Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HP2 óta kezd lejjebb csúszni a realizmus a játékban...nálam akkor ment mélypontra a HP2 mikor a helikopter elkezdte kisz@rni a robbanó hordókat...<#idiota>#idiota>
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
ezt el lehetne kezdeni az autóktól kezdve...
Deazmár dúrva lenne,hogy éles versenyben a versenyzõk menet közben cserélgetik a nos palackokat,meg a szélárnyék feltölti a kiürülteket LOL
Honda - The Power of Dreams
Xbox demóhoz nem tudtok linket? Vagy egy olyan torrentet, ahol sok a seeder. Szerintem ez nem warezeskedés, mert külföldön újságmellékletekhez adták, tehát szerintem nem érdemlek bannt. :-))
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
azthittem van demó! de nincs... 😞
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
pl ott a wr2, sokkal kisebb/szegénnyebb csapat csinálta és liszenszelt, valós autók törnek rommá.
szerintem egyszerûen az EA nem akarja bele rakni, talán azért nem, mert az optikai tuning miatt túl bonyolult lenne ezt kivitelezni.
monnyuk nem biztos...
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Jah, és az a BMW, ami a játék legelején van, kissé Colin-os a hangja, de elég gyors 😊
nem tudok programozni
"Kezd elegem lenni az idióta szövegedbõl..."
nem tudom minek személyeskedsz, ez egy fórum ,mindenki elmondhatja a véleményét...ha kijön, meglesz a végsõ verdikt is. Én csak az NFSU trendje alapján érzem, hogy megint egy rókabõrös EA termékkel van dolgunk..lásd pl FIFA
"ami felülmúlja a NFS sorozat sikerét..???"
sztem már van olyan, de nem a sikerét kell felülmúlni, hanem csak a minõségét...utálom a hype-ot.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
brávo
itt mindenki csakfikázni tud, ha egyszeri csóró bejön és a "nagy" fanoktól meg merészeli kérdezni, hogy mikor jön már ki az a szutyok demo...
<#conf>#conf>
Asszem én is leírom a véleményemet pár szóban: a törést valóban be lehetett volna rakni, és ebben még a zsaruk sem lennének kárunkra, ld. nfs5, abban legalább volt kihívás, és vigyázni kellett a verdára is, nem csak menni elõre mint a barom. Hol vannak a régi nfs-ek?? Nem pont arról szólt, hogy álomverdákat vezethetünk benne (nem holmi Nissan-okat, és Toyota-kat...), gyönyörû tájakon keresztül?? Úgy látszik már az ea sem emlékszik az nfs-ek lényegére. Persze az undergroundokat én is végignyomtam jobb híján, mert szvsz. árkád autósjátékból nem volt túl nagy felhozatal. Ja a törésrõl még annyit, akinek úgy nem menne, kapcsolhassa ki (Richard Burns Rally). Még annyit zárszónak, hogy sajnos a játékipart is utólérte a "nem szmámít a belsõ, csak a külsõ" elv. Arról nem is beszélve, hogy legszivesebben õk már csak konzolokra fejlesztenének, mert oda elég a gagyi kivetelezés is (ez persze csak magánvélemény). Bocs a hosszúért. 😊