Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TothLaci
Ez érdekes...
A PS2-es FIFA 2006-ban már benne volt/van, gondoltam, talán az EA sajátossága lett... <#nemtudom>
TothLaci
Készülni, mindjárt felszállás!😄
Pyx
alapból? tutinem

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Helló!
Azt tudni, hogy alapból benne lesznek-e a magyar nyelvû szövegek, menük, mint a FIFA 2006-ban? <#confused>
modellmaker
írjunk petíciót a EA-nek hogy ha nem jön ki jövõ héten legalább a demo nem fognunk játszani vele! <#idiota><#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

TothLaci
Én másfél óra alatt kitudok érni a reptérre, hiszen csak 60 - 70 km-re vagyok tõle😊
modellmaker
mondjuk szólok havernak neki úgyis McLaren F1 van oszt azzl teperünk majd!!<#violent><#violent><#falbav><#falbav><#falbav><#banplz><#banplz><#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
nekem is min. 45 perc kéne,hogy kiérjek a reptérre!😊

AlieN911
lehet énse:S de akkor mek az 1el késöbbivel.. 10 mint várok max😄D LoOoL

Honda - The Power of Dreams

B@dsector
Képek alapján nagyon ütni fog a game az tuti, csak bírjam kivárni a megjelenést. <#vigyor3> <#beka3>
modellmaker
hm. kár hogy addigra nem érek fel. majd ott találkozunk :SD:SASDA😄

AlieN911
uhhhhhh akkor taposom a pályán a WRX emnek😊) nah indulok..

DJ Skyline
már elintéztem,elsõosztály' mindenkinek, topless sztyuárdeszekkel!:SDASD<#idiota>

AlieN911
Yes Okey Mester😊) vedd meg a jegyeket .. utolag fizetem.. ne huzzuk az idöt ilyenekkel😄DD

DJ Skyline
ok ferihegyen találkozó 22:00kor és a 22:05-s géppel indulunk!😄
reggel már ott vagyunk...vagyis náluk épp este ha minden igaz

TothLaci
Nincs demo?
NFS Rajongók! Irány Kanada! 😄
AlieN911
VAZEEEEEEEEG... EZT DIREKT RAKTAD BEEE???? WÁÁÁ

DEMOT DEMOT DEMOT

SÖT FFFFF-UUUUU-LLLLL-TTTTT<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

modellmaker
szívembõl szóltál broth' 😄DDD

TothLaci
Bárcsak visszakerülnének az animációk, mimt az Underground 1-ben.
k8bal
sztem õ brutálisabb!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

TothLaci
Inkább a teljest 😄
DJ Skyline
ez így brutál,de még jobb lenne,ha nem lenne rajta a matrica!😊

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

DJ Skyline
demót már az isten b~·^%/ meg

Sland

Sland

Sland

Sland

Sland

Sland

Zacsy
én S2000-el vittem az egyet és nem volt párja, igaz a 350z és a rx8 se rosz

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

TothLaci
Ha addig nem megy tönkre, akkor biztos nem lesz 😊
bertino
dual Xeon 2.4 Ghz

"menni fog ?" <#nezze>

no comment <#idiota><#vigyor>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

FOXX supreme
a VGA-val nem lesz baj??

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

TothLaci
Biztos...
Ha az én Celeronom viszi a mai játékokat, akkor nem lehet vele probléma.
Egyedül egy komolyabb bajom van a procimmal, csak 50%-ig lehet kihasználni, és ha azt elértem, legyen zeneszerkesztõ, vagy játék, akadozik. Nem gond, félév múlva úgyis váltás következik.
Pyx
menni fog

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

TothLaci
Bekerülhet... De akkor az elsõk közé 😄
FOXX supreme
Szerintetek menni fog a game, az én vasammal...? jó lenne, erre várok mióta de lehet hogy hiába? véleményeket kérek..köszi!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

MikX
De nagyonrtemélem, hogy a Skyline "átkerül", vagy elmegyek EA-hoz, és befraggelem mindet! <#mf1><#mf1><#violent><#nezze>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
ha belegondolsz ez is EA, azok csak a biztosra mennek, hogy néháûny embernek nem tetszik, szarnak rá, a többség veszi mint a cukrot, és ez az üzletpolitika!
Egyszerûen nem érné meg, ha minden játékhoz külön fejlesztenének ki engine-t...

Jah, és egy észrevtel, ami most tûnt fel a boxon, hogy az irányítás komolyabb lett egy kicsit, a porsche nagyon tolja a farát, ha kanyarban kiteszed nagyon, nehezen lehet visszahozni, vagy egyáltalán, és kipördülsz, nekem ez jobban bejön, bár nem azt mondom, hogy egy GTR az irányítás, de láthatóan javult az biztos...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

TothLaci
"és pont ugyanazok az autók átkerültek az Underground 2-bõl"
Bocsánat, nem az összes 😊
bertino
jessssz, törés, remélem is, hogy lesz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

TothLaci
Az igaz, hogy a grafika nem változott sokat, és pont ugyanazok az autók átkerültek az Underground 2-bõl, de rengeteg újítást tartalmaz a játék. Pl. új fajta kinézet, rengeteg új matrica, nappali versenyek, újabb közlekedõ jármûvek, TÖRÉS, és még sorolhatnám tovább...
TothLaci
Nincs igazad.
Casseus
Ez az UG2, csak uj autók, új map meg zsaruk! Graph Engine ugyanaz! Elakpta za NFS a SIMS szindrómát! 1 játék 10* elvadva! Bár a sims-be legalább érdekes ujitások voltak!

ha te azt tudnád...^^

DEXTER92
De legalább jobb gépek lesznek benne....lehet...

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Sanyix
A térkép sztem akkora mint az nfsu2-ben, és majdnem az egész város...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)