Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
Valaki próbálta már a multi részét? Nekem vmi cd-keyt kér, ami elméletileg a guide hátulján van.. 😄

nincs valami új link lehetetlen ezekrõl tölteni gecci lasssú
Valaki tud menni online?
már ideis az eredeti játék cd keye kell,ez így vicces
Slayerboy
Letöltésvezérlõvel bármit lehet =)

Voltam zárás előtt. _______________

SASboy
ok kösz mucsácsó 😄

nice legs. what time to open?

Scott21

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

lehet grafót állítani? (gondolom nem, de hátha)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

szerintem pedig meg lehet csinalni😊

gabesz752
hát ez nem jó hír
a configom intel celeron 2400 512mb ram geforce fx 5200 128mb 128bit
na de ha majd hazaérek akkor meglátom

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Slayerboy
544 MB?? 😮

Voltam zárás előtt. _______________

mucsácsó
tuti akad...100% sztem..
mucsácsó
hát az lehetetlen, hogy elkezdesz egy letöltést 20%-ig, aztán meg másik linkrõl 20%-tól...ez lehetetlen, csak azt tudod folytatni (néha még azt sem...) amit elkezdtél
gabesz752
Játszik itt valaki fx 5200-al. Akad rajta???

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

SASboy
#7404?

FOXX supreme

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Scott21
ja ez király

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

FOXX supreme
Szerintem jól néz ki ez a porsche...

Scott21
ja jó a menüje, lehet nézegetni az autót meg stb 😄
elején a csaj a legjobb 😄

Shodan
Jó a menüje <#idiota>...többet nem is nagyon láttam belõle <#vigyor>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Scott21
háát.. a grafika nem olyan rossz, de az irányítás szörnyû szerintem pff

FOXX supreme
Azért várd meg a teljest hátha...

FOXX supreme
Fénylik a motorháztetõ, ez nem tetszik de ez a festéstõl, és az idõjárástól változik, nemrég vettem észre...pl. essõs idõbe, fekete mustangon, minden utolsó kis rést is lehet látni, nem vakít, és nem csillog, napsütésbe, citromsárgán már más....

DJ Bee18
Ilyen fanyalgó még nem voltam soha, nem is szokásom, de ez a játék most kiváltotta belõlem. Megyek inkább World Racing 2-õzni

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

szerintem nem
SASboy
Nemtudja valaki, hogy ha most lelövöm a flashgetet, de az idáig letöltött file-t meghagyom tudja folytatni ha más linkrõl szedem?

DJ Bee18
Na EA gratulálok. Ezt a szart... Basszus amikor egy percig kell kibírni elfogás nélkül, megyek megyek, egy két zsaru néha kínlódik. Kanyargok, állok a gázon semmi fék, meg is untam a legelsõ futamot a Most Wantedban. Ez már kritikán aluli, az U2-õvel még mostanában is úgy elvoltam, nem jó játék, de szórakoztató volt, de ez?? Mindjárt le is szedem a demot a géprõl... Vagy csak kinõttem ebbõl, és inkább a 12-16 éveseknek szól?? Lehet az elsõ NFS lesz, amivel egyáltalán nem fogok játszani. Köszönöm EA...

Stotoo
Sry csak paranoias vagyok, azhittem trojan.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

kovecses
Szal van demo...
hm
Csúnya árnyékok...
hm
De legalább játszhatok <#violent>

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

M@TriX
bazze most látom, 1.4MB-os kép, vazze

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mucsácsó
mimimi? 😄D
Stotoo
meg tudnád magyarázni hogy miért 247 kb?

kill3r22
na azt Kib@xott jó...az a 4perc faxa az fps nézet....meg a BFG...bocs utolso hsz-volt...kõ a denmo má::😄DD

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

mucsácsó
én innen szedtem, én is úgy kaptam, maxxal jött lefele<#wink><#eljen>
NFS: MOST WANTED DEMO
ftp://www.hsw.hu/demo/nfsmwdemo.exe
mucsácsó
aha, hát én aszittem bejön azért az FPS nézet...nemtom, majd megnézem vagy leszedem, nemtom<#lookaround>
Stotoo
van vmi gyors tukor mar? a fentiek egyaltalan nem gyorsak 😞

DJ Skyline
nekem az 5.9-es van fent...igaz még nem próbáltam a játékot!😊

JahjMárVazzeg!! Készrevág a játék... 5.11 - es Catalyst - al is ugyan olyan recések az árnyékok, még max. antialising mellett is. Ez még nem is zavarna, de legalább az irányítás, legalább az... De az sem. Nem fordul, ha fordul, akkor sem úgy, ahogy kellene. Érezni nem lehet az autót, fénylik minden. Eddig egy pozitívum akadt számomra. Amikor választod az adott pályára a verdát, jól néz ki... Ennyi. Ha valaki talál a bûnronda árnyékokra valami megoldást (a kikapcsoláson kívül), az sikítson!

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

kill3r22
hát ez nem ez a topik....de sztem xar lett a film tegnap néztem...ezt is csak a cime adja el...semmi köze történetileg a játékhoz....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

mucsácsó
szar a doom film?<#pardon1>
kill3r22
figyelj abbol csinálnak pénzt amit vesz a nép.....a név pedig kötelez....vegyük a filmeket....ott a T3 megbukott....de ha lesz t4 tutti megnézem...mert Terminator....ennyi...vagy a Doom film...nagy xar és megnéztem a játék miatt...addig amig az nfs lesz a cime addik sokakat érdekelni fog a game...

Scott21
ja az elmosódás téma nekem sem jön be!
nem tudom mi a jó abban

DJ Bee18
Need for speed régen = országúti autóverseny, semmi szim, de élvezhetõ árkád; jó, de egyszerû játékmenet, semmi csicsa (út, táj, forgalom).
most= villódzás, nitró, turbó, kutyafasza stb. idõlassítás, értelmetlen egyéb elmosódás stb.
Ebbõl is látszik, hogy a Need for speed névnek semmi köze az Undergroundhoz, olyan mintha két teljesen más játék volna, csak kihasználják a jól csengõ nevet. Lehet, hogy a szokásos NFS-t is elbaszták volna (a HP2 útján haladva), de biztos jobb lenne az U1, 2, MW-nél. Magyarul kapd be EA.

mikisanzi
Minden maxra húzva 7800GT-n az árnyékok a kocsikon nagyon gyatrák. Nagy nfs rajongóktól kérdem, lehet-e majd a realitáson állítani mert mikor falnak megyek egyszerüen csak megáll a gép csak egy kis szikrázás van.Tehát ez a a demó sajátja vagy ilyen lesz a teljes is?

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

mucsácsó
Hot Pursuit 2 naaa <#idiota>
mucsácsó
pontosan, én is ezt gondolom teljesen...habár nem olyan rossz a Hot Pursiut 2 sem <#idiota><#nyes><#nyes>
Scott21
délután meg szerintem sehonnan nem lehet majd tölteni olyan lassú lesz 😄D

GameCNN
A best ebben a szériában a NFSHP volt szerintem. De az is csak akkor. Most épp azt próbálják meg visszahozni a Most Wanteddel, de az évekkel ezelött számított jónak. Bár... Újszülötteknek minden vicc új.

Scott21
már csak 15 perc és lejön a demó..
ohh de lassú.. 😊

Scott21
ja abban igazad van, hogy unalmas már ez a tuningolós rendõrös parádé, valami újat kitalálhatnának már..
de szerintem az nfsu 2 az jó lett.. legalábbis nekem tetszik.. az 1 nem annyira