23376
-
(ez csak pletyka) -
jaj de várom^^ mikor lesz megin maradandó nfs vajon -
Csaba #21643 Hát, akkor törésmodell ismét kizárva:-) -
Álitolag lesz Need For Speed Most Wanted 2! -
Csaba #21641 Nekem is megvolt, pc-re, és ott jó volt a törés, mert pl. ha ütköztél egy nagyot, utána a kormány elromlott, és állandóan magától kanyarodott hol balra, hol jobbra. De az 5-ben is ugyenez volt a helyzet.
Meg volt olyan is, hogy elromlott a motor, és egy bizonyos sebesség fölé már nem gyorsult. Nem volt rossz, de ez a most wantedben kivitelezhetetlen lenne. 1 nagyobb ütközés, és nem tudsz 100 fölé gyorsulni, mert elromlott a motor...
Ez a jó az nfs-ekben, hogy mindig kitalálnak valamit.
Kíváncsi vagyok, a következő rész mikor lesz (még idén??), és mi lesz benne? -
Cat 02 #21640 a törés si sokak szeritn jó lenne
de havernak megvolt PS re a NFS 4 és abba asszem -50 000 -ben volt a sok ütközéstől :D -
Csaba #21639 Lehet, hogy igazából más egy autóverseny, de ez a játék messze felülmúlja a legtöbb autóversenyt hangulatban. Ennek meg a két undergroundnak sikerült végre visszahozni a Street Rod hangulatát. Persze 2005-ös színvonalon, ami a körítést meg a grafikát illeti. Ott is, és itt is fel kellett tuningolni a kocsit, jönnek a zsaruk is, és a cél legyőzni a királyt. Itt mondjuk egy félresikerült, amolyan ütnivaló hülyegyerek a király (Razor), de hát ez végülis mindegy.
Szóval sokkal szívesebben játszom ezzel, mint egy tényleges autószimulátorral (pl. Gt Legends, Nascar stb.). Mellesleg ha az autó élethűen működne, akkor a zsarus üldözéseknél pár perc alatt szétmenne a kocsid a sok ütközéstől, szóval kivitelezhetetlen lenne. Jó ez így, ahogy van. Mellesleg lehet állítani a kocsin, ha nagyon csúszkálni akarsz (hogy jobban hasonlítson az igazi autókázáshoz), akkor állítsd be úgy, és kész.
Egyébként kíváncsi lennék, ha úgy írták volna meg, hogy lehetne választani, hogy szimulátorként irányítsd vagy arcade-ként, mibe kötnének bele egyesek. Tuti, hogy valami akkor sem tetszene.
-
-
Pedig vissza kell olvasnod...
-
YencY #21636 Sziasztok!
Nincs kedvem vissza olvasni, nincs valami mód arra, hogy ip alapján lehesen játszani? -
Én még nem!
De ezt nem itt kéne kitárgyalni!!! Van ennek topikja!!!!!! -
Ferrari limo kilátott még ilyet? -
-
-
Én meg simán eltoltam a SUV Heavyt, pedig minimum két tucat fakabát rajzott körülöttem. Aztán a SUV tönkrement, amitől hirtelen sokkal könnyebb lett, és irány az egérút -
Gabor_(HSF) #21630 meglehet,bár én csak belső nézetből játszom csit nélkül,nem pedig felülnézetből mint a lamik..
mint írtam 3x csináltam végig és akkor is a helyzet az,hogy az útolsó üldözésnek semmi köze a többihez,mert sz@r és bugos...
nem az a bajom,hogy 5 percig kell menekülni,mig mia beszól,hogy mehetek a hídra,hanem azok a bugok mint pl. feldöntöm a viztornyot és 1x csak a semmiből szögesdrót került alám,vagy hátúlról belém jön az egyik előttem semmi és nem tudok tovább menni -
bgabor #21629 A valóságban sem löknéd fel, hanem szétörne mindkét kocsi, temeg meghalnál.
Egyébként is min vagy melepődve? Ez a program egy kalap trágya.
Autónak álcázott törhetetlen kugligolyók versenyeznek szűk, akadályokkal teli pályákon. Semmi köze a dolognak az autóversenyhez. -
bena vagy!
nem nehezebb mint a többi üldözés, csak szépen menekülni kell, addig amíg nem szól a csaj hogy merre meneküljünk, odamész azt kész! -
bena vagy -
Yoz #21626 Hiába vagy kiábrándúlt, az nem jogosít fel a káromkodásra...
-
Gabor_(HSF) #21625 a QURVA ÉDES ANNYÁT AKI MEGTERVEZTE AZ UTOLSÓ ÜLDÖZÉST,már 3x nyomom végig,de ennyi bugot a végére,hát ez hihetettlen............
csak azt tudom mondani,az utolsó menekülést csak mákkal lehet megcsinálni,ez annyira elvan qrva.............
én nem mondom 1 játék legyen nehéz,de hogy egy corvette 1 száll magában keresztbe áll előttem és ahelyett,hogy fellökném,oldalazva hasit rám és meg fog,ez annyira idegesitő sz@r a végén,hogy már kiábránditó -
Axl Rose #21624 Független egymástól szerintem.
Ha erősen köröznek akkor át kell festeni, akkor visszamegy.
Ellenben ha jobban körözik, és úgy lógsz meg, töröd a rendőrautókat mint a perecet, akkor több vérdíjat kapsz egy üldözésért.
A magyarítást nyugodtan tölsd le, nekem is fennt van és nagyon jó.
Üdv
-
Ahonnan akarod. 
KLIKK vagy KLIKK
-
Echo Control #21622 CSá Honnan töltsem le a magyarosítást?
-
Az általad említett autó feloldás arra vonatkozik, ha az általad vezetett autót 3x elkapják a zsaruk - azaz lecsuknak - képes leszel INGYEN kiváltani.
-
SilverStone #21620 Hát lehet félreolvastam mert elég hihetetlennek tűnik,hogy megkapjam 8.-ik helyen a legjobb vasat de biztos valahogy másképp volt megfogalmazva a bónuszpont a megszokottnál. -
juharfalvi #21619 Razzia1 írta:
"valami okbol kifolyólag "Rózsaszín" a játék háttere de csak a játék "városi" részében"
Videokártya típusa=? Videobeállítások=?
-
juharfalvi #21618 - Számításba veszi-e a program a "Challenges"-ben elért eredményeket a Karrier-módban, vagy ez a kettő teljesen független egymástól? (pl. a Rap-listára gondolok, ahova szerintem a "Challenges" eredmények nem kerülnek be).
- Ha egy kocsit erősen köröz a rendőrség, akkor elég, ha átfestem?
Vagy az a megoldás, ha garázsban pihen egy darabig?
- Ugye az autók mellett lévő lángocska jelképezi azt, hogy mennyire körözik a kocsit? Ezeken nem látok különbséget (mindegyiken körbemegy egy csík).
- Látom, hogy van a játékhoz magyarítás, de nem szeretnék elindítani egy ismeretlen EXE-t, amiről nem tudom, hogy mit módosít. Jobb lenne kirakni azokat a fájlokat, amiket tartalmaz, hogy be lehessen másolni a megfelelő helyre.
-
Cat 02 #21617 nem olyan hogy nem lopják el az autód ??? -
www.google.com - írd be: Grafitti Font
Ugyanis az ott egy GRAFIKA - nem betűtípus. -
SilverStone #21615 Feloldottam 1 olyan bónuszpontot miután legyőztem egyik ellenfelem,hogy bármelyik járgány feloldása(azaz 1 autó feloldása).Mit lehet ezzel kezdeni??Hol és hogyan"oldjak"fel autót ugyanis próbáltam de nem tudok sem a car shopban se másutt
-
ilyen stílű betűtípus kéne mint a most wanted felirat a képen. honnan lehet letölteni? közvetlen link kéne -
Razzia1 #21613 Helló all
kellene egy kis segítség valami okbol kifolyólag "Rózsaszín" a játék háttere de csak a játék "városi" részében!!!
Mit tegyek hogy normálisan működjön???
Légyszi valaki segítsen!!!
[email protected] -
játszottam a neten aztán beléptem egy dragba(seasidecamden) és tölt fél óráig aztán berak a pályára a többiek már elhúztak én meg csak most indultam az alagútban pörgött az alján egy kocsi(durva) totaled neki én megyek tovább az ugratóhoz érek szétesik a kép és az út alatt érek be itt egy kép:
-
a bömös később is nagyon ott van az úton. Túlságosan is. -
Az elején bármit is teszel, - gondolom észrevetted, hogy szinte (!) csak a gázt kell nyomnod, a BMW mintha oda lenne ragasztva a betonra, nem tör ki stb. - az autódat elveszíted.
Jön néhány sztori elem, és máris vághatsz bele a Fekete Lista tagjainak legyőzési menetébe...
-
BJB #21609 Ez hagyas szín és melyik fajtából( gloss, metalic custom)???( A Fiat Punto) -
Cangabanga #21608 szerintem nagyon jó a játék -
juharfalvi #21607 Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon, csak nemrég kezdtem a játékot.
Az a kérdésem, hogy a játék bevezetőjében, amikor kicsesznek velünk a gumipukkasztó trükkel, azt ki lehet-e kerülni valahogyan, vagy ez a történet miatt így van megcsinálva?
Gondolom, hogy igen, de emiatt újrakezdtem 3x, és amikor odaértem a kanyarhoz, nem láttam semmit, a kerék meg ugyanúgy kidurrant... Aztán látom, hogy az ellenfél előttem jár, csak azt nem láttam, hogy mellettem elment volna...
Szóval általánosságban: csal a játék? (Tehát a fazon nem ott megy el, de a kis térkép mutatja, hogy megelőzött). Vagy csak itt az elején van ez, a történet miatt? (Jó lett volna megtartani azt a BMW-t... :)
-
Jó meglátás.
A hardvergyártóknak és a szoftverfejlesztőknek - talán a sok zugszerződés miatt - nem érdekük...
Az inkább, hogy minden fél évben járuljunk a boltokba és vegyük a hardvereket, meg a gagyi, optimalizálatlan játékokat...