Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy "lyúzer"re gondoltál? 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amúgy engem is zavar, hogy a lámpaoszlopok minimálisan sem lassítják a kocsikat.azért ez már túlárkád sztem. tudom vannak olyan júzerek akik szeretnek így nyomatni, de szerintem ez már túlzás...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ha te azt tudnád...^^
ha te azt tudnád...^^
Punto Super 2000
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Hang tight!
~ Smoothie"
Jelenti: "Ó, még egy dolog és bocs, ha valakit összezavartam. Most megerõsítem a hírt ((errõl a mentett állás=1000 pénzrõl van szó)), de ez csak konzolokra lesz elérhetõ. Smoothie"
Na hát tudod kivel szórakozzanak! Akkor ménem mondják már az elején ezt??? A másik meg, hogy valaki itt írta, hogy a golf a 15. helyezett legyõzésével lesz elérhetõ. Ez szerintem úgy van hogy kezdéskor lesz x pénzünk, mondjuk 10.000 credit. Lesz négy autó, ami nincs lelakatolva, így megvehetõ lenne. De a négybõl három esik abba a keretbe, ami rendelekezésünkre áll, így a Golf mondjuk 15.000 credit lesz. És néhány nem blacklist verseny megnyerésével lesz pénzünk, hogy megvegyük a VW-t. Ezek csak az én találgatásaim, nem kell készpénznek venni. Na, kb ennyi...
Üdv!
silkroadforum.atw.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
de nem ez a lényeg hanem eZ:
a FlatOut minden fullon 4x-esen élsímítás mac Texture Filtering a graf gyönyörû! van törés is meg minden!
na most!
miért nem tudnak ien grafot csinálni az NFS-eknek? miért kell ez a sok csillivilli bump-mapping meg minden?
az NFSU2 1024x768-ban kb mediumon futott egy 20-30 FPS (tehát nem éppen éreztem hogy 300-zal megyek és letépi a fejem szél)
a FlatOut-nál már akkor oda meg vissza vagyok ha a Dodge-ból max tuningal sikerül kihozni (NITRÓVAL!!) a 280-at! és akkor nagyon komoly a hang és olyan érzés mintha télleg ott ülnél abba az amerikai gépcsodába (ami 446LE nálam)...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Mmúgy már le szeretném cserélni, több mint egy napos, most mindenki sajnálhat milyen nehéz sorsom van <#eplus2>#eplus2>
De még nem tartunk itt.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
remélem itt egyszerü lesz
-