Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
ezt csak azért csinálta riczák attila hogy pénze legyen

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
kamu, a képen pedig RX-7-es van...hál isten!

szerintem neeee

matyi08
ez mekkora átbaxás!

matyi08
szerintem az nem rx7-es, hanem pontiac vagy corvette. szerintem......

MikX
Tegnap este óta 200 hsz, ööö bocs spam, ez nemsemmi már megint...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

princeofdark
JÖn valaki MSN-re?

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

DJ Skyline
utoljára ilyet az NFS 3-ban láttam!😄

modellmaker
Ha gyorsan mész nem is oylan feltünõ! <#idiota><#wilting>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DAVE23
hát megtörténhet ezzel meg akarják tisztelni a magyar nfsmw rajongókat?

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

lehethogy valamelyik Pesti útról mintázták😄
DAVE23
csak black edition na az szép

M@TriX
hol erõsítette meg?
majd ha azt megkapjuk akkor lehet örülni, bár nekem 8

mellékesen ezt már lentebb beszúrta vki.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sil3nt
PC-re csak NFSMW Black Edition
<2005-11-02 @ 14:43 - Berkenye> (kommentek: 15)
Az NFS-Planet.de értesülései szerint PC-re a Need For Speed: Most Wantednek kizárólag a Black Edition bónuszváltozata lesz megvásárolható, míg Xboxra és PS2-re a "normál" kiadás is, ám az õ esetükben a BE verzió drágább lesz. Szóval jól járunk... az értesüléseket állítólag az EA megerõsítette. Thanks Accord.

M@TriX
jah, érdemes megnézni a Ford Racing 2-t, huh na arra nyomtak egy BumpMappingot, szép textúrát és már kész is, nagyon ütõsen néz ki...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DAVE23
na nem értem az EA-t a leg több nfs be ugyan ilyen ratyi volt az út nem igaz hogy az évek során csak a tükrözödésig jutottak nem birtak 1 valóság höbb utfeületet megalkotni

M@TriX
PC-s, amúgy sok képen ilyen, ha visszanézed, az NFSU2-ben is volt ilyen bug, de azt javították. azt nem értem, ha szebb lesz, akkor erre máérnem figyelnek, ha így lesz, akkor meg hogy lehet ígyhagyni? 😊

DAVE23
ez a kép console rol van?

DAVE23
csak nem leszs ijen kaki az úttextúra:S

M@TriX
és tényleg vazze, ilyen ronda lesz az úttextúra, anyám...
500 éves, pixelhibás tölgyfákról verte idáig a szél 😉

lexatan
Köszi! A lényeg, hogy van a játékban ilyen, így az autólista is teljesen hiteles eddig. Különben én is bírom ezt a macdát (asszem a németek így mondják <#smile>) !

silkroadforum.atw.hu

Scholes18
bazze McLaren F1 hun van??<#mf3><#guluszem1>

Glory Glory Man United!!

M@TriX
ja én a srác fejét néztem, mondom az nem RX7, nem figyeltem a hátteret 😊

Hi ez ha jóltudom a 2. szériás rx7-es,nem kevered a képen 100% hogy rx7-es van csak abba nemvok biztos ez hanyadik kasztnija😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nem keveri....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

lexatan
Affene! <#smile>

silkroadforum.atw.hu

r4f1
már megvan...

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

M@TriX
kevered...

r4f1
nem jön be a link...

r4f1
OFF: hol tudom beállítani az avataromat???

lexatan
Aki az RX-7-et hiányolta, lehet, hogy most örülni fog. Az autó valószínûleg a 20-as számú lesz a megszerezhetõek között. Aki nagyon ismeri az rx7-est, erõsítsen meg legyen szíves, hogy az van a képen. Vagy keverem valamivel? KÉÉÉP

silkroadforum.atw.hu

r4f1
nem rossz verda 😊

M@TriX
jah, durva gép

sike
ezek szerint lesz egy ilyen verda is benne LOL

-

DAVE23
valaki kitörlöset játszik?

DAVE23
mi ez a black edition?

FOXX supreme
megadva<#worship>

drdrehun
Ok Most mindenkitõl elnézést fogok kérni, mert nem tudtam hogy ezek a képek már voltak, és én eddig nem láttam õket, szóval gondoltam belinkelek 1-2-t hátha valakinek tetszik. Bocsánat! Nem olvasom rég a topicot, csak ez elmúlt 3-4 napban kezdtem. Azért is kérdeztem, hogy láttátok-e már. Tudom, nem kellett volna! 1ébként meg az ilyen építõ jellegû hozzászólások töltik ki a topicot nem a régi képek (sajna). Ismét nem csalódtam. Mellesleg biztos idõsebb vagyok az átlagnál, szóval legyetek szívesek megadni a kellõ tiszteletet! Köszönöm

M@TriX
ha volt már, akkor nem új videó 😊
de amúgy részben igazad, talán tegnap jelent meg, de viszonylag új láttam már, elég jól néz ki a rendõrautók törése...

M@TriX
na de lássuk a hivatalos eaboltot. ott csak BE van, de annak is hívják és bele van írva, hogy 2 exkluzív verda, stb, úgy beszél, mintha lenne majd sima verzió is. szóval vagy bénán fogalmazták a BE verzió leírását, vagy lesz sima verzió is, vagy lesz sima, de PCre nem, de akkor meg kit érdekel mi van a simában, stb 😊 na majd meglátjuk...

Bandi 18
lehet hogy volt már de one 2 új video a NFSMW EA-s honlapján

M@TriX
jah egyet értek, az EA nem jótékonysági intézmény örömmel gombol le a userekrõl egy kis plusz pénzt, elhiheted 😉

M@TriX
próbáltam kissé gatyábarázni a topicot szóval, de úgy látom sikertelen.
autóslisták jönnek, régi képek mennek, hanyadik a topic, demó vanmár, stb.

TothLaci
Már régebben is volt róla szó, hogy pc-re csak a Black Edition jelenik meg, de én ennek nyomát sem látom, ezért kacsahírnek minõsítem. Szerintem lesz legalább 4 db. NFS: MW PC-s változat.
M@TriX
eddig is így volt, csak valaki most mondta, hogy PCre nem lesz más. hiv megerõsítés errõl még nincs

TothLaci
Az, hogy nem Black Edition (vagy csak nincs feltûntetve)
drdrehun
bocs apám, ne haragudj hogy egy kicsit fel akartam dobni a topicot egy pár képpel, ne haragudj! ígérem többé nem fordul elõ!

M@TriX
ebben mi az újdonság? jáááááj, inkább megyek a fórumból mielõtt idegbajt kapok 😊

M@TriX
nehéz a felfogásod, fiam?

drdrehun