Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erõs

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

ffxi
Akó mondjátok meg, hogy milyen vas kell ehhez a gémhez? THX

Fákjúal!

A demoval játszottam nem a teljessel. Jóis lenne ha teljes lenne mert akkor egésznap elötte ülnék.

Az sztm. csak pc-re vonatkozik

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

ffxi
Nem értem a FAQ-ba az van, hogy még nem jelent meg. Erre Bejelented, hogy gémeltél vele!

Fákjúal!

Én is!!!!
Xboxon játszottam vele 1-szer deaz akkorsem PC!!

Látom sokan vannak

Nem vagy egyedül😄

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

PxE
DEMOT AKAROK!!!

ATI POWER!!!!!!!!!

PxE
én is

ATI POWER!!!!!!!!!

UnknownAsshole
meg én !
ffxi
És én!!

Fákjúal!

Evogordon
én 😊

Hello!!
Valaki van itt?

Zacsy
egyetértek

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

FOXX supreme
én már néztem, nagyon jó lett.....

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

" Megújult NFS: Most Wanted honlap!
<2005-10-07 @ 10:38 - ZeroCool> (kommentek: 5)
Már csak néhány hét, és kézhez kapjuk a legújabb Need for Speedet, a Most Wantedot. Lássuk csak miért lesz ez jó: ok, nyomhatjuk megint egy jó ideig, új fícsörök és végre megint zsaruk. Aztán szerintem két héttel megjelenése után elkezdünk találgatni, hogy most mi következik. Szerintem Need for Speed: Underground 3 😊 Tippeket kommentbe kérném tisztelettel! Ja tényleg, és megújult a game hivatalos oldala. Rengeteg infó, képek, autólista, és még sorolhatnám. Erre tessék." http://www.gamestar.hu/

itt
MikX
Háát, nemtom, valahogy ez inkább reálisabb, mintha kézi kamerával vették volna fel

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Már rákerestem, az a teljeshez van, és ingyen tuningot ad!
Ez van a demóhoz:

Unlock the Porche Cayman S in the Need for Speed Most Wanted Xbox demo disc.
Enter the following code at the start screen (before pressing anything else) to unlock the Porsche Cayman S vehicle:
Press L, R, R, R, Right, Left, Right, Down

Ez mûxik!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
nekem se fogadja el..
bertino
amit én is nyomtam a 350Zvel <#nevetes1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szerintem demo okober 25-26 odika fele lessz pc re akkor voltd kb tavaly NFS U2 höz

ALien

FOXX supreme
Lejjeb egy kicsit ha visszaolvasol, valaki úgy írta be a játék nevét a dc-n , mert úgy kellene írni hogy Need for speed, az meg úgy írta be hogy Need four speed...
erre mondtam hogy ilyen hülye, tudatlan, fogalmatlan embereknek maximum Karácsonykor engedném hogy géphez jussanak egy fél órára...röhej

bodesz
ezaz izé offolás kicsit? 😄
#2265 végre hallunk fórumon tapasztalatot 😛 hiába mondtál jókat mi 5ször jobbra várunk ezek után 😛

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

TothLaci
Nekem inkább a HP2-es bûntetés tetszett.
MikX
Haveromnál lejött végre a boxos demo!

Naon állat lesz az már biztos!
Nekem legjobban az tetszett amikor elkaptak a buzie zsaruk, akkor mutat egy videót, amben megbilincselik a csókát, beteszik a rendõrautóba, és ki van kockázva az arca! Naon ottvan!
Jahh, a pályák amin menni lehet, azok ua mint amik a videókba vannak, pl a gyorsulás, amikor a faszállító alatt mész el, stb.
Végignyomtam a 3 módot, ott adott egy kódot, amivel megnyílik vmi, de nem akarja elfogadni??! Nemtommivan vele...

TothLaci
😊
modellmaker
offtopic ezerrel de kínunkban nem tudunk mit csinálni. 😄DDD

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

bodesz
milyen four??? kell négy gyorsaság???kell 4 gyorsasági fokozat vagy mih? 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

SLICK
azzal nem vagy egyedül :c

FOXX supreme
need four speed??????????? én ilyeneknek nem hagynám hogy gépközelbe lehessennek...<#ejnye1>

Zacsy
nekem meg pin@ hiányom😄

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

fireball
jah..four..ekkora csöves buzit..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Evogordon
Szánalmas azt hiszi átveri az emberek közbe meg még a nevét se tudja leírni 😄

PxE
Jöne már ki a demo!!!!!!!!!!!!DEMO HIÁNYOM VAN!!!<#falbav>

ATI POWER!!!!!!!!!

MikX
A Need FOUR Speed a legjobb <#mf1><#mf1><#eljen><#eljen>

bertino
reménykedni csak lehet... és mivel mostanság lett +fav a topic nem olvastam vissza mid a 2000 hsz-t gyökér, irtak vmit demoról én meg feltettem a mesteri kérdést

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Evogordon
Utána néztem hogy fent van e dc-n a need for speed most wanted ez lett az eredménye. Szánalmas aki becsapja a népet

FOXX supreme
Az jó lenne ha akkor jönne, az már nem sok idõ, dehát úgyse úgy lesz...úgyhogy inkább nem élem bele magam.

MikX
Hány ilyen majd jövõhhétenet olvastam eddíg...

fireball
jövõhét vasárnap elvileg..az már minnyá ittvan..akkor tuti fölpörög a topic..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

TothLaci
ÁÁá.. November eleje.
Ne azt olvasd, ami a Playware.hu-n kint van 😊
FOXX supreme
Tényleg megált, mondom mire hazaérek lesz vagy minimum 50 elovasatlan, de csak 9 volt...majd beindul, még csak most fog majd jönni a demo-is...remélem!

alberto 15
mi a hivatalos megjelenési ip?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

LOL

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

CSOCSO
"Easyrider öcsém, easyrider!"
UnknownAsshole
<#rinya>
DJ Skyline
<#shakehead>