Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TothLaci
De csakis repülõvel 😄
Bandi 18
Ez már volt vagy 10000x

Bandi 18
Az elsõ 4-et ajánlom figyelmedbe de ha az intrót kihagyod akkor csak 3-at a többi nem annyira érdekes

Bandi 18
Igen azzal de ha kiváncsi vayg a részletekre akkor nézd meg ezeket a videókat és minden kiderül Videó

matyi08
basszus, megint peugeot 206?!?!

gergobaby
de amugy visszább le van írva...

Toshiba L300-2C5

gergobaby
Rendszerkövetelmény:
Minimum:
Operációsrendszer: Windows 98/2000/ME/XP
Processzor: Pentium PIII - 800 MHz Processzor vagy AMD Athlon
Videokártya: NVIDIA GeForce 2 vagy ATI Radeon 7000 vagy jobb
CD-meghajtó: 4X vagy gyorsabb
RAM: 256 MB RAM

Ajánlott:
Operációsrendszer: Windows XP
Processzor: CPU Pentium 4 – 2,4GHz vagy Athlon64 3000
Videokártya: Geforce FX 5700 vagy Radeon 9600 vagy jobb
CD-meghajtó: 52x CD-meghajtó vagy 16x DVD-meghajtó
RAM: 512 MB RAM

Toshiba L300-2C5

csak be kéne írni a keresõbe de mind1<#falbav><#falbav><#falbav>

Bandi 18
Mivel a történet ott folytatódik ahol az UG2-õ abbamaradt. te vagy a király a városban átmész egy másikba ott is azt hiszed te vagy a jani ezt megelégelik és elrontják a gépedet földönfutó leszel és kezdheted elõrõl mint az UG2-ben

matyi08
és azzal a bmw-vel, ami a bemutatókban van, nem? bár ennyire részletesen gondolom nem tudod, de azért megkérdem.

Bandi 18
hát a sajátot bizonyosan

Bandi 18
hát ja mivel az 1. ember nyerte meg legalább is szerintem

matyi08
és a BMW M3-at már csak a játék végén kapjuk vissza?

Bandi 18
Ez az visszatérnének a klasszikusok jeeeee<#vigyor2><#vigyor2><#nyes><#ravasz1>

matyi08
akkor mindíg az elsõ pályán fogok játszani!!

TothLaci
Igen, mivel sorszám alapján töröl, és mindkettõnek ugyanaz volt a sorszáma...

Szóval

Szerintem EA-nek felkéne már dolgozni jópár régebbi pályát(pl. Hometown ), és ezeket a pályarészeket belerakni az újabb NFS-be.
Bandi 18
elárulok egy titkot az elsõ két versenyen a BMW M3-al kell menni (fullban) csak a második versenyen elõtt megbuherálják a géped és ezért elveszted

Sziasztok!

Vannak már valami infók a gépigénnyel kapcsolatban?

Zetorg
én voltam, akit kiütöttél 😊

Ezzel nem vagy egyedûl, énis oda vagyok a BMW-kért.
DJ Skyline
írd már le még1x,mert töröltem az egyiket,de mind2-t törölte...hmmm...pedig én csak az egyikre nyomtam törlést...bocsi!😊))

matyi08
egyébként nekem a bmw miatt is jön be ennyire így elõre is a game, mivel eléggé bmw mániás vagyok<#vigyor5><#vigyor5>

TothLaci
Bandee pont akkor küldte el a hozzászólását, mint én, és ezért lett 2 belõle...
matyi08
én ezeket nem vágom, mert a hot pursuit 2 futott, mikor nekem lett gépem. sztem az nem volt rossz játék, csak a pályák nagyon szarok voltak, meg nem volt benne tuning. igaz, ez még nem volt olyan menõ akkor játékokban.

Bandi 18
Mondjuk én az NFS 4-re emlékszem ott lehetett body-kit szerû dolgokat venni és autókat veszteni

Zetorg
ezt nem tudtam 😊
alig játszottam azzal a résszel.

matyi08
pedig sztem épp a tuningnak az a része jobb egy játékban, mert ha jól megcsinálod a járgányt, akkor örül a búrád, hogy milyen vagány autóval versenyzel, meg mutogatod a haveroknak. na persze a chiptuning sem elhanyagolható, sõt. de azt megoldod egy jobb kocsival.

DJ Skyline
dehogynem...felni,meg hátsó szárny...bõven elég volt szerintem optikailag!😊

matyi08
már nem tudom, hogy hol olvastam, sztem valahol neten.

DJ Skyline
utoljára az NFS-ben volt könnyen elveszthetõ az autó...mikor az ellenfelet 1v1-ben hívtad ki úgy,hogy az autó volt a tét!😊
ha vesztesz repül a kocsid...ha nyersz tied az ellenfél autója!😊)

Zetorg
optikai tuning nem volt benne...

Bandi 18
És épp a rendõr+tuning miatt fog az újságokban 90% feletti értékelést kapni

TothLaci
Talán ezt az egyik újságban olvastad? Midnight Club II-nél volt ez feltûntetve... De igaz!
Bandi 18
hát hogyne és akkor ha megint rányomják a 3+-os korhatárt szerinted akkor ez a feltevés reális és ha valaki csak örjöngeni akar vele akkor örökké kezdheti szerintem ez nem igaz az UG2 megjelenése elõtt is azt nyilatkozták hogy még EASY-n is nagyon kemény lett a játék ahhoz képest egy hardcore játékos szerintem 1-2 hét alatt végignyomhatta

matyi08
sztem jó ez a rendõr+tuning, de inkább a tuning, mint a rendõr

DJ Skyline
a porsés részben is lehetett tuningolni,mégis volt törés és az egészet meglehetett oldani egy repair all dologgal!😊

Bandi 18
Visszatére a fizikához szerintem sok jóra ne számítsatok mert az UG2-ben is nekimentem 1-2 táblának és repültem merõlegesen felfelé 50-métert. Kerítés Coal Harborban dettó<#eplus2><#eplus2><#nevetes1><#nevetes2>

icespeakyy
az olvastam h könnyen el lehet vexteni a kocsit..sõt..h a a gép úgy ítéli hnagyon roxx vagy akkor újra is kell kezdeni..legalábbis a pc-guruba ez volt 😄

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

bertino
ha minden autón a törés olyan volna, mint a Driv3rben az autóké (bocs a pici offért) egész tûrhetõ lenne, csak az a baj, hogyha olyan mértékkel törne olyan sebességeknél... sokáig nem élne a verda az tuti :|

szal kiskapu<#nemtudom>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandi 18
én inkább visszatérnék az Underground részhez és ezt a rendõrös üldözõs dolgot elfelejteném. Persze új kocsikkal és nam csak 30-at tennék bele

drop
szerintem a törésnek ebe a játékba nem sok értelme van mert tegyük fel megszerzet
csodaverdát feltuningolod nehezen szerzet pénzböl
és a következö versenyen a rendörök totálkára törik hát nem tudom te akkor hogy gyüjtenél jóbb kocsira meg tuning részre tehát vagy törik az autó vagy tuningolsz
mert nem tudom de elég idegesitö lenne ha mondjuk minden verseny után sporelt meg egyéb dolgot vehetnél

reménytelen
Szerintem meg a millió féle vizuális módosítás miatt nehéz minden variációra normális törést csinálni... vagy csak +2 év...
<#wilting><#ejnye1>

NuCLEARScoRp
Én a következõ NFS-nek a Need For Speed - Top Ten nevet adnám... utalva ezzel a 10 . részre..<#nevetes1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Bandi 18
szerintem igazad van és véleményem szerint megint a rend õrei fogják az egészet hazavágni. Megint az a sok szitkozódás miattuk higy a jó k*****va anyjukat meg hasonló

DJ Skyline
erre csak annyit tudok mondani,hogy:
akkor honnan volt pénze megcsinálni a törést,liszenszelni' a kocsikat,mikor az NFS IV High Stakest csinálták?Pedig akkor nem folyt annyira sok játék az EA-tól(vagy csak én nem emlékszem jól)...mint manapság a sok sport játék,Sims kiegészítõk,stb...simán lenne rá pénzük,hogy egy normális törést csináljanak a játéknak...nincsen több autó mint a porsés' részben...igaz ott csak a Porséval' kellett tárgyalni,de sokkal több autót kellett megcsinálniuk,"törhetõvé" tenniük mint most a Most Wantedba...szerintem össz vissz annyi van a dolog háta mögött,hogy lecsrélõdött a készítõ gárda...messze nincs olyan színvonala az eddigi látottak alapján szerintem a Most Wantednak,mint anno a Need for Speed részeknek...hiába a tuning,rendõrök,stb...

Bandi 18
Mind1 majd a legközelebbi NFS már jobb lesz. Szám szerint a 10.-dik remélem valami korszakalkotó lesz. Mondjuk lehet hogy ez sem lesz rossz de azért remélem a jubileumi 10-esre kicsit összeszedik magukat

matyi08
ó bocsánat!<#boxer><#boxer><#violent><#gun>

Bandi 18
hát azért az a kijelentés hogy sok autó lesz benne kicsit túlzás nemgondolod? <#hehe>

matyi08
miért, játszottatok márr vele? jó, lehet hogy szar lesz, de ki tudja....