Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Nem akarok semmit elkiabálni de az alábbi kommentek szerint teljesül az az elv miszerint az NFS sorozat a két véglet között mozog vayg szar vagy jó. és ez ciklusosan változik. Jelentem ismét mélypontra jutottunk. De azért reménykedjünk

matyi08
attól ne legyetek meglepõdve, ha nem törnek az igazi kocsik, mivel annyi pénze még az ea-nak sincs. van egy pár lehetõség. kitalálnak saját autókat, mint san andreasban vagy midnight clubban, és azok törhetõk. vagy csak néhány kocsit raknak bele, ami töhetõ, mert sztem azért is nagyon sok pénzt kell lerakni az ea-nek, hogy egyáltalán berakhassa a kocsikat, ha meg még azt is akarnák, hogy törjön, akkor csõdbe menne szerintem a cég. és talán ez a legjobb választás, ami van, hogy iazi autók vannak benne, és nem törnek. na meg jó sok autó van benne. a grafikáról meg annyit, hogy ma minden játéktól olyant várnak egyes emberek, hogy olyanok legyenek,mint egy animációs mese. gondoljatok bele, mindenki többet várt a san andreastól, a bf2-tõl pl. és mi lett belõle? persze egy jó játék, de nem olyan grafikával, mint sokan várták. szóval ha ennek sem lesz olyan grafikája, mint egy animációnak, akkor sem kell meglepõdni, meg letenni a játékot, hanem tolni ezerrel!!!

lexatan
OK. <#wink>

silkroadforum.atw.hu

r4f1
szeritnem a lúzerra gondolt 😊<#idiota>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Zetorg
"lúzer"-re 😄

A napfény átszûrõdése is érdekes. Eltûnik, mikor odaér a kocsival, habár ez nem egy egetrengetõ probléma.
M@TriX
1-et? akkor már 3-at 😊
vagy "lyúzer"re gondoltál? 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Zetorg
a júzer szó elején eltévesztettél egy betüt 😉

M@TriX
nekem az tetszett, amikor a nagy víztornyot összedönti az egyik videó elejefele és átmegy a telefonfülkén ami sértetlen! marad. nézzétek csak meg.
amúgy engem is zavar, hogy a lámpaoszlopok minimálisan sem lassítják a kocsikat.azért ez már túlárkád sztem. tudom vannak olyan júzerek akik szeretnek így nyomatni, de szerintem ez már túlzás...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Skyline
én azért végigvittem 2x...másodszor már csak azért,mert kijött egy EU paccs',amit ha felteszel akkor tudsz menni a pözsó' 106-al,és Opel Corsával...106-al még1x végigvittem,aztán azt csináltam amit te...kicsit tuningolgattam,aztán mentem egy próbakört és kész...

Casseus
Valószínü hogy ez is az UG2 sorsára fog jutni nálam! Letöltök egy 100%-os mentést és játszok vele hetente pár órát! Persze a jáccás alatt nem a versenyzést értem, hanem veszek egy kocsit megcsinálgatom, kipróbálom...azt Exit Game!

ha te azt tudnád...^^

Casseus
Olyan vákumot húz maga után hogy minden összedöl és széttörik!

ha te azt tudnád...^^

DJ Skyline
én akkor néztem nagyot mikor a porséra' ráomlott a benzinkút,és karc nélkül jött ki...meg a fákat úgy nyesi le magaelõtt az autó mintha fogpiszkáló lenne...ez az egyik korvettes' videóba volt ha jól tudom

Casseus
Sztem meg borzalmasak! Ne kérd hogy leírjam a véleményem! Nagyon régóta várom a ezt a játékot és szivenüt pár bugos videó a játék megjelenése elött! Nagyon remélem hogy nem ilyen lesz a PC verzió mert tökönszúrom magam!

ha te azt tudnád...^^

Hát, amikor a golf elmegy a fánkos mellett, és a közelébe sincsen csak úgy magától, összedõl?

nem csak te

Bandi 18
mért csalódtál szerintem tök jók azok a videók

Bandi 18
ok ok én is tévedhetek bocsesz

Casseus
megnéztem az uj videókat!

csalódtam!

ha te azt tudnád...^^

Dave000
Csak a játékban lévõ Punto kedvéért:
Punto Super 2000

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

lexatan
Azt sejtettem, hogy én vagyok a 15.-ik, rögtön azután, ahogy legyõzöm Sonny-t, aki tényleg a 15-ik. De biztos igazad van, csak akkor magyarázd el légyszíves a következõ két kép jelentését:

15
blacklist

Kimerítõ magyarázatod elõre is köszönöm... <#worship>

silkroadforum.atw.hu

Bandi 18
Amúgy te vagy a 15.-ik a játékban

DJ Skyline
ne linkeljetek már be 1 nap 4x ilyen kamu oldalakat! köszönöm!😊

lexatan
Na, helyesbítés a hivatalos fórumról: "Oh, one thing and I apologize for any confusion. Let me confirm, but this may only be for consoles.

Hang tight!

~ Smoothie"

Jelenti: "Ó, még egy dolog és bocs, ha valakit összezavartam. Most megerõsítem a hírt ((errõl a mentett állás=1000 pénzrõl van szó)), de ez csak konzolokra lesz elérhetõ. Smoothie"

Na hát tudod kivel szórakozzanak! Akkor ménem mondják már az elején ezt??? A másik meg, hogy valaki itt írta, hogy a golf a 15. helyezett legyõzésével lesz elérhetõ. Ez szerintem úgy van hogy kezdéskor lesz x pénzünk, mondjuk 10.000 credit. Lesz négy autó, ami nincs lelakatolva, így megvehetõ lenne. De a négybõl három esik abba a keretbe, ami rendelekezésünkre áll, így a Golf mondjuk 15.000 credit lesz. És néhány nem blacklist verseny megnyerésével lesz pénzünk, hogy megvegyük a VW-t. Ezek csak az én találgatásaim, nem kell készpénznek venni. Na, kb ennyi...
Üdv!

silkroadforum.atw.hu

A felsõn is õ van, csak ott nem nézz ki olyan jól

Kaplan
Alsó képen lévõn csaj GYÖNYÖRÛ! <#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Dave000
azt is húz, legalábbis a videókon nagyon úgy látszik, és engem idegesíteni fog már látom elõre, majd demoban meglessük ezt is...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

FOXX supreme
A végén már kondernz csíkot fog húzni maga után a kocsi...<#idiota><#idiota><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

ffxi
legyen igazad!

Fákjúal!

M@TriX
tudom, de azért én várom, hogy egyszer egy GT4 szerû gémet is kapunk 😊 bár a TRD3 már pedzegeti...

Dave000
egyébként szerintem kajak hülyeség a Most Wantedban, hogy rajtnál nyomod a gázt és közben pörög a kerék amíg el nem indul a verseny, tiszta hülyeség, meg azok a légáramlatok a kocsi hátuljánál amit nagy sebességnél látni...

Jagi
A juiced valahogy bejött nekem csak a hátsó kerekesekkel nem lehett rendesen menni...(bocs, az offért)

ffxi
Csalódás😞(

Fákjúal!

M@TriX
Igeeeen! 😊

ffxi
Mit vártok ettõl GT4-szerût?

Fákjúal!

M@TriX
és azt már meg se említsd, hogy gyengébb gépen is brutális a FO, de a Trackmania Sunrise-t is melíthetném, bruti graf törés és gyenge gépen is hihetetlen graf. érdemes megnézni.

Sanyix
Azé mer nfs-ben nagy sebességen is úgy mozog a kocsi mint kis sebességen 😊 egy élethûbb játékban, nagyobb sebességnél már egészjól el lehet veszíteni az uralmat a kocsi felett 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Jagi
Én 373-at mentem az egyik skyline-ommal, ott már éreztem vmit, de nem volt az igazi... 😞 a nufusu mindígy ilyen volt, sebességérzet: irreális.

Sanyix
Azért nemtudnak, mert az nfs több gagyibb konzolra is megjelenik, és butítani kell, a másik, meg hogy a fejlesztõk inkább a pénzel foglalkoznak, nem az optimalizálással.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

k8bal
tegnap láttam a Hazárdmegye Lordjait és azon felbuzlva rögtön felraktam a FlatOut-ot és hozzá a Dodge Charger-t!
de nem ez a lényeg hanem eZ:
a FlatOut minden fullon 4x-esen élsímítás mac Texture Filtering a graf gyönyörû! van törés is meg minden!
na most!
miért nem tudnak ien grafot csinálni az NFS-eknek? miért kell ez a sok csillivilli bump-mapping meg minden?
az NFSU2 1024x768-ban kb mediumon futott egy 20-30 FPS (tehát nem éppen éreztem hogy 300-zal megyek és letépi a fejem szél)
a FlatOut-nál már akkor oda meg vissza vagyok ha a Dodge-ból max tuningal sikerül kihozni (NITRÓVAL!!) a 280-at! és akkor nagyon komoly a hang és olyan érzés mintha télleg ott ülnél abba az amerikai gépcsodába (ami 446LE nálam)...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Bandi 18
jah bocs ezt nem tudtam <#eplus2>

Sanyix
Nem vettem! Hát nemlátod? P1 120mhz@2048bit 120Thz, szóval a jókis 120-as p1-embe raktam még 2016 bitet, meg tuningoltam 120 terahertzre <#idiota>

Mmúgy már le szeretném cserélni, több mint egy napos, most mindenki sajnálhat milyen nehéz sorsom van <#eplus2>

SLICK
bolhapiac???<#nemtudom> vagy kiárusítás volt a roncstelepen?

TothLaci
Majd lesz ilyen is... Húde várom az 1 PetaBájtos HDD-t... De jobb lenne 1 EB-s winyó is 😊

De még nem tartunk itt.
Bandi 18
A géped nagyon LOL hol vetted??? <#nyes><#nyes><#nyes>

Sanyix
Hehe gyenge gép, úgy sajnállak, nézd meg az én tuningconfigomat az aláírásomban <#mf2>

Asszem én is beújítok egy kis hardware upgradet, csak hogy tuti ne legyen fennakadás és minden maxba mehessen. Ilyenekre gondoltam mint: 6800 GT megy 3800-as X2-es. Csak hogy tuti ne legyen fennakadás. Aztán majd sírok amikor meg nem akar rendesen futni.<#idiota>

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

sike
én kormánnyal .......logitech... csak az u2vel is sokat szaroztam mií bebirtam állítani a force feed back(vagy mi) et mert mindig ütött vagy néha gyangén húzott...
remélem itt egyszerü lesz

-

Sanyix
És akkor is majd jössz mondani, hogy bibí ilyen videokártyát vettem?<#vigyor1>

Bandi 18
FIGYELEM!!!!!! VIDEÓKKAL KAPCSOLATBAN: AKI NEM KIVÁNCSI A TÖRTÉNETRE NE ÍGY AZ ELEJÉN AZ NÉZZE MEG ÕKET!!!!!!