Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A halál csupán a kezdet...
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
de psszt hátha beveszi a sok marha ;D
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
kérem kapcsojja ki :o
miniték -.-
feltettem a NFSU2-t, nosztalgia rulez... 😊
Danman!
Best of:
Skyline
További kedvencek:
Miata, RX 8, Mustang, Lancer, stb...
majdnem mind, kivéve a terepautók, meg a nagyonszar kocsik, pl a Golf, meg a Laxus meg társaik
#3146😛PPPPPPPP "nembaj Sky majd törölgethet"
hiába vicc,meg minden...
jön még kutyára teherautó
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
még mindíg jobb helyzetben vagyunk mint a STALKER fanok...<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
Ok,itt van egy kis "tidbit"(???)Még nincs hivatalos megjelenés kitûzve, egy csomó függõ tényezõ miatt,amit...go into = bemegy...at this time...pillanatnyilag...a végét nem tudtam összerakni
De itt van néhány magas szintû cucc,amin tudtok...speculate = elmélkedni,töprengeni
-Rocportnak egy teljesen másik részét fogjátok látni
-Más versenymódok,mint a konzolos verzióban.(Valójában,ha megvan nektek a konzolos verzió,mindenbizonnyal szeretnétek majd ezzel is játszani)
-Feketelista....Láthattok néhány ellenfelet
-Látni fogtok pár autót,nem hinném,hogy most elmondhatnám még. Az az igazság nem emlékszem rá teljesen.
-Tech Specs amik még TDB(???),de Fishy kommentje elég jó tájékoztatás ként
Ez mind amit mondani tudok most,és valószínûleg majd több mindent tudok mondani. Kérlek jegyezzétek meg...innentõl megint nem tiszta a kép
Írok,ha valami válltozás történik
A lényege ennyi...
Aki tud az plíz javítson ki ha valahol tévedtem a fordításban,thx!😊
Valaki közületek tud angolul? de ugy istenigazából??
Ezt a hivatalos Most Wanted forumon találtam mai dátummal.
Valami EA-s gyerek irta:
Re: Official - The PC Demo
posted by EAcomSmoothie, Oct 18, 2005 9:10am PST
#56 of 58
Okay, here's a little tidbit. Still no final date yet, as there are a couple depending factors that I can't go into at this time.
But here's some real high-level stuff to let you speculate.
- You'll see a different part of the city of Rockport.
- Different race modes than the console version. (In fact, if you have the console version, you'll definitely want to play this one too.)
- Blacklist teaser - you'll get to see some of the opponents.
- You'll see a couple cars I don't think have been shown yet. But in truth, I don't remember for sure.
- Tech Specs still TBD, but Fishy's post was a good one that can be used for reference.
That's all I can say for now and probably much more than I should have. Please keep in mind that while I tried to be vague, there are some things still being confirmed. I'll keep you posted if anything changes.
Keep the party goin'.
~ Smoothie
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
csak az M3
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Ezek fent voltak sztm az érdekesek, de itt elérhetõ a 16 kép az adásból (csak kár, hogy ilyen kicsik)...,
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
But tomorrow it should be more interesting because on Wednesday 22:00-00:00 (GMT+1) they show NFS Most Wanted on the PC. If you can receive it, you should definately watch it, (although it's in german), otherwise use the webstream:
Csakhogy addig töltsük az idõt...Kinek mi volt a kedvenc verdája?
Én sem, tom minek szétcseszni a topikot hogy jajj most ennyi idõt adok arra hogy kijöjjön a DEMo mert már unom hogy nem jött ki meg stb...
Ha lenne egy apró vmi a fejetekben akkor nem minden második komment az lenne hogy DEMO így DEMO úgy... ez kiakasztó tud lenni
Nemmindegy ha megjelenik akkor úgyis mindenki arról fog beszélni....
most senki elõtt sem akarok felvágni, hogy itt nem spammelek, de ez a folyamatos DEMO-zás idegesítõ tud lenni...
És sztem ellehet gondolkodni ezen... Pyx nemvéletlenül ment el... monnyuk ezt én csak feltételezem hogy a spemmelés miatt ment el, szal nem kell egybõl ugatni!