Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
full felesleges egy új FAQ semmi új nincs benne

kisték-.-

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Bandi 18
mivel TV-bõl lett felvéve

VRSDM
hát, sztem ezek a kocsis, képet,csunyak, szo szerint, olyannyira torz, mind hogy kész mióta néz ki igy kpcsi, hogy kb. a 8/10énél, ülsz, hátul, és elõtted van 5méter motorháztetõ, vagy a kép csalóka, vagy ha ennyire szar lesz, az gáz, ti nem látjátok?

u dont have to listen anybody else but me

FOXX supreme
jó az

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

fireball
eléggé..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

XenonIceX
Nincs! Nem t u d j u k m ik or lesz!<#vigyor3>

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

XenonIceX
nem a font ilyen szar hogy egybeolvadnak a betûk ezért an külön de amúgy nagyon feltübõ?

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

fireball
jó lett...de mér van vmeik szó betûje külön,vagy szótagolva??
ez hagsújozás akar lenni??😊

XenonIceX

fireball
ferrari az jó lenne.....nyomatni az enzoval....

Kit--Kat
<#smile><#vigyor3>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
tudjuk a Ferrari!😛PP

M@TriX
nyami fincsi gépek lesznek

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

geri15
szép volt Sky <#puszis>
de akkor sem ért szart sem az a lista, nem azok a kocsik lesznek benne, vagy csak részben

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Bandi 18
akkor most 1x-re hány kocsim lehet

Bandi 18
na ez már tetszik

Bucser
Na azt hittem végre lesznek számok de úgy néz ki ez sem lesz több mint az NFSU volt... Csíkok meg csillagok megminden... Egy Gallardot minek továbbtuningolni?? az az autó magában a megtestesült brutalitás!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kit--Kat
még hiányzik valami...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Képek:

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

TothLaci
Eléggé érdekes... 😊
Sland
ezt fogom tartani a kezemben:

Sland

fireball
ez jóóóó

fireball
okkés fõnök...<#worship><#worship><#worship><#worship>

FOXX supreme
EZ NAGYON FAXA!!!!!!!!!!!!!

Sland
EZAZZZZZ blacket nekem

lexatan
Üdv! Az alábbi listáról annyit, hogy "100%os", mert az ott szereplõ személygépjármûvek valóban szerepelnek majd a játékban. De ezt a listát egy korai-full-verziós gémre alapozták, tehát a jármûpark még jelentõsen bõvülhet.
A másik a black edition. Pc-re NEM LEHET majd más edititiont kapni, csak black-et. Bizonyíték erre a hivatalos EA fórumon ténykedõ EAcomSmoothie, aki véletlenül EA-s munkatárs. "So I just followed up w/ our sales group and here's what I learned.
BE is ONLY available for the following platforms:
Xbox
PS2
PC
BE is not available for NGC or X-360.
The PC version of NFSMW is only the BE. There is no regular version. Yet Xbox & PS2 will have both versions available. So if you're trying to pre-order the PC version, you are pre-ordering the BE.
I hope this helps!
~ Smoothie"
Magyarul PC-re csak black, Xboxra és PS2re normál és black, GameCubera és Xbox-360ra csak normál kiadás lesz! Szerintem ez jó hír nekünk, PC-seknek.
Üdv!

silkroadforum.atw.hu

DJ Skyline
no problem,csak máskor figyeljünk oda,hogy ne nagyon kalandozzunk el a témától!😊

fireball
sorry man..😊

DJ Skyline
játékhoz kapcsolódik,de mivel tudjuk,hogy nem lesz benne ezért csak álmodozás,meg off...sorry

k8bal
bazz!
ennyire okosak nem lehettek az!
az az egész lista egy nagy kamu!
kb 10 autó biztos róla eddig!
amíg kinem jön egy official lista a MW hivatalos EA-s oldalán addig ne találgassatok mert nagyon nagy baromság...
és nissan tuti lesz benne

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

drop
nem tudom mit idegeskedtek mert a lista amit it van nem a teljes lista és nem is a végleges nézd meg a hivatalos forumot ot enél több auto van és van nisan is

DJ Skyline
sorry,de máshol álmodozzatok...😊))

fireball
nah ne offojunk,trabi téma megtárgyalva...)😊😊
skyline csak elnézi nekünk...végülis a játékhoz kapcsolódik..😊
mien kocsit szeretnénk az mw ben.😊

Bandi 18
Igaz Bocsi DJ Skyline <#worship>

Bandi 18
nah ez az itt valaki nagyon keveri azt a bizonyos guano-t

fireball
nemrég még 100 autóról beszéltek,h anyni lessz,mostmeg már reménykedik mindenki,hogy meglegyen az 50...😛

Imremagdi
milyen autó lesz benne? nem mindegy? Lényeg hogy szerkeszthetõ legyen, vagyis idõvel bármilyen kocsi beletehetõ legyen

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Bandi 18
<#vigyor><#nyes>

Bandi 18
tényleg most hoyg mondod Ferrari is volt a listán szerintem hozzuk össze a két listát és a kettõ keveréke lesz így talán kijön az 50 kocsi

FOXX supreme
Mostmár egyre kiváncsibb vagyok, hogy mégis akkor mik lesznek benne...mer ahány listát néztem, mindenhol más volt...egyiken renault, másikon vauxhall, meg akkor egy német oldalon ferrarik is felvoltak sorolva.

Bandi 18
azt tom de ha jól tom akkor volt egy másik ahol szerepelt vagy csak hallottam olvastam valahol már nemtom de az tuti hogy lesz terepjáró is

FOXX supreme
csak a x-trail volt ott, de ha jól emlékszek utánna voltak kérdõjelek...

Bandi 18
jah arról nem is szólva hogy voltak már olyan mákos emberek akik kipróbálhatták és azok az interjúban 50-60 kocsiról beszéltek nem 36-ról

FOXX supreme
a mostani most wanted-os listán??? ezen bizots hogy nem szereplet semmi terepjáró...

Bandi 18
hurrá nem vagyok hülye ennek örülök. de azon a listán asszem Hummer is meg más terepjáró is szerepelt nem???

FOXX supreme
de a x-trailról volt szó, azt én is olvastam a listán...

Bandi 18
de igen én spec utálom. most ez olyan mint hogy mi a jobb AMD Intel Nvidia ATI de mind 1 errõl ne vitázzunk mindekinek más a kedvence

FOXX supreme
nem jó az a lista...bmw meg tényleg a középontba lesz, de azért annyira nem fos kocsi. az elõzõ részekbem eg mindig a 350z volt a kezdõ, meg a közponzi kocsi is.