Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem egy Momo
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(de sztem árkád játékokat nem igazán lehet kormánnyal játszani sztem)Logitech® Formula™ Force GP teszt
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
De ami utána jön az állat!!!
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
az U2 nagyon izom állat vele!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Nemtom volt e már de van 2 PC-s kép is:

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
de az elõzõ nsf részek nem sf el voltak,remélem ez se lecc sf es...
monnuyk a toca 2 is sf el volt,mégis föltörték....(nagynehezen,sok idõ után..)
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Csak annyi van vele, hogy észleli az emulálást!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
a moto gp 3 on is aszem sf van és azt is föltörték,kell hozzá az anti blaxx és megy is mint a huzat,most azzal nyomtaok..
amúgy odabasznak a képek..😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Remélem NFS5 höz hasonlo irányitással bir majd a game!!!! <-- itt elsösorban a kormányos részre gondolok.. jol lehessen irányitani 😊
Honda - The Power of Dreams
..éppen mostanság akarok venni 1kormányt (egyedül ennek a gammának a kedvéért),amit kinéztem: Logitech® Formula™ Force GP (vélemény?)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Nem úgy mint a tarckmania sunriseon amit kb most törtek fel de annyit kell baszkódni vele és még úgysem biztos hogy elindul!!
Pedig a Black editiont szivesen látnám majd a gépemen!!!<#ravasz1>#ravasz1><#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Most nézem a HSW-n fennvan a World Racing demója és már az is starforceos<#szomoru1>#szomoru1>
ON
Akkor szerintem ez a game is azzal lesz ellátva és akkor wareon nemigen lesz!!
Lehet hogy megkellene majd venni!!<#szomoru1>#szomoru1><#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
ez a kép szinte egy az egyben ugyanaz csak kicsit megspékelve,meg szebb gtafikával!😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egy kis rendõrös üldözés végett feltettem a HP2-t de az irányítás sajna nem a legjobb!!<#idiota>#idiota><#szomoru1>#szomoru1> De ha kijön ez a game biztos elleszek vele egy ideig!!<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe><#whatever>#whatever><#banplz>#banplz>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
Ottvannak!
Bár a legfelsõ Chevy nemtommi <#nemtudom>#nemtudom> olyantot nem láttam még!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Van a BMW M3-on kívül valami más kocsi is, csak mert mindenhol arról láttam képeket <#whatever>#whatever><#whatever>#whatever>
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ezek a gyíkok mért nyomathatják már és mi mért nem?<#rinya>#rinya>
ez az utolsó aston martin nagyon érdekel engem...
tetszett ez a logo
In celebration of Need of Speed's 10th year anniversary, EA announced today that it will be shipping a Need for Speed Most Wanted collector’s edition in November, in conjunction with the launch of the game for PlayStation®2, Xbox®, Nintendo GameCube™, PSP™, Nintendo DS™, GameBoy® Advance, PC-CD and Mobile. The Xbox® 360™ version of the game will also ship as an Xbox® 360™ launch title. More details to follow.
The collector’s edition titled, Need for Speed Most Wanted Black Edition, will feature exclusive cars, races and specially-tuned rides, as well as a bonus DVD with behind the scenes footage of model/actress, Josie Maran, concept art, exclusive videos and much more. Need for Speed Most Wanted Black Edition will be available for the PlayStation®2, Xbox™ and PC-CD.
Need for Speed Most Wanted combines the thrill of open-world street racing and customization with the intensity of strategic police pursuits. Need for Speed Most Wanted is the next release in the hit racing series that challenges players to become the most notorious and elusive street racer.