Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fireball
<#banplz><#banplz>

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

DJ Bee18
nem vagyok egy alfa fan, de ez kurva jó

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Ez már nov. közepéig így lesz, mert a demo után fél nappal már jönnek a lopott verziók, köcsög EA miért ilyen szarral várat, meg nem bírom ki stb. stb. 😄DD

DJ Bee18
inkább már a 159, vagy a GT 😊)))

M@TriX
birom az ilyen vicces gyerekeket

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

van demo??????????

M@TriX
itt ehhez elég ügyes emberek vannak, ne aggódj lesz ez még több is.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

geri15
van már demo? <#banplz>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Fenrir
hogyan lehet 3200+ hsz-t spammelni egy meg nem jelent játékról? mindenki csak a hsz számát növeli itt a "mikor jelenik meg a demo?" kérdéseivel?

A halál csupán a kezdet...

Mikor lesz demo? (<#mf2><#beka2><#wave><#nevetes1><#nevetes1><#vigyor2> HEHEHEHE)

CSOCSO
kedvenc: supra
ami kedvenc lesz: lambo es slr😄
burkusdió

burkusdió
énizs a m3asra pályázom 😊
de nálam egyértelmûen a race... 😛

geri15
najohh hát ez nem gumiszoba kérem, tûrtõzztesse magát de izibe!!4 :@

geri15
aljazs ADSD😄::ADADS😄

de psszt hátha beveszi a sok marha ;D

DJ Skyline
még jó hogy kiírja a bal alsósarokban a linkt!😄P:😄ASDSA

FOXX supreme
supra, acura rsx, s2000, Audi TT. ebben a részben M3<#worship><#worship>azthogymég a race vagy a street változat még nem dõlt el...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

geri15
kikapcsoltam íz 😄

egyébként meg 😄DDD

Danman
Nekem favoritom a Mustang meg a Skyline...de azé ott van az Evo VIII is....azt az egyet sajnálom h nem raknak bele Alfa ROmeot....pedig sztem jó kocsi...mé nem rakják be sztetek?és egy ien FIAT Puntot meg beraknak...most sztetk meik inkább..Egy Fiat Punto vagy egy Alfa 156?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

DJ Skyline
geri15
nincsitten semmiféle félreértés ;D
kérem kapcsojja ki :o

miniték -.-

Bandi 18
ne is jöjjön ki mert zh-nom kell

burkusdió
fogjunk össze, hackeljük meg a szerverüket, tõccsük le a cuccot és csijájjunk belõle mi magunknak demót ! 😄DDDD

feltettem a NFSU2-t, nosztalgia rulez... 😊

Danman!
Best of:
Skyline
További kedvencek:
Miata, RX 8, Mustang, Lancer, stb...
majdnem mind, kivéve a terepautók, meg a nagyonszar kocsik, pl a Golf, meg a Laxus meg társaik

DJ Skyline
na ezt nem bántásból mondtam,félreértés ne essék!😊

DJ Skyline
ólrájt,thx!<#eljen>

geri15
értemén :o)

DJ Skyline
sorry de ezentúl törlöm az ilyen jellegû kommenteket csike!😛PPPP
#3146😛PPPPPPPP "nembaj Sky majd törölgethet"
hiába vicc,meg minden...

geri15
aljas :@@ törölgeti itten a dolgokat!44
jön még kutyára teherautó

DJ Skyline
végülis szavunk nem lehet,mert tartják az eddigi megjelenést...asszem nem mondtak eddig semmilyen csúszást...szóval inkább örüljünk,hogy 1 hónap múlva full,és nem tolják el 1 évre mint a STALKERT...na mind1

Danman
Igaz igaz...de akkoris nyomatják az ien nyálcsorgató vidiókat meg képeket és akkor bírjuk ki????😄😄Hát mit képzelnek ezek?😄😄😊<#vigyor4><#vigyor3><#nevetes1><#nevetes2>

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

DJ Skyline
elég nyers fordítás tudom,de most így sikeredett!😄

DJ Skyline
2 hét...kibírható szvsz!😊)
még mindíg jobb helyzetben vagyunk mint a STALKER fanok...<#ijedt><#ijedt>

DJ Skyline
amit értek belõle:

Ok,itt van egy kis "tidbit"(???)Még nincs hivatalos megjelenés kitûzve, egy csomó függõ tényezõ miatt,amit...go into = bemegy...at this time...pillanatnyilag...a végét nem tudtam összerakni

De itt van néhány magas szintû cucc,amin tudtok...speculate = elmélkedni,töprengeni

-Rocportnak egy teljesen másik részét fogjátok látni
-Más versenymódok,mint a konzolos verzióban.(Valójában,ha megvan nektek a konzolos verzió,mindenbizonnyal szeretnétek majd ezzel is játszani)
-Feketelista....Láthattok néhány ellenfelet
-Látni fogtok pár autót,nem hinném,hogy most elmondhatnám még. Az az igazság nem emlékszem rá teljesen.
-Tech Specs amik még TDB(???),de Fishy kommentje elég jó tájékoztatás ként

Ez mind amit mondani tudok most,és valószínûleg majd több mindent tudok mondani. Kérlek jegyezzétek meg...innentõl megint nem tiszta a kép
Írok,ha valami válltozás történik

A lényege ennyi...

Aki tud az plíz javítson ki ha valahol tévedtem a fordításban,thx!😊

Danman
elvileg volt aki aszonta h holnap kéne kijönnie a demonak de ha az EA tartja magát a hagyományokhoz akkor okt. végén jön ki😞<#szomoru1><#csodalk>

aha, kössz szépen
burkusdió
ööö
az lenne a kérdésem,hogy tuggya valaki mikor lesz demo? <#banplz>

burkusdió
tömören és velõsen azt jelenti,hogy még nincs végleges idõpontja a demónak!

Hali!

Valaki közületek tud angolul? de ugy istenigazából??
Ezt a hivatalos Most Wanted forumon találtam mai dátummal.
Valami EA-s gyerek irta:

Re: Official - The PC Demo
posted by EAcomSmoothie, Oct 18, 2005 9:10am PST
#56 of 58

Okay, here's a little tidbit. Still no final date yet, as there are a couple depending factors that I can't go into at this time.

But here's some real high-level stuff to let you speculate.

- You'll see a different part of the city of Rockport.
- Different race modes than the console version. (In fact, if you have the console version, you'll definitely want to play this one too.)
- Blacklist teaser - you'll get to see some of the opponents.
- You'll see a couple cars I don't think have been shown yet. But in truth, I don't remember for sure.
- Tech Specs still TBD, but Fishy's post was a good one that can be used for reference.

That's all I can say for now and probably much more than I should have. Please keep in mind that while I tried to be vague, there are some things still being confirmed. I'll keep you posted if anything changes.
Keep the party goin'.
~ Smoothie

DJ Skyline

geri15
demo mikor lesz??!!4 :::ooooo:C:|||w

k8bal
bazz bocs félre néztem! 😄:😄

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
hát tom hogy jó indulatú akartál lenni és köszi is mindenki nevébe de ezek semmi nem láccik!
csak az M3

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

HELPer
Ezek a képek arról a bizonyos LIVE adásból származik, amirõl lecsúsztam...

Ezek fent voltak sztm az érdekesek, de itt elérhetõ a 16 kép az adásból (csak kár, hogy ilyen kicsik)...,

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

HELPer
Hát én pont lemaradtam ról...

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Bandi 18
Toyota Corolla, Supra, Celica, Mazda RX-8, Nissan 350Z

Bandi 18
As we reported recently the Xbox-Version of Need for Speed Most Wanted has been shown at the german tv show Giga Games.
But tomorrow it should be more interesting because on Wednesday 22:00-00:00 (GMT+1) they show NFS Most Wanted on the PC. If you can receive it, you should definately watch it, (although it's in german), otherwise use the webstream:

Danman
Nem tudjátok mikor lesz DEMO?<#idiota><#taps><#zavart2><#eplus2><#vigyor2>
Csakhogy addig töltsük az idõt...Kinek mi volt a kedvenc verdája?

SLICK
Gondolom megunta a foylamatos SPAM-eléseiteket!!!!
Én sem, tom minek szétcseszni a topikot hogy jajj most ennyi idõt adok arra hogy kijöjjön a DEMo mert már unom hogy nem jött ki meg stb...

Ha lenne egy apró vmi a fejetekben akkor nem minden második komment az lenne hogy DEMO így DEMO úgy... ez kiakasztó tud lenni
Nemmindegy ha megjelenik akkor úgyis mindenki arról fog beszélni....

most senki elõtt sem akarok felvágni, hogy itt nem spammelek, de ez a folyamatos DEMO-zás idegesítõ tud lenni...

És sztem ellehet gondolkodni ezen... Pyx nemvéletlenül ment el... monnyuk ezt én csak feltételezem hogy a spemmelés miatt ment el, szal nem kell egybõl ugatni!

FOXX supreme
elment közülünk...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

mivan pyxel?