23376
-
trainer
A mod hozzáad valamit a játékhoz, az viszont csak feloldja a tiltásokat -
Rolesz #21564 szvsz:Az mod de mind1 -
erdekes.. trainer -el sem lehet berakni. pedig azzal a varosi autokat is be tudod rakni a garage -be -
BJB #21562 Miért nincs benne 350Z??? Megnéztem a cars nevű mappát és benne van hogy 350Z. Végigvittem de nem adta be még ellenfélnél se. Hogy van ez??? -
jfru #21561 Sziasztok!
Most kaptam meg a MW-ot és ultra gyorsan fel is installáltam.
Hide meg restore és gyerünk a játékra.
Egy P4 3.0Ghz-es gépem van és most vettem egy 6600gt-t (club3d). Ezen felbuzdulva a video beállításokat eléggé felturbóztam.
Gyerünk karrier módra.
Aztán az első demó után a felülről mutatott rendőrségi üldözésnél kifagyott.
Reset.
Visszavettem a grafikát, de ugyanaz történt.
Majd még visszábbvettem mindent, de ekkor már el sem jutottam az első demóig.
Tud valaki segíteni???
Forcware 81.84 van fenn és az 1.3-as javítást sem raktam még fel.
Lehet, hogy újabb forcware vagy a javítás megoldja a problémát??? -
hát peched volt sajna van ilyen de itt lehet sok vérdijat gyujteni:) -
értem majd lehet én ilvasok kicsit vagy eszek egy jot:) -
Mondj még 1-et a kikötőn kívül -
nem ez az egy hely van ahol nem kapnak el a zsernyák
-
Már rájöttem mi volt a hiba, nem ment a videókártyám ventillátorja és valószínű a melegedés okozta. -
Lacika 79 #21555 Te láma kis 10 éves pöcs! odajössz vergődni, itt meg nyalod a seggeket ezerrel? 

-
ismerem ezt a helyet szerencsére itt nem kaptak el csak akkor lepődtem meg amikor azt hittem nem jön utánnam senki és hipp hopp jött a Corvett és hátba támadott kellemetlenül... ekkor repültem szépet de két kanyarnál tovább nem bírtam és megfingattak h namég... :c -
Kaptak el itt többször is. Az egyiken amúgy istenesen felhúztam magam... Két zsaru alattam karambolozott, aminek hatására a levegőbe emelkedtek ... meg sem álltak az emeletig. Mire elindultam, busted lett...
Egyébként meg ha a legszélére kiállsz, akkor lát a helikuffancs, és heat level váltáskor lehet, hogy mindenki lelép, de az újak nem jönnek meg :) Én ott vettem elő egy könyvet, és olvastam, amíg a 30 perc le nem telt :D -
Tok jo itt egy csomo vérdijat lehet szerezni sose kapnel el a zsekák:D Jo mi?
Gondolom ismeritek de ha nem akkor már igen:)
-
Tud valaki valamit a következő NFSről? -
Cdcovers.cc! -
látszik hogy nem igazi -
peti94 #21548 vegyél fel msn be én segíthetek nekem is volt ilyen problémám csak szóljon aki felvesz
[email protected] az msn címem -
gondolom a WOW topikban nem MW-ről beszélnek... -.- ezért nem is jönnek ide... ha nem tetszik nekik ez a game attól még nem jönnek ide teleszpemmelni azt a topikot h ez a game nagyon gané lett és sok más egyéb... erről ennyit -
Zenszkij #21546 azt mondják a wow szobában, hogy ez a játé xar. elmehetnek a p csa'ba -
Azt en is letoltottem.. Kivancsi lennek valojaban mit is csinal...
A mini image+virtual CD hide+win2000 kompabilitasi mod vegul nalam is bejott :) -
fake... -
donoki #21543 Passz :S -
gondolom mar szerepelt parszor hasonlo de nem tudok 21000 hozzaszolast vegignezni...
sem az sd4hide sem a virtual cd hide nem segit. Egy jo darabig mukodott aztan egy delutan fogta magat es tobbe nem indul... HELP! :(( -
total commanderrel kicsomagolod ha nincs innen töltsd le -
Letöltöötem és ezután mit csináljak mer csak egy RAR fájl van ott! -
Ez jó?
-
a HKZonda verzió ugye BE??? bár én nem akaro mpatchalgetni a gamet csak ha vmi játékmenetbeli patchek vannak hozzá.. a shop specialt meg nem teszem fel mert az gyíkság... úgy nem akarok BMW-t szerezni -
ha valakinek nem Black Edition van akkor itt van a patch hozzá:BE Patch -
TAB #21536 Sziasztok!
Boritót honnan lehet letölteni?
Előre is köszi! -
mindkét listán 1 vagy mindenből?
Mert 2 is van:
Lifetime
Single pursuit
Váltás az "1" gombbal -
vytraas #21534 Szia, kösz a segitséget, de megvan minden milestone. 100% a carrier. Az összes ranking a Rap Sheet-en 1-es. Mi kellhet még? A teljes játék 99%on áll a karrier 100% csak ez a genya Rap Sheet 96% :( -
Rájöttem, hogy hogy lehet most megnézni a képfeltöltéses képeket.
Hááát... elég gusztostalan a kép, amit csinál a géped. Miféle vas is? -
nekem megvan. de ez játék topic nem zene -
gergő992 #21531 köszi a segitséget a Ludacris - Act a fool kéne -
zsisza #21530 Szeva! Kellene egy cheat a rendőrök lerázásához! Köszi 

-
De ha egyszer a Képfeltöltés.hu szarakodik, akkor hogy nézzük meg?!?! -
Arról tettem fel képet a képfeltöltésre, ami nekem megy. -
mint pl? -
Nem arra gondoltam, hanem a játék közben furcsa dolgok történnek a grafikával.