Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k8bal
bocs arc de akkor vagy béna vvagy vagy a kormányod egy rakás szar!
nekem a Logitech kormányommal nagyon gizda minden full force stb... szal vmit te kurjantottál el!
igaz elején furcsa de künyû megszokni csak akarni kell! 😉

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Ombika
Ahhoz kepest egesz jo hogy ar cade te lama idiota!!
Ha vki nfs hasonlit a valosaggal kinevetem!! 😊

Mivel ez arcade autóverseny, a realizmus háttérbe szorul. Ha realizmus kell vegyél egy ps2-t gran turismo 4-gyel. Vagy játsz a Richard Burns Rallyval vagy a Toca Race Driver 2-vel.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Szerintem béna. Meg nem lehet fönt az underground 1-gyel együtt.<#idiota><#levele>
Ombika
EGybol crackeltem semmi patch!!

Magyarositassal jatssza vki ezt a gamet annak meg gratulalni tudok plane,hogy tudjuk milyen szar!! 😊

Tehat passzolom!!

Bejott game aztan profilt csinaltam Lobaszo neven majd elkezdtem gamet kileptem szabalyosan es bemasoltam document....\nfs..\-ba a fajlt ami 62.1 kb es jatek be majd amit mar irtam azt irta ki!!

CaviaR
Csak tudod a vélemény olyan mint a segglyuk: Mindenkinek van sajátja, de senki nem kiváncsi a másikéra.
A tiédre meg fõleg nem kiváncsi senki.
Köszi, h benéztél.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

IMYke2.0.0.0
Nem patchelted a korábbi NFS:MW-t 1.3 -ra, miközben a mostani profilod 1.0-s (és fordítva)?
Magyarítással játszottál korábban? Vagy most próbálod a magyarítással betölteni a régi nem magyarítással játszott profilodat?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ombika
Unable to load Lobaszo!!

Kovetttem amit te irtal eskuszom nemertem!!

Kit lama pöcsözöl te gyökér? <#mf3> Én csak megmondtam véleményem errõl a szarról amugy az eddigi nfs játékokat miért lehetett gond nélkül játszani kormánnyal? Ugyan az a tulok EA csinálta ezt is. A realizmusról annyit hogy sokan az életünkben nem fogunk ilyen kocsikat vezetni,na ez a realizmus. De ebben a játékban élvezhetetlen kormánnyal menni,fõleg az elején a Bömössel. lásd:#20712
IMYke2.0.0.0
Elõbb hozd létre a Profilt a játékban ugyanazon a néven, mint korábban volt, s utána írd felül az ottl évõ fájlokat a mentéseddel - így mennie kell!

Az én példámon kertesztül:
A NFS: MW-ben a profilom neve: i2k
Ha újranyomnám az XP-t és tegyük fel, menne vele együtt a NFS:MW mentésem, vagy ilyesmi, és újratenném a NFA:MW-t is, akkor:
1. NFS:MW telepítése
2. Indítás, majd profil létrehozása: i2k
3. A játék beállítása kedvem, gépem szerint.
4. Szabályos kilépés
5. A korábbi mentésem bemásolása, az új profil felülírása a régivel a mentéskönyvtárban
6. A játék indítása a régi profillal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ombika
Inkabb segits a mentes dologban hiaba masolom be! :S

IMYke2.0.0.0
<#worship><#nyes><#vigyor>

Ombika
Jojo de esszeru hatarokon belul azert!! <#wave>

RelakSfromhome
Én is, bár sokadszorra sikerült csak, annyira gáz a kocsi, meg valahogy mindig megtaláltam a SUV-okat...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CaviaR
Volt az a problémája többeknek, hogy az utcai rendõrösdis pontszerzõs módban kilép a tálcára a játék. Most nekem is elõjött így 50%körüli carrer-nél, és kezd idegesíteni.
Az 1.3-as patch segít a problémán?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

IMYke2.0.0.0
Ha realizmusra törekedsz, akkor egy igazi Porsche Carrera GT3 a Hungaroringen... <#vigyor><#nyes>

Ombika
Ti raktatok mar be mentest pl winreinstall utan?

MErt berakom document\....NfsWantedsbe de ezt irja ki unable to load blabla
<#confused>

Ombika
Ha realizmusra torokedsz akkor Gran turismo 4 te lama pocs!!!

k8bal
hali! arra lennék kiványcsi hogy nem lehet-e valahogy össze hozni azt hogy Carrerben is lehessen menni a Camaro-val?!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

trackmaniac
hali! próbálnám kikapcsolni az árnyékot, de a menüben (2 adv) <#wow1>nem engedi. Mit tegyek?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

money hack: Én ezt használom (jól megy) - GameWiz32 1.43
Ismertetõ: A legtöbb játékban vannak csalások (cheatek), amivel növelhetjük pénzünk, élelmünk, stb. mennyiségét, amivel esetleg némi elõnyre tehetünk szert a játék folyamán. A GameWiz32 révén ismeretlen játékban is megkereshetjük azokat a memóriacímeket, melyek ilyen értékeket tárolnak. Ha találunk ilyen címet, mi magunk módosíthatjuk az értéket, tehát a GameWiz32 nem cheat-adatbázis. Szóval, nem kell várnunk arra, hogy a kódokat valaki közreadja!
Megjegyzés: A kódok keresésére 30 nap áll rendelkezésünkre.

forrás
Szép a játék, jó a játék, jók az autók,csak épp az irányíthatóság egy rakás szar.Miért nem gondolt az EA az irányíthatóság szabájozására. Le is törlöm a büdös picsába és vissza teszem a jó öreg nfsu2-t.Azt legalább lehet játszani.<#mf3><#gun><#boxer><#violent><#falbav>
bigapó
még írd be kétszer és akkor rájövünk, hogy miért is nem müxik...

The Matrix has you...

csáó!
Tudnátok segíteni, h miért nem mûködik a money hack program?
Úgy csinálom ahogy le van írva, de mégsem müxik...
pls HELP!!!

Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D

nem volt nehéz. ezt csináltam meg elõször a chelenge seriesbõl

Broafka
tudom, ismerem az utolsó challange-t, de szerintem nem nagy szám, csak menni kell, néh bele menni egy kettõ SUV-ba, meg pár fába, meg kikerülni a SUV-okat azt kész...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

csáó!
Tudnátok segíteni, h miért nem mûködik a money hack program?
Úgy csinálom ahogy le van írva, de mégsem müxik...
pls HELP!!!

Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D

üdv

feltelepitettem a 1.3-as patchet és azóta nem tudom elinditani a játékot.
valaki help!

akkor az kemény lehet

RelakSfromhome
Az a Black Edidion-ban! A rendesen utolsó challange az egy almazöld Lamborghini Gallardo, és 30 (harminc) percig kell kergetni a zsarukat

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ombika
En meg mindig megtest szeretnek ha esetlegveletneul vki ott jart volna ahol en 8-9 blacklist!4
THX es bocs az ismetelgetesert!!

fernando torres
utolsó challenge 1 narancssárga chevi camaroval kell menni

fernando torres
ne hülyéskedj már
kis takony 13 éves.
múltkor nekem leállt szájalni hogy milyen szép autója vanmeg hogy csináljak
jobbat,
aztán meg trabanttal is elver(világi fika),13 évestõl nem szégyen kikapni - õ mondta
aztán meg azzal jön hogy az az öccse - ááhhhh

ha valaki tudja, hogy honnan lehetne Underground 2- höz kiegészítõket küldeni kocsikat, ilyesmi, az kérem küldjön címet a [email protected] címre
Elõre is köszönöm. Lehetõleg minnél hamarabb!!!!
Broafka
szerintem az utolsó challange a serialoknál nem is olyan nehéz, én most az egyik ilyen idõssel kûzködök, merci, 10 percig kéne kibírnom üldözéssel és utána evade, sajnos a 10 percet mindig kibírom (kivéve amikor nem) de amikor lerázásra kerülne a sor, valamelyik SUV belém jön, azt annyi 😞

kösz! még nem vizslattam át az oldalt, de jónak néz ki!

olyan cucc nincs, amivel saját zenéket lehet berakni a játékba?
koschwarz
😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

bigapó
ezt már más is felvetette elõtted (pl ÉN) 😊)

The Matrix has you...

IMYke2.0.0.0

koschwarz
õszintén szólva, én azt se tudom, minek ehhez a játékhoz magyarosítás. egy PoP-hoz, vagy Fahrenheit-hez még oké lenne, de ehhez...?

persze jó hogy van, csak minek 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Haverom kipróbálta de egy nagy szar kódokkal! Egyébként meg nem is mennek a kódok!
be tudja valaki linkelni a játék betûtípusát?
nemtud valaki cheat kódokat?
bigapó
ott a pont, akinek nem tetszik az ne használja. de az építõ jellegû kritikát azért értékelni is lehetne. például azzal, hogy kiadtok vagy akik csinálták kiadnak egy új verziót, ahol akár egy szavazás során megítélt szót raktok be az ilyen viták elkerülése végett😊)) no comment és kövezzetek😊)

The Matrix has you...

ja, ez gigalol. õk biztos tömörgumi kerekeken mennek. 😄 (ilyen van, tudom, volt óvodás koromban ilyen biciklim! 😊 )
a másik amin jókat röhögtem (kínomban), hogy a helikopter a nyolcsávos autópályán akkora port ver fel, mintha a sivatag fölött lebegne... ráadásul nem is ez a rejtélyes eredetû por zavart, hanem az, hogy durván beakadt miatta a játék...
én is meguntam a sok szemétkedést, le is szedtem a p*icsába. valszeg soha többé nem teszem fel a most wantedet, legfeljebb ha kedvem támad kicsit meghajkurászni a carrera gt-met. 😊
szvsz "pontos váltás" lenne a legtalálóbb. 😊
Broafka
OFF:
jaj cicai, amikor elkezdtem fikázni a korodat egybõl beírtad, olyan furi, hogy hirtelen beírtad, és ráadásul 18-25 között?
a beszólásaid, meg a kemény fikázásaidból ítélve sztem a 14-et se éred el, amúgy meg egy apró jó tanács: ha tényleg annyi vagy amennyinek mondod magad, akkor nõjjél fel végre!
ON

Én szeretném elmondani hogy minden elismerésem a munkátokért, én személy szerint köszönöm hogy elkészítettétek a fordítást.

Az ész nélkül kritizálóknak pedig azt üzenem, hogy ne azzal töltsék az idõt hogy belekötnek még az élõ fába is, hanem ha valami nem tetszik lehet jobbat és igényesebbet készíteni...

Vagy az észrevételek közlésének van kúltúrált módja is és éljenek is vele, könyû egyszerûnek és bunkónak lenni, vegyetek erõt magatokon és embereljétek meg magatokat.

Akinek nem inge a dolog nem veszi magára!

Ultrawarrior
tükörfordítás = tökéletes váltás <#fogmosas>

-&#9658; Original lopott zokni eladó!!! ::.. Real Madrid the best!!! :DDD chello - Szupergyors szélessávú internet-szolgáltatás kábelen, fix havidíjért.