Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
jaj legyen már demo

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

MikX
Mondd már meg lécci, hogy ez miért bántja a szemed?
Ettõl neked rosszabb lesz valamivel?
De tényleg?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Amse
az a vicc amikor berak 1 hírt és aláírja forrásnak a saját oldalát 😄
na azon visítok.

Sheltem
Helper hogynem unod még a szánalmas kis oldalad reklámjait hogy még a képekre is felrakod ? Mostmár elhúzhatnál a retves ******.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

DJ Skyline
hát...U-ban,U2-ben is ugyanilyen volt!<#sniffles><#szomoru2>

MikX
<#eljen>

Márcsak a skyline hiányzik szinte...
Jólenne ha lenne R33- as is, de nem nagy az esélye sajna...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

HELPer
Itt pedig vörösben.... ;-)

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

HELPer
<#nyes>

MikX
Mily Meglepõ...

HELPer
Ez egy toyota Supra... <#eplus2>

Bandi 18

Bandi 18

Sheva
100 megánál nem volt több 😊

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

DJ Bee18
NFS1 3,53 Mb??? Hát jó régen volt 😄D, a teljes játék mennyi is volt?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Sheva
hát akkor egy cd lesz nekem8 csak jöjjön 😊

HELPer
egy cd köryéki <#ijedt>

Sheva
szerintem meg olyan 450-550 között lesz

DJ Skyline
áhh...nem hinném...szvsz nem fog 500 fölé menni

HELPer
Itt van egy lista, ami jelemzi a demók méretét a kezdetektõl...

The Need for Speed - Mérete: 3,53 Mb
Need for Speed 2 - Mérete: 16,5 Mb
Need for Speed 2 SE - Mérete: 6,33 Mb
Need for Speed 3 Hot Pursuit - Mérete:16,5 Mb
Need for Speed 4 High Stakes- Mérete: 14,3 Mb
Need for Speed 5 Porsche Unreleased - Mérete: 30,1 Mb
Need for Speed 5 Porsche Unreleased online - Mérete: 31,6 Mb
Need for Speed 6 Hot Pursuit 2 - Mérete: 92,4 Mb
Need for Speed 7 Underground - Mérete: 219 Mb
Need for Speed 8 Underground 2 -Mérete: 345 Mb

Ezek alapján elképzelehetõ, hogy egy CD környéki lesz a mérete...

HELPer
de már kiadtak egykettõ bétát az feketelista versenysorozatban... elvileg van demó csa pc-re kellene átrakni... én bizakodok benn, hogy max 2 hét múlva... nagyon reménykedek.

HELPer
**** <#nyes>

HELPer
én teszter lennék... Azért fizetnek, hogy játszál!

DJ Skyline
ehhh...mint az NFS U2-nél...nem bírják egyszerre kiadni ezek a bélférgek PC-re,konzolra...3-4 héttel a megjelenés elõtt? jó ha októberbe megkapjuk!😞

DJ Skyline
azért lennék készítõ!😊
már vagy 10x végigvihették a játékot!<#idiota>

HELPer
Nagyon jó, minig a külföldieknek....

megkapják a demót a PS2-ben... (bizots, hogy valaki felteszi a netre...)<#hehe>
Forrás... elvileg azt írják, hogy jönn a demó 4 vagy 3 héttel az USA-i megjelenés elõtt...

HELPer
Igen!!!

Azt hallottam, nemsoká lesz demó...

zaki
demot a népnek <#vigyor>

Sheva
én csak annak örülök h lesz benne BMW végre... ha jól olvastam akkor november 15.-én jelenik meg

DJ Skyline
biztos ott cserélõdött le a készítõ gárda,vagy a marketinges!😄DD
mert ott már nem kaptunk újdonságot amik még nem szerepeltek az elõzõ részben...jó a helikopter robbanó hordókat dobált elénk...nagy ügy!😄DD
sõt elkezdték "lebutítani" a játékot...lásd belsõnézet elhanyagolása...ami nem olyan nagy hiány,de jobb lett volna ha van!😊

DJ Bee18
mingyá föl is pakolom a HP2-t 😄DDDDD

DJ Bee18
Az autók viszont kurva szépre sikeredtek a HP2-ben, eddig abban a részben voltak a legszebbek. De a belsõnézetet miért hagyták el vajon????

DJ Skyline
és mégis milyen nagy sikere lett!😊
és nem erõltették a következõ részben ezt az európai színvonalat/felhozatalt,hanem tovább léptek,új dologgal léptek elõ...vagyis inkább építettek fel egy új részt az elõzõ részekbõl,mert valljuk be sok újat nem nyújtott a HP2,de mégis játszható volt,és válltozatos...

DJ Bee18
A Porsche pedig érdekesmód tisztára európaira sikeredett (Alps, Normandie, Schwarzwald, Cote 'D' Azur, stb.)

DJ Skyline
ez lejön már a játékbeli autókról hogy az amcsi piacra építenek...ha megnézed az Ués U2 autófelhozatalát akkor teljesen az amcsi piacra van építve...Japán,amcsi,és 1-2 európai autó ami ott népszerû...Supra,Skyline,Civic,Impreza,Tureno,MX-5,RX-7,Mustang,stb...Hova tûntek a BMW-k,Lamborghinik,Mercik,Ferrarik,stbstb amiket eddig megszoktunk (persze kell a változatosság de azért ne annyira,hogy az U2ben az autók nagy része ugyanaz mint az elõzõ részben)...no comment ezek mind olyan autók amik az USAban kelendõek...és már maga a város is(igan nincs infónk hol játszódtak az Ándergrándok) is eléggé amcsi beállítottságú szvsz...régebbi részekbe minden szar helyen megfordultunk...sivatag,tengerpart,alpok,normandia,anyámkínnya'...de most meg egy városba vagy amit 1 hét alatt megismersz...egy ideig jópofa meg minden,milyen nagy,meg wow,stb...de aztán mikor már fejedben a térkép,kisujjal végigmész a saját rekordodat megdöntve az már nem olyan jó...

DJ Bee18
én még azt is imádtam, csak egyedül közlekedni az úton, közben elõzgetni a forgalmat, az NFS 4-ben szerettem nagyon 😄

DJ Bee18
magyarul az kell az NFS-be, amivel híressé vált

Bercy
jaja, es ahogy telt az ido a regi porsche-k egyre tobbet ertek😊
DJ Skyline
most meg mi van?
NFS Uban megy az autó,menet közben (LOL) tuningolod azt csá...U2ben legalább már garázsban állt az autó,odafigyeltek,hogy nem kéne menetközben kereketcserélni!😄DD
de még az ellenfeledet sem tudod kiválasztani,hogy akkor én most egy xy autó ellen akarok menni...emlékszem az NFS IV-ben M5-el mentem a Diablo ellen!😄DD az elején letudtam gyorsulni de aztán behozott!😄DDDDDD milyen jó is volt...ezek kellenek az NFSbe nem az ilyen csili-vili bizbaszok

DJ Bee18
meg a hsznált autó piac, amikor totalkáros autókat lehetett megvenni bagóért, aztán javítani tuningolni, sokkal értelmesebb volt, mint ez

DJ Bee18
vagy ugye 2000 óta terjedtek el nagyon ezek a rohadt konzolok (pl. Playstation) és egyre inkább nekik kedveznek (az a korosztály ezt biztos szereti), de né az összes korábbi NFS-t szerettem, pedig az NFS1-nél kb. 11 éves lehettem, tehát továbbra se értem hogy érheti meg nekik, pedig biztos megéri, annyira azért nem hülyék 😄D

DJ Skyline
így igaz...mennyi "szar" volt már a porsésban' amivel szórakozni lehetett!😄
index,elakadásjelzõ,kapcsolható fényszóró,duda,tuningolás,változatos pályák,stb...ezek mind hiányoznak az utóbbi részekbõl...és ahogy nézem a MW-t ebbõl is hiányozni fog...de majd meglátjuk ha megjelenik...meg ha a héten vagy mikor demót kapunk...

Bercy
jaja, regebben figyeltek arra hogy igenyes munkat csinaljanak.
emlkszem az autokrol mennyi extra dolog volt pl slide show, tortenelem, kis video
Bercy
szerintem is ez vmi marketing dolog. a porsche reszig meg figyeltek arra h minosegi jatekot adjanak ki. mostmar meg inkabb csak csili-vili nfs-ek vannak, de valoszinuleg ezek jobban eladhatok -> ilyet csinalnak.
nekem szemely szerint az elso nfs es a porsche unleashed volt a kedvencem.
DJ Skyline
most kb olyan szinten van az NFS széria (NFS U,U2,MW) mint egy konzolos verzió...a lényeg hogy autózgatunk,redõrök jönnek,kis tuning,buli az élet aztán ennyi...az NFS U-t végigvittem,még egy kicsit multiztam és ennyi...azóta nem tettem fel,elõse vettem...U2-vel is ugyanez,csak ott meg már nem multiztam!😄 Ezzel szemben az elõdökkel ami televolt jó/értelmes/használható cuccokkal azokkal szívesen játszom még ma is...pl az NFS SE(elsõ rész) 10x jobban tetszik mint az Underground,hiába régi,és fele annyi dolgot lehet benne csinálni mint az Undergroundban...

DJ Bee18
vagy egy új hülye fasz marketinges ötlete volt ez az arculatváltás, mert szerinte így biztos nagyobb a bevétel. Dehát ez a sorozat már szinte az elsõ résznél híressé, késõbb pedig már szinte kultuszjátékká vált a szimulátorosok körében. Tehát nem hiszem el, hogy többet kaszálnának Underground-ként, mint régi NFS-ként. De akkor csináljanak ilyen konzolos szutykot is, meg normális NFS-t is, nem érné meg nekik??

DJ Skyline
szvsz lecserélõdött a készítõ brigád akik az NFS-t készítik...és pont azok mentek el szvsz akik díjjazták beépítették a játékba a belsõ nézetet,és amik megvoltak a Porsches részig...aztán meg lecserélték õket...<#nemtudom>...és pont olyan lámákra cserélték akik ilyen szar ötleteket tesznek bele,vagy inkább veszik ki a jó/bevállt dolgokat (pl belsõnézet,replay,rendõr autók vezetése,stb,stb)...persze ez csak egy feltételezés...nem hinném,hogy az aki beteszi az ötletét,és be is vállt az csak úgy kiveszi/nem teszi bele a következõ részbe...emlékszem az NFS III-ban még infók is votlak a készítõkrõl,arcképpel,adatokkal mindennel...

DJ Bee18
de miért nincs már az NFS 6 óta belsõ nézet??<#conf> nem igaz hogy nem tudják megcsinálni <#guluszem1> , lehetne azt is tuningolni, milyen király lenne

Nem3sis At Work
lattam mar par ilyen kijelentest,en is tettem ilyeneket regebben de mar nem vagyok optimista ezen a teren se. majd megmondom ha megjelent.

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Sheva
istenkirály játék lesz az beztos 😊

Sland
<#vigyor2><#guluszem1><#guluszem1>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!