Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

168KB\sec😄

Scott21
uhh bocs nem akartam 2szer

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

micsoda tokeleletesen tolti nekem FLASH GET el tolsd
<#wink>

filamester
nyugi én is 33,2 KB/sec el szedem 😞

Scott21
nekem jó az árnyékok

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

oda van irva

Dante73
Eggyesek kicsit sokat várnak egy játéktól!
Szerintem igenis jó, a hibái ellenére! A versenyeket nem túl könnyû megnyerni, a rendõrõk agreszívek, a kocsik faxák, igaz, kicsit csúszkálnak, állandóan korrigálni kell, de semmi különös, meg lehet szokni. A grafika olyan, hogy bele lehet kötni, viszont az ÖSSZKÉPE jó a játéknak.
Nekem bejön, úgyhogy "megveszem" majd a teljest is.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

fireball
bakker mindnen szerver be van halva,mint atom,nem lehet tölteni😞

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

gabesz752
így elsõre 30perc játék után; a grafika full minimumon 800x600-ba is egész jó. Az irányítás eleinte furcsa volt, mostmár egész jó.Tényleg van benne egy két furcsaság, ez a blokád törés is sb. A saját kocsim is törik, ha nem hiszed vágd tetõre.Az én fx5200-el minimumon fut csak 😞 néha így is beakad

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

HELPer
Szerver lista

itt van fent egy szerverlista, én már a 8-adikat próbáltam, mire maxal tudtam tölteni...

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Szerintem is cool a demo

vegre ismet a NFS 3 Hot Pusrsuit idot hozza vissza.

Mar nagyon varom a veglelges verziot

kovecses
Kinek van nvidia kártyája? Akinek jó az árnyék????

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

FOXX supreme
<#eljen>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

VRSDM
sztem nagyon is jo lesz, tetszik ezt vártam, igaz a konzol illatát érzem de akkoris , ez jo lesz 😄

u dont have to listen anybody else but me

FOXX supreme
mert a kockás árnyék jobban kiszúrja a szemet, mint az hogy egyáltalán nincs

VRSDM
hát ez a rendõrös moka, vmi eszméletlen kergettetttem magam laza 20 percet 😄 nagyon feeling , ezt vártam, és a grafika/optimalizálás is nagyon jo... nincsen vmi jo gépem mégis szép és jolnéz ki 😄

u dont have to listen anybody else but me

Zetorg
tényleg, odaírhatták volna...

FOXX supreme
nekem nincs az árnyékkal baj...fogtam kikapcsoltam...felse tûnik!

Jagi
😄

Kandurex
Szerintem csak ATI -n, nem vettem észre árnyék hibát :/

Egyébként AA kikapcsolásával szebb a játék!

lál?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Scott21
az irányítás gondolom marad a teljesben is sajna..
pedig nagyon szörnyû..

FOXX supreme
ÉLn nekem már 9-kor lent volt a gépemen, de van akinek már hajnal 3 körül már játszott vele....

filamester
remélem csak ati-n

kovecses
Amugy csak ATIn kocskás vagy NVIDIAn is????????????

Buba007
Júúúúj de isten! Lenyomok majd mindenkit!!!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

jAsOn VoOrHeEs
Jah télleg ezt észre se vettem, hogy 2-es gombra további beállítások vannak <#lama>

#7448 visszaszívva 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

kovecses
Óriási a játék!!!!!!!!!!!!!!
Csak az a rohadt árnyék ne lenne annyira kockás!
Majd jól kikapcsolom.
<#email>

M@TriX
jah én is csak néztem, nemis konzolszagú a dolog 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

filamester
Sajna én nem tudom mert még csak most töltöm!
Az underground tetszett amúgy!

Nyomd meg a kettes gombot, ott vannak a további beállítások.
Amúgy van gépigénye a kicsikének 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Zetorg
nem hiszem, ez nem bugos.
akinek tetszett az ug sorozat, annak ez is tetszeni fog.

amúgy a graf beállításoknál tényleg csak két opció van, vagy én vagyok a hülye?
nekem csak felbontás és detail level csúszka van, semmi több...

jAsOn VoOrHeEs
Az árnyékkal szerintem is valami baki lehet, mert nálam csak egyféle beállításnál nem pixeles :S A level of detailt második "fokozatra teszem", a resolutiont pedig 1280x1024-re, és csak ekkor normális az árnyék, ha fentebb vagy lentebb veszem bármelyiket ezek közül akkor nálam nagyon pixeles lesz az árnyék <#conf>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

filamester
akkor ez a játék is olyan bukás legy mint annó a Driver 3

R0sc0
uhhh. el kell mondjam egy picit csalódtam 😞
Nekem nagyon konzolosnak tûnik, az hogy összevissza jár a kamera mikozben megyunk, az irányításról pedig ne is beszéljunk.

filamester
fireball
emberek ,azt is megéltük,kiadták a demot..😊😊😊
a szerverek eléggé be vannak halva,mindenki tölt,mint az állat..😊
monyuk én találtam 1 elég jó szervert ...este már mw -zni fogunk..
jeeeeeeeeeeeee

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Kandurex
<#eljen><#felkialtas><#eljen>

Komolyan nem értem egyesek mit vártak ettõl a játéktól. Az NFS széria eddig se nagyon szólt másról mint az eszetlen száguldozásról olyan verdákkal, amikrõl csak álmodozhatunk. Jómagam is inkább a szimulátorokat díjjazom, de ettõl függetlenül a demó kb. azt nyújtja amit vártam, nem több nem kevesebb. Végre van nappal és vannak városon kívüli pályák, ami szerintem máris feldobja a fílinget picit (nem naon, de egy pöttyet azért jobb). A graf szerintem a kornak megfelelõ (bár tényleg túl csicsás), a kocsik viselkedése szerintem ugyanolyan mint eddig (vagyis semmi köze a valósághoz), azért a derékszögû kanyaroknál igenis le kell lassítani picit. Ettõl függetlenül pár órát biztos el fogok tölteni a véglegessel, mégha nem is játszom végig, mert a 2. részt is kb. 3/4 részénél abbahagytam, eccerûen elfogyott a motiváció, és lehet hogy itt is az lesz. Amúgy 34 éves vagyok, vagyis nemhiszem hogy korfüggõ lenne a dolog, mármint az hogy tulképpen tetszik a gém.
SASboy
Hát én meg nagyon nagyot csalódtam benne. Az irányítás egy nagy nulla, grafika olyan mint az undergroundé. Zene meg nem az én stílusom Remélem a teljes jobb lesz.

nice legs. what time to open?

Kandurex
Nekem nagyon tetszik! Szórakoztató játék, és még a grafika is nagyon szép, igaz, hogy csak 800X600, de cserébe minden opciót highra tolhattam! Így elfogadhatóan fut, TV -n meg álomszép!

FOXX supreme
jó nem a legéletûbb game, de nekem így is tetszik

Nekem az irányítás kormánnyal többszöri probálgatás után már egész jó,mindenesetre az nfsu2-nél sokkal jobb.
Ja meg hogy a Dodge-al bele megyek egy rendõrautóba és felrepíti a levegõbe!!!

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Én ezekkel a beállításokkal találtam a progi kinézetét elfogadthatónak (egyébként az árnyék szerintem bugos):
beállítás 1.
beállítás 2.

Képek:
1.
2.
3.
4.
FOXX supreme
ja a hangok jók...nekem a fekete mustang hangja tetszik a legjobban.

Scott21
ja nekem is olyan mintha pattogna az autó

Na ne már,hogy ilyen lassulást adjon a gépemnek.Ennek mégegyszer akkora config kell mint az enyém😞Pedig ez sem rossz ami most van mert eddig nem volt panaszom semelyik játékkal de itt nagy gondok lesznek ha a teljes játék is így fog futni.Persze a demóknál mindig jobban futnak a teljes Gamek.Egyébként szép a grafikus motor jók a hangok DE megint nem törik az autó csak aminek nekimész az törik ám meg a villanyoszlopok a maga x mázsályával csak úgy elröppen a kis verda meg még be is gyorsít ilyenkor!Ezt nem lehetne kiküszöbölni azt nem hiszem el.Fizika megint=0
Szerintem is szar az irányítás és mint ha pattogna a kocsi.

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

FOXX supreme
Szerintem próbáld meg vele, menni-e kell.

M@TriX
nekem itt a melóhelyen egy 9200SEvel, valami cerkával elindul természetesen nem highba, de low/med-en megy 800x600-ban...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.