Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi08
biztos vagyok benne, hogy élethûbb is lesz. egy pár videóból nem lehet eldönteni!

igazad van, de azért jó lenne ha élethûbb lenne a Most Wanted mint az NFSU2
M@TriX
😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

TothLaci
Ha egyetlen egy gépünk lenne, akkor talán igen!!! Ha én is kitennék egy parancsikont, ami a saját mappámra mutatna, te megtudnád így nyitni?
VRSDM
nemértem miért fikázza mindenki hogy jjaj ez a levegõáramlás stb, meg hogy nemtörik leszarom... nekem a játékokban 1 fontos van (a szimulátorokat kivéve) hogy élvezzem és, nekem tetszik, meg ez a kerékprögs is jo mert látványos, engem azsem izgat ha csal a gép, pl, "véletlen" megelõz, de hogyha elõtte én vezettem sokkal, akkor utána ha pl. direkt kicsuszna stb, tetszene remélem értehetõ voltam... a lényeg oh gyojat csinálhasask amit a valoságban nem.

u dont have to listen anybody else but me

nekem is nagyon bejött a demó!
látszik?

M@TriX
remélem ezt nem gondoltad komolyan...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

wazzze mire kimentem erre az autókiállításra ezt a kis aranyost már elvitték...

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

nagyon ott van szerintem ez a civic

hát ez az

DAVE23
ezt a kocsit kár hogykihagyják az mw böl:S pedig 1i kedvencem lett volna

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

DAVE23
erre a verdára csak annyit tudok mondani hogy gut besser civic😄

M@TriX
ilyen egybegép garit akkor is rányomnak, ha te vállogatod össze. felénk is van ilyen bolot, összevállogathatod a gépet, õk összerakják korrektul, de 1 matricát raknak rá, és az egész gépre vállalnak garit úgy hogy te bele sem kukkanthatsz, szóval nyekereg a venti, viheted be 😉

M@TriX
na a lentebbi sok ronda kép után azért megnyugtatásul én is közlök pár annyira azért nem gáz képet 😉

M@TriX
itt ez nem szábít hibának, ebbe a fórumba nehéz megtalálni akármit is... 😉

DJ RX7
Sedan Civic...

:3

Sland
sorry nem láttam

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

M@TriX
errõl is volt szó tegnap...

Sland
tegnap ugye arról volt szó hogy kell majd egy mentés ahhoz hogy tök jól tudjál kezdeni a most wantedban. na most kiderült hogy ez csak a konzolosokra vonatkozik!

"Unfortunately this may only be for the console versions. We might have more information about this the next days."

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Jagi
ÉÉÉíííjááá! Oksa a video! : )

ILLNeo
Nagyon király!!!!!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

M@TriX
tessék, nem olyan nagy wasisdas kibányászni a forrásból.

matyi08
na nem lehet valahonnan letölteni azt a videót?

Szerintem hatodika elött nem lesz demo,mert az ea most 6.án a sema showon lesz ha jól tudom.De inkább tévedjek.<#zavart2>
jó kis cd-k 😛

DAVE23
Orosz most vanted ladákkal? vagy mi?😄

matyi08
valahonnan nem lehet letölteni ezt a videót? mert nem akarja lejátszani a böngészõ. sem az internet explorer, sem a mozilla, sem a maxthon

DAVE23
Jo kis cd-k😛

M@TriX
két CD borító 😊

DAVE23
Igy utolag ránéztem az uj civic re gyönyörû😄

Sland
reménykedjünk

FOXX supreme
Elvileg ha minden igaz ma kellene jönnie mert az ug2 nél is így volt hogy pontosan 2 héttel elõtte jött kia demo, ha minden jó megy ELVILEG ma ki kellene jönnie.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

XenonIceX
ez nagyon ütõs volt megnéztem vagy 5×

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

tényleg jó kis videó<#eljen>

Bandi 18
Elég jó kis bejátszás de ha demo jönne azt nem bánnám

Sland

XenonIceX
Most nem azért de a civic-et mért nem lehetet volna berakni az autó mánia topic ba most 100hsz-en keresztül csak arrol a baszott civicrõl beszéltek

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Bandi 18
Bocs de kiszámoltam ua-ba került a komplett mint ha darabokbólnyomtam volna össze na de mind1

TothLaci
Komplett gépet soha nem szabad venni, egyszer drágább, másodszor nem te határozod meg, mi legyen benne, harmadszor meg a garancia. Csak a szívás van vele. Mi elõször vettünk kompletten gépet, de akkor a garimatricákat még nem ragasztották rájuk....
M@TriX
ezért én soha nem szoktam olyan helyen venni, ahol egész gépre adnak garit nem pedig alkatrészekre, sõt senkinek sem ajánlom tuti szívás, mint a pl is mutatja.
most itt annyiért adják a tápot amennyiért akarják, mert ott kell venned ha garit akarsz...

Bandi 18
Errõl van itt szó szal ezt megettem de nagyon

FOXX supreme
Egy tápot nem bírnak kicserélni? Viszont te kicserélnéd 10 perc alatt, akkor baszhatod mert megszakad a gari...nem jó helyzet

Bandi 18
semmi sem szar csak szervízben van (garanciális) és 2 hétig tart nekik egy sz*r tápot kicserélni röhelyes<#mf3>

FOXX supreme
Köszi Az infót, rendes vagy!<#wink>

FOXX supreme
Ezen még elmegy élvezhetõen, kezd le nyugodtan amikor megjelenik. sztem.

FOXX supreme
Ami benne lesz az a SRT 10-s coupe változata ez:

ELNÉZÉST A NAGY KÉPÉRT!!!!!!!!!!!

Dzsega
õõõ...
Ebben mi a szar???
max a videókari nem a legkorszerübb de sztem simán jóó!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Bandi 18
Engem az idegesít hogy szar a gépem és 18.-ig nem lesz min nyomni a gamet <#rinya><#rinya>

Dzsega
A f*szom kivan vazzze!!!! már virult a búrám hogy lesz egy Dodge Viper SRT-10 is benne!
De ez nem SRT-10 hanem GTS-R!!!
A f*szomat a köcsögökbe hogy nem tudják rendesen leírni milyen verda van benne!!!
Ráadásul odaírja hogy SRT-10 mikor az nem is az!!!
Az SRT-10-es a kábrió a GTS-R pedig a coupé változat amibõl készül a verseny verda is!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!