Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Lehet hogy az EA csak hülyít minket és nem is készül a játék <#papakacsint>#papakacsint><#nyes>#nyes>
huhhh,10perc volt,még elolvastam a kommenteket,akiket d.u. óta írtatok..
most jöttem gyíkavatóról,aztán volt rock koncert,maj mociztunk,majt jöttem és itt vok😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Jó lenne ha lenne egy ilyen gém:
Need for Speed: Most Wanted Simulator Version
és full sim lenne!
mekkora komoly lenne! de ez csak egy hülye 5let
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezek közül csak a Mustangok meg a Renault tud izgatni!
De attól még várom a játékot!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century