Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazad van, a lényeg a teljes a FULL

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ILLNeo
elég...
egyszer úgy kiadják a játékot, addig kár szétcincálni egymást!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

sorry!de igen!<#conf>
M@TriX
megbocsátani isteni 😉
próbáltam bevilágítani a fejébe, ennyi...
naponta 20x írnak bem, hogy van-e a demó vagy mikor meg én tudolm mikor stb. kissé unom már..

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
azt nem tudom ezt mibõl vontad le? én a tényeket szeretem, amit te állítasz semmi újdonság, se konkrétum...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

FOXX supreme
hibázni emberi dolog...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

M@TriX
egy emberrõl vonod le az egész SGrõl a véleményed? hiba.
demómegjelenést beírni amikor ott van kint a bennerben, újabb hiba

inkább lépek csoda hogy elfér az egója a sz.gép elõtt

FOXX supreme
hát remélem majd valamit kell csinálni a szélvédõvel, mert az más túlzás lenne hogy összetörik, meg karcolódik, oszt a verseny végére meg eltûnik, elpárolog a hiba meg a karc...

DJ Skyline
khhhöömmm<#ejnye1>
ne itt verekedjetek,thx!😊

képzeld jobb fej srácoknak hittem a az sg-seket de ezekután...

M@TriX
nem én mondom "BIZTOS!"-ra hogy lesz demó, hanem te 😉

M@TriX
azt mindjárt gondoltam, hogy nem érted...

inkább magadat...

M@TriX
most szabadultál rá a fórumra? akkor talán olvass elõtte, mint írogatsz...

vissza vehetsz magadból, nem értem ezt<#nemtudom>

M@TriX
akkor miért azt írtad, hogy elvileg?
akkor mostmár biztos? és ha nem megverhetünk?

szerintetek lesz benne törés?ill.kell-e javítani az összetört kasznit?<#falbav>
amúgy meg nem elvieg hanem BIZTOS !!!

Dzsega
jobban örültem volna egy cabrionak...<#szomoru1>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

bertino
remek

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

M@TriX
elvileg? kit érdekel, hogy elvileg mi van? elvileg holnap is megjelenhet, vagy december 6-án, elvileg.
majd kijön ha megjelenik, nem értem mit kell annyit lovagolni ezen, amíg hivatalosan nem mondanak egy idõpontot vagy nem adják ki addig felesleges ennyit beszélni róla.

lehetne olyan a következõ rész,hogy üzletelni is lehetne.Pl:alkatrészekkel...stb
FOXX supreme
Jó ez ami benne van, hidd el. Sztem még szebb is kicsivel...

Dzsega
Bocsi!!!!

Tényleg utánnanéztem és valóban az újat úgy hívják hogy SRT-10 Coupe!!!
A régit hívták máshogy meg akkor ezek szerint amibõl a versenyautót csinálják csak annak a neve hogy GTS-R, és az uccai változatnál marad a Cabrio ill a Coupe név.

Bocs...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

11. és 14. között adnak ki demót(elvileg)

M@TriX
ahhoz képest meg elkérnek érte egy teljes játék árát...

M@TriX
persze belenyomták pár új DX effektet meg pár újdonságot, de az alap az maradt

Evogordon
De különben elég jó ahoz képest ez a régi ENGINE ! <#vigyor0>

FOXX supreme
nekem se hiszem hogy full csili-vili garfikára lesz állítva, de ha mindebõl sima high van elég jó, esetleg leveszek 1-2 dolgot mediumra...

Evogordon
Mondjuk tényleg ez még a need for speed hot purshuit 2 motorral mûködik mert emléxemhogy az underground 1 is ezzel mûködött olvastam és akkor biztos az u2 is ezzel a mocival mükszik meg akkor már a mw is ezzel fog mûködni max továbbfejlesztették a motorját.

FOXX supreme
ha nem is full élsimításokkal meg minden de egy szép garfin ellhet nyomni

Szerintem lesz még egy csomó folytatás!

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

M@TriX
Feart ne vedd alapnak elég jól felüllõtték a rendszerigényeket.
bár az UG2-ben nem sokat lõttek az 1-hez képest mégis szinte megduplázódott a valós rendszerigény, szóval azért lehet izgulni aki fullba akar gémelni...

M@TriX
hát az utóbbi pár évben menetrendszerûen novemberbe megjön az új rész.
nekik nem túl nagy befektetés engine már évek óta ua, amíg megveszik a lámerek, enkik megéri. szerintem csak akkor lesz legközelebb minõségi NFS rész, ha nem veszi már senki ezt a menetrendszerûen megérkezõ verziót...

Kössz a bíztatást!CSak az keserít el hogy nem olyan rég bõvítettem a gépet és már jó pár olyan game van amire kevéske eléggé!pl FEAR elég jácchatatlan vele emg egyebek,de remélem az uj driverben segíteni fog az OpenGL-gyorsító......

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

Evogordon
Szerintetek hány nfs részt tervez még az EA? Vagy et csak úgy jön mindig és nem elõre látott a dolog?

FOXX supreme
Elfog szépen futni, a videókari a lényeg, az meg elég jó még!

FOXX supreme
Nem is olyan rossz ez a a verda, csak a megfelelõ felnit meg ezeket kell rárakni, és akkor elég mutatós.

SLICK
Fasza szekér...

Belucz: sztem menni fog, nekem is majdnem hasonló konfigom van. talán picit fog szaggatni...

Hi emberek!Szerintetek eldöcög a gépemen????
AMD Athlon XP 1800+;1 GB DDR Elixir 400Mhz;Sapphire Radeon 9600XT 256MB(560/300)

M@TriX
mivel ez a lalicsiga most regelt user, ezért gondolom megegyezik a készítõvel.
mellékesen megjegyzem kecskeméti a srác 😉

fireball
ingyen torrenten meg azér,hogy javítsa az arányát😊
meg jót röhögjön a balfaszokon...monnuyk a jobb otorrent oldalakra nem tesznek föl hülyeségeket,mer azt azonnal törlik...

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

fireball
hú de cseles,csak 1 hét reg lehetséges,720+áfáértami 900huf..😊
ari...elég 1×û oldal,nem lehet vmi nagyokos,aki csinálta...
ienen csak nevetni tudok,de azon mégjobban,aki jöt ide,hogy regelt,és nem tudja tölteni,vagy letöltte,és vmi orosz nyelvû rajzfilm van benne..😊
de aki annyira hülye,hogy behisz 1 ie,az meg is érdemli...

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

és végre lesz benne üldözés(rendõrségi)
Én attól szoktam helótot kapni, amikor valaki csinál egy több gigás csali torrentet, hogy kijõtt az adott game. Ez most miért jó neki, hogy ott csücsül a több gigás ûres képfájl a winyóján, és hetekig töltik ról a nagy semmit? És nem beregelõs warezeken szokták ezt csinálni, hanem ingyenes torrent oldalakon, ahol fõleg nem értem, hogy mi haszna származik belõle, mert ha rossz a megosztása akkor sem dobják ki. Akkor viszont miért csinálják? Szerintem ez valamilyen szinten már elmezavar.

fifi
az is aki beveszi...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Szerintem szánalmas az az ember, aki ilyet csinál.

Sanyix
Ilyenkor kell segíteni a BSA-nak 😉 ilyen köcsög átverõs fizetõs oldalaknál

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

M@TriX
még mindig...
és amennyi hüje van, meg is gazdagszik belõle 😉