Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
<#nevetes2>#nevetes2><#vigyor5>#vigyor5>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ACER Aspire 5738ZG
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
most még nincs majd lesz
már mindenki tudja hogy ua az engine lesz mint UG2-nek!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Valamelyik hozzászólásban olvastam hogy mostmár törhetõ autók lesznek a gammában. Tényleg a szélvédõn kívül is összetörik vmi a kocsin, vagy csak kacsa? <#vigyor4>#vigyor4>
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
ACER Aspire 5738ZG
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ACER Aspire 5738ZG
Ha csak egy kicsit is képben lennél, tudnád hogy teljesen új grafikus engine-je lesz a játéknak... de amugy sem a grafika a legfõbb szempont(bár az UG2 graf-jával se volt gond)... sokkal inkább a játékélmény!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
ATI POWER!!!!!!!!!
ACER Aspire 5738ZG
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
én is repülök mingyárt!
jön aztán vki és töröl mindent...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ACER Aspire 5738ZG
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ja, és az MW hivatalos oldalán is választható a magyar nyelv, hát, akkor már csak belefér, nem? 😄