Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
keressetek addig más játékot,amíg nem jön a full!😊
pl ma egész nap CoD2 multiztam!hipp-hopp elmegy az idõ

én várom már a demót nekem is a full kéne, de legalább valami ingame video vagy új képek lennének

scorpeeon
én mostmár nem a demót várom, azt elintézte az ea, a full kell.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

r4f1
😞 jah már kiadhatnának v.mit bíztatásul...<#falbav><#gunyos1>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Rohadjon meg az ea már 10.-van és még seho a demo.Egyáltalá minek adják ki a demo után nem soká jönn a full.<#wow3><#rinya>
Nem igazán volt jó az Ug1 alatt a kormány, mert nem kormányra írják a progit (csak gyorsuláskor használtam ki a pedál adta elõnyöket).

Amúgy az LFS még mindig sok fizikai hibával van tele, de így is messze az egyik legjobb szim. Mi lesz akkor, ha végre befejezik a fejlesztõk? 😄
FOXX supreme
oké csak...na mind1<#nevetes1>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

M@TriX
nem neked szólt 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hmm momo racing.. ok, 20rugó, hát karácsonyra be újitok eggyel asszem! mert egy kormány jól jöhet sokszor!! könnyü vele kanyarodni? élvezetesebb?

VRSDM
nem reklám de a logitech momo racing, erre sztem tökéletes az asszem most 19en van 😄

u dont have to listen anybody else but me

M@TriX
10-20 körül már lehet...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mennyibe kerül egy olyan kormány amin van olyan feedback genyó, és a váltojahasználható?! <#help>

FOXX supreme
képecskék...

de hogy lehet az, hogy egy ismerõsömnek az U2 már az amcsi megjelenés elõtt 2 héttel megvolt...és nem KAMU!!!<#nemtudom><#conf>
amúgy õ nem kérdezte attól akitõl kapta...naszóval érted

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

R.E.S.P.E.C.T.

Szerintem nem felesleges, mert úgyis az USA verzióból lesz a warez verzió,én meg arra várok.

zsííír...kösz

Jagi
Mennyit rak fel?<#eplus2> Mér szaggat az ATI FX 9800 XT GT-mmel?<#eplus2><#eplus2>

Én is akkor lfsezem utoljára, amikor mlg csak 3 kocsi volt, és volt benne alapjárat! Persze manuális váltás és kuplung esetén. (asszem ezt is kapcsolgatni lehetett a menüben)

IMYke2.0.0.0
3.485 MB lesz az ISO mérete... <#banplz><#wilting><#bee1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FOXX supreme
Én elolvastam és beraktam ezt a képet mert megtetszett...

mucsácsó
sztem egy DVD dugig lesz vele, 4 - 4,5 giga sztem...habár nem tom...csak tipp <#idiota><#idiota>
nem tom, biztos kérdezték már, de mekkora lesz a FULL?
elõre is köszönöm, bocsánat illetlenkedésér'

M@TriX
#7104 vazz, 19 képet szúrtam be 😊
nem árt olvasni is, nemcsak a képet nézni 😊

a newsletter a hiv.honlapon ingyér van ?...😊)))

jooo
honnan van?

FOXX supreme

UnknownAsshole
Énis azt szeretem ha érdekes és nem unom meg 10 perc alatt. (biztos nem unom majd meg egy ideig 😄 ) Amúgy nekem nincs csúcsszuper gépem szval nem is fog max grafón rendesen futni, én csak a konzolos részét "fikáztam" de ez már nem ide való.<#pias>
Imremagdi
én nem a grafika miatt fogom szeretni ezt a gamét, hanem azért ha le fog tudni kötni órákon keresztül ,és nem az NFSU2 lesz felkapcoslt világítással

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

UnknownAsshole
Na hát ma voltam a Media Markt-ba és játszottam a PS2-õs demoval és valami istenverte szar grafikája volt ! PC-n tuti hogy szebb lesz.
XenonIceX
Ennyit a Black editionrõl! Mellesleg Dino a PC Dome.hu tulajdonosa és fõszerkesztõje

Z@©sy Válasz Info 2005.11.10 11:56 <671/671>

1308 levél
Szia dinó!
Én már az elejénelõrendeltem a most wantedot biztos nem fogom visszavoni lényegtelen hogy béack edition vagy nem. a másik, mi ez a nagy drágaság most nálatok?

---
http://kelox.atw.hu :: KeloX Csoport
Elõzõ: Dino 2005.11.02 23:00

Dino Válasz Info 2005.11.02 23:00 <670/671>

2829 levél
Moderátor
Az amazon.com-on pl. valóban csak ún. Black Edition van, ellenben pár hete kérdésemre az EA hazai képviseletérõl azt a választ kaptam, hogy itthon sima lesz. Amúgy a Gamestar híre egy német oldalra hivatkozott, nem pedig a hazánkban forgalomba kerülõ játékról szólt. Azt fogjuk árulni, amit kapunk a forgalmazótól.<#pias>

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

M@TriX
inkább úgy mondanám, hogy realista 😊

kovecses
Hát igen, ez van... Vagy ez nincs? <#buck>

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Imremagdi
lehet, de akkor mi a faszért adták ki ps2-re és xbox-ra
Valami oka biztos van.
Akkor baszom fejbe magam ha meg se jelenik pc -re<#mf2>

kovecses
Te pesszimista...<#violent>

kovecses
Várjál megyek...<#violent>

M@TriX
vagy talán rájönne milyen szar is és nem rohanna a boltba, hogy neki hamarabb meglegyen mindenkinél...

Imremagdi
te meg mié nem vagy fent msn-en ?

Imremagdi
+ üzleti hozzá nem értés.
Szerintem SOKKAL TÖBBEN vennék meg a játékot, ha elötte kiprobálhatta volna a hülye amerikai milliomos gyereke hogy milyen jó game, neki is kell. de így csak a megjelenés után tudja kiprobálni, akkor meg nem fog sorba állni, hanem elkéri a haverjától, és rá teszi a crack-et<#mf3>

kovecses
<#nyes>

Az a rohadt demo kijöhetne már. Szerintem ez már pofátlanság, amit mûvelnek. 😊
kovecses
Hát úgy néz ki megéltem ezt a napot is game nélkül...

Jagi
<#eplus2>

bertino
download in progress -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

" NFS Most Wanted
<2005-11-10 @ 09:28 - Berkenye> (kommentek: 5)
Íme hát a legújabb videó a Need For Speed Most Wantedbõl, ami nagyjából egy percben mutatja be, hogyan is tudunk túljárni az - egyébként igen okos - zsernyákok eszén. Új számunkban részletes elemzést olvashattok a játékról.

NEED FOR SPEED MOST WANTED 'COP EVADE'
(Movie - 43,40 M😎
"
http://www.gamestar.hu/
M@TriX

Zetorg
ha kikapcsolod az autómata kuplungot, elindul, vagy lefullad, ha egyesbe rakod.
lfs-ben nem tudom, mert alig játszottam vele, de a legtöbb szimben van ilyen...

FOXX supreme
Rakj kopresszort bele turbo helyett, mert az mindig nyomja a levegõt, még alapjáraton is...<#nevetes1><#nevetes1><#idiota><#idiota><#idiota>

Hedgehunter
En mar lattam ford fiestat eloben megverni egy dodge vipert.......😊