Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sylvester
Ezt nem értem : A játék "Black Edition" változata hazánkban nem kerül forgalomba.

Black Edition mit takar ?? mér nem ?

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

<#nyes>

Evogordon
Mert a ps2 sz@r és nem kell a grafikával törõdni és azért adták ki hamarabb.<#ravasz1>

nekem 1 a bajom hogy ps2-re már kiadták a demot pc-re meg még nem

Omlás
Jah az újabbnak se az eleje se a hátulja nem cép 😞 a régebbi mint ami a Halálos Iramban 1 ben is volt az sokkal szebb vékony hosszúkás lámpák sokkal kirábbak mint ezek a Renault Tália fílinges lámpák 😄 😞((

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Bandi 18
igaz Ecplise. Hát nekem a régi jobban tetszett

Omlás
Jah ez az újabb Eclips jellegzetes lámpa meg amúgy ott a felirat is 😊!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

jah az új eclipse

DJ Skyline
szerintem lépjünk túl ezen a subaru,nissan kérdésen...majd meglátjuk a fullban...felesleges ezen agyalni!😊

reménytelen
Igen, közben rájöttem. <#ravasz1>
Bandi 18
ez Mitsubishi

reménytelen
Döntsétek el!

Így alaposabban szemügyre véve, ez nem Nissan jel.
meg a kispolszki

Bandi 18
jah mondjuk az uj Civic-et nyugodtan belerakhatták volna

nekem meg a trabant

én nekem a honda fog hiámyozni ha nem lesz benne, de akkor gyilok lesz <#gun>

Danman
egyébként szerintem is lesz benne 350Z...:A Customization videóban amikor megy a kocsi és mindig msáikká válik..NA akkor van egy narancssárga kocsi mai sztem tök olyan mitn a 350Z nem?Nézzétek meg😉

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Evogordon
Kinek jutott eszébe eza hülyeség hogy nem lessz subaru? MErt én egy pár videóban látam már gondolom nem fogja az ea csak úgy kitörölni a játékból <#duma>

nah ez az hogy a videoban is van subaru akkor miért ne lenne a játékban

Bandi 18
persze hogy lesz benne és még a listán is szerepel

reménytelen
Subaru fix, hogy lesz, legalábbis én biztos vagyok benne, hisz ha jól láttam, Subaru van az nfsmw_customization_hi videóban.
Evogordon
Én majd a Mercedes clk500-al fogom végigvinni csak az a baj hogy a 8. helyen kapom meg <#sir>

k8bal
hát ez az!
kész ne higgyen senki semminek...
legalábbis én csak azt hiszem el amit látok!
és addig nem hiszek a listának még fullban nem látom mik vannak...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Bandi 18
nah én is ezt mondom akkor mi a francnak vették volna fel a 350Z hangját

XenonIceX
kamu az egész lesz subaru is meg nissan is
a subaruról vannak ingame képek meg amikor vették fel az ea-sek a hangokat ott volt a 350z
én nem hiszek az nfs planetnak

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

ajánlom mindenkinek a figyelmébe ezt az oladltNeed For Speed hírportál

Sanyix
3-ban volt A B C, 4-ben pedig AAA AA A B

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Danman
A HP2ben volt így h egy kocsival csak az osztályon belüli ellen tudtál versenyzni tehát..Lotus Elise-Opel-BMW Dogde-Covette Porsche911-Ferrarispider-Lambo Murcielago És utána a Mclaren,Mercedes über gép😊 Lambo Diablo stb...

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

FOXX supreme
nem hangzik rosszul...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

DJ Skyline
van értelme,de nem így...
nem tudom ki emlékszik az NFS III-ra,IV-re...ott úgy volt megoldva,hogy az autók osztályokba voltak besorolva...pl AAA,vagy A,B,C...
tehát nem volt az,hogy a McLaren F1 ellen egy Corvettel kelljen menni...persze asszem kitudtad választani az ellenfeled,de amúgy autómatikusan a te osztályodból választott ellenfelet a gép...ha így lenne a MW-ben is akkor zsír lenne...pl egy gyengébb autóval,pl Punto,vagy Clio kezdesz,és szépen haladsz felfelé az osztályokban...pl nem tudod folytatni addig a játékot,amíg nem veszel egy megfelelõ autót,hogy tudjál tovább versenyezni...

FOXX supreme
lesz bizony...lehet azzal fogom tolni!<#nyes>

Bandi 18
megnyugtatlak lesz Subaru

reménytelen
Ha az élet tojást ad, csinálj rántottát!
bazza
Én az undergroundokba az európai kocsikat hiányoltam, most legalább lesz benne jó pár. Nekem a nissan nem fog hiányozni! <#buck>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Danman
ez full szubjektív van akinek a nissan nem ekll vna akinek a mitsubishi...egyébként nekem a Mitsu Evo jobban bejön...egyébként nem tom mi értelme volt annak h belerakták a Puntot...Mi értelme van egy Lambonál?ez ebebn a baromság...pl.:majd olyan lez h egy kituningolt FIat le tudja gyõzni a Lambot?kötve hiszem

k8bal
vazz!
és a legrosszabb hogy S2000 se lesz benne! 😞

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

egy tuti: én már nagyon várom a gémet de ezzel nem csak én vagyok így 😄

FOXX supreme
warez<#nevetes1>

Na, ahogy ígértem beszéltem az üzletkötõvel és õ azt mondta, nem lesz magyarországon black edition ps2-re! Pc-re sem lesz túl sok a drágasága miatt, az pedig egy badarság, hogy pc-re csak a black edition jön ki!

scorpeeon
ezek tényleg hülyék! a balckben sem lesz Nissan????? mi lesz velem a Skyline-om nélkül? anélkül nem játék a játék 😞(

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

FOXX supreme
hát de pont a nissant!!!!!! inkább az mitsubishit hagynák ki

Danman
mondjuk a NFSes srácokat is meg lehet érteni h nem rakják be harmadszorra is a Nissanokat....kell az újítás..most mindig ugyanazokat berakni???

FOXX supreme
Úristen, 98 új üzi...haladunk nagyon! Nissan valszeg akkor nem lesz, de subaru impreza wrx sti bizots hogy lesz...vannak róla képek is!

nissan nem lesz?
kár

drop
na sajna nem lesz nissan a játékba oct 20.i lista a végsö tehát nem lesz nissan
se subaru de nem értemminek kell egy autó tipusbol 3 db mert 1 is elég let volna
pl audi stb igy nem tudom de a tuning rész is levanbutitva nem lehet külön sporlert elöre és hátra venni henem egyszere teszi fel tehát ezt se variálhatjuk
meg porshen mit lehet nagyon tuningolni és többi super verdán hát nem tudom
de félek a tuning rész butitása meg a sok jól bevált autok kihagyása miat nem lesz akkora duranás

DJ Skyline
ne kalandozzunk el a rally világába,thx!😊

[HUN]FaTaL
a colinban?😄 az elsõ 2 rész egy jó arcade rallyjáték volt a 3-4-5. rész pedig egy kalap szar😄 ha szimulátort akarsz akkor richard burns rally pl.

http://goo.gl/gd6Zi5

Fenrir
hangsúlyosabb benne a realizmus és a törésmodell mint az nfsu akármelyik részében

A halál csupán a kezdet...

Szisztok engem nagyon érdekelne a game.... Remélem hamarosan kiadják a demót, de ezzel ti is így vagytok... Nem értem hogy miért húzzák még az idegeinket...

Szisztok engem nagyon érdekelne a game.... Remélem hamarosan kiadják a demót, de ezzel ti is így vagytok... Nem értem hogy miért húzzák még az idegeinket...