Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Black Edition mit takar ?? mér nem ?
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
kész ne higgyen senki semminek...
legalábbis én csak azt hiszem el amit látok!
és addig nem hiszek a listának még fullban nem látom mik vannak...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
a subaruról vannak ingame képek meg amikor vették fel az ea-sek a hangokat ott volt a 350z
én nem hiszek az nfs planetnak
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
nem tudom ki emlékszik az NFS III-ra,IV-re...ott úgy volt megoldva,hogy az autók osztályokba voltak besorolva...pl AAA,vagy A,B,C...
tehát nem volt az,hogy a McLaren F1 ellen egy Corvettel kelljen menni...persze asszem kitudtad választani az ellenfeled,de amúgy autómatikusan a te osztályodból választott ellenfelet a gép...ha így lenne a MW-ben is akkor zsír lenne...pl egy gyengébb autóval,pl Punto,vagy Clio kezdesz,és szépen haladsz felfelé az osztályokban...pl nem tudod folytatni addig a játékot,amíg nem veszel egy megfelelõ autót,hogy tudjál tovább versenyezni...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
és a legrosszabb hogy S2000 se lesz benne! 😞
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
kár
se subaru de nem értemminek kell egy autó tipusbol 3 db mert 1 is elég let volna
pl audi stb igy nem tudom de a tuning rész is levanbutitva nem lehet külön sporlert elöre és hátra venni henem egyszere teszi fel tehát ezt se variálhatjuk
meg porshen mit lehet nagyon tuningolni és többi super verdán hát nem tudom
de félek a tuning rész butitása meg a sok jól bevált autok kihagyása miat nem lesz akkora duranás
http://goo.gl/gd6Zi5
A halál csupán a kezdet...