Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
nah mek el,maj késöbb jövök gémelni😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Hááát nem tudom, szerintem nem lesz ez rossz, bár mivel a full kb 1 hét...túl sok "tesztelõ vélemény alapján javítjuk" dolgot ne várjon akinek nem tetszik.
Amúgy nem értem mi az a nagyon nagy baj a fizikával, nekem egyáltalán nem viselkedik az autó "sinenfutó"-ként. Persze az is lehet hogy csak azért mert a céges gép finoman szólva sem játéktámogató erõmû! <#idiota>#idiota>
Majd este meglátjuk mit szól hozzá otthon az én vasam.
Attól függ hogy csalódsz-e vagy sem, hogy mit is vársz a game-tõl!
Én pl teljesen elégedett leszek ha tényleg mégnagyobb város lesz szabadon bejárható mint a NFSU2-ben + lesznek zsaruk és a grafika megmarad legalább olyannak mint az elõdben. Azért ha oda van neki rakva egy rendes vga, minden fullra húzva és élsimításokkal megspékelve... nem olyan rossz kis játék az!
Várjuk a FULL-t!
playware.hu < flashgettel egy szálon!!!!!!
és ha terhelõdik a szerver akkor váltsatok!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
-Tunning orrba szájba, 3. rókabõr atz nfsuról
-Fizika teljes mellõzése, max hajtükbe kell 1 nagyon picit fékezni
-Pályák elsõre simán végigvihetõek mivel csak az elõre gombot kell nyomni, kihívás 0
-Sajták kocsi lepattog mindehonnan nekimegyek valaminek megy tovább semmi nemtörténik, nemtörik, semmi kihatással sincs a vezetésére ha végigszántod az egész pályát
-Pályákon a kanyarokba, egyenesekbe szal mindehol kilóméteres nyilak hogy az agyilag fogyatékos ember se rontsa el a kanyart nevetésges...
-A kocsi pattog össze vissza éleg tré
Most majd mondjátok hogy ez egy arcade gém, de egy arcade gém legyen olyan mint a World Racing 2 érdemes megnézni mégha sokaknak fizika fájdalmat is okoz egy fizikával, élethûbb graffal, eddigi gémekben látott egyik legszebb töréssel ( sok kocsi, valódi márka, és vannak benne tunningolt kocsik is ésszel! ) , gyönyörû pályákkal ellátott játékot amelyben mellesleg van simulátor mód és a kocsit bármilyen meglepõ NEHÉZ VEZETNI...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
MSN: [email protected]
e-mail [email protected]
Toshiba L300-2C5
nagyon lol, ahogy a kocsi dobálja magát 😄D
FIZIKA RLZ 😊
amúgy nem rossz, elhülyéskedek vele, most üldöztek a zsaruk 10 percet, elég nagyokat nevettem közbe 😊
pl van olyat, hogy kordon az úton, elöttem megy egy rendõrautó 150mérföldes sebességgel, én fékezek egyet, õ szétzúzza a kordon én pedig szépen haladok tovább 😛
nem!
250-280-nal jön!
ha kell a link szóléjatok! de nem mindenkien oda adni hogy leterhelõdjön! <#eplus2>#eplus2>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
u dont have to listen anybody else but me
Toshiba L300-2C5
kurrva szerver se nagyon vanahonnan szedni leehtne😞
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter