Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
hát szerintem pont azért kéne Ferrarit belevágni a Punto helyett mert Punto-t lesz esélyed vezetni életedben de egy Enzo-t max akkor ha van 3 millió dollárod (ugyanis ferrari nem gyártja a gyûjtõk meg ennyiért hajlandóak eladni ha eladják..)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Zacsy
mindenki ki van akadva a skyline-al közben a lambor. sokkal atomabb kocsi magába natúran veri a skyline-t

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

Bandi 18
ok az rendben is volt csak mondjuk hülyeség tuningolni egy Ferrarit nem gondolod? jah és utálom a Skyline-t RX 8 rulez

vki
Ja. Mellesleg az U elõtt is tele volt fasza sportkocsikkal.

ACER Aspire 5738ZG

Zacsy
kell a lamborghini mert már a fasz kivan a skyline-osokkal mindenki azzal nyomja

bertino

<#nevetes2><#vigyor5>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandi 18
szerintem meg nem kéne ilyen álom kocsikat bele tenni mint pl Lambo hanem hétköznapikat bár ezekkel sincs semmi bajom csak mondjuk a fiat elérhetõbb nem????

bertino
hát ja, vhogy sztem is inkább...

vki
He. Jó vicc. NÉzd meg a platformokat az angolon. Mndenen lesz. Még mobiltelefonon is.

ACER Aspire 5738ZG

bertino
linket

isten fasza, most néztem a nfs honlapját magyar verzioba és nem lesz kaphato pc-n

FOXX supreme
Nem azért hogy utálom a Fiatot, de ide nem való...szerintem!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Kit--Kat
Én 1 szerény Modenaval is megelégednék, de vitathatatlanul ehhez a játékhoz az F430 passzolna.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

FOXX supreme
Én is úgy tudom hogy ugyanaz a grafikus motorja mint az UG2-nek... A másik hogy ferrarit nyugodtan berakhatnának pl. a punto helyett...egy f430-ast nagyon meglehetne építeni!!!

bertino
Eayrider ecsém... <#nyes>

Zacsy
már az szánalmas hogy álandóan jösztök ezzel a demó szöveggel
most még nincs majd lesz

k8bal
ecsém te hülye vagy!
már mindenki tudja hogy ua az engine lesz mint UG2-nek!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Bucser
szerintem max lehúzhatod a glazúrt meg amit te aplikáltál rá de többet nem hinném...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bazza
Hi all!
Valamelyik hozzászólásban olvastam hogy mostmár törhetõ autók lesznek a gammában. Tényleg a szélvédõn kívül is összetörik vmi a kocsin, vagy csak kacsa? <#vigyor4>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

vki
Ráadásul 2 Lambo is lesz benne. Murciélago és Gallardo. Csak nehogy úgy legyen, mint a MidnightClub3, mert abban sincs Ferrari. Bezzeg Lambo-ból kettõ is.

ACER Aspire 5738ZG

bertino
Maranello <#eljen><#eljen><#eljen>

Kit--Kat
Ámen! Csak azért mert most nézegettem és láttam 1 Lambot tunigolva, és a Lambobol kevesebbet gyártanak jóval, szóval ennyi erõvel a Ferrarinak is ott a helye. Amióta nincs sima NFS nem is csináltak mostanában oylan utcai játékot amiben Ferrari lenne😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

vki
Azt csak reméljük egyenlõre (legalábbis én). Egy jó kis Ferrari F430-t, Enzo-t, vagy Maranello-t elbírnék viselni.

ACER Aspire 5738ZG

NuCLEARScoRp
Az újregeket lelövik ugye? <#idiota><#ejnye1><#gun><#violent>
Ha csak egy kicsit is képben lennél, tudnád hogy teljesen új grafikus engine-je lesz a játéknak... de amugy sem a grafika a legfõbb szempont(bár az UG2 graf-jával se volt gond)... sokkal inkább a játékélmény!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Kit--Kat
Ferrari lesz-e benne?

PxE
A fekete mustang zoralul nez ki!!!!<#vigyor2>FESZÜLÖS VERDA<#hawaii>

ATI POWER!!!!!!!!!

FOXX supreme
ne múltba mennyetek!!! inkább adják már azt a kib***ott demot!!!

Bucser
Akkor inkább toljátok az 1-el az sokkal jobb mint a 2😊

DJ Skyline
az nálam is megy!😊

TothLaci
Need For Speed III kitûnõen megy az XP-n és még Vistán is 😊
DJ Skyline
az nálam nem indul el!😄 nem tudom feltenni,se az elsõ részt!😄SAD NFS IV High Stakes meg azt írja ki,hogy nem win32 vagy milyen alkalmazás,így az sem fut...Win98-on menne mind...

vki
Ja. A háromban már csak Slideshow volt. A suliban a slágergame az NFS2. Az még fut a gépeken.

ACER Aspire 5738ZG

Pyx
hát nemsokkal 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

DJ Skyline
meg videnyó! legalábbis a kettõig...a háromban már kimaradt asszem!😊

DJ Skyline
jobb mintha azzal offolnánk,hogy megjelent a demó,vagy én már a fullal nyomom,csak most pont a megjelenésig nem lesz netem és nem tudok most képeket feltenni stílusú kommenteket kéne olvasni!<#idiota>

modellmaker
aham. nem tom nem emlékszek rá. az vol az arész amivel már játszottam 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Sland
micsoda off

én is repülök mingyárt!
jön aztán vki és töröl mindent...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

vki
Kocsibemutató. Kis szöveg, tulajdonságok, képek. Mindig szerettem azokat. A HP2-ben is volt?

ACER Aspire 5738ZG

modellmaker
az mi volt?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Reménykedem... 😊
FOXX supreme
jó lenne....

Ha emlékeim nem csalnak, a Showcase már az NFS II óta mindegyikben benne van, csak az Undergroundokból maradt ki.
TothLaci
Lehet...
Ezt az EA Hungary csapatának köszönhetjük.
vki
Meg az U2-ben is volt AutoMotor magazin. Onnan már csak egy lépés.

ACER Aspire 5738ZG

FOXX supreme
nem...csak rakattam a gépre nitrot...<#idiota><#nevetes1>

Pedig magyar csapat(ok)/bajnokság(ok), ha jól emlékszem nincsenek is benne, de ahhoz képest a kommentátor kivételével minden magyar.
Ja, és az MW hivatalos oldalán is választható a magyar nyelv, hát, akkor már csak belefér, nem? 😄
FOXX supreme
Na mostmár a laptop-ról írok...<#idiota><#nevetes1><#nevetes1>

DJ Skyline
az milyen sebesség már??😄D ûrsiklód van?😄

vki
Észrevettétek? Lesz benne olyan, hogy Showcase.

ACER Aspire 5738ZG

FOXX supreme
Én a magánrepülõgépemmel megyek, 25 perc és ott is vagyok, pont most adták meg a felszálási engedélyt a saját kifutópályámon, a saját irányítótornyomból... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>