Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XenonIceX
nem, colin mint szar játék

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Colin mint szimulator? 😊
Fenrir
NFS mindig is arcade volt, ha szimulátorra vágysz akkor Colin McRae pl...

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
nézd meg a qrva bannert, faxért kérdezed mindig meg?

A halál csupán a kezdet...

XenonIceX
te csak ezt az egy oldalt ismered?????????

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

bocs hogy minden nap megélrdezem hogy van e demo de anyit oritok hogy nem tudom hogy vane
Most wan demo?

Speedbreaker
A most wantedben már lesznek törésmodellek?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

fireball
hát de nappal lesz,meg yardok...az meg nem ug...de ott vannak az ug-s motívumok is..tehát:keverék lesz...
de fasza lesz..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Sanyix
Sztem inkább az ug-re hasonlít, mindenhol ott a város...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

lexatan
Akkor bocs a téves infó miatt. Bár ITT még nem cáfolták... Azért abban bízom, hogy lesz benn még több autó is, mert szerintem utólag belerakni mi nem fogunk tudni.

silkroadforum.atw.hu

fireball
hát az mw akkor a 2 keveréke lesz..

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Kit--Kat
<#eljen>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sanyix
Ja szerintemsem kéne ezeket az undergroundokat nfs-ek közé sorolni, mert az nfs vidéki utakon, igazi sportkocsikkal versenyzésrõl szól, rendõrökkel a nyakunkban, nem halálos irambanmásolós városi sima versenyzérõl.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

NuCLEARScoRp
A NFS5 mindig is kilógott a széria darabjai közül az elötte lévõk is tiszta Arcade-ok voltak... emlékezz csak vissza a 2,3,4-részre pl

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

bodesz
közel 100kocsi = minden autú 2-3 tuning verzsönben

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Na igen! A dolog érdekessége, hogy eredetileg így is tervezték, de az elsõ underground megjelenése elött az EA szakemberei tartottak a bukástól, ezért hozzátették a jól csengõ kiegészítést. Így már garantált volt, hogy legalább az elõállítási költségeket visszakapják.

Istencsászár
hát egy picit komolyabbá tenni ezt a játékot. Nfs5nél megállt a széria és jöttek(nek) a csillogós, sinautózós, totálisan arcade szarok.. ez nem nfs már😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kaplan
Csak az a baj , hogy ezt Need For Speed-nek nevezik.
Pedig simán lehetet(tek) volna Undergroun , Most Wanted. Mert,hogy sok közük nincs a Need For Speed névhez az tuti 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DJ Skyline
engem nem zavarna ha nem lenne ilyen olyan csili vili effekt!😊

NuCLEARScoRp
Egy szintiszta Arcade játékban mi értelme van a törésnek? Szerintem semmi...

Egyébként a rendõrautók törnek és a környezetet is lehet amortizálni.. ennyi elég is..

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Hát ezt így is fel lehetne fogni, de ha meg nem ilyen lenne, akkor meg az lenne a baj! Az nfs sorozat már csak ilyen marad, ebbe bele kell törõdni.

drop
na a gigatvsek ezen a gépen tesztelték mindenmaxra volt téve
3.2ghz pentium proci 1 gb ramati x800pro vga
hát azt mondta 1024/768 bía volt és semi gond nem volt vele

Istencsászár
az nfs(u) nem a törés miatt akad(na) hanem az agyon effektezett, blourozott shéderezett, csilli villi környezettõl..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
1xúen lusták, ennyi.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nem, ebben a verzióban sem lesz törés. Feltételezem, hogy ez így is fog maradni, amíg nem lesz mindenkinek otthon paks méretû erõmûve! Gondolj bele, minden egyes tuning alkatrész deformációját le kellene modellezni és ezt még le is kellene kezelni! Persze erre lehetne mondani, hogy vannak illúzió keltõ, egyszerübb megoldások, de ezeket meg az EA nem szeretné alkalmazni.

Kaplan
Akkor lehet, pc-re szerzem meg 😊
A lényeg , hogy meglegyen. Úgy gondolom a karácsonyfa alatt fog pihenni a kicsiek 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Seithennin
mármint az autókat lehet majd törni😄

Seithennin
Hy! 1 gyors kérdés LESZ BENNE TÖRÉS?????

Gépigény állítólag megegyezik a nfsu2 gépigényévél, de biztosan lehet számítani annál nagyobbra a továbbfejleszett motor okán!

Kaplan
Jaja! 😊
Bocsánat az offért! 😉
Gépigényrõl lehet tudni valamit?

DJ Skyline
de ez már egy másik topik témája!😊)

Inkább arról van szó, hogy kis hazánkban nem igazán van forgalomban xbox, ami mellesleg a Microsoft sara, ezért a rá való szoftverek eladása is elég, hogy is mondjam, visszafogott!

Kit--Kat
éljen PC, PS2 csak megtûrve

Kaplan
Hát az meg mi a francnak? 😄 Microsoft termék nem kell, kivéve a Windows de az is egy fos. Éljen a PC, PS2, GC 😊
Jah az offolásárt mindenkinek bocsánat.

Nincs mit! Egyébként a vicc az egészben, hogy addig, amíg nem kérdeztél rá, eszembe sem jutott, annyira el voltam foglalva a pc-s verzióval. Amit most megígérhetek, hogy az xbox-os verzió nem lesz!

Kaplan
ÓÓÓ köszönöm , mester! 😊
Remélem behozzák ide is a PS2-s verziót.

Természetesen ezt nem teszem meg, de holnap felhívom az üzletkötõt, hogy bõvebb infót csikarjak ki belõle! Privit meg küldöm.

Kaplan
Kérlek hívd fel most az EA elnõkét 😛 A PS2 verzióval kapcsolatban! 😄
Amúgy eltudod küldeni priviben melyik boltról beszélsz?

Egyenlõre csak a pc-s verzióról tárgyaltunk és elsõ körben azt sem akarta az EA behozni ide. Amint többet tudok, jelzem.

Látom még mindíg nem hiszed, vagy érted! Akkor megint másképp fogalmazok, már kb. két héttel ezelõtt megrendeltem a mennyiségeket, közvetlenül az EA helyi irodájától.

Kaplan
Egy gyors kérdés PS2-re nem lesz itthon Black Editon?

Egyébként ha valakit érdekel, akkor elméletileg november 28-án kerül forgalomba magyarországi boltokban 12-13 ezer forintért a normál, a black edition pedig elõreláthatólag 16 ezerért.

Bucser
Te én nem gondoltam volna csak azt hittem, hogy neked meg fix értesüléseid vannak nem csak sejtéseid😊 Én is láttam már hibás lépéseket a világban😊 Lehet ez is egy olyan lesz😄 (One time the EA must go down on something😄)

Ezek eddig fix infóknak tûnnek... addig szerintem ez kicsit elfogadottab mint egy sejtés😊
mind1😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
<#nevetes1>

Na akkor másképp fogalmazok, hogy világos legyen! Szoftverekkel foglalkozom és mivel ebben a szegmensben elõre kell gondolni, így már most tudnom kell, mi az amit kirakhatok a polcokra! Ennek az EA "munkatársnak" nem tudom honnan vannak az értelsülései, de bizonyosan hibásak!

Bucser
#3573-ból idézek:

"EAcomSmoothie, aki véletlenül EA-s munkatárs. "So I just followed up w/ our sales group and here's what I learned.
BE is ONLY available for the following platforms:
Xbox
PS2
PC
BE is not available for NGC or X-360.
The PC version of NFSMW is only the BE. There is no regular version. Yet Xbox & PS2 will have both versions available. So if you're trying to pre-order the PC version, you are pre-ordering the BE.
I hope this helps!
~ Smoothie"
"

Olvass és értelmezz aztán tedd fel a kérdést, hogy mi a nem világos?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
UG-kban sem volt 😊 egy ideig el lehet vele szórakozni, max 2 hét, de nekem ennyi idõ nem éri meg hogy megvegyem 😊 úgyhogy w@rez.

Elmondhatom neked, hogy lesz sima is!

Bucser
BOcsesz frdítva aakartam mondani😊 a sorrend miket nem tesz😄

PC-re csak Black edition lesz😊 Így érthetõbb???

SASboy
szerinted akkor nem mindenki arról beszélne?

nice legs. what time to open?