Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem a Logitech kormányommal nagyon gizda minden full force stb... szal vmit te kurjantottál el!
igaz elején furcsa de künyû megszokni csak akarni kell! 😉
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Ha vki nfs hasonlit a valosaggal kinevetem!! 😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Magyarositassal jatssza vki ezt a gamet annak meg gratulalni tudok plane,hogy tudjuk milyen szar!! 😊
Tehat passzolom!!
Bejott game aztan profilt csinaltam Lobaszo neven majd elkezdtem gamet kileptem szabalyosan es bemasoltam document....\nfs..\-ba a fajlt ami 62.1 kb es jatek be majd amit mar irtam azt irta ki!!
A tiédre meg fõleg nem kiváncsi senki.
Köszi, h benéztél.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Magyarítással játszottál korábban? Vagy most próbálod a magyarítással betölteni a régi nem magyarítással játszott profilodat?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az én példámon kertesztül:
A NFS: MW-ben a profilom neve: i2k
Ha újranyomnám az XP-t és tegyük fel, menne vele együtt a NFS:MW mentésem, vagy ilyesmi, és újratenném a NFA:MW-t is, akkor:
1. NFS:MW telepítése
2. Indítás, majd profil létrehozása: i2k
3. A játék beállítása kedvem, gépem szerint.
4. Szabályos kilépés
5. A korábbi mentésem bemásolása, az új profil felülírása a régivel a mentéskönyvtárban
6. A játék indítása a régi profillal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az 1.3-as patch segít a problémán?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
MErt berakom document\....NfsWantedsbe de ezt irja ki unable to load blabla
<#confused>#confused>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Ismertetõ: A legtöbb játékban vannak csalások (cheatek), amivel növelhetjük pénzünk, élelmünk, stb. mennyiségét, amivel esetleg némi elõnyre tehetünk szert a játék folyamán. A GameWiz32 révén ismeretlen játékban is megkereshetjük azokat a memóriacímeket, melyek ilyen értékeket tárolnak. Ha találunk ilyen címet, mi magunk módosíthatjuk az értéket, tehát a GameWiz32 nem cheat-adatbázis. Szóval, nem kell várnunk arra, hogy a kódokat valaki közreadja!
Megjegyzés: A kódok keresésére 30 nap áll rendelkezésünkre.
forrás
Tudnátok segíteni, h miért nem mûködik a money hack program?
Úgy csinálom ahogy le van írva, de mégsem müxik...
pls HELP!!!
Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Tudnátok segíteni, h miért nem mûködik a money hack program?
Úgy csinálom ahogy le van írva, de mégsem müxik...
pls HELP!!!
Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D
feltelepitettem a 1.3-as patchet és azóta nem tudom elinditani a játékot.
valaki help!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
THX es bocs az ismetelgetesert!!
kis takony 13 éves.
múltkor nekem leállt szájalni hogy milyen szép autója vanmeg hogy csináljak
jobbat,
aztán meg trabanttal is elver(világi fika),13 évestõl nem szégyen kikapni - õ mondta
aztán meg azzal jön hogy az az öccse - ááhhhh
Elõre is köszönöm. Lehetõleg minnél hamarabb!!!!
olyan cucc nincs, amivel saját zenéket lehet berakni a játékba?
persze jó hogy van, csak minek 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
The Matrix has you...
a másik amin jókat röhögtem (kínomban), hogy a helikopter a nyolcsávos autópályán akkora port ver fel, mintha a sivatag fölött lebegne... ráadásul nem is ez a rejtélyes eredetû por zavart, hanem az, hogy durván beakadt miatta a játék...
jaj cicai, amikor elkezdtem fikázni a korodat egybõl beírtad, olyan furi, hogy hirtelen beírtad, és ráadásul 18-25 között?
a beszólásaid, meg a kemény fikázásaidból ítélve sztem a 14-et se éred el, amúgy meg egy apró jó tanács: ha tényleg annyi vagy amennyinek mondod magad, akkor nõjjél fel végre!
ON
Az ész nélkül kritizálóknak pedig azt üzenem, hogy ne azzal töltsék az idõt hogy belekötnek még az élõ fába is, hanem ha valami nem tetszik lehet jobbat és igényesebbet készíteni...
Vagy az észrevételek közlésének van kúltúrált módja is és éljenek is vele, könyû egyszerûnek és bunkónak lenni, vegyetek erõt magatokon és embereljétek meg magatokat.
Akinek nem inge a dolog nem veszi magára!