Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
A halál csupán a kezdet...
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Most wan demo?
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
de fasza lesz..😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
silkroadforum.atw.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pedig simán lehetet(tek) volna Undergroun , Most Wanted. Mert,hogy sok közük nincs a Need For Speed névhez az tuti 😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Egyébként a rendõrautók törnek és a környezetet is lehet amortizálni.. ennyi elég is..
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
3.2ghz pentium proci 1 gb ramati x800pro vga
hát azt mondta 1024/768 bía volt és semi gond nem volt vele
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A lényeg , hogy meglegyen. Úgy gondolom a karácsonyfa alatt fog pihenni a kicsiek 😛
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Bocsánat az offért! 😉
Gépigényrõl lehet tudni valamit?
Jah az offolásárt mindenkinek bocsánat.
Remélem behozzák ide is a PS2-s verziót.
Amúgy eltudod küldeni priviben melyik boltról beszélsz?
Ezek eddig fix infóknak tûnnek... addig szerintem ez kicsit elfogadottab mint egy sejtés😊
mind1😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"EAcomSmoothie, aki véletlenül EA-s munkatárs. "So I just followed up w/ our sales group and here's what I learned.
BE is ONLY available for the following platforms:
Xbox
PS2
PC
BE is not available for NGC or X-360.
The PC version of NFSMW is only the BE. There is no regular version. Yet Xbox & PS2 will have both versions available. So if you're trying to pre-order the PC version, you are pre-ordering the BE.
I hope this helps!
~ Smoothie"
"
Olvass és értelmezz aztán tedd fel a kérdést, hogy mi a nem világos?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
PC-re csak Black edition lesz😊 Így érthetõbb???