Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
mivanvelem ma?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
meg 3 M3 GTR, azok is ua., meg egy kóddal a Porsche Caymann S
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
én jövõhét vasárnapot hallottam(16.a)
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
De már igazán jöhetne a demó!<#nyes>#nyes>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
effe lv6 24254
senki nem fog várni...
én ráérek vele, boxon nyomtam már, úgyhogy 1-2 napot várok vele
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Amikor megjelenik a hivatalos PC demó, több millióan fogják egyszerre LETÖLTENI! Így jól leterhelik az EA szerverét, és nem lehet azonnal letölteni... Letöltésre FlashGet-et ajánlom, vagy más letöltéssegítõ programot, hogy ha megszakadna véletlenül, ne kelljen az elejétõl kezdeni. Azért szóltam, mert az EA szervere már most le van terhelve!
De nem gond, itt legalább nem úgy van, mint a GTA-nál, hogy félév után adják ki a PC-s változatot.
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Forrás: http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site