Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
looool😄 ez mekkora vicc mar?😄 azert irrealisztikus valami mert nincs manid ferrarira?😄 LOAL!!!
en hot leszarom a hetkoznapi kocsikat... tokom se akar menni celicaval meg bmw vel.. slr.. ferrari.. sallen s7 bugatti..stb.. ezek kellenek!!!
bertino
minden nagy dolognál így van bazze <#idiota> Winfossal is

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bazza
Azt véletlenül nem tudjátok, hogy pl. lehet-e zsaruként tevékenykedni, mint pl a 3-ban, meg a 4-ben?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Egyáltalán nem biztos. GTA:SA-t is már 1-2 héttel a megjelenés elõtt anyázták, hogy miért nincs már kint, hisz mekkora gamma. SÕÕT! A magyar boltokban hamarabb volt, mint a neten. Szóval itt még minden lehet... <#ravasz1>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

NuCLEARScoRp
egyébként a F.A.Q hibás, a hivatalos megjelenés nov 16... javítsátok!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Sland
tuti. az ug2 vel is ez volt

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SASboy
honnan tudod ilyen biztosan?

nice legs. what time to open?

Evogordon
Kéne egy olyan háttérkép amin van egy visszaszámláló ami az amerikai megjelenést számolja, de különben még elõtte kint lesz warezon mint hogy kiadják amerikába 1-2 nappal.

FOXX supreme
Én meg azt a napot várom amikor elsõnek indítom el a Need For Speed Most Wanted-ot.És minden jó, nem hibás, minden úgy van, ahogy lennie kell.<#nevetes1>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Kaplan
Fiúk! Sztem ne mnejünk bele a warez témába mert aztán még bezárják a topikot!
Amúgy visszatérve a gémre! 😊
Gone in 60 second érzés eléggé ott van! 😊
Legalább is a Mustangnál mindenképp!
Az eddigi NFS-sek számomra mind teljesértékû csodák. Kivéve az NFSU-kat 😊
A demo-t én is várom , bár (kövezzetek meg ha akartok) asszem PS2-re fogom beszerezni 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bertino
bizony szép lenne mert lehet kitekernék a nyakadat

Darukezelő
én meg azt a napot várom amikor magyarországon reális áron fogják árulni a PC gameket,hogy egy átlag keresetû ember is probléma nélkül megtudja venni!😊

k8bal
nah jó mindenkinek meg van a saját véleménye kész ennyi!
sztem ezt most haggyuk abba!
/on

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

fireball
de lol vagy...
wanadoo 1 nagy szar..én torrentrõl hamarabb ingyen leszedem....😛

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

NuCLEARScoRp
Én meg azt a napot várom amikor az összes SMS Web üzemeltetõt börtönbe csukják...
de szép is lenne...<#eplus2><#vigyor1>

Na de a témánál maradva tényleg jó lenne, ha a okt 19-re ígért demo pontosan kijönne(mert akkor már csak 10 nap)😊)<#eljen>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

MikX
Addíg még aludhatsz egy hosszú téliálmot!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

mivan nem irtok??????
de várom már azta napot hogy felkelek rámegyek a www.wanadoo.atw.hu-ra és megklátom hogy nfs most wanted letöltés😄

FOXX supreme
Esküszöm vannak emberek, akikenk fizikai fájdalom olvasni....mer csak két sort kellene. ott van a FAQ

FOXX supreme
Dehogy is...egy normási érték legyen meg, kész semmi több nem kell, egy valósághû reális dinamikusság, meg a törés de hát az....

bertino
lllllllllllllllúúúúúúúúúúúúúzzzzzzzzzeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bucser
NEm tudom ugyebár a game nem egy szimuláció lesz akkor én nem a puntóval akarok szüttyögni hanem egy Ferrarival akarok döngetni... Ha már arcade akkor ki is akarom hazsnálni, hogy az... (ugyanígy nem tudom megérteni azokat akik Golfot tolnak az NFSU-ban)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bandi 18
nah én is ezen a véleményen vok.

Casseus
Visszatérve a fiat vs ferrari harcára....számomra sokkal nagyobb élményt jelent ha hétköznapi autókkal megyek, mert sokkal valóságosabb! Számomra a lövöldözõs játékokba se jön be az ilyen doom3 futurisztikus lénnyekkel teli szarság! A valós dolgokat szeretem! Amúgy kifogásom nincs a ferrarik meg lambok ellen mert azis kell hamár unalmas a punto!

ha te azt tudnád...^^

Bandi 18
HAHÓ!!!! VAK VAGY???? NEEEEEEEEEEEEEEEEM OTT A FAQ OLVASD EL!!!!

hali le lehet valahonnan tölteni az egész most wantedot?
Bandi 18
nah ja elég szar volt az a game de ezt én viccesnek tartottam benne nekem is viperem volt és a dragben nehezen verhetõ

UnknownAsshole
4. Joe Vega 'JV' - Dodge Viper SRT-10

Remélem ez nem JUICED tipusu lessze mert ott a VIPER kb. 1-2 mp alatt eléri a 400km\h-t !<#ejnye1>
bertino
engem ugyis csak a Mustang, EVOVlll és BMW fog érdekelni, szerintem...

bertino
<#taps>

Bandi 18
Íme a Blacklist. Ezeken kell átverekednünk magunkat, kicsit U1-es hangulat nem????

1. Razor - BMW M3 GTR
2. Butt - SLR McLaren
3. Roonie - Aston Martin DB9
4. Joe Vega 'JV' - Dodge Viper SRT-10
5. Webster - Corvette C6
6. Ming - Lamborghini Gallardo
7. Kamikaze - CLK 500
8. Jewels - Ford Mustang GT
9. 'Earl' - Lancer Evolution VIII
10. Karl Smit 'Baron' - Cayman S
11. Big Lou - Mitsubishi Eclipse
12. Isabel Diaz 'Izzy' - RX-8
13. 'Vic' - Toyota Supra
14. 'Taz' - IS 300
15. Sonny - VW Golf GTI

Bandi 18
1-2 kép bocs ha már volt valamelyik

Bandi 18

Bandi 18

Bandi 18

Bandi 18
hááát hogyneeee

le lehet ötólteni valahonnan az egész most wantedot?
bertino
jah 😄DDDDDd<#nyes><#nyes>

DJ Skyline
mondjuk nem árt a játék alatt lecserélni valami kifakult,1000 éves õskövületre...ne a multimédiás,napelemes,kábelnélküli,ilyen-olyan bill. menjen tönkre!😄

Bandi 18
kb ez volt az srs-ben Evo VIII 3 mp alatt elérte a végsebességét

Bandi 18
mire gondolsz 1.2 alatt 200-on????

bertino
"Mielõtt belevágunk a net sikátoraiban fellelhetõ demoba, kössünk biztosítást a kontrollerre."

írjuk át a PCre vonatkozóan: "billentyûzetre" <#eljen>

<#vigyor3><#idiota><#hehe><#eplus2>

(errõl a linkrõl idéztem egy cikkbõl) http://egeszsegpart.hu/fmp/nfs/

Bandi 18
"mind 1" hogy milyen kocsi is lesz benne lényeg hogy az ésszerû határokat betartsák bár ez nem jellemzõ az U2-re de reménykedjünk

FOXX supreme
Mondjuk teljesen nem igazán reális, egy full tuning skyline se aksztja ki a való életbe a 400-at, de 330-környéke még reális vagy egy kicsivel több...400-már nincs meg, a másik hogy hol tudod kihasználni? A kanyargós, utcán ahol kocsik és zsaruk járkálnak? nincs szükség rá, inkább az a lényeg hogy jó gyorsuljon, és dinamikus, rugalmas legyen...

FOXX supreme
Nem tudsz olvasni, vagy vak vagy?nem láttál még róla képeket, vagy még egy videót se néztél végig??? errõl szól az egész topic! de adok egy linket, nézd át: http://egeszsegpart.hu/fmp/nfs/

DJ Skyline
Skyline-t meg a hasonló kaliberû autókat probléma nélkül kielehetett akasztani 400-ra full tuning mellett...McLaren F1 lenne a játékban ami alapból viszi a 380-at,meg még beleteszel egy NFS U2 féle tuningot,akkor mi lenne, lehetne menni 600-al?::ASDSD

most amugy akkor lehet benne tuningolni?

k8bal
lol!

Az kéne hogy ferrari is meg punto is! 😄

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

FOXX supreme
jó úgy ahogy van csak jöjjön már! ! !

Bandi 18
hát épp ezért nem kéne tuningolni miez bazz rakéta LOL

vki
RX8 4EVER, de akkor is miért ne lehetne a Ferrarit tuningolni? Csak az NFSU-k realistikájából írélva menne vagy 500-zal.

ACER Aspire 5738ZG