Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kisték-.-
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
u dont have to listen anybody else but me
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
ez hagsújozás akar lenni??😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de akkor sem ért szart sem az a lista, nem azok a kocsik lesznek benne, vagy csak részben
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
A másik a black edition. Pc-re NEM LEHET majd más edititiont kapni, csak black-et. Bizonyíték erre a hivatalos EA fórumon ténykedõ EAcomSmoothie, aki véletlenül EA-s munkatárs. "So I just followed up w/ our sales group and here's what I learned.
BE is ONLY available for the following platforms:
Xbox
PS2
PC
BE is not available for NGC or X-360.
The PC version of NFSMW is only the BE. There is no regular version. Yet Xbox & PS2 will have both versions available. So if you're trying to pre-order the PC version, you are pre-ordering the BE.
I hope this helps!
~ Smoothie"
Magyarul PC-re csak black, Xboxra és PS2re normál és black, GameCubera és Xbox-360ra csak normál kiadás lesz! Szerintem ez jó hír nekünk, PC-seknek.
Üdv!
silkroadforum.atw.hu
ennyire okosak nem lehettek az!
az az egész lista egy nagy kamu!
kb 10 autó biztos róla eddig!
amíg kinem jön egy official lista a MW hivatalos EA-s oldalán addig ne találgassatok mert nagyon nagy baromság...
és nissan tuti lesz benne
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
skyline csak elnézi nekünk...végülis a játékhoz kapcsolódik..😊
mien kocsit szeretnénk az mw ben.😊
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1