Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
ug sorozatra gondolok 😊

DJ Skyline
hát az elõdöknek elég sok volt!😊
HP2 óta kezd lejjebb csúszni a realizmus a játékban...nálam akkor ment mélypontra a HP2 mikor a helikopter elkezdte kisz@rni a robbanó hordókat...<#idiota>

FOXX supreme
Hogyne lenne már benne!!!!!!! Jó lehet hogy nem lehet szétkapni a motort, és kicsit jobbra beállítani a turbonyomást meg a szelepeken egy két finomítást csinálni, de olyan mint az elõzõ 2 részbe, olyan biztos lesz benne.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

hogy minek?
ezt el lehetne kezdeni az autóktól kezdve...
Deazmár dúrva lenne,hogy éles versenyben a versenyzõk menet közben cserélgetik a nos palackokat,meg a szélárnyék feltölti a kiürülteket LOL
hátte puta vagy
Zetorg
az nfs-ben minek van köze a valósághoz?

szerintetek lesz benne motor tuning??????????????

Bandi 18
Lehet hogy csak a vidoek voltak nagyon szarok már ha azokat videonak lehet nevezni viszont az 1-ben a kínai nõ az jó volt <#eljen><#eljen><#eplus2>

Bandi 18
így ONE Nekem az UG2 fõszereplõje nem jött be

AlieN911
jaja ez igy van.. ezt nagyon elba*ták benne:S remélem nem lesz ilyen v. hasonlo..

Honda - The Power of Dreams

Hali!

Xbox demóhoz nem tudtok linket? Vagy egy olyan torrentet, ahol sok a seeder. Szerintem ez nem warezeskedés, mert külföldön újságmellékletekhez adták, tehát szerintem nem érdemlek bannt. :-))

matyi08
dettó

A NOS újratöltõdés nekem nemjöttbe az NFSU2-ben,mert a valósághoz semmi köze-ésez baj.A másik pedig az,hogyha pár körön keresztül mögöttem jön valaki,akkor fullra feltöltõdik a NOS-a,onnattól kezdve semmi eséllyem,meg minden kör végén az elsõ helyezett több nos-t kap(ott)-ezsem igazságos
egy nagy pozitívum: most is jó csaj a fõszereplõ<#love11>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Bocs. Életemben elõször vagyok itt.

most akkor szerninted szar a mw?

Bandi 18
Ennek tisztára Skyline hangulata van azt is az uccsó 15 versenyre kaptuk meg ezért is utáltam mind a kettõ részben.

TothLaci
Nekem megvolt a demo... Ezek a videók... A teljes kell 😊
Sland
140 új üzenet?
azthittem van demó! de nincs... 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Zetorg
nem hiszem, hogy törés a liszensz hiánya miatt nincs a játékban.
pl ott a wr2, sokkal kisebb/szegénnyebb csapat csinálta és liszenszelt, valós autók törnek rommá.

szerintem egyszerûen az EA nem akarja bele rakni, talán azért nem, mert az optikai tuning miatt túl bonyolult lenne ezt kivitelezni.

fireball
úgyérzem,ez is 1 demo nemtes nap lesz...holnap megyek el,és csak vasárnap jövök,akkor csak azért is kiadják,mer nem leszek itt😊
monnyuk nem biztos...

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

FOXX supreme
Meg szerintem jó lesz a játék! Attól hogy most láttunk valamit a videóba, az egyáltalán nem biztos hogy úgy lesz a játékba is!

FOXX supreme
Nagyon jó autó a BMW, csak keveset lehet vele menni.Mert amikor már ott vagyok az elsõ helyen, onnantól nemhiszem hogy sokat megyünk vele...De remélem hosszú lesz a játék...Mert én az u1-et 4 nap alatt végigtoltam, igaz egész nap azzal játszottam megállás nélkül, de rövidnek éreztem...a törést meg meglehetne oldani úgy ahogy a street legalosok tették, átnevezni a kocsit, mintha saját kreálmány lenne...meg valaki írta hogy kilehetne kapcsolni a törést, az nagyon jó ötlet...

TothLaci
Nekem nagyon tetszik a game...
Jah, és az a BMW, ami a játék legelején van, kissé Colin-os a hangja, de elég gyors 😊
matyi08
megnéztem a videókat és van pár bajom vele, de egyátalán nem tántorít el: az egyik az, hogy újratöltõdik a nitro. az ug1-ben nem töltõdött, de ott meg kevés volt sztem. nem úgy kéne megcsinálni, hogy újratöltõdjön, hanem adna többet. na mind1. a másik az, hogy a hülye zsernyákok nem nagyon akarták kergetni a másik kocsit, bár ezen talán javítanak az ea-sek. na meg az, hogy az a **** elveszi a bmw-t!!

Én marhára nem értem ,hogy már mióta várjuk a gémet,mióta irkálunk a fórumba, és most láttatok pár szaros "talán xbox videót" és máris fikázva van a játék. Ha pedig törne az autó ,az elsõ 100 méteren gatterra baxná mindenki.Akkor mondjuk az lenne a baj ,hogy miért nem tudom kinyirni a motort ,meg miért nem süt rendessen a szemembe a nap<#mf1>Ne baxátok már el a gém hangulatát 2 héttel megjelenés elött pliz.Tudjátok online gémen nem lesz restart<#vigyor1> öröm bodottcság
mohus
"Ha annyira okos vagy miért nem csinálsz te is egy játékot,"

nem tudok programozni

"Kezd elegem lenni az idióta szövegedbõl..."

nem tudom minek személyeskedsz, ez egy fórum ,mindenki elmondhatja a véleményét...ha kijön, meglesz a végsõ verdikt is. Én csak az NFSU trendje alapján érzem, hogy megint egy rókabõrös EA termékkel van dolgunk..lásd pl FIFA

"ami felülmúlja a NFS sorozat sikerét..???"

sztem már van olyan, de nem a sikerét kell felülmúlni, hanem csak a minõségét...utálom a hype-ot.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

fifi
ez igaz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

inkább ejtsük a rossz hangulatot és reménykedjünk hogy végeredményben jó játék lesz<#pias><#puszi>

TothLaci
Hát jah... Igaz, nem olyan szuper, mint az U1-ben, de nem is olyan rossz, mint az U2-ben. Látszik, hogy olcsóbban akartak elõállítani a játékhoz filmeket, és szerintem is ez a legjobb megoldás...
te miért?

no prob<#rinya>

ja én is meglepõdtem de fasza szerintem<#email>

fifi
én kérek elnézést...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

lord nihilus bocs ha bunkón válaszoltam. én most takarékra teszem magam

TothLaci
Nah, megnéztem az introt, az elejével meg is leptek, mivel az a csajszi nem virtuális, nem is megrajzolt, hanem igazi 😉
<#banplz><#taps><#worship>

fifi
akkor max beírod a bannerba/ham már arra hivatkozol/ hogy nincs konkrét dátum a demora SEM...

fifi
benne van, hogy a full mikor...

brávo
itt mindenki csakfikázni tud, ha egyszeri csóró bejön és a "nagy" fanoktól meg merészeli kérdezni, hogy mikor jön már ki az a szutyok demo...

de senki nem tud konkrétat akkor mirõl beszélünk?

14 nap tárt fogalom nem konkrét nap<#falbav><#levele>

matyi08
ez mióta konkrét?<#nemtudom>

csak a bannert kéne megnézni, de minek?<#banplz>

igazad van gabesz<#worship>

konkrét nap nincs mikor adják ki a demót?
<#conf>

Üdv!

Asszem én is leírom a véleményemet pár szóban: a törést valóban be lehetett volna rakni, és ebben még a zsaruk sem lennének kárunkra, ld. nfs5, abban legalább volt kihívás, és vigyázni kellett a verdára is, nem csak menni elõre mint a barom. Hol vannak a régi nfs-ek?? Nem pont arról szólt, hogy álomverdákat vezethetünk benne (nem holmi Nissan-okat, és Toyota-kat...), gyönyörû tájakon keresztül?? Úgy látszik már az ea sem emlékszik az nfs-ek lényegére. Persze az undergroundokat én is végignyomtam jobb híján, mert szvsz. árkád autósjátékból nem volt túl nagy felhozatal. Ja a törésrõl még annyit, akinek úgy nem menne, kapcsolhassa ki (Richard Burns Rally). Még annyit zárszónak, hogy sajnos a játékipart is utólérte a "nem szmámít a belsõ, csak a külsõ" elv. Arról nem is beszélve, hogy legszivesebben õk már csak konzolokra fejlesztenének, mert oda elég a gagyi kivetelezés is (ez persze csak magánvélemény). Bocs a hosszúért. 😊

matyi08
de eltérve a témától, kidobhatnák már azt a demo-t, akármilyen szar lesz a grafja, meg kevés autó lesz benne!!<#buck><#vigyor2><#vigyor2>

TothLaci
Mint az is, hogy elején mindig jobb autóval kezdel...
matyi08
köszi, megnézem mindd

Bandi 18
hát persze ez már hagyomány<#eplus2>