatt készíttem vele képeket is. S mivel épp tegnap költekeztem ki, ezért még money cheatet is alkalmaztam, hogy megmutathassam a vásárlás menetét...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

alert
Én is sajnálom hogy elk*rták. Még a videók szövegeit se pontosan fordították. Jelentéstartalom még csak csak megegyezik de a hangulat és stílus... no comment.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

cicai
az az öcsém te porbafingo

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

CaviaR
Ez a magyarítás nagyon kész. 😄
A "kasztni" talán a kaszni lehet, csak írni nem tud a fordító. Miért használtok ennyire szar fordítást?
Cicai-nak igaza van, ez a fordítás annyira szar, hogy érthetetlen tõle a játék, és teljesen elveszik az értelme a szövegnek az igénytelen tükörfordítás miatt.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

ha annyira jól érted az angolt, akkor mi a szarért itt kérdezõsködsz? Tök egyértelmû a játék, faszé fikázol ha te is fika vagy

fernando torres
13 évesen jobban vágod az angolt mint a magyart?
ne röhögtess már
már szánalmas vagy

bocs de ez van

jah pont te érted angolul jobban kinek szintje eléggé lent van.

cicai
melyik az a challange?
hogy tudom 100% megcsinálni a játékot?
a magyar forditás szar gamehunter
angolul jobban értem

zeki
nekem sem miért van?<#guluszem1>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

fernando torres
nem, miért kellett volna?

RelakSfromhome
Akinek HKZonda féle Black Edition van meg, és végigcsinálta a játékot, annak jelent meg plusz autó? Mert nekem nem...

IMYke2.0.0.0
Crack nincs. Csak leírás a FAQ-ban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

van egy link benne
itt le van írva

Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani honnan lehet letölteni cracket?
Elõre is köszönöm
Ombika
8-9 black listtol kellene !!!

Köszönöm
The FlashBack
reggelt?

ATS: Peelova
jo reggelt! nem tom volt-e mar valakinek hasonlo eszrevetele, de miutan lenyomtam a blacklist 7-jet, kazet a jo kis japo csajt, akkor utana, nem tole valaszthattam ket cuccot a koccshoz, hanem a 6 helyen allo masik ferdeszemu gyeretol, asszem ming a neve. szal miutan levertem kazet kettot ugrottam a listan. Atelt valaki mar hasonlot?
RelakSfromhome
nem lehet lerázni õket.
Körözz minimum 5 percig, aztán meglátod, mi a feladat 😉

Sziasztok ! Kérdésem a következõ , mindenkit legyõztem visszakaptam a BMW-t és intró után üldöznek a rendõrök, mit kell csinálni , igazsák szerint még nem sokszor futottam neki, gondolom le kéne rázni õket van valami tuti lerázós hely? Elõre is köszönöm a segítséget.
RelakSfromhome
Nem lehet, hgoy átállítottad a billentyûzetkiosztásnál? Mert ezzel az erõvel a balshift is lehet...

zeki
Hy olvass vissza vagy vedd meg a játékot "bótba" <#vigyor3>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Twinseen
Hy all! Valami LAN progi kell a gamehez mert nemtok vele játszani!?

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

kipróbáltam most már kb századszor, de ugyanott tartok. Hiába nyomom az entert mint az õrült nem reagál semmit. Most ugyanott tartok mint a legelején. Kérek valakit aki tud segítsen. Miért nem tudok a tuningolásra lépni?
ffxi
Neked is THX!!

Fákjúal!

ffxi
Mingyá kijavítom, kösz!

Fákjúal!

koschwarz
azt csak te tudod<#crazya>

nem akarok okoskodni, de furcsán hangzik, ahogy te írtad az aláírásodban, mivel helyesen: "a pokolba vezetõ út jó szándékkal van kikövezve".

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

zeki
Hy ja részben de már kint van a javított változat csak elõtt uninstall az 1.01-est!!! 1.1-az már tuti<#email>

ffxi
Miért? Ami nekem van az hányas?

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Tedd fel a magyarítás 1.1-es verzióját - www.gamehunter.hu - és egy MOD-nak köszönhetõen még a videok is feliratozottak lesznek!

RelakSfromhome
Ez pont úgy lehet. Szedd le!

ffxi
Felraktam magyarítás és nincs több videó! Ez hogy lehet?

Fákjúal!

RelakSfromhome
Egyébként meg feltûnt valami: A corvett-et eltolni szinte lehetetlen... egészen addig, amíg meg nem jelenne a busted felirat. Után hirtelen vagy könyebb lesz, vagy félreáll, vagy mittomén... Úgyhogy ez már genyaság szvsz a programozók részérõl...

RelakSfromhome
bazz... Már kénytelen voltam trainert elõkaparni, mert sehogyan sem jött össze a rap sheet-en elérendõ cucc... És még így is: valami 40 percet szívóztam a zsarukkal, és az elérendõ 150 bevont járgányból 146 lett meg <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Az elsõ kép akkor jelenik meg - voltaképp így lépsz be a garázsba -, ha amikor behajtottál a sárga körbe ütsz egy Entert.