Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
szvsz sz@r!😊😛

HELPer
de a legalsó az a legjobb!

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

DJ Skyline
baromi ronda az a Viper!<#levele>

ár-érték arány
nem egy Momo

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Johnny23
...akkor MOMO ?
(mondjuk 20k-t nem nagyon költenék 1kormányra)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

gercse
fake...a fifa 2006 sem jött még ki, ott meg már letölthetõ, még a borito is fake wazz...

bodesz
jónak jó csak majd rájössz hogy mégse amikor sok rángatástól már kattog megy recseg is 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

nekem is olyan van, nagyon jó, pontos is, jó az ffb-je is
(de sztem árkád játékokat nem igazán lehet kormánnyal játszani sztem)Logitech® Formula™ Force GP teszt

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Johnny23
neked milyen kormánmyod van?

Bandi 18
tuti fék méghozzá carbon

HELPer
Ez hírt már láttam magyraul tökk jó! Az eleje az eredetibe csak rizsa az nem számít...

De ami utána jön az állat!!!

HELPer
Én sem akarok lemaradni a képezésbõl.. én is hozok...

Itt találtam õket. 8 új kép!!!

HELPer
Asszem le lehet tölteni az NFS-MW-t, de szerintem fake!

Nézzétek meg itt: http://lostgames.atw.hu/

k8bal
nagyon oda vág az a kormány én is avval tolom már vagy 2 hónapja!
az U2 nagyon izom állat vele!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Sland
nincs

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Az a 2 PC-s Porsche kép megvan nagyobb felbontásban is? Biztos én vagyok a <#lama> de én ezeket nem láttam az NFS planet oldalon...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Sland
új PSP képek

Nemtom volt e már de van 2 PC-s kép is:

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

fireball
aha..lehet...
de az elõzõ nsf részek nem sf el voltak,remélem ez se lecc sf es...
monnuyk a toca 2 is sf el volt,mégis föltörték....(nagynehezen,sok idõ után..)

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

MikX
A Moto GP Securom7-es!
Csak annyi van vele, hogy észleli az emulálást!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

fireball
remélem lesz crack,az elõzõ részeken se volt szarforsz védelem.....
a moto gp 3 on is aszem sf van és azt is föltörték,kell hozzá az anti blaxx és megy is mint a huzat,most azzal nyomtaok..
amúgy odabasznak a képek..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

AlieN911
szerintem jo kis kormány.. bár én most pár héten belül a nagytesoját veszem Logitech MOMO-t 😊
Remélem NFS5 höz hasonlo irányitással bir majd a game!!!! <-- itt elsösorban a kormányos részre gondolok.. jol lehessen irányitani 😊

Honda - The Power of Dreams

Sland
Van egy nagyon nagy felbontású 140 megás videó.

Link itt.

Johnny23
hu ez vmi fenomenálisan szép!<#eljen>

..éppen mostanság akarok venni 1kormányt (egyedül ennek a gammának a kedvéért),amit kinéztem: Logitech® Formula™ Force GP (vélemény?)

DJ Skyline
egyszer úgyis feltörik ezt a Sztárforszt' is...ha nem a megjelenés elõtt akkor majd egy kicsit késõbb...igaz a Panzers 2 már egy hónapja megjelent és még nincs feltörve!<#idiota>

Hunter of Deer
Én úgy tom az eddigi részeken sem volt starforce akkor remélem ezen sem lesz!!
Nem úgy mint a tarckmania sunriseon amit kb most törtek fel de annyit kell baszkódni vele és még úgysem biztos hogy elindul!!
Pedig a Black editiont szivesen látnám majd a gépemen!!!<#ravasz1><#vigyor2><#nevetes1>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Hunter of Deer
<#ejnye1>ja az lehet!<#idiota>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

M@TriX
vedd, én tuti nem veszem meg, amíg nem próbáltam az irányítást... szinte biztos vagyok benne, hogy "Underground 3" ez a rész

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Skyline
igen majd ha 5000 alá megy akkor talán megveszem!😄

Hunter of Deer
OFF
Most nézem a HSW-n fennvan a World Racing demója és már az is starforceos<#szomoru1>
ON
Akkor szerintem ez a game is azzal lesz ellátva és akkor wareon nemigen lesz!!
Lehet hogy megkellene majd venni!!<#szomoru1><#ravasz1><#idiota>

rezsofiz
mán csorog a nyálam <#finom>

sazl : c

DJ Skyline
eszembe jutott az NFS Porsche Unleashed Normandiai tája errõl az õszi porsés' képrõl!😊
ez a kép szinte egy az egyben ugyanaz csak kicsit megspékelve,meg szebb gtafikával!😊

M@TriX
hát lehet ebben is jól elcseszik, majd meglátjuk 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hunter of Deer
Marha jó lesz a game már nagyon várom!!<#worship><#worship>
Egy kis rendõrös üldözés végett feltettem a HP2-t de az irányítás sajna nem a legjobb!!<#idiota><#szomoru1> De ha kijön ez a game biztos elleszek vele egy ideig!!<#ravasz1><#hehe><#whatever><#banplz>

<#wow2><#worship><#eljen>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

TothLaci
Mivel õsz van 😊
Zacsy

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

Zacsy
BAZZEG ha jön a black edition akkor lehet hogy visszamondom az elõrendelést

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

PxE
CSak jöne már KI!!!!<#violent><#violent>

ATI POWER!!!!!!!!!

MikX
<#mf1><#eljen><#eljen>
Ottvannak!
Bár a legfelsõ Chevy nemtommi <#nemtudom> olyantot nem láttam még!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

streeter
Itt is lehet városba mászkálni vagy csak körpályákon körözni.
Van a BMW M3-on kívül valami más kocsi is, csak mert mindenhol arról láttam képeket <#whatever><#whatever>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Sland

Ezek a gyíkok mért nyomathatják már és mi mért nem?<#rinya>

Sland
ki nem???

M@TriX
fincsik, de én már a gémre vagyok kíváncsi 😊

Sland
bocs a második kép méretéért

Sland
Új shotok:

ez az utolsó aston martin nagyon érdekel engem...

Sland

tetszett ez a logo

Sland
nem fogom lefordítani... aki tud ánglisul az úgyis megérti az egészet

Sland
eed for Speed™ Most Wanted Black Edition Announced
In celebration of Need of Speed's 10th year anniversary, EA announced today that it will be shipping a Need for Speed Most Wanted collector’s edition in November, in conjunction with the launch of the game for PlayStation®2, Xbox®, Nintendo GameCube™, PSP™, Nintendo DS™, GameBoy® Advance, PC-CD and Mobile. The Xbox® 360™ version of the game will also ship as an Xbox® 360™ launch title. More details to follow.

The collector’s edition titled, Need for Speed Most Wanted Black Edition, will feature exclusive cars, races and specially-tuned rides, as well as a bonus DVD with behind the scenes footage of model/actress, Josie Maran, concept art, exclusive videos and much more. Need for Speed Most Wanted Black Edition will be available for the PlayStation®2, Xbox™ and PC-CD.

Need for Speed Most Wanted combines the thrill of open-world street racing and customization with the intensity of strategic police pursuits. Need for Speed Most Wanted is the next release in the hit racing series that challenges players to become the most notorious and elusive street racer.

Sland
akkor én megveszem a black editiont...

AlieN911
hát jha.. nem koser😊 leir olyenokat amit mindenki tud h. bennelesz😄
LOL<#alien><#eplus2>

Honda - The Power of Dreams