Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
van két új video a hivatalos oldalon

ILLNeo
Valamilyen ismert színésznõt fölhasználtak a játékhoz, úgyhogy lehet hogy õ az akit mondasz

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Szentem naon odabasz ez az új civic! Kicsit utána néztem. 6(!) verzió lesz belõle: kupé, sedan, hibrid, SI, R-type meg az 5 ajtós... Na most a ferdeszemûek fondorlatos módon azt találták ki, hogy a megcélzott piaci szegmens szerint kicsit átalakítják a verdákat, tehát nem annyi lesz a különbség az egyes változatok között, hogy a 3 ajtóson 2-vel kevesebb ajtó lesz mint az 5ösön, a sport változatba meg jobb moci lesz. Ez annyit jelent, hogy a hibrid, a családi autó, visszafogott és elegáns. Az európai piacra szánt 5 ajtós pedig mindtõl különbözik és kissû ufós ûrautós kinézete lesz. DA AMI MINKET érdekel 😊))) a kupé (140 paci), SI (200 paci) és (még nem látta de gondolom) az r-type (remélem még több paci) morcosítva lesz, ültetve, sportos elsõ és háccsó lökhárító nem titkoltan a fiatalabbakat megcélozva... Persze szi szar kishazánkba had nem monyam, hogy nem lehet kapni majd 1iket se. Az R-typera van némi esély de az lesz a legdrágább (gondolom lesz vagy 8 milla) szal a csóró magyarok megint nem gizdulhatunk sufnituning csini kis civic-jeinkel.

Na ennyit a honda körképrõl😊 jah és nem biztos, hogy pontosak az infók szal csak finoman...

fireball
megint 1 demo mentes nap....

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Sné Zsuzsa
Ez a csaj, tiszta Michelle Rodrigez 😊

Canon 450 D

lexatan
A 9.-ik blacklist helyezett legyõzésénél kapjuk meg. Az autó a 20-as számú. A Subarut is ugyanekkor kapjuk, az a 19-es. A CLK 500-as meg a 21-es (8.-ik blacklist-es teremtmény legyõzése...). És úgy vannak sorban -a játék készítõi szerint- a személygépjármûvek, hogy 1-tõl felfele erõsödnek...

silkroadforum.atw.hu

Scott21
na ezt nézzétek: civic coupe street

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

FOXX supreme
Na te inkább helyezd magad takarékba...<#mf1>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

öcsém megsem jelent a demo semii oszt már a rx7 mikor lesz benne 😄

FOXX supreme
Nemtudja valaki hogy az RX-7 vagy a Subarut mikor kapjuk meg? hanyadik helyen állnak ezek?

FOXX supreme

FOXX supreme

Atkamon
jó!

Scott21
lessétek meg király nagyon <#eljen>

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Atkamon
Valaki betenne egy képet egy Dodge Viperrõl? Persze olyan képet ami a játékból van.

Scott21
itt egy jó kis videó: civic video

Zetorg
onnan nem tudsz letölteni semmit, csak infót kapsz, hogy mik jelentek meg warezban.

Ide elég csal regelni, vagy fizetni is kell a let*lt*s*rt?
DJ Skyline
köszi!

Barni
CIVIC COUPE 1
CIVIC COUPE 2
CIVIC COUPE 3

ja és itt megtalálható róla minden:
civic coupe honlap

Avanti Italia!

Barni
oksika, akkor töröld

Avanti Italia!

DJ Skyline
megtudjuk csinálni,hogy törlöm a kommentet és beteszed újból URL ként...kép1,kép2,kép3...és elvan felejtve!😊
no problem amúgy,csak gondoljunk azokra is akiknek nincs 1 Megabites nete!😄

Barni
basszus, bocsi nem tudtam hogy gond lesz, már nem tudom átírni
sokat írogassunk addig aztán eltûnik egy oldal után 😊)

Avanti Italia!

DJ Skyline
írd már át légyszi URL-re a képeket,amíg nem jár le a 4 perc!😄 nagyok ezek a pószterek!😄

FOXX supreme
Aha vagy pedig acura...de az se lesz! Akkor mi a f***om?

Amse
nekem acura-snak tûnik<#nemtudom>

FOXX supreme
Bocs, én fogalmaztam hülyén...Nem a 2006-os ra gondoltam, hanem amik, most jelenleg mászkálnak az utakon. 2004-sek, 05-sek-re gondoltam.
olyan nem? sztem igen.

Sanyix
Az a lol, hogy az NFSHP2-ben sokkal szebb az út textúrája, pedig régebbi cucc...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

clio1616v
A clio tényleg jól néz ki 😛
De a kipuff nem jó helyen van...

Én csak azzal fogom tolni... az elején legalábbis 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

DAVE23
jaja nem is pitik😄

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

bertino
hát igen, végülis ha visszagondolunk pl. 1967-re Eleanor korába.... ott még autók voltak pl <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Scott21
ja amúgy igazad van! szerintem meg nem tudnak manapság autókat csinálni sajnos 😞

DJ Skyline
én fényévekkel levagyok maradva a mai autóktól!😊)
valahogy ma már nem nagyon gyártanak autó formájú autókat!😄 egyre futurisztikusabbak egyes autók sajnos...lehet nem ebben nõttem fel nem tudom,de nekem nem nagyon jönnek be a mai formatervezésû autók

Scott21
az a civic nem jó.. a 2006-os coupe lesz a jó.. 😊 Íme a cím,ahol van mert képet nem tudok feltenni :
http://www.importtuner.com/events/0511it_sema_day1/index.html
ott a zöld színû az 😊

NuCLEARScoRp
Szerintem meg nagyon jól néz ki!!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

DJ Skyline
ez lesz,ezt kell szeretni!😊

majd meglátjuk a végleges verziót...ki tudja ezek milyen gépen készültek

DJ RX7
nem látátok már?

:3

bertino
monnyuk nekem a legutolsó széria se teccik..., ami a Halálosabb Irambanban van, az a zsír <#eljen>

DJ RX7
Gagyi az út textúrája.

:3

DJ Skyline
ezt nagyon elrontották!:S <#merges2>

Omlás
bocs nem 2x akartam.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
ritka ronda szerintem

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
ritka ronda szerintem

bertino
ez az uj civic ? <#wilting>

Amse
láttad már az új civic-et?😊

FOXX supreme
ja itt a kép:

FOXX supreme
Ezen a képen meg a túloldali kocsinak a fényszórói olyanok mint az új Civikeknek.
De tudjuk hogy nem lesz...<#shakehead>

Dave000
ez a rajt elõtt pörög a kerék címû cucc egyre inkább irritál, tiszta baromság...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

FOXX supreme
A Clio nem néz ki rosszul,a Fiat meg olyan mint ha Ford focus lenne.

DJ Skyline
full-t meg lelehet szedni,de az fake,és nem azt kapod amit leszedsz!😊
ezt az oldalt tessék lesni...majd ha az ISO-k között ott lesz a Most Wanted akkor már lehet szedni a rendes nem fake verziót,de most szólok,hogy senki ne kunyizzon ilyen olyan reget a másiktól,meg honnan lehet leszedni...nem warez tanácsadó topik, köszönöm!