Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki akar sport autot nézni mennyen ki a soppiong sity südhöz ausztriába. Ott van egy szalon lehet nézegetni bugattit ,porchét, ferrarit. Ha ügyes vagy meg öltönybe mész talán még egy proba is belefér<#vigyor1>
DJ Bee18
a Vanquish 100 milla, ez ,úgy 60 körül van

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Nekem volt már szerencsém vezetni lambo svt is, a fater egyik haverjáé volt. Meg egy ferrari f50 de azzal csak vitt. Persze ausztriában.<#vigyor1> Jobban huz egy kicsit mint m3asom.De nem is fekszik ki 295 körül...
lexatan
Lexus IS300
Fiat Punto
Chevrolet Cobalt SS

silkroadforum.atw.hu

fireball
akkor csak 1 kisplszki van..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

fireball
ez érdekes😊
nekem van ug2 mentésem..😊
de a demóról beggeg semmit se írt...fuckják már meg...

r4f1
de G3c1ik
asszem van v.hol mentésem ug2-höz ha meg nincs akkor szerzek ...
mivan ha nincs akkor milyn autóval lehet kezdeni??

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

lexatan
Új infó a hivatalos fórumról, hivatalos forrásból: "Hey Gang,

Just got this word from the mountain top. If you have a save file for Underground 2, you'll receive an additional 10K in career mode. This money can be used to purchase the Golf at the start of your career or used to upgrade the performance or visuals of your existing car.

If you don't have a copy, better hurry up and buy one.

~ Smoothie"

Ami szabad fordításban a következõ: "Emberek, Most kaptam egy új infót fentrõl. Ha van mentett állásod az Underground 2-höz, akkor kapsz 10 rugó költenivalót karrier módban. Ebbõl az összegbõl már karriered kezdetén megveheted a Golfot, vagy költheted a már meglévõ autód optikai-, vagy teljesítménytuningjára. Ha még nincsen U2 példányod, jobb, ha minél gyorsabban beszerzel egyet. Smoothie"

A fordításban elõforduló hibákért bocs, nem tudok angolul...
Magyarul jó kis marketingfogás az EA részérõl, hogy valódi pénzed virtuálisra cseréld. <#smile> És ebbõl még az is kiderül szerintem, hogy karrier módban ugyan unlockolva lenne a VW Golf, de nem lenne annyi pénzünk, hogy azzal kezdjük a történetet. Szóval aki Golffal szeretne indulni, jobb, ha beszerez egy "undorgrund2" mentést. <#wink> Történeti szempontból nemtudom, hogyan kapcsolódik majd a két cuccos... Na, ennyi..
Üdv!

silkroadforum.atw.hu

fireball
ez várható volt,h még minfig nem lesz...én már hozzászoktam,nem is idegeskedek,maj jön ...

Sanyix
Demo le van sz@rva. Teljes kell.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DAVE23
Ujjabb nap demó nélkül😞

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

r4f1
nincs sajno s van még vagy 2 róla nem mehettem be külön biztonsági õr vigyázott a verdára 😞
asszem több mint 100 milla az a kocsi... majd kicsit késõbb felteszem az a 2 képet csak most multizunk fireballal lfs-ben 😊

FOXX supreme
Jók a képek...de gallardot nem szabadna úgy szállítani !Az a kocsi 300 000 dollár!<#ejnye1>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

jazzy
Arrol az aston martinrol nincs elolrol kep ? ;]
ZA Aston Martin rendszáma biztos jó?

Nem MW az NW helyett?<#vigyor><#taps>
r4f1
nah hogy tetszenek a képek M😊 😛

én meg ültem muercielago-ban😄
A BNV-😊

Sanyix
Én 1 hónapja láttam egy murcielago-t 😊 néztem is mint állat. Satufékkel beállt a zebrára, mer piros volt a lámpa, aztán zöldnél kapart egy kicsit, és eltépett.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bertino
én is csak eccer, Diablo-t, de nyuzott volt, mert a jobb elsõ része a lámpáknál festékmentes volt 😊 ettõl függetlenül virultam mint állat mert voltam vagy 12 éves 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
147 uj üzenet, az tuttttti, hogy nem olvasom végig

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

r4f1
THX 😊

Csuhai G
Jók a képek! Kár, hogy én még nem láttam élõben Lamborghinit..!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

r4f1
msot megyek megcsinálom fireballnak a Bannerét aztán majd rakom a többi képet 😊

r4f1
Berakom azokról az autókról a képeimet amik lesznek a játékban 😊:
RX7-es
RX7 001
RX7 002
RX7 003
Clio:
Clio 01
Clio 02Clio 03

RX 8:

RX8 001RX8 002
RX8 003

ASTON MARTIN:
Aston 01
Aston 002
Aston 003

AUDI TT:
AUDI TT 001
Audi 002

Merci:
Merci

Lamborhini:

Lamborhini 01
Lamborghini 02

Subaru:

Subaru 01
Subaru 02Subaru 03
Mitsubishi :
Mitsubishi 01Mitsubishi 02Mitsubishi 03

tudom hogy ez nem az összes autó de ezeket én fényképeztem... 😊 nem akartam olyanokat betenni amit nem én kaptam le 😊
DJ Skyline PLZ ne töröld le 1 órás munkám van benne 😊
majd keresek a többi vedához is képet...

fireball
nah hol van már az az rx 7es?😊
amúgy vad az új bannered..😊

TothLaci
Nem fog szaggatni...
sike
lehet hogy szar lez és szaggatni fog mint anno a driver3

-

DJ Skyline
2 hét múlva minden kiderül!😊

Bandi 18
ha nem a legjobb de az biztos hogy keményen oda fog vágni

TothLaci
Hát van benne hiba, az tény, de biztos a legjobb AUTÓS játék lesz 2005-ben is.
Bandi 18
nah ja NFS1-ben szebb volt. Nah de mind1 lényeg hogy a többi a helyén legyen

TothLaci
Hát igazán jöhetne, mivel már nagyon unom az éjszakás kalandokat(csak a NFS-ben 😊
sike
olyan mint ha szappanos lenne ..de jo😊

-

Bandi 18
hát azért az aszfalt textura az eléggé tré

sike
hú mikor lessz demo? <#mf2>

maugy nem tom semmi értelme hogy jöjjön demo mert az eredeti pláne ha black ed
érdemes várni mert csodás a graf.

-

Bandi 18
nah végra rendet teszel itt már nagyon elszabadultak az indulatok thx<#worship>

DJ Skyline
lehet befejezni,és menni az autó mánia topikba, köszönöm!😊

NuCLEARScoRp
na mindenesetre ment a mail a BSA-nak és egyéb szerveknek!! <#vigyor1>Mostanában annyi idõm van... szabadidõmben feljelentgetem az ehhez hasonló oldalakat...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

r4f1
láttatok már élõben RX7-est mert én igen 😊 1 pill elõkeresem a képemet róla és beteszem...

DAVE23
De még mindig a rx 7 en lovacskáznak 1 esek?

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

FOXX supreme
Már megint kezded??? Igen gyorsabban megy tönkre tömítések miatt, mert amíg a hagyományos hengeres motorokba 1 fordulat alatt 1 robbanás, addig a wankelnél 1 munkaütem alatt 3 robbanás zajlik le(nem hosszútávra tervezték)...tudod a tömítés a wankel gyengesége...de mégegy kérdés ha ilyen okos vagy!!! az RX-7-t hogy gyártották???? egyedi megrendelésre???? azt is sorozatba gyártották..és azért írtam a 95-ös tipust, mert azt ismerik leginkább az emberek!!!!vagyis NEM AZ RX-8 al került a wankel sorozatgyártásba...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Dave000
de arra az autóra is ami ugyanúgy hozza a 190 LE-t...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

ááá ha 16. kiadják akkor... rövid fejszámolás után..... 20.án már tuti jáccok vele😄DD Jeeeeeeeeeeeeee:p kira lesz ;-)

Tufa
De többet fordítasz a szervízelésre 😉

Dave000
viszont az erejéhez képest nagyon kevés rá a biztosítás, meg az adó..

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

DJ Bee18
mellesleg többet zabál benzinbõl, és fõleg olajból

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

sike
nem tudom mit ugráltok az RX7 esen nem is szép egyenesen ronda! (megkövezhettek)<#mf1>

-

Tufa
Nézd, aki szerint az Rx7es 95ös és azt állítja hogy ért hozzá, sztem nincs mirõl társalogni... A wankel motort KÖZUTAKON az rx8al kezdték el szériában gyártani, elötte is volt wankel, de az rohadtul nem az a wankel volt még amit ma ismerhetünk. Ha értenél hozzá, azt is tudnád hogy a wankel nem sokat ér. Hiába a "sok" lóerõ, sokkal hamarabb hibásodik meg mint akármelyik másik motor, bár te "értesz hozzá", biztos tudod.
Azt igy mellesleg hozzátenném, ebbe a mondatodba kötöttem bele:
"de nem mindegy hogy mibe teszik bele. Az RX-7, szebb, vadabb..."
Remélem nem kell elmagyaráznom miért, nem igazán kedvelem a primitív stílusod, sry...

látom köztünk vagy skyline<#eljen>

Dave000
bakker már kezdõdik... nemsokára mindenhol el lesz árasztva ezekkel a kamukkal a világ... minden nagyobb játékkal így van, tanulhatnátok már belõlük