Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Gondolom hiányoznak belõle a videók+zenék.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hát van egy 557Mb-os release verzió(erre gondolok) ,meg egy 224Mb sima verzió

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Bandi 18
VÉGRE KINT VAN A DEMO ÉS MÁR CSAK NÉHÁNYAT KELL ALUDNI ÉS KINTT A TELJES MA MEG A GAMESTARBAN TESZTELIK

Kandurex
Milyen másikra gondolsz?

A release verzió miben különbözik a másiktól?

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

zaki
már töltöm is 😊

leslieboy
Bizony!YEES!!!<#eljen>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Kandurex
Gyerekek ez úgy tûnik kurvára nem vicc!

KINT VAN A DEMÓ!

leslieboy
ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/

na mit gondoltok mi van itt?Az nfs mw demo!!!!!!<#wave><#violent>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

fireball
arcade gém,nem szimulator

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Kandurex
Figyuzz! Nézd be a Matrix topikba, olvasd a kommenteket, nézegesd a képeket, majd egy jól irányzott mozdulattal látogass meg a külföldi nagyobb site -okat (ign, gamespy stb.) és ott is nézegesd meg a képeket. Hanyatt fogod magad vágni a különbségtõl!

leslieboy
1,5 mach!!!<#vigyor><#idiota>

Na akkor majd lehet dicsérni a fejlesztõket mikor neked lessz egy full tuningos
5-ös Golfod a többi ellenfének pedig mid.tuningos Lamborghini Murcielago,
Dodge Viper SRT-10 , Mercedes-Benz CLK-500 amik még stok-os állaptban is odaverik
az 5-ös Golfot! Így bisztos lessz majd esélyed megnyerni a versenyt.<#pardon1>
Ja meg a másik ha egy Lamborghini Murcielago alapból viszi a 260-at akkor nitróval
ecu-val és turbóval felszerelt változat mennyivel fog majd menni???

fireball
vagy inkább ez 1 marketing fogás...az okosok tuggáyk,hogy mikor kell kiadni,a legnagyobb hatás érdekében...

Imremagdi
nézzétek meg a képeket, pl ezt a kettöt, pc-én egyszerüen nem lehet randa, ezek gyönyörû képek (jó az aszfaltot leszámítva)

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

leslieboy
A videokon én legalább 3 kameranézetre emlékszek pcnél!!Úgyhogy szerintem ok lesz!Lehet a demot is azért húzzák,mert tökéletesen akarják kiadni!<#vigyor5>

Kandurex
Annyira nem érdemes nagy feltételeket támasztani a játékkal kapcsolatban, ne feledjétek, hogy ez még PSX2 és XBOX -ra is készül, ez viszont nagyon behatárolhatja a grafikát és a játékmenetet is! Persze ettõl még lehet királyság.

nagyon rmélem hogy nem....

ya...másik brutalitás!!: 1 db kameranézet volt....

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Johnny23
pff

.....lehet hogy ténleg tul sokat várunk mi ettõl a gametõl??! <#nemtudom><#nemtudom><#zavart1>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Nos ma játszottam a demoval, legalábbis PS2-n...
-Irányítás elõször nagyon szarnak tûnik, de meg lehet szokni.
-ez az idõlassító olyan gombon volt, ami nem esett kézre, így nem volt olyan meggyõzõen jó és használlható
-sok apróság hiányzott azokhoz képest amik a videokon vannak
-De ami a legjobban hiányzott az egészbõll, az a grafika!!!!!
katasztrófa hogy hogy néz ki...pixelháborû! 😊

a többit majd holnap leírom, ha magamhoz tértem...<#vigyor2>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

DAVE23
Wá jöjjön már ne huzzák

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

Ahoz elég egy középtuning supra....Elég sok bömbirajongónak kellett hõbörögni EA-éknál hogy ennyire elõtérbe kerüljön a bömbi. De legalább értem miért vették ki a skyline-t...Kicsit hülyén nézne ki hogy míg mi sky-al csapatjuk addig a ganénak egy árnyalatnyival jóval gyengébb autója van minden téren..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Evogordon
Már alig várom 😊

FOXX supreme
beszállok a BMW-be és addig füstöltetem a gumikat, amíg aszmát nem kap....<#idiota><#nevetes1>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

DJ Skyline
biztos az lesz a vége,hogy legyúrjuk a tagot aztán átadja a kulcsokat és elhajtunK!😄D

reménytelen
Hát igen. A verdánk, amivel hajt.
Laza.<#vigyor5><#eljen>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

FOXX supreme
RAZOR karakter:

És a verda amivel hajt:

Oksa, bár talán nem lesz vele gondom, esetleg, hogy azt a 300 Ft vagy mennyit se kelljen kifizetnem egy reg jól jönne majd.<#vigyor2><#nevetes1><#nevetes1>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

DJ Skyline
privátba ellehet intézni tõlem,hogy ki honnan szedi!😊

Hát aki tankra gyûjt ugye...<#nyes><#nevetes1><#nevetes1><#eljen>
Warezolás miért nem lehet?<#ticking><#ijedt><#conf>

DJ Skyline
itt lehet warezolni tõlem,de módjával...tehát ki honnan tölti le,warez oldal linkek,meg adjatok már reget az xy oldalra típusú kommentek nem lesznek!😊

burkusdió
énis így vagyok a játékokkal... :S

teccik, meg sokat játszok vele, meg minden, de pl sajnálom arra a kibaszott HL2 cdkulcsra még a 6000 Ft-ot is... :S

ráadásul ha megvennék minden utamba akadó játékot, ami elsõre teccik, akkor a gatyám rámenne, elbasznék több tízezer forintot, aztánmeg rájönnék,hogy felét meguntam kb a felénél és ott a kidobott pénz... :S

arra meg várhatok hogy ilyen bestsellerként a kiadástól számított 5 év múlva megjelenjen 1200Ft-ért a boltok polcain... :S

burkusdió
errõl kár vitát nyitni... :S

bár remélem,hogy ebben a topikban nem lesz az, mint máshol,hogy no warez téma, oszt akinek baja van szopjon faszt...

FOXX supreme
Hát akkor én is megvenném ha a pénz nem számítana, márcsak azért megvenném, hogy nekem meglegyen eredetibe...de én inkább elköltök másra 15-ezret. (valahogy ennyibe kerür nem??)

DJ Skyline
errõl felesleges vitát nyitni...valaki megteheti,valaki meg nem,hogy megvegye eredetiben...lehet neki nagyon tetszik,de nem tudja megvenni,mert nincs rá kerete...ennyi...ha meg letudja szedni warez oldalról,szedje le...õ dolga!😊

én megvenném ha lenne rá mani 😄 de ha vki olcson tud szerezni 😉 irjon privit😄

báttyó02
pfff<#gonosz1><#gonosz1>😄DÐÐdd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

FOXX supreme
Én meg akkor se...<#idiota>

Én majd akkó veszem meg ha annyi kocsi lesz benne mint a GT4-ben😊

fireball
nem költök iesmire...
amúgy se fogok 1 évig jáccani vel..max 1 hónap és kész...😛

NuCLEARScoRp
Azért nem veszi meg mert van esze,,,aki megveszi annak meg nincs...<#eplus2>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

SLICK
ez az Audi nagyon kezd megtetszeni <#eljen>

amugy nemrég írt vki olyan infot a gamõl hogy nem igen lesz sok pénzünk a gameban... de a képeket elnézve Sztem abból a pénzbõl legalább 1-2 verdát szépen meglehet tuningolni

Hja de nem a szériakocsikból dragsterekké alakított vasaknál...

FOXX supreme
A dragstereknél elég népszerû mondjuk, de igaz a turbo csak modernebb...

mohus
ha ennyire nyomatni akarod maj.... akkor miért nem veszed meg...???

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Kompresszort rakjon a rossz nyavalya a kocsimba az hogy a turbo meg hol töltsön beállítás és alkatrész kérdése....
Egy csöppet elavult már az ékszíjas feltöltõs megoldás,nemhiába rakosgatnak manapság turbót még nagy vasakba is (értsd amcsi dögök😊 )...

hoppá így elírni én nem várom már sorry

fireball
egy hét és it a full..😊mire letöltöm maj,addigra pont hétvége lessz,minden fasza..😊 nyomatom maj,mint az állat😄
demot meg basznak kiadni...pedig már nem ártana...Lol

fireball
na ez lehetséges..😊😊😊😊
ott nem úgy van,h 200al belemész a kanyarba ,és a falon beveszed a kanyart,maj nagylazán mész tovább..😊
szokott vki lfs multizni??az szóljon,nyomunk 1 jó versenyt..😊