23376
-
piamania #21726 Senki nem tud segíteni? -
Axl Rose #21725 Na, hát megcsináltam. Nehezen..
Ma is 20 próbálkozás, de amikor sikerült akkor még maradt is 3 másodpercem...
-
tijsfan #21724 Mtől lehet az hogy a GIT nem ismeri fel a hálókártyámat? Nem tudok választani hálókártyát. Mi lehet a megoldás? -
piamania #21722 Y ou have enterend invalid code.
Please check that you enterend the code correctly.
Ezt miért írja ki?Rosszul írom be a kódot?Igaz az 1-hez tartozik ez a kérdésem.MÁrmint az Undergroundhoz.Lehet,hogy a rokon mindig elcseszi a kódokat?Rosszul írná be?VAgy mi? -
Elindítod a Fraps-ot. Beállítasz a felvételre egy gombot. Elindítod a játékot. Amikor úgy itéled, hogy kezdődhet a felvétel, megnyomod a Fraps-ban beállított gombot. Mikor úgy itéled, hogy leállhat a felvétel, megnyomod a Fraps-ban beállított gombot.
ennyi -
SilverStone #21720 Részletesebben ha leírnád az yoo lenne!! -
SilverStone #21719 Sorry de ebből a hozzászólásodból nem jöttem még ré hogy is kell elindítani a felvételt a játékban
-
sandor72 #21718 Lehet, hogy az ujabb driver a kormányhoz nem jó pedig a logitech (momo -hoz) oldaláról szedtem le a 4.60 -as verzió van fent s nem a mellékelt cd-ről raktam fel a drivert hozzá.
-
sandor72 #21717 Sziasztok!
Igen a vezérlőpult játékvezérlők beállításánál megy a kormány sőt a 18 wheel of steel pedal to the metal -al játsottam és ez alatt működik rendessen. Csak itt nem ismeri fel.
Köszi
Sziasztok -
Megjegyzés:
A felvétel egy kb 1.6GB-os avi-t eredményezett. Ezt utána még DR DivX-el olyan 44MB-ra összenyomtam. -
#21706 -
#21706 -
Szerintem ezt nem itt kell kitárgyalni...!!! -
SilverStone #21712 Váá nagyon jól mentél relakS!Hogy lehet felvenni videóképet a játékból???? -
ez nem Ferrari replika(meghosszabbítva) véletlen???mert nagyon úgy néz ki...
-
szabadoslajos #21710 Hogy vetted fel?
-
Yoz #21709 Igen nekem ez már jó lenne... -
ilyen JÓL?! A felvégel alatt 20-25 fps fölé nem ment a gép. Persze, felvétel nélkül, max részletességgel 1024x768-ban olyan 25-35 között ketyeg ^^ -
Yoz #21707 Örülnék ha nállam is ilyen jól futna a játék
-
fraps 2.6.mittommennyi.
Előtte szigorúan levettem a grafikát minimumra, és 640x480-ba állítottam a felbontást
Mindenesetre a google volt olyan "kedves", és újratömörítette, ezért ennyire fos a kép. -
Mivel vetted fel a video-t? -
Valóban.
Megnéztem a záró képet, és egy fekete merci figyel rajta :) -
Axl Rose #21703 Hát nekem mindig azt mondja a rendőrribi a rádióban hogy "black mclaren" :)
Tegnap csak 10x próbáltam meg... Bár igaz hogy 1 ütközés után restart volt. -
Ja, akkor jó, tanulhattok a mestertől :D
De nem fekete a merci, hanem kék :) -
Axl Rose #21701 Már megbocsáss, de pont erről van szó
-
Akkor mit fogtok szólni ehhez a challange-hez?
A végén már gondoltam, felveszem, és megmutatom, mikkel szívok, aztán valahogy csak sikerült megcsinálni :D -
Axl Rose #21699 Fekete autóval (asszem McLaren) kell iszonytatóan nyomatni, de valami irdatlanul, a 3. checkpoint még csak csak megvan 5 mp előnnyel, de az utolsó olyan messze van mint égen a csillag :)
És az első checkpoint megvan, a következő 2 10-30 mp között van, amit el is lehet érni, de az utolsó az szűk 1 percre. Na azt általában nem sikerül tökéletesen végigvezetni. Meg olyankor általában már rég van mögötted 3 rendőrautó és előtted 2
Arról nem is beszélve, hogy az ideális íven általában mindig jön egy kamion szemből... -
melyik is a 39.? -
Azzal én is sokat szívtam. Szét is vertem egy széket. 
Egy ütközés még belefér, de több nem. Ahogy észrevettem.
Légy ügyes!
-
SilverStone #21696 Semmi baj veled bazs1!!!Ne vedd komolyan a hozzászólásokat nem rossz indulatúak.Úgysem tudsz elszakadni a fórumtól nem de??Hát maradj
,Peace
-
mindet megcsináltam -
tiroxine #21694 Nekem is Logitech MOMO van, tökéletesen működik. Fel kell hogy ismerje! A vezérlőpult -> játékvezérlők -> Logitech momo racing usb -> tulajdonságoknál reagál a gombokra meg a pedálokra? -
Axl Rose #21693 Valaki meg tudta csinálni a 39. kihívást ?
Mert ez valami kegyetlen nehéz...
-
nyomd a challange-et, abbak minimum háromszor vagy rendőrautóval -
Cat 02 #21691 vagy going to rendőrakadémia :D vámház körút 9 :D -
Cat 02 #21690 sehogy -
hogy lehetek rendőr???? -
sandor72 #21688 Sziasztok!
Csak most tudtam megnézzni a forumot. Köszi a választ igen feltelepítettem a kormány driverét sőt a legújabbat szedtem le a gyártó oldaláról és az van fent. Lehet, hogy a kormány nincs abban a listában amit támogat ez a játék? Vagy lehet, hogy egy késöbbi patch lesz a gyógyír rá? Valahogy csak müködésre lehet bírni.
Sziasztok -
Ja, ha a zsaru neked megy, nem feltétlenül kezd el kergetni, de ha te csak meghúzol egy civilt, mindjárt nekiáll pampogni -
képzeljétek el, bekötöttem a kormányt, unatkoztam, erre mondom közlekedek egy kicsit szabályosan is. erre megyek keményen 60-nal, erre mögém jön egy rendőr. nem kezdett el kergetni, pedig 2,5-ös a heavy-m vagy mi az, szóval fekete gagyi kocsik jönnek. szóval nem kezdett el kergetni, de azért lassítottam, hogy menjen el. erre elkezd gyorsítani, azt veszem észre, hogy nekemjön. aztán megint. ezt addíg csinálta, míg ő már füstölt, és elértünk egy kereszteződéshez. de végig nem kezdett el kergetni, csak jött utánam...