Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k8bal
ha ezt beveszi vki részvétem...
bármelyik game coverjérõl le lehet szedni azt a két felsõ csíkot...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

HELPer
már nem ;-)
ez a tév hitt cáfolva, me' az elözõ képek is bizonyítják, meg ez...

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

HELPer

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

bazza
És ha nem lesz csúnya mekkora lesz a gépigénye? 😊)
Mert a jó rafnak ára is van...sajnos😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

fireball
jah ,én is a pc-s verzióra gondoltam...
nah ,itt a vagy várakozás közbe,h kicsit csillapítsamváygaim,mek tolni 1 kicsit az ug2-t..😊sztem letöltök 100% os mentést,és tuningolok..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

drop
egyáltalán nem lesz csunya söt a hdr is bene van csak láma emberek szar
minöségüvideot tetek fel egyébként meg a pc képek nagyon szépek nem tudom te mit látál mert ps2 grafika elég gáz a pc hez képest

NuCLEARScoRp
Nem lesz csúnya a game!! Mellesleg a játékélmény sokkal fontosabb... mert pl a Hot Pursuit 2 grafikája szép volt, de a játékélmény közel volt a 0-hoz!!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Bucser
PC-re lesz csak Black edition..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

fireball
délután azt írta vki,hogy itt csak a black edition lesz kapható....

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Bucser
Éljen csoffadt NFUS3 nappalifénnyel😄

Semmi nincs ebben a játékban amiért meg kéne vennem😊 NA akkor marad a warez😊 2 nap szórakozásért nem fogok kiadni xK HUF-ot😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
Igen az 1x1-es méretû textúrák tényleg undorítóak (köszönhetjük a konzoloknak), de egy soxoros anisoizé szûrõvel sokkal jobban fog kinézni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

malter
ameddig megeszik az emberek hogy fejlesztés abbol áll hogy adunk nappali fényt addig nem is lesznek rákényszerülve hogy a folytatás valoban más legyen ne csak 1-2 modositás😉
bazza
Senki sem csodálkozik rajta, hogy elég csúnyácska a graf a képeken? Mert sztem elég undi...<#zavart2>
Amúgy ugye az irányítás nagyjából megtartják az u2-bõl? Nincs kormányom, és nagyon tetszett a bill-el való írányíthatósága.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Kaplan
Király lesz ez a gém! Bár én PS2-re szerzem majd meg. Viszont sajnálattal hallottam , hogy a Black Editon nem lesz elérhetõ kishazánkban.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Bandi 18
thx

NuCLEARScoRp
PL innen:

Giga TV klippek

Érdemes megnézni õket... nagyon állatok!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

DJ RX7
én is <#eljen><#eplus2>

:3

Bandi 18
honnan lehet leszedni a videokat

M@TriX
Áááá:
'67 Chevrolet Camaro SS a Black editionben?
na remélem le lesz majd tölthetõ , valaki jószándékú remélem feldobja, mert ez egy álalt gép

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

drop
valaki láta a gigatv videoit nagyon álat és ot alfa változat volt meg de elég durva játék modok lesznek
pl:csinálj 25000 doláros kárt a városba

jakewyler
ha már ilyen képek vannak,akkor szerintem 1-2 nap és játszhatunk a demóval!

Sil3nt
kemény eszmefuttatás ez a keddi demo....azért nagyon sok idõd vvan, ha ilyenekre gondolsz 😄

Bandi 18
A NFS 3-at nem szóltam le csak a HP2-õt

NuCLEARScoRp
Elég érdekes az eszmefuttatásod... Szerintem tuti nem lesz szar a MW... a Hot Puruit 2 tényleg nagyon el lett baxva... de pl a NFS 3(Hot Pursuit) feelingje egyenesen csúcs volt... a MW közel lesz hozzá.. sõt felül is múlja!! <#nyes>

az Underground 2 demója okt 26-án (kedd) jelent meg, a teljes nov 9-én (szintén kedd)

Tehát a MW demó e logika szerint szerdára vagy csütörtökre várható!(már csak az a kérdés jövõ héten, vagy azután) persze ez csak szimpla következtetés..

Imremagdi
kocsik száma engem nem izgat, remélem lesz hozzá editor, hogy minden kocsit berakhassunk

jõvõ hét közepe? hétfõn szabin leszek, szeretnék.....<#ejnye1>

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Bandi 18
ezek a képek ha frissek akkor valszeg már jövõ hét közepe felé meglesz a demo
<#worship> plz GOD plz <#worship>

Bandi 18
kira lesz car lot meg shop-ok ez tuti csak ezek a xar kocsik ne lennének vagy legalább több lenne

Bandi 18
hát ja de hagyni kell pár kocsit a kiegbe is nem?

Sland
nincs te gyík

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Az igaz, utána már "csak" 50rõl volt szó, de ezt legalább tarthatnák, ha már beígérték.

Sland

Sland

Sland
Pc kép!!!

Bandi 18
Ez a 100 kocsi csak reklámfogás volt és semmi több. a közel 100 autó meg jelenthet 10-et de akár 36-ot is nem csak mit jelent nekik a közel?

"as final" -mint végleges, szóval vagy direkt hülyítik a népet, vagy... De tényleg pofátlanság lenne, mert eleinte még valóban "közel" 100 autóról beszéltek.

Bandi 18
és ismét visszatértünk a Hot Pursuit 2 szintjére. Nem értem miért van az hogy ha vissza akarják hozni a rend õreit akkor valami iszonyat nagy gagyiság sül ki belõle?

Bandi 18
azt a mindenit akkor érvényes mégis az nfs sorozatra a sinus görbe effektus vagyis a két véglet vagy szar vagy jó ug2 jó MW szar

Kit--Kat
Hehhe Chevrolet Cobalt SS, lényegre törõ volt ezt a játékba tenni😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

" * = Confirmed by EA " azaz " * = EA álltal megerõsített"

Szóval lehet benne még más autó is és nem végleges lista...
(bocs, hogy beleszólok a nagyok dolgába) <#idiota>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

NuCLEARScoRp
" This list has been confirmed as final by EA. "

Azért ez a mondat elég meggyõzõ, de reménykedni még lehet....

k8bal
na ne!
aki elhiszi az hülye (már bocs)!!
ne hidjen ezeknek senki!
iet ln is tudok írni kézzel...
nagy baromság!
Majd a végeleges verzióban meglátjuk mik lesznek!
de az tuti hogy nem csak ennyi és ilyen autók lesznek!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

NuCLEARScoRp
Szerintem egy Ferrarit is betehettek volna... de azért van venne így elég sok jó verda...

FOXX supreme
meg 67 camaro...én nagyon szeretem a muscle car-okat, de elnézést, ez nem ide való!!!!!!!!!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
nissan sehol, a sok szart meg belerakják a k****annyukatt!!!!!!!!!!!!!<#mf3><#mf3>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Sland
ez ***ság.

UnknownAsshole
Mennyenek a jó büdös ****************** ! ! ! <#mf3><#rinya><#rinya><#rinya>
Nos ugy néz ki ez a végleges lista:

This list has been confirmed as final by EA.

01 * Audi A3 3.2 Quattro
02 * Audi A4 3.2 FSI Quattro
03 * Audi TT 3.2 V6 Quattro
04 * Aston Martin DB9
05 * BMW M3 GTR (street)
06 * Caddilac CTS
07 * Chevrolet Corvette C6-R
08 * Chevrolet Corvette C6
09 * Chevrolet Cobalt SS
10 * Dodge Viper SRT-10
11 * Fiat Grande Punto
12 * Ford GT
13 * Ford Mustang GT
14 * Lamborghini Murcielago
15 * Lamborghini Gallardo
16 * Lexus IS300
17 * Lotus Elise
18 * Mazda RX-8
19 * Mazda RX-7
20 * McLaren Mercedes-Benz SLR
21 * Mercedes-Benz SL500
22 * Mercedes-Benz SL65 AMG
23 * Mercedes-Benz CLK-500
24 * Mitsubishi Eclipse GT
25 * Mitsubishi Lancer Evolution VIII
26 * Pontiac GTO
27 * Porsche Carrera GT
28 * Porsche Cayman S
29 * Porsche 911 GT2
30 * Porsche 911 Carrera S
31 * Porsche 911 Turbo S
32 * Renault Clio V6
33 * Subaru Impreza WRX STi
34 * Toyota Supra
35 * Vauxhall Monaro VXR
36 * Volkswagen Golf GTI (mk5)

NFS:MW Black Edition exclusives:

37 * '67 Chevrolet Camaro SS
38 * 'BMW M3 GTR (Race)

NFS:MW 5-1-0 (PSP version) exclusives:

39 * Porsche Carrera 4S
40 * Mazda 3

* = Confirmed by EA

Nissan bizony egy szál se... sajnos

geri15
hát akkor majd lehet csinálni normális FAQ-ot
ez amit csinált úgyis elég érdekes

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Bandi 18
az nem baj ha van mivel ha megjelenik a játék tutira lesznek olyan kérdések pl honnan szerezhetõ meg van-e crack miért nem megy stb.