Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
NFS Space Adventures!<#idiota>

M@TriX
hát ha volt HP és HP2 (tudom, nem egymás után), volt U és U2, most lesz MW, akkor sztem tuti lesz MW2 is 😊
EAnál nem szívbajosak ha rókabõrrõl van szó 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Bee18
fantázia hiányzik innen, de reméljük, hogy ezzel a résszel lehúzzák az utolsó bõrt is errõl a szarróé 😊), egy év múlva talán valami új jön, de vajon mi?? Lehet hogy ezután valami rally szerû cuccal jönnek elõ, vagy visszajön végre az országúti versenyzés?? egy nyílegyenes autópálya viaduktokon, meg alagutakon át lenne király 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

csuhi
ez fájt... <#falbav>

MikX
Akkor bocs...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ranGer2
'nyád!? <#idiota>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
hát ezt benéztétek,ugyanis #1234!<#idiota>

ranGer2
Nem amúgy ebben a játékban nem lehet tuningolni sajnos.. csak átépíteni tankká a kocsit illetve majd jól kilehet szálni a kocsiból.. külön erre irnak egy FPS motort , jah nem is.. összegyúrják az unreal mega source enginet és akkor mikor jól kiszáltál a tankodból le lehet lövöldözni az ellenséges rendõrótókat meg a rendõrbácsikat. éseztökizgis MÁNAGYONVÁROM jah nem is mert holnap hozza a haveromnak a haverjának az unokabáttyának a feleségének a keresztapjának a lányának a volt barátja.. mert neki is megvan eza bétacédé vagy mi a tök. de képeket majd jól nemadok.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Pedig Hkspatrick haveromnak a haverjának már kijött a full.... nahát 😮 kérdezte h nem kell-e? mondom nem 😛

HELPer
Na akkor a haverod belinkelhetné...<#eplus2>

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

már megin ez a haverom duma ez már nagyon uncsi! Szerintem linkeld be aztán csak elhiszem<#hehe><#vigyor><#nyes>

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Az igaz hogy nem lehet benne tuninolgatni???????????????
Amugy van béta lemez, mert haverom most szedi, remélem lehet benne tuningolni!!!!

Amse
mért kell így linkelni?
"itt írnak valamit".... -mintha most találtad volna ezt a sz@r oldalt.
vagy a take2 oldalt linkeld vagy vállald már be, hogy közöd van az oldalhoz.
hihetetlen<#szomoru2>

DJ Skyline
szerintem nem éri meg...multizni úgy sem fogok

HELPer
Én sztm megveszem eredetibe...
<#nyes><#nyes><#nyes>

HELPer
itt valmit írnak a gépigényrõl...

DJ Skyline

DJ Skyline
ez sem újdonság már,de csak jó lehet ha ismét láthatjuk a manuszt aki vezet😊))

Sland
nicsak ül benne valaki. eddigi részekben nem nagyon lehetett látni ilyet. nagyon várom már. igaz elvagyok tiltva elvileg a géptõl de ez ki a halált érdekel ha kijön a demo...😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sziasztok:
Azt kérdezném hogy a játák mekkora gépigényel fog rendelkezni vagyis mekkora gép kell hozzá amin jól futna.
k8bal
Ezt a képet stírõljétek!
Tisztára belátni a fülkébe a formát simán lehet látni!!
Meg a sport ülést is meg a csövezést is!
ergo sztem lehet majd benne a belsejét is tuningolni!
és ha lehet a belsejét tuningolni akkor sztem belsõ nézet is lesz!
de ez csak egy gyors eszme futtatás...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
hol van már a demo?!
nem az volt hogy még multhéten lesz?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

én valahogy nemvárom ezt a gamét,bát szeretem a nfs-t.Az nfsu2-t megvettem eredetibe csak az online miatt,de kárvolt,már fent sincs a gépemen.Valszeg ittis eredeti fog kelleni az online részhez,single módban meg uncsi,12ezret nemér az online.Alapjaiban ugyanaz mint az nfsu2 csak pár újj kocsi,meg rendõrök-piszok nagydolog.csinálhattak volna már másfajta nfs-t
M@TriX
mer mit vártál? 😊 én mondtam, hogy ua engine-t nyuzzák mint eddig, a kocsik ok a többi meg...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Pyx
hááát, érdekes

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

M@TriX
a PC-s verzióból...

sziasztok valaki nem tudnekem küldeni nfsu2 höz mentést amin minden meg van

MikX
Ebben teljesen egyetértek, én sem szeretem a reklámokat, de hát lereagálom a dolgot magamban, azt ennyi...
Felesleges ezért írogatni...Ez is az volt... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Zacsy
THX!! majd megcsinálom

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

malter
a rejtett cuccok mindig jok érdekesebbé teszik a gamet
HELPer
Ezek a fejlesztõk, milyen nagy reklámot csinálnak a játékuknak...
Most azt találtákki, hogy tesznek bele egy rejtett autót... <#fejvakaras>

és azt nekünk ki kell találnunk...
itt olvasható a teljes infó

De ez nem bûn, hanem <#taps>

HELPer

ezek ám a cuccok...

forrás: nfs-center.de

HELPer
Itt egy érdekes cikk vagy hír...
itt :-)

Sztm az a lényeg, hogy 5 nyertes volt, akik mekapták a Ps2-es demót...

ranGer2
ha az Underground 1 úgy jön ki h benne vannak az u2 bõl az újítások, illetve van benne napszakváltás meg rendõrök meg mittomén mint most lesz ebben a ratyiságban nah akkor nagy sikere lett volna... de így... uncsi.. U2 is húdeszép volt húdejóvolt.. kb 2 hétig aztán uninstall.

DJ Skyline
szvsz jobb,hogy nem lövik le az össze poént,és inkább marad "meglepetés"!😊

DJ Bee18
fura hogy elvileg 2 hónap múlva jelenik meg, és eddig csak néhány látványos képet adtak közzé mostanában, meg az autólista, azt írják hogy száz autó (!) lesz a játékban, és eddig se kép nem volt róluk, és ilyen kis 15-20 autóból álló listákat tesznek közzé, nem értem, tavaly ilyenkor az U2-rõl is ilyen keveset tudtunk meg???

DJ Skyline
engem inkább az zavar,hogy nem ABC sorrendbe vannak az autók!😊 Úgy könnyebb megtalálni amit keresek!😊

Darukezelő
talán mert hátsókerékhajtású?<#vigyor5><#hehe>

DJ Bee18
van egy hiba az oldaladon, az autólistánál a Porsche Cayman S mögötti képen Carrera GT van, nem a Cayman 😊)

DJ Bee18
versenyeket lehetetlen volt vele nyerni

DJ Bee18
legalább egy normálisabb tárhelyre pakolnád föl 😄D, kicsit idétlenül illik össze az egészségpárt meg az NFS 😄D

Zacsy
az u2-ben a supra olyan szar volt állandóán HÚZTA JOBRA BALRA A SEGGÉT<#eplus2>

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

DJ Bee18
nem értem miért jó ez nektek, hogy ilyen igénytelenül, kapkodva írkáltok?? Azt hiszitek jópofa, vagy mi??

HELPer
De én is nagyon várom a demót...

HELPer
biztos...

drop
nem csak kicsit fáradt voltam mert egész nap gép elöt ültem és kösz

k8bal
én már megszoktam az ilyen reklámokat a képek aljában de ezen nagyon idegesít valami!!
mégpedig:
hogyha már oda rakod a reklámod legalább ne legyen már ilyen igénytelen!!
ha gondolod megcsinálom neked normálisra...

Sheltem
Az hogy hiányoztál a nyelvtanórákról kiscsillag <#mf2>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

drop
csá most mia baj a zal hogy osairta nem kötelezö megnézni és szerintem a képek a lényeg és csinálj teis oldalt és tedbe ide

Sheltem
Nem bántja csak gusztustalannak tartom. Normálisan kérdeztél hát normálisan válaszolok. Napjainkban minden tele van f*sva reklámmal már egy filmet se tudok úgy megnézni, hogy ne legyen közte 3-4 reklám, legalább a kedvenc sg.hu m fórumán ne kelljen reklámokba futnom. Gondolom sokan egyetértenek velem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"