Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
hát volt róla szó nem???? Az X-Taril-rõl szerintem

DJ Skyline
nem szar az!😊<#ejnye1><#vigyor3>

Bandi 18
nah nyelvtan 1-es

FOXX supreme
de ez akkor baromság!!!! nissan x-trail....se hammer, se navigator, se esclade, se semmi terepjáró és ilyen bazi nagy dög. akkor x-trail mért lenne benne??? az oltári szívás lenne ha nissan terepjáró lenne benne, skyline meg kimaradna...pl.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Bandi 18
Ha nem lenne benne 350Z az szar lenne mert tök jó hangja volt az UG2-ben + az volt a kezdõ kocsi + jó volt vele versenyezni! Ez szerintem nem így lesz mert most a középpontban szerintem az a szar BMW lesz !!!!!!

Bandi 18
elég érdekes lenne ha a Nissan nem is képviseltetné magát na és az X-trail az is lesz nem? és nem szerepel a listán tehát szar a lista vagy hiányos

FOXX supreme
Nissan 1000% hogy lesz....az ug1-be is ug2-be is volt, ráadásul még a 350z-tõl vesznek fel hangokat, biztos hogy kell lennie legalább egy 350z-nek, de szerintem skyline is lesz.

Bandi 18
elég nagy a valószínûsége
Lehet hogy az EA csak hülyít minket és nem is készül a játék <#papakacsint><#nyes>

geri15
vagy pedig szart se ér az a lista 😊 szerintem 😛

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Bandi 18
Nissan nem is szerepel a listán lehet a black ed.-ben lesz csak benne??? <#wow1><#nemtudom>

UnknownAsshole
Hát ez durva 😄DDD
FOXX supreme
A porsche-tõl is sok hangot vettek fel!

FOXX supreme

Bandi 18
dúrva ahogy az EA-sok felevették a hangokat:

kép 1
kép 2
kép 3
kép 4kép 5

és egy költõi kérdés vajon miért vették fel a 350Z hangját????

FOXX supreme
iit van a black edition cd-borítójablack editions borító

African
Nem mindegy miyen a banner?<#pardon1>

fireball
közel van már a demo...😊
huhhh,10perc volt,még elolvastam a kommenteket,akiket d.u. óta írtatok..
most jöttem gyíkavatóról,aztán volt rock koncert,maj mociztunk,majt jöttem és itt vok😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Csuhai G
Lamborghini Gallardo 😉

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

FOXX supreme
jól van ez a banner...most már ne variáljunk.....

Bandi 18
nekem mind1 demo legyen és kész a banner legyen a legkevesebb

Sland
ez jobb

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

M@TriX
tõlem az is lehet...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bandi 18
szerintem jó ez a banner bár a villogós az vitt mindent

M@TriX
csak nem akartlak titeket megfosztani a rendõrcsajszi látványától 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Atkamon
Amúgy nézegettem képeket és elég rossz, hogy sok helyen olyan betütipus van, mint a GTA:San Andreasban! Ez picit zavaró!

Atkamon
Itt minden nap új a banner?<#vigyor2>

FOXX supreme
Hát igen...a 2 lamborghini, az slr merci, viper, aston martin, meg a mustang, nehéz lesz szembeszálni velük....a fekete listán az elsõ a bmw m3-as, de csak azért mert ez a címautó is...nagyon jó lesz, és mostmár ha törik, ha szakad, jönnie kell a demonak!!!!

DJ RX7
ez nem igaz nincs bene skyline.ÉRTEEEEEEEEEEEEEEEEEEED?

:3

k8bal
legkomolyabb az mikor az UG2-ben a 206-sal lenyomod a fullosan tuningolt Skyline-t...
Jó lenne ha lenne egy ilyen gém:
Need for Speed: Most Wanted Simulator Version
és full sim lenne!
mekkora komoly lenne! de ez csak egy hülye 5let

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Shep
Szerencsére engem már nem hoznak lázba az ilyen játékok, de a dodge meg a corvett miatt majd nyomom egy kicsit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bandi 18
Tudjátok mire leszek kiváncsi ha pl valakinek tetszik a Clio hogy a bánatba nyomja majd le a Lambo-t Viper-t?????? Az nagyon LOL lenne ha legyorsúlná pl.

African
Végignéztem az összes képet google ban az autólistárol.. szerintem jó autók lesznek benne<#eljen><#integet2>

Bandi 18
valszeg én is mindenképpen és ha lehet mint pl UG2-ben kiegészítem a kocsikkal pályákkal

Sland
a rohadt anyjukat hogy ***** ****** *** ***** ****** ******!!!!!!!!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Bandi 18
Európában nem lesz kapható

Sland
én megveszem. nem lesz kapható itthon a black? nemááááá

Bandi 18
ha igen megveszem ha nem akkor a Blacklist verzsönt leszedem mivel az Itthon nem kapható

Sland
nemhiszem. az ea nem olyan. vagy igen?

Shep
StarForce 3-as lesz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DJ Skyline
engem inkább az aggaszt,hogy nem lehet valószínû custom autókat betenni a játékba mint pl a HP2-be,vagy a többi NFS részbe...

Bandi 18
hát azért nem annyira szar szerintem de mondjuk az is igaz hogy egy Lambo meg a Punto nem egy csoport. De ha a kocsikat úgy kapjuk mint az UG-ben akkor alapnak tökéletes a Punto

k8bal
Istenem de gagyi...
Ezek közül csak a Mustangok meg a Renault tud izgatni!
De attól még várom a játékot!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

TothLaci
Ez tetszik 😊
Kit--Kat
elég vérszegény lista

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

FOXX supreme
szerintem meg ilyen erõs mezõnybe semmi keresnivalója nincs egy fiatnak...csináljon az csak szépen tovább kommersz kocsikat, szép nagy családi autókat...

DJ Bee18
azért az új Punto maradhat, ha már Maserati nincs 😄 mert legalább szembõl hasonlítanak 😄

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

FOXX supreme
mondjuk valami honda félét berakhatnának a pl. a vauxhall helyett!! meg a fiat punto helyett is,meg a lotus elise helyett is!!!

DJ Bee18
mondjuk 100%-is nem bízok a NFS Plenet-ben, hogy mennyire official ez a lista 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

FOXX supreme
remélem õsziszünetbe jön ki a demo, mert akkor annyit nyomom, amennyit akarom!!!<#nevetes1><#hehe>

XenonIceX
rohatT golfot meg berakják

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]