Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
sajnos nincsen NASA gépem,hogy mindent maxra húzzak!😊))

GameCNN
Nézd, nem biztos, hogy az átlag 1600-as felbontásban, minden szûrõ maxon játszik a játékokkal. És nem csak a grafika hibádzik -nincs fizika, és a szokásos holtunalom játékmenet várható. Giccsparádé. Van ebben valami egyedi, új ötlet? Nincs. Rókabõr ezerrel.

DJ Skyline
szerintem a név miatt!😊
"Need for Speed? hú de jók voltak a régebbi részek,vegyük már meg ezt is hiszen van benne tuning,rendõr meg minden"

mucsácsó
meee ándörgránd...az 1 még úgy ahogy hozta a formáját, de a 2 egy nagy rakat szar...erõltetett mint állat szerintem...<#levele><#idiota>
sferrari
Valakinek ez teszik valakinek az !

http://f1ferrari.hu

mucsácsó
jha meg az összes paraszt undergroundozott/zik örökké...olyan mint a san andreas, hogy az utolsó csicskának is megvan...és akkor:
úúú, olyan jó a zándörgránd, má x %-nál tartok benne....meg szán ándreász, mindenkinek megvan, és sztem ezek olyan csicska játékok...de ez a saját véleményem, ezért sosem játszom ezekkel...<#levele><#levele>
most wanted talán nem lesz ilyen, mert annak már azért jobb gép kell <#idiota><#vigyor>
GameCNN
Isten ments, jó szórakozást hozzá, de komolyan. Csak nem értem, hogy a kapitális ostobaságokat figyelembe véve mi az, amitõl ez jó játéknak nevezhetõ, és ami miatt sikeres lehet.

kill3r22
sztem faxa.....Grafikával mi a baj???sztem 2005 végén ez ideális....probáldki 1600*1200 ba...16Xaa val....sztem ugy tecceni fog....ha elmegy....
az irányitás meg változhat még a teljesben....ha nem akkor legalább ojan lesz min az undergroundban....annál xarabb csak nem lesz!

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

sferrari
A sok Need for speed rajongót köztük engem is nem tudsz lebeszélni a játékról 😊

http://f1ferrari.hu

GameCNN
:-PPPPP

De most komolyan, én nem akarom fikázni, meg tudom, hogy mások erre azt mondják, hogy kuss, ez arcade, de könöyrögöm a Race Driver 2 is arcade volt és ezerszer élvezetebb volt mint a Need 4 Gagyesz Underground, meg ez a ...valami.

mucsácsó
aha, erre gondoltam énis egyébként, hogy tökre egyszerûen beveszed a kanyart, meg mintha meg lenne "merevedve", vagy hogy mondjam a kocsi<#idiota><#idiota>
655km/h-val😄
Az, hogy nem csuszik ki a kanyarban a kocsi hanem beveszi mint ha sinen menne
mucsácsó
de ez mi hogy "sínautó"? sejtem de nem vagyok benne biztos<#nemtudom><#nemtudom><#lama><#lama><#pardon1>
mucsácsó
tök érdekes, hogy nem maxon van az élsimi, akkor ilyen ilyen homályos, mosódott, legalábbis nálam, ami tök kira <#idiota><#idiota>
GameCNN
Õszintén, az Undergroundoknál még egy Disney roller szim is jobb... Ez meg a másik fele. Mondják a többiek, hogy sinauótás, alapvetõ fizikai jellemzõk sincsennek meg, grafika enyhén gáz géza, akkor meg minek... Ez a játék egy szégyen az Undergroundok óta. Az is maradt. Race Driver 3 az utolsó reménység... :-)

mucsácsó
énis 😊
FOXX supreme
Én 800*600-ba nyomom, és minden maxon, élsímítással.....így már szép!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
na jó visszavonok néhány dolgot...

jó a grafika csak nem volt élsimítás, és a játékba is sazrul volt beállítva, megcsináltam így már szép, a sínautót meglehet szokni, de fura...

Meg olyan jókat lehet menekûlni a zsernyákok elõl...izgalmas

mucsácsó
sztem nagyon jó lett, igaz 800x600-ban tolom, de minden fullon van majdnem, és csak nagyon ritkán röccen meg, szal nekem nagyon tetszik, jó lesz ez a game! undergroundoknál sokkal jobb...<#eljen><#eljen><#idiota>
amúgy 6600-am van 😊
bertino
igen, legalább ebben is eltér Uoktól 😊 és emlékeztet vmiben ezáltal a régebbi NFS részekre

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jagi
Bazzz... most tettem fel bent a wörkingsztésönön, oszt nem meg 😞 ( 98-unk van)
Úgyhogy várhatok míg lejár a munkaidõm... 😞 fakk<#falbav><#violent>

Nálam kicsit bugos a progi. Valszeg bezavar a kormány...
ausztriában már településen belül is kötelezõ a tompított fényszóró használata 😛

FOXX supreme
na mindegyx, mondjuk eljátrszok vele mer tetszik, csak van benne pár szokatlan dolog

FOXX supreme
meg minden fénylik minden csillog ösz vissza, megakarom nézni elõlrõl a kocsit és vakít a motorháztetõrõl jövõ fény+ a lámpa...mi a faxnak világít a lámpa nappal?

M@TriX
nekem pont ilyen van itt most a melóhelyen, szóval megy...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

FOXX supreme
vagy az lehet hogy driver csere, mert nekem a legújabb van fent, és nekem 5700 ultrám van...kéne egy régebbit felrakni, vagy? nem is tudom<#fejvakaras>

Bandi 18
de megy! haver laptopján is megy amibe integrált VGA van 32 mb

crazyclone
ugye radeon 9200se 128-assal nem menne!!!

B@dsector
Egyszerûen arról van szó h nagyon vártam már ezt a játékot, és kíváncsi vagyok rá hogy mégis mit produkál egy adott kártyán? Mennyire b@szták el a játék optimalizálását 7800GTX vga-val... Nem villogni akarok!
FOXX supreme
nekem az a zavaró hogy amikor elmegyek fák alatt és nézem a kocsit, akkor nem simán átmeny rajta a tülrözõdés, hanem így átugrál...jó annyira nem szúr szemet, de elég csúny ha azt figyeled...meg oylan homályos a kocsi..nem sokat csak egy picit

FOXX supreme
Az élek meg a tükrözõdés a csúnya...majd újból tezsem a wint, és megvárom a teljest...ha nem akkor ez van

Bercy
énis<#idiota>
M@TriX
"%" jelet tartalmazó hsz-ek autómatikusan törlõdnek (script)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Imremagdi
NVIDIA kártyákkal is szarul néz ki az árnyék ? Kiprobálta már valaki ? (25%)

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Casseus
Azért is kipróbálom ma egy sima 9600-al!

ha te azt tudnád...^^

M@TriX
azt hitted fizika lesz benne, nem pedig sínautók? 😊 kár volt...

Bercy
kezdõdik a grafkártyákkal való villogás...
M@TriX
mit gondolsz erre mit mondunk? nem értem ezekez a hsz-eket...
ha gef3-at mondasz akkor megérteném...

B@dsector
szörnyû is, mert nem tudom kipróbálni csak este 7 óra felé <#sir>
bertino
szörnyû lehet neked <#shakehead>

B@dsector
Milyen a grafika 7800GTX-el, mert én csak este felé tudom megnézni...
Casseus
A legjobb az lenne ha lehet állítani a tapadást! Majd írok ea-nak nyomjon egy tapadásállító peccset!

ha te azt tudnád...^^

Nincs utalás akármelyik gyártóra, de majd most jól leszedem az 5.11 - es Catalyst - ot, aztán meglátjuk. Ha úgy is gáz, akkor a teljes. Ha meg úgy is, akkor ez van. EA Games... Cselendzs Evriting. 😊 😉

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Amugy a mai jatekok tobbsegenel nem feltetlenul a csontra huzott grafika a legszebb. Erre ekes pelda ez a tulvezerelt bloom effekt. Mar az underground1-2 is sokkal szebb volt kikapcsolva par effektet.
Ennek tenyleg semmi koze az elekhez. Erre patch/driver megoldas lesz.
bertino
mint általában minden játéknál manapság... nvidiára van inkább csinálva a gém... nvidia logo nincs game indítás elõtt ? <#idiota>

FOXX supreme
hát gyerekek....én többet vártam

ráadásul nem annyura szép a grafi, nem...jó jó de, sokkal jobbat vártam tõle a képek alapján.meg tulságosan tapad a kocsi, oylan mintha egy sínpályán menne, és hiába akármennyivel veszed be a akanyart beveszi gond nélkül...kicsit levagyok sújtva

VRSDM
mellesleg, nem leoltom a játékot, de látszik hogy azért eddig nekem a FEAR ütött a legnagyobbat demo téren, és azt várták a legtöbben (a hard core, nép) mivel kijött a demo egybõl meghalt még a gamer'shell is 😄, gs meg hardw. re csak linkeket tettek fel, de 10 percig birta mind2 oldal 😄 bocs a flame-ért.

u dont have to listen anybody else but me