23376
-
Yoz #21605 Nekem régebben valaki azt mondta (megnem mondom ki volt, nem emlékszem) hogy ha akarnák a mai játékok elfutnának 2 évvel régebbi gépeken is hibátlanul... -
[...] így jobban fut az időközben tökéletesedett VGA-meghajtóknak [...] köszönhetően.
Capish?
-
Cat 02 #21603 ugyanaz a gépem :D -
Nincs ez optimalizálva. Csak eltelt egy kis idő a játék motorja felett [ugyanis a NFS:U2 motorját használja, néhány új tulajdonsággal megspékelve], így jobban fut az időközben tökéletesedett VGA-meghajtóknak, erősebb CPU-knak köszönhetően... ennyi.
-
Cat 02 #21601 sztem jól van optimaluizálva :D
NFSU 2 jobban akadt és csúnyább volt :D -
. -
www.google.com - írd csak be: Graffiti Font -
baloghs91 #21598 hy all valaki nem tudna most wantedos betütipust küldeni???
nagyon megköszönném
-
kinek tetszik az #21574 ? -
namost nekem a 20-30 fps volt kevés, ami még nem akadás. Max egy száguldozós játékban, amilyen ez is :D -
Yoz #21595 Beállítani be lehet maxra...csak ahogy te is mondtad nincs az a vas amin akadásmentesen elmegy a game.
Egyszerűen gyorsan adták ki a játékot, mert mindenki rá volt állva, ha 2x ennyi idő alatt készítették volna sokkal jobban lenne optimalizálva... -
nem tom probald meg még egyszer kisebb képet vagy nem tom. -
Én egy jó ideig minden max-on beállítással mentem, de aztán kikapcsoltam egy rakat szart, mert a zsarus cuccokhoz a vége felé kell az fps dögivel -
mia lósazrárt em jelnnek emg a képek? :( -
hmm ez érdekes. nekem 2.4 ghz 256 mb ati radeon 9200 128 mb és igy megy a jták:
-
Yoz #21590 Én úgy tudom a mai legerősebb configon sem lehet mindent maxra tenni, mert azon is elakad a játék és sajna tele van hibákkal (bug). Szerintem ha élvezhetőbb látványt akarsz, akkor kell egy 50e Ft körüli videokari hozzá... -
CSásztok,az a problémám hogy mikor belépek a játékba és betöltöm a mentésemet ilyen feketeség jön ki és csak az auto látszik és semmi más.valaki segitsen légyszi kösz -
hát kkor nem tudom:( majd lehet veszek egy ujjat -
Nics olyan programm ami olyat csinál ami kicsikét jobban látja pl a videokartyat és a jatekot tudom pl egy nagybb grafikai beállitásoöknál játszani. -
Ezt sajna nem... nekem nem USB-s optikai egerem van és az frankón működik már majdnem 1 éve.
-
azt nem tudod hogy az miért van hogy az USB-s Optikai egerem Logitech néha egyszer csak ha viszem az egeret kicsikét leragad odább megy. Ez miért lehet nem tudod? -
[marquee direction=right] kösziii -
A RAM elég, és alaplap hőmérséklete sem magas - az bármilyen nagy terhelés alatt megemelkedhet ennyire, de bírnia kell.
-
az alaplapom a game abbahagyása után 47 celziusz fok volt az nem magas? -
értem köszi de a RAM az elég gondolom:) -
A Te gépednél sajna ez a helyzet - a CPU ereje még talán elég lenne, de a VGA-d az a gyenge láncszem.
-
akkor ennek a jateknak elég nagy gepigenye van igaz??
Akkor ennél jobbat nem tok kihozni belole?
-
Az egész géped úgy ahogy van nem felel meg a maximális élvezhetőséget nyújtó beállításoknak - azaz, bármit csinálsz, a CPU-d, VGA-d nem lesz elég a játéknak.
-
Lécci segitsetek!
nekem miért van az hogy ilyen rossz grafikan megy a jatek pedig a gépem
Alaplap neve Foxconn 661M03-G (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN, IEEE-1394) Intel Celeron 2800 Mhz
RAM: 1 Gbyte DDR RAM
VIDEOKARTYA: Ati Radeon 9250 128 Mb viedokartya
és nézzétek meg a képeimet szerintem nem ilyennek kéne lenni.Ha feljebb rakom akkor pedig olyan lassu valaki lécci segitsen hogyan tudnam ezt megoldani.
Ha kell más adat a segitséghez szoljatok lécci:)Ö eloro is koszike -
KIHALUNK -
ssolitude #21575 Természetesen.Fraps+Sony Vegas.De ez még csak workprint,nem végleges. -
Pár kép
CAMERA HACKEL KÉSZÜLT:
MEKKORA BUG:
UGRATÁS:

-
Richard90 #21573 NAGYON KIRÁLY LETT A VIDEO!!
Gratulálok hozzá!!!
Megyek is és játszok vele egyet!

-
Jók a videok!
Te csináltad? -
ssolitude #21571 Itt meg egy kis hangulatcsináló mostwanted.wmv -
ssolitude #21570 Egy kis ugra-bugra:-)
Jumping.wmv -
Cat 02 #21569 :D 500-al mennek :D
nekem csak oyaln volt hogy 3 körösbe előttem volt úgy hogy elős voltam :D -
olvass vissza :D
Egyébként meg:
Utolérés: ha túlzottan lemaradsz, bevárnak az ellenfelek, de ha túlzottan lelépsz, bekapcsolják az utánégetőket, és utolérnek az ellenfelek. -
télleg, lehet h ökör kérdés de:
mi az a Catch Up? még sosem jöttem rá... -
Szerintem nem rossz teljesítmény amit most csináltam!
City Perimeter pálya
2 körös verseny
maximum forgalom
ellenfelek 3
verseny nehézsége hard
Catch Up kikapcsolva
autó Monaro VXR
és adtam nekik félperc előnyt
1 kör végén 3. voltam
és így tovább...
de megnyertem, és jól leis hagytam őket!