Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha én játszottam volna vele, akkor lem igen mondanék ilyet, hogy kb 89 autó, vagy több, vqagy kevesebb, meg nem emléákszem mindre, és leírok olyanokat amit már mindenk sejt...
Nem mondom, hogy kamu, de meglehet...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
According to him there was no driftmode (in this version), but you can drift around the corners quite well. It's not sure if there's really no driftmode. He saw 89 cars but maybe more or less. These are those which he can remember:
- Fiat Punto (most likely the Fiat Abarth)
- VW Golf V
- Lamborghini Murcielago
- Lamborghini Gallardo
- Mazda RX7
- Porsche 911 Turbo & S
- Chevrolet Corvette C6
- Mitsubishi Eclipse 06
- Mitsubishi Eclipse Spider
- Mitsubishi Evo 8
- Ford GT
- Dodge Viper SRT 10
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
de az nem rohadt!
az egy nagyon jó kis game lesz! 😊
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
demóról még mindig semmi hír?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Már értem!
<#idiota>#idiota>
Ezt most nem vágom!
😊😊😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
jóvan már elõfordul az ien....
nem kell pampogni kappásból!
kinng
de amúgy gondolom inkább a környezetet nézte, meg nézte a pályák szélleit 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az már ott volt, nem találtam másikat....<#hamm>#hamm>
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
a hcgameren ugy olvastam az elõbb hogy egy porbafingó csóróként kezdjük...
tegnap pedig azt máshol hogy egy gazdag gyereek akinek ellopták az autógyûjteményét és azt kell visszaszerezni
na most vagy összekeverem valami más illegal versenyzõs játékkal vagy valamit nagyon félreértettek valakik <#szomoru1>#szomoru1>
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
LP-vel
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Mert ha SF3Pro (amit erõsen kétlek) akkor evvel se fognak azok játszani aki a 160+áfás boltba veszik a gémet!