Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Na ennyit a honda körképrõl😊 jah és nem biztos, hogy pontosak az infók szal csak finoman...
silkroadforum.atw.hu
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Avanti Italia!
no problem amúgy,csak gondoljunk azokra is akiknek nincs 1 Megabites nete!😄
sokat írogassunk addig aztán eltûnik egy oldal után 😊)
Avanti Italia!
olyan nem? sztem igen.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De a kipuff nem jó helyen van...
Én csak azzal fogom tolni... az elején legalábbis 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
valahogy ma már nem nagyon gyártanak autó formájú autókat!😄 egyre futurisztikusabbak egyes autók sajnos...lehet nem ebben nõttem fel nem tudom,de nekem nem nagyon jönnek be a mai formatervezésû autók
http://www.importtuner.com/events/0511it_sema_day1/index.html
ott a zöld színû az 😊
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
majd meglátjuk a végleges verziót...ki tudja ezek milyen gépen készültek
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
De tudjuk hogy nem lesz...<#shakehead>#shakehead>
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

ezt az oldalt tessék lesni...majd ha az ISO-k között ott lesz a Most Wanted akkor már lehet szedni a rendes nem fake verziót,de most szólok,hogy senki ne kunyizzon ilyen olyan reget a másiktól,meg honnan lehet leszedni...nem warez tanácsadó topik, köszönöm!