Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Need for Speed? hú de jók voltak a régebbi részek,vegyük már meg ezt is hiszen van benne tuning,rendõr meg minden"
úúú, olyan jó a zándörgránd, má x %-nál tartok benne....meg szán ándreász, mindenkinek megvan, és sztem ezek olyan csicska játékok...de ez a saját véleményem, ezért sosem játszom ezekkel...<#levele>#levele><#levele>#levele>
most wanted talán nem lesz ilyen, mert annak már azért jobb gép kell <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
az irányitás meg változhat még a teljesben....ha nem akkor legalább ojan lesz min az undergroundban....annál xarabb csak nem lesz!
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
http://f1ferrari.hu
De most komolyan, én nem akarom fikázni, meg tudom, hogy mások erre azt mondják, hogy kuss, ez arcade, de könöyrögöm a Race Driver 2 is arcade volt és ezerszer élvezetebb volt mint a Need 4 Gagyesz Underground, meg ez a ...valami.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
jó a grafika csak nem volt élsimítás, és a játékba is sazrul volt beállítva, megcsináltam így már szép, a sínautót meglehet szokni, de fura...
Meg olyan jókat lehet menekûlni a zsernyákok elõl...izgalmas
amúgy 6600-am van 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Úgyhogy várhatok míg lejár a munkaidõm... 😞 fakk<#falbav>#falbav><#violent>#violent>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
ha gef3-at mondasz akkor megérteném...
ha te azt tudnád...^^
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
ráadásul nem annyura szép a grafi, nem...jó jó de, sokkal jobbat vártam tõle a képek alapján.meg tulságosan tapad a kocsi, oylan mintha egy sínpályán menne, és hiába akármennyivel veszed be a akanyart beveszi gond nélkül...kicsit levagyok sújtva
u dont have to listen anybody else but me