Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
nekem van ug2 mentésem..😊
de a demóról beggeg semmit se írt...fuckják már meg...
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
asszem van v.hol mentésem ug2-höz ha meg nincs akkor szerzek ...
mivan ha nincs akkor milyn autóval lehet kezdeni??
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Just got this word from the mountain top. If you have a save file for Underground 2, you'll receive an additional 10K in career mode. This money can be used to purchase the Golf at the start of your career or used to upgrade the performance or visuals of your existing car.
If you don't have a copy, better hurry up and buy one.
~ Smoothie"
Ami szabad fordításban a következõ: "Emberek, Most kaptam egy új infót fentrõl. Ha van mentett állásod az Underground 2-höz, akkor kapsz 10 rugó költenivalót karrier módban. Ebbõl az összegbõl már karriered kezdetén megveheted a Golfot, vagy költheted a már meglévõ autód optikai-, vagy teljesítménytuningjára. Ha még nincsen U2 példányod, jobb, ha minél gyorsabban beszerzel egyet. Smoothie"
A fordításban elõforduló hibákért bocs, nem tudok angolul...
Magyarul jó kis marketingfogás az EA részérõl, hogy valódi pénzed virtuálisra cseréld. <#smile>#smile> És ebbõl még az is kiderül szerintem, hogy karrier módban ugyan unlockolva lenne a VW Golf, de nem lenne annyi pénzünk, hogy azzal kezdjük a történetet. Szóval aki Golffal szeretne indulni, jobb, ha beszerez egy "undorgrund2" mentést. <#wink>#wink> Történeti szempontból nemtudom, hogyan kapcsolódik majd a két cuccos... Na, ennyi..
Üdv!
silkroadforum.atw.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
asszem több mint 100 milla az a kocsi... majd kicsit késõbb felteszem az a 2 képet csak most multizunk fireballal lfs-ben 😊
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Nem MW az NW helyett?<#vigyor>#vigyor><#taps>#taps>
A BNV-😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
RX7-es
RX7 001
RX7 002
RX7 003
Clio:
Clio 01
Clio 02Clio 03
RX 8:
RX8 001RX8 002
RX8 003
ASTON MARTIN:
Aston 01
Aston 002
Aston 003
AUDI TT:
AUDI TT 001
Audi 002
Merci:
Merci
Lamborhini:
Lamborhini 01
Lamborghini 02
Subaru:
Subaru 01
Subaru 02Subaru 03
Mitsubishi :
Mitsubishi 01Mitsubishi 02Mitsubishi 03
tudom hogy ez nem az összes autó de ezeket én fényképeztem... 😊 nem akartam olyanokat betenni amit nem én kaptam le 😊
DJ Skyline PLZ ne töröld le 1 órás munkám van benne 😊
majd keresek a többi vedához is képet...
amúgy vad az új bannered..😊
maugy nem tom semmi értelme hogy jöjjön demo mert az eredeti pláne ha black ed
érdemes várni mert csodás a graf.
-
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Azt igy mellesleg hozzátenném, ebbe a mondatodba kötöttem bele:
"de nem mindegy hogy mibe teszik bele. Az RX-7, szebb, vadabb..."
Remélem nem kell elmagyaráznom miért, nem igazán kedvelem a primitív stílusod, sry...