Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HELPer
Hát azt még nem igazán lehet tudni...

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

PxE
Mikor jön a demo?

ATI POWER!!!!!!!!!

HELPer
A tegnapi nap folyamán bejelentettük, hogy DVD-n is megjelenhet a játék. És ma megerõsítette a németországi EA, hogy a Need for Speed Most Wanted megjelenik DVD-n is!

De csak Európába DVD-n és CD-n (és USA-ban még, csak CD kivitelben) érhetik el majd a kedves érdeklõdõk.

FMP-NFS

Húúú ennek nagyon örülök!!!! Végre nem kell sok cd-t cserélni telepítéskor és végre nem az USA-iak vannak elõbbre! <#eljen><#eljen><#hehe>

HELPer
Hogy készítenek egy újabb NFS-t, az igaz vagy sem... még nem lehet tudni, ez csak egy érdekes információ.

ez lemaradtt....

Bandi 18

M@TriX
"persze nem feltélen igaz, de nem lehetetlen."

majd kiderül, francért kell ezen is elmélkedni, majd ha kijön meglátod. amúgyis PS3-ra jelenik meg ez meg a PC-s topik.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

MikX
Sztem meg el van írva, mert ha beleggondolsz akkor pl a San andreast is sokan hívják gta4 nek, meg még egy undergroundnak semmi értelme, fõleg csak PS3 ra!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

M@TriX
miért lenne kamu, az PS3, oda nerm adják ki már az U2-t, egyszerûen megcsinálják a 3-at a PS3-ra, mert arra egyetlen U sem jelent meg, ez annyira nem bonyolult, persze nem feltélen igaz, de nem lehetetlen.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

k8bal
sztem ez egy nagy kamuu!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Zacsy
szerintem ezeket FMP már csak kitalálja

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

HELPer
Az egyik USA-i Playstation Magazin, a PSM leleplezet néhány új játék megjelenését az új PlayStation 3 koznzolra. A listán a Need for Speed Underground 3 is rajta szerepel.

FMP-NFS

PxE
Mikor jön kb a demo?

ATI POWER!!!!!!!!!

HELPer
Hiába, de nincs demóm <#rinya>

HELPer
Ha tényleg ilyen lesz a garfja... akkor elkezdek félni.. :-)

HELPer
<#idiota>

drop
ja mert ps2 verzio a demo nem hiném hogy kiadnak pc demot de ha igen minél elöbb

AlieN911
LOL<#nyes>

Honda - The Power of Dreams

Sland
NFS Most Wanted Demo Cheat

Did you find the car hidden in the Need for Speed Most Wanted demo?

If not, you can enter the following code at the start menu to unlock the Porsche Cayman S vehicle:
L1, R1, R1, R1, Right, Left, Right, Down

az official honlapon volt.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
újrek ezt meg honnan veszed? még ki sem jött. mindeni csak talágat hogy ezért szar meg azért, de lehet hogy nem lesz az. de lehet hogy igen...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tök ganaj a játék
akkor nincs demo

M@TriX
nem az, ne aggódjál.

Zacsy
szerintem ez nem is ingame hanem PS😄

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

Sland
jaja<#vigyor2>

zaki
jöhetne már egy demo <#whatever>

DJ Bee18
nagyon feltupírozzák ezeket a képeket

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Sland
jó kép.

Bucser
Akkor egy gyors kiábrándítás. GTA-ban is van az autónak kívülrõl befelé mûszerfala.. belsõ nézet mégsincs.... Szerintem felejtõs😄 meg ezek csak képek😊 Mindig reménykedek ,hogy egyszer talán jön újra egy messiás egy NFS Porsche szerû progi.... aztán csalódok...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Amse
az ilyen képek jobban hasonlítanak 1 filmre mint a játékra.

uHs Gerzson

Porsche Cayman S

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

ICDI
vagy mit csinálnának, tutti hogy megkapnám a büntit...

Köszi, hogy rám kattintottál! :-)

ICDI
Nem tudom, hogy láttátok vagy olvastátok (vissza olvastam és még nem volt kint)
Need For Speed Most Wanted - Interjú Josie Maran-nal magyarul

Ui: Nekem az a rendõrös trükk tetszet.. én személy szerint, ki próbálnaám, akkor mi lenne a magyar rendõröknél?

ICDI
Öcsém de irigylem, azokat akik AM/USA-be/an élnek, olyan sok drift versenyben lehet részük...

M@TriX
modokat, hátha lesz valami 5letes, pl instant action, zsák zsaru, blokádok ilyesmi 😊
nemtom, de legyen benne meglepetés vagy ez a rész is elõttem elsülyedt. Persze ez õket biztos nem érdekli 😉

Pyx
elsõsor dettó 😊 le is húztam, modemmel széphalál volt...

demó is a full játékból van... ha így leírod, miújat vársz a fulltól? 😛
szvsz, kb ugyanaz lesz ezzel is, mint az utolsó két nfs résszel.. picit elszórakozunk vele (u2nél biztos tovább marad installálva), aztán kuka.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

SNAKE01
hi all!nekem csak az nem teccik a Nfs Mw-ben hogy megint minden a régi!Pl:Hot pursuit2 szerû vidéki helyszín meg stb.

Sland
jah már láttam. de jó movie

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

M@TriX
pedig az az egy rész még jobban érdekelt volna, de akkor még javában a modemes korszakomat életm 😊

ha lett volna AI sztem jobban elterjedt volna, nem is értettem a marketingjüket, de hát az EA az EA marad 😊

demó?
minek? többet nem kapunk az tuti mint a videókból és képekbõl meg az U2 alatta és kész,
szóval megkapod az U2 demóját, de rendõrök lesznek a seggedbe ennyi és nem több... max még pár kimaradt dx9-es effektel találkozhatsz ha megfelelõ a vidkarid.

én inkább a fullra leszek kíváncsi, bár annyira azért nem, ajánlom addig is a Driver 3. részét, persze szigorúan csak kocsiból, aztán játszatok majd az NFS MW-vel. igen jók szoktak lenni a megérzéseim 😊

Sland
demooo hiányom van...<#rinya>

Bercy
egy ilyen probalkozas mar volt Motor City neven, csak az sajnos multi only jatek volt 😞
PxE
SZERINTEM NE IS FOGJANAK ADIG SEMIHEZ AMIG NINCSEN AUTO TÖRÉS AZ LEGYEN AZ 1 DOLGUK!!!!!!!!!<#dumcsi>

ATI POWER!!!!!!!!!

Sland
van egy olyan érzésem hogy szeptember 16-án fog kijönni pc re a demo. pont 2 hónappal a megjelenés elõtt... SZERINTEM

HELPer
Ez sztm is lehetne... <#wink>

DJ Bee18
Lehettne NFS Muscle Cars is, vagy NFS The 80's and 90's <#eljen><#eljen>

DJ Skyline
akkor inkább NFS Gumball legyen a neve!😄
ja és ne csak ilyen hiperszuper,csúcsteknológiás' autók legyenek,hanem a régebbi felhozatal is szerepeljen!😄
pl egy régebbi BMW,vagy egy Chevy Camaro!😊))

DJ Bee18
ja természetesen nem körpályán, és nem is városba 😄D

DJ Bee18
vagy esetleg NFS Long Distance, vagyis nagyon hosszú maratoni versenyek lennének, tankolni is meg kéne állni, számítana a fogyasztás, a vezetési stílus is, a térképhez az autó középkonzolján lévõ kijelzõre kellen pillantani, természetesen lennének rendõrök, választhatnál, hogy szabályosan mész el elõttük, vagy üldöznek, stb. De úgyis valami NFS Tuning Cars Big City Challenge faszság lesz 😄DDDD

AlieN911
faxavolna😊 ahogy itt mondod <#eljen><#eplus2>

Honda - The Power of Dreams

DJ Bee18
NFS Autobahn Pursuit lehetne, német autópályákon száguldozni 😄D, meg egy kis rendõrözés, vagy autópályarendõrség szerepébe bújni, lehetne több játékmód, pl. Traffipax (állsz a kamera elõtt, látod száguld valaki, azt el kell kapni, jó helyre kéne elbújni sstb.), vagy lehetne mondjuk baleset helyszínére idõre kiérni, majd forgalmat irányítani, stb. stb. Milyen király lenne már... 😄 Miért nincs egy kis fantáziájuk?!, ha marketinges lehetnék náluk... 😄DDDD